![]() |
#451 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mac
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Rozeznanie
|
taupe tez chcialam polecic. niestety czesc cieni wycofali (tymczasowo?). tez interesowaly mnie odcienie, ktore obecnie sa niedostepne w sklepach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Do sklepu MAC nie mam dostępu - mieszkam w Gdańsku... Dziękuję ![]()
![]() |
#455 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale świetnie spisuje sie przy "wyciąganiu" koloru, ja np. pędzla do różu używam do kilku róży i do bronzera, wiec kiedyś te wszystkie kolory mi sie razem mieszały. A tak nie ma problemu, żeby używać jednego pędzla do kilku produktów.
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny na ile wystarczają pigmenty Mac-a taka odsypka którą oferują na all, 1/3 łyżeczki?
Podobno są wydajne ale czy opłaca się kupić po 15 zł taką odsypke?? Edit: Przepraszam, już doczytałam na poprzednich stronach ![]()
Edytowane przez aako Czas edycji: 2008-05-11 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jak sprawują się te pudry? Jaki dają efekt? Matowe czy błyszczące? (zdj. zapożyczone z Allegro) Robią wrażenie jak tak je oglądam, ale nie wiem czy faktycznie są tak samo urocze na skórze. Katty ty chyba masz jeden, prawda? Jak się sprawuje?
A co w ogóle myślicie o cieniach wypiekanych? Faktycznie są takie różnokolorowe jak w opakowaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Piers do przodu
|
wilhelmino - dają rozświetlający efekt i są błyszczące mikrodrobinkami
![]() ![]() A wypiekane cienie MAC są fantastyczne - mój Mercurial sprawuje się świetnie i można z nim wiele powalczyć na różne sposoby .... a no i każda sztuka ciena jest nieco inna w proporcjach kolorów ![]()
#460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niektóre kolory jednak posiadają sporo drobinek ,które można lubić lub nie ![]() Np Kolor Procelain Pink nie posiada zbytnio tych drobinek, raczej ładnie rozświetla, a kolor Gold Spill posiada takie drobinki i są one dość spore ![]() Jak widzę interesują Cię kolory z kolekcji McQueen New Vegas i Warmed ? oba kolory maja te drobinki także jeżeli lubisz troszkę bardziej niedyskretne ![]() ![]() ![]() ![]() Mam też cienie wypiekane ,ale podwójne (nie te różnokolorowe), myślę ,że nie ma fajerwerków, w zależności od kolorów nadają dyskretny lub mocniejszy efekt, dyskretny to engaging a mocniejszy to np silversmith...osobiście chyba bardziej podoba mi się ich wygląd w pudełkach ![]() ![]() ![]() edit: przyleciał do mnie puder warmed i pomimo moich pierwszych spostrzeżeń okazało się ,że nie ma drobinek...jestem po pierwszym teście ,ale już teraz muszę sprostować błędną informację z mojej strony ![]()
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-05-15 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Hej!Czy może jakaś wizażanka testowała podkłady w kompakcie? Zastanawiam się nad Studio-Fix
![]()
#462 |
Zadomowienie
|
Daawno temu miałam, bardzo go lubiłam. Ważne jednak jest dobre dobranie odcienia - wybierz się do sklepu, jeśli masz taką możliwość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
Moje dwa cienie Trax i Lady Shadowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zadomowienie
|
W jakiej cenie są u nas te cienie, jesli można zapytać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki M.A.C
ja skusilam sie w koncu na blyszczyk MACa Lipglass w kolorze Enchantress czyli taki jasny, bladawy roz i zakochalam sie nim doslownie! Uwielbiam kleiste blyszczyki a ten dodatkowo trzyma sie bardzo dlugo jak na moje warunki.
Poza tym nabylam baze Prep&Prime i tez jestem bardzo zadowolona. Wyprobowalam ja od razu w bojowych warunkach, bo zwiedzajac Istanbul i makijaz trzymal sie doslownie caly dzien i pol nocy! (a zwykle bez bazy schodzi po kilku godzinach). Jestem pod wrazeniem. Zaskoczyla mnie troche, bo ma dosc wyrazne srebrnawe drobinki, ktorych jednak nie widac po nalozeniu makijazu.
#467 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
Hmm...Ja w niej nie zuwazyłam ani jednej drobinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie orienyuje sie ktoś moze jaka jest cena jednego pigmentu MACa w Kanadzie....?przeczytałam gdzies ze MAC jest z kanady..dlatego pytam..mam tam ciotke....;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zadomowienie
|
A o jaką bazę chodzi? Jeśli z SPF50+ ja także nie zauważyłam żadnych drobinek
![]() Oj dziewczyny, coś mi się wydaje, że kosmetyki MAC'a staną się moją kolejną obsesją ![]()
#470 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się że są dwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mnie kusi ta spf
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Rozeznanie
|
sa nieznacznie drozsze niz w USA (tak wiem brzmi jak absurd ale tak jest) nie podam ci dokladnej ceny, ale mysle ze to bedzie ok $23CAD do tego trzeba dodac 5%GST (ichniejszy vat) i ewentualnie w zaleznosci od prowincji odpowiedni podatek PST pomiedzy 5-8%, chyba ze ciocia mieszka w albercie bo tam PST nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
Ja z tej bazy (spf 50) jestem bardzo zadowolona - nigdy mnie nei zawiodła, a stosowałam wiedząc że czekają mnie ekstremalne sytuacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki M.A.C
ja mam ta bez filtra, bo uzywam oprocz tego kremu z filtrem +50, wiec juz nie chcialam mieszac. Choc nie jestem pewna czy sama baza nie obniza fotostabilnosci mojego kremu...
#476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Przyczajenie
|
Hi Nevada,czy ja przypadkiem od Ciebie nie kupilam wczoraj powdojnego rozjasniacza z braza czescia mac'a? Tak jakos nick jest podobny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
z nazwy i opisu na allegro to myślałam że jest bardziej czerwony, ale jak zobaczyłam w pudełku to mi się podoba, bo właśnie coś w tych odcieniach mam materiał na sukienkę.
Geoniu mam gorącą prośbę, mogłabyś maźnąć na łapce albo oku ten kolorek to porównałabym sobie z rose bo jest już zdjęcie i trochę by mi to pomogło. Skoro jeszcze błyszczyki chwalicie to looknę na allegro i może się skuszę na jakiś, no i chyba na urodzinki zażyczę sobie puder Mac'a blot powder bo tak go chwalą tutaj i na kwc, że myślę że przetrzyma trudy weselne i upałowe, więć będę miała głownie makijaż mac'owy na weselu ![]() Taki mały off ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest do stoswania na mokro, czy jest kremowy? Podkreslał suche skórki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
znalazlam w necie cos takiego http://www.nextag.com/Health-Beauty-...63zB6z5---html czy ktos moze mi wytlumaczyc skad oni wzieli taaaaaaakie ceny??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.