![]() |
#3871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
A napiszcie mi proszę czy u nas dostępny jest/bedzie błyszczyk Hello Kitty Dazzleglass??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napiszcie cos no
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,chyba trafiła mi się podrobka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest strefa krajów w których sa wszystkie kolekcje Int. (z wyjątkiem ekskluzywnych - robionych w dane miejsca jak. np limitowane dla Nordstroma) i są kraje gdzie pewnych kolekcji nie ma (najczęściej tych małych, "dodatkowych" do głownych kolekcji). My jak na razie jesteśmy w tej 2 grupie ale już niedługo ma się to zmienić. Cytat:
Ja Ci nie pomoge bo smoky z tego pigmentu nie robiłam. Edytowane przez BrandNewName Czas edycji: 2009-03-05 o 18:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() akurat do Blacktracka używam pędzelka który był dołączony do podobnego linera Shiseido i jest on niesamowity - ścięty, gęsty, świetne kreski mi nim wychodzą, gdyby nie to że sam liner Shiseido jest nieprzyzwoicie nietrwały to już dawno znalazłabym swój KWC wśród linerów a tak to musiałam kombinować ![]() Edytowane przez Laurany Czas edycji: 2009-03-05 o 19:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Przyczajenie
|
HK będzie przez dwa miesiące...wmiedzy czasie mają wejsc te rzeczy z pielęgnacjii.
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- aplikuj go (darksoul)na shadestick ten taki ciemny grafit,super się trzyma i efekt jest fajny taki bardziej głebszy jest wtedy pigmęt ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- New wiadomość dotycząca iventu w arkadi niestety będzie tylko w sb.14.02.09 poniewarz dziewczyny z salonu dostały bardzo mało kolekcjii HK,także jak chcecie to radze się pospieszyc i byc juz w pt.rano w sklepie bo wieczorem kolekcjii juz moze nie byc... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, proszę o pomoc. Jak sądzicie, czy to podróba?
http://www.allegro.pl/item574437890_...owy_kolor.html ![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zadomowienie
|
Nowe foty z Temptalii.
http://www.temptalia.com/mac-cosmeti...product-photos Ja chcę quada z Nordstroma ![]() ![]() I jeszcze foty Style Warrior dla zainteresowanych http://www.temptalia.com/mac-style-w...product-photos |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
Piękny jest ten quad.
Ale ten róż (?) na samym dole też cudny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ostatnio będąc w Macu w Złotych Tarasach zapytałam się kiedy będzie kolekcja Hello Kitty, pani eskpendientka powiedziała, że 13 marca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Raczkowanie
|
yyy... a jej przypadkiem już nie ma?
![]() ![]()
#3882 |
Zadomowienie
|
W Warszawie jest jeszcze niedostepna. Ma sie pojawic w tym samym czasie co impreza HK - czyli 13 marca.
MAComania mnie dopadla, choroba ciezka, przewlekla i obawiam sie ze nieuleczalna. ![]() Edytowane przez Arwena84 Czas edycji: 2009-03-06 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
heh w Krakowie już prawie wyprzedana... Nie lubię napisu na produkcie SOLD OUT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że nawet tutaj nie dowiem sie niczego na moje pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Zadomowienie
|
Nic dziwnego, ciemne pigmenty sa trudne w uzyciu, osyuja sie, jak dla mnie do smoky sie nie nadaja. Lepszy (dla mnie) jest czarny cien + khol/liner i do tego jakis jasniejszy cien do cieniowania (szary, granat, zielen, fiolet).
Nie wiem jakiej rady wymagasz odnosnie smoky... zasada jedna i ta sama, nie wazne czy kosmetyk ma napis MAC, Dior, czy PolnyKwiatuszek. Tutoriali w necie jest mnostwo, ciezko tez doradzic cokolwiek nie wiedzac jak wygladasz. Polecam metode prob i bledow ;]
#3886 |
Zakorzenienie
|
To JAK sie robi smokey to wiem, bo studiuje wizaż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Raczkowanie
|
Immolation mam też Dark Soul i nim też nie daję rady zrobić smokey, cienie do tego się o wiele lepiej nadają. Nie wiem może przy odpowiedniej bazie i umiejętnościach ktoś da radę, ja zarówno Dark Soul jak i Black Black nie daję. Za to granatami wychodzi mi bez problemu, nie lubię po prostu tych czarnych pigmentów, ciężko się z nimi pracuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich MAC'owych nałogowców
![]() Właśnie ostatnio zakupiłam z HK: puderek Thaithian Sand - dla mnie bomba ładnie ożywia moją cerę, cienie Lucky Tom - śliczne, pigment Milk - to moje lekkie rozczarowanie ze względu na konsystencję, jakby mniej miałka niż innych pigmentów, szmineczkę Fashion Mews i błyszczyk Nice Kitty. Ogólnie cała kolekcja bardzo mi się podoba tak jak zeszłoroczna Fafi. Jak bym miała więcej kaski bardziwej bym zaszalała ![]() Natomiast poraziła mnie wiadomość że ma nie byc Sugarsweet czy to pewne ?! - wolałabym żeby nie było tej Rose Romance ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zadomowienie
|
to co, żadna z Was nie wie, czy to http://www.allegro.pl/item574437890_...owy_kolor.html to podróba?
![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Przyczajenie
|
Wydaje się być oryginalna, dostępna była w kolekcji 2008 Naughty Nauticals - Port Red Clean yellow red with gold pearl (frost)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zadomowienie
|
To, że była dostępna w kolekcji wiem, aczkolwiek nie znam się na tych wszystkich oznakach, czy dane produkty są podrobione, a Wy tu co jakiś czas rzucacie tekstami w stylu: "Tutaj się wieczko za bardzo świeci" czy coś
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
No to mnie podlamalyscie bo zamowilam te dwa pigmenty z nadzieja na to, ze wlansie bede mogla wyczarowac piekne smokey
![]() ![]() Ale nic, w piatek kupie baze Art Deco i moze cos zadzialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możesz najpierw robić oczy, potem zmywać to, co Ci się osypie, a potem robić resztę. Zresztą sama zobaczysz, może tobie będzie się dobrze na nich pracowało. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
Kurcze no mam nadzieje, ze jednak uda mi sie cos tam wyczarowac w miare ladnego...
A co do bazy Art Deco to nie kupuje jej tylko ze wzgledu na pigmenty, ale ogolnie, zeby miec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Przyczajenie
|
W Krakowie zostaly juz same resztki z kolekcji HK.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
Viva Glam z Fergie
http://www.temptalia.com/mac-cosmeti...ch-with-fergie
![]() |
#3900 |
Raczkowanie
|
gdzie w Krk można kupić MAC?
Sry za pytanie, ale nie jestem w temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.