![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Killing me softly
|
Sweet Sienna to mój ulubiony pigment
![]()
#3393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za informację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że ta dystrybucja to z tego względu, że jednak MAC to jeszcze firma marginesowa, chociaż i u nas coś się zaczyna dziać. Na przykład zdjęcia MACowych korektorów, które jeszcze nie weszły, w "Urodzie", czy konkurs u nas na wizażu. Miejmy nadzieję, że będzie coraz lepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zadomowienie
|
Pedzel 226 mam i ja, dzis moj mezczyzna mi go dal "na poprawe humoru"
![]() Heh ogolnie mam podly humor, nawet MACowe szalenstwo nie pomoglo.
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To 217 jest bardziej rozlazły? ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3398 |
Zadomowienie
|
Ale ta "rozlazlosc" to nie wada. Dobrze sie nim cieniuje, jak dla mnie najlepszy pedzel do tego celu. (226 jeszcze nie testowalam).
#3399 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z ciekawostek MAC w lądku na Soho od roku nie miał dostawy wkładu do palet z cieni Bio-green, nie ma i juz ![]() Cytat:
217 nie jest pedzlem precyzyjnym stąd jego ''rozlazłość'' bo ma dobrze rozcierać, z precyzyjnych polecam 239 i 272, uwielbiam ![]() ponieważ lubie eksperymentować, to 217 swietnie sprawuje sie w roki pędzelka do płynnego korektora pod oczy marto list płynie do ciebie ![]()
next life - KNK ![]() Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2009-02-02 o 23:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/item546865540_mac_...is_kredka.html
Dziewczyny myślicie że to są orginalne pędzle MAC-a?
#3402 |
Rozeznanie
|
Chyba nie. Z tego co wiem to MAC w ogóle nie sprzedaje takich zestawów pędzli.
#3403 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie natury technicznej związane z kupowaniem pigmentów MAC na Allegro.
30 stycznia (piątek) zakupiłam parę od użytkownika dominika-wrobel2, przelew zrobiłam od razu, być może dotarł w sobotę bądź nawet w poniedziałek. mija więc już właściwie ponad tydzień a pigmentów brak ![]()
#3404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Limonatko nic się nie martw ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
uf, dziękuję za uspokojenie
![]() ![]() ![]()
#3406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale na pewno niczym się nie denerwuj to solidna firma! I napewno wszystkie pigmenciki w całości dostaniesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3408 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie MAComaniaczki
![]() mam dość osobliwe pytanie - od razu zaznaczam w 2 dni przeczytałam calutki wątek, więc na pewno nie jest to zdublowane pytanie. Otóż w marcu jadę specjalnie do Warszawy zaopatrzyć się w kosmetyki MAC. Zbierałam na tą okazję pieniądze i uzbierałam 3000zł - nie chcę się chwalić, zupełnie nie o to mi chodzi - zaraz wyjaśnię dokładniej. Mam znajomą w Krakowie, która nic w MACu nie kupowała, ale mówiła mi, że po pierwsze nie widziała nigdzie cen, a po drugie żeby kupić dany towar trzeba o niego poprosić bo na wierzchu są jedynie testery - czy to prawda? Najbardziej martwi mnie ten brak cen, będę miała gotówkę, nie mam karty kredytowej i jak nie wiedząc jakie są ceny mogę dokonać zakupu tak by nie przekroczyć sumy którą mam? 6 razy mam latać do kasy? To trochę dziwne... a druga sprawa jest taka, że lubię w spokoju wybrać to co mnie interesuje, nie przepadam za nachalnymi ekspedientkami, które wciskają mi inne kolory niż chcę a ja im niestety ulegam. W tej sytuacji jeśli chcę kupić 20 kosmetyków za każdym razem muszę prosić o dany kosmetyk Panią, która w MAC pracuje ? Wybaczcie mi te naiwne może pytania, ale w MAC nigdy nie byłam. Z góry dziękuję za odpowiedź i jutro z rana wrzucę tu moją skromną kolekcję MAC, którą posiadam dzięki Wizażankom, które działają na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Raczkowanie
|
Red-witch - rzeczywiście, wszystko jest pochowane w szufladach i musisz o kosmetyki prosić ekspedientki. Tak czy siak, zawsze możesz zaznaczyć że musisz się rozejrzeć i co jakiś czas po prostu prosić tę kobitkę o wyjęcie danego produktu, jeśli nie chcesz żeby Ci towarzyszyła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3410 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ile kosztuje w PL pędzelek 226?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
109 zł (chciaż jak pytałam, to Pani Konsultantka nie była pewna
![]()
![]() |
#3412 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ich sklepy sa tak zaprojektowane zebys mogla w przyjemnej atmosferze, bez presjii, dokonywac wyborow pomiedzy kolorami (imho w macu znacznie lepiej widac kolory niz np w sephorze) - a ekspedientki sa tam tylko po to zeby ci w tym pomoc (dlatego to one podadza ci towar - producent nie chce zebys zagubila sie w gaszczu kolorow i nie chodzi tu o to zebys ich nie ukradla)-ewentualnie zainspirowac cie jakims produktem.. w kazdym razie, chcesz wydac potezna sume, mysle ze mozesz powiedziec o tym osobie ktora bedzie cie obslugiwac i poprosic zeby np podawala ci ceny produktow ktore ci sie podobaja. na prawde mozesz zajac jej sporo czasu i poprosic zeby ponakladala ci rozne kosmetyki na twarz - mozesz z nimi chodzic po sklepie i przegladac sie w roznym swietle itp. napisz koniecznie co kupilas ![]() Edytowane przez luizinha Czas edycji: 2009-02-03 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Raczkowanie
|
Zahran oraz Luizinha dziękuję Wam bardzo serdecznie za tak wyczerpujące odpowiedzi. Teraz wiem przynajmniej na co się przygotować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dystans to by mi się przydał ogólnie w życiu a nie tylko przy MACu ![]() Red-witch kolekcja HK ma być w marcu. Bardzo możliwe że jako duża kolekcja nie będzie aż takich problemów (nie wszystkie rzeczy się tak szybko wyprzedają) - z CoC pamiętam że w połowie miesiąca była wyprzedane chyba tylko 3 rzeczy. Ale jak już zauważyłaś na to czy limitowany produkt będzie nie ma reguły. Dorzucę jeszcze swoje 3 grosze w temacie Pań Konsultantek - mimo że sama przeważnie jak idę do MACa to mam mniej więcej sprecyzowane co chcę ale zawsze lubię porozmawiać z Paniami Konsultantkami, dopytać jak mam wątpliwości bo naprawdę znają się na tym co robią a przy okazji są szalenie sympatyczne (mówię o MACu Wrocławskim, w Warszawskim byłam raz i w pośpiechu więc oceniać nie będę). Jeśli będziesz chciała konkretne produkty to raczej nie "wcisną" Ci nic "na siłę" ale jak będziesz "niesprecyzowana" to pewnie się tobą cierpliwie zajmą i doradzą. Czy musicie tak kusić tym 217? Byłam przekonana że chcę 224 a teraz już sama nie wiem ![]() Edytowane przez BrandNewName Czas edycji: 2009-02-03 o 21:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zadomowienie
|
Tak w skrocie: Panie z MACa sa przemile, nie nachalne (zwlaszcza te w Arkadii), produkty faktycznie schowane i dobrze, przynajmniej jest pewnosc ze jakis klient nie "macal" ich lapami wczesniej. 3000 do wydania na raz... marzenie
![]() BrandNewName - 217 jest swietny ![]() ![]() PRO store... marzenie, ale wtedy musialabym drugi etat wziac. Nie potrafie sie opamietac kupujac kolorowke, jak cos mi sie spodoba, to nie zaznam spokoju dopoki nie zdobede ![]() Troche mnie zmartwilyscie tymi rezerwacjami na HK, ciekawe czy u nas bedzie podobne szalenstwo... Hm moze i ja cos zarezerwuje... ![]()
MAComania mnie dopadla, choroba ciezka, przewlekla i obawiam sie ze nieuleczalna. ![]() Edytowane przez Arwena84 Czas edycji: 2009-02-03 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |
Zakorzenienie
|
Pomarzyć zawsze można, nie?
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.