![]() |
#4891 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Szminkę; mi pani ostatnio mówiła, że bez problemu przyjmują plastikowe pudełka. Pytałam też o miniatury błyszczyków i mini pigmenty - tych chyba na oczy nie widziała, ale powiedziała, że skoro są/były dostępne np. w Stanach to też je przyjmą. Przyjmują opakowania, które można wykorzystać - właściwie wszystko oprócz kredek.
Szkoda, że tylko szminki są do wyboru. Mam dwie i obie się lekko złamały ![]()
![]() |
#4894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A pędzelek do kresek z Inglota rzeczywiście genialny ![]() Bardzo go lubię, rysuje idealnie kreski żelowymi eyelinerami i świetnie nanosi też suchy grafitowy cień przy linii rzęs. Super naturalny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Czy mozna zglosic sie jeszcze do akcji na zakupy z ta znizka PRO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba jestem jedyną która do kresek chwali sobie 30T z Inglota. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A szminki kocham! Mam już dwie - pachną, nawilżają i są cudowne!
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie niedawno ten pędzelek, bo pani bardzo fachowo zachwalała. Też świetny. Kreska wychodzi taka klasyczna
![]() Za to tym 31T można zrobić bardzo cienką, nierzucającą się w oczy kreskę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zadomowienie
|
A co PSSCÓŁKI sądzą o Miodku??
Naked Honey: http://www.zeberka.pl/art.php?id=4492 Trochę mało kolorówki... chociaż te cienie.. może na żywo lepiej Mógłby ktoś wstawić fotkę tego nowego cuda pędzelkowego do rzęs o którym była mowa? Bo jakoś na stronie Maca nie znalazłam ![]()
#4900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pędzelek do rzęs - http://www.macpro.com/templates/prod...T_ID=PROD10934 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo czasem te które zachwycają na zdjęciach rozczarowują w rzeczywistości i na odwrót.
![]() |
#4902 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pierwsze swatche z Naked Honey mnie nie zachwyciły. Ekscytowałam się pudrem rozświetlającym, ale ponoć to "rozświetlenie" jest tylko na wierzchu (jak przy Dame Edna), a po kilku użyciach ma się bardziej puder brązujący. Podoba mi się cień Pollinator - chętnie obadam go z bliska, a na pewno kupię to czego na zeberce nie pokazali, czyli wielką puszkę specyfiku na bazie wosku pszczelego, miodu i naturalnych olejków - do ust głównie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Rozeznanie
|
Podobno ten Pollinator jest jak Paradisco tylko gorzej napigmentowany.
Mi niestety miodowa kolekcja też nie przypadła do gustu :/ Na początku byłam zachwycona pudrami rozświetlającymi, ale teraz wydają mi się zbyt złote i boje się, że dadzą strasznie sztuczny efekt |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A te pudry to mi się wydały nie tylko zbyt złote ale i żółte - zwłaszcza ten jaśniejszy odcień. Poza tym wiedząc co mnie czeka na jesieni (Love that look ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie dziewczyny mam do Was pytanie
![]() Czy istnieje taka paletka cieni M.A.C? Znalazłam u mnie w sklepie kosmetycznym za bezcen i stwierdziłam że to jakieś podróbki.. ale dzisiaj zajrzałam do internetu i znalazłam tę samą, ktoś chce sprzedać za dużo więcej... |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Podróba jakich coraz więcej na allegro niestety.
![]() |
#4908 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny proszę odpowiedzcie mi : czy lepiej opłaca kupić kosmetyki MAC (głównie chodzi mi o pigmenty) w USA , żeby ktoś mi je wysłał czy lepiej kupić w sklepie w Polsce albo na allegro, jak myślicie gdzie taniej wyjdzie?
I co do tych odsypek na allegro (na ile użyć one Wam wystarczają?) W aukcji pisze, że na kilka... i jeszcze czy któraś wie co to jest eyelid MAC Chroma Cake? (Jak to po polsku się nazywa, czy wiecie może w jakiej cenie jest )? dziękuję za odp. ![]()
#4910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o kupowanie pełnowymiarowych pigmentów czy pędzli to jednak polecałabym jednak sklepy MACa. Przy takich kosztach wolę zminimalizować ryzyko wpadki. Odsypki wystarczają na kilka-kilkanaście użyć nawet. Zależy jak się używa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chromaline http://www.temptalia.com/mac-pro-chr...watches-photos które są linerami do stosowania na powiekę, czy o chromacake, czyli farbę do bodypaintingu http://www.macpro.com/templates/prod...CT_ID=PROD7776 Obie dostępne są w salonach Pro, czyli nie u nas niestety. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Rozeznanie
|
wiecie może jak długo po zakupie można wymienić kolor cieni? Nie zależy mi na zwrocie tylko na podmiance. I czy trzeba to zrobić w MACu, w którym się kupiło?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Moderator
|
Cytat:
Allegrowe odsypki, jeśli wiemy u kogo kupić, są jak najbardziej dobrym pomysłem, zwykle (acz nie zawsze) występują w dwóch wersjach pojemnościowych: 0.5ml - to trochę mniej niż pół takiej małej fiolki i jeszcze bodajże 1.5ml czyli pełna fiolka. Ta mniejsza ilość starcza na kilkadziesiąt użyć spokojnie! trudno mi oszacować ile dokładnie bo mam ich mnóstwo i używam na zmianę, ale zamawiałam je w zeszłe wakacje i jeszcze mnóstwo zostało - zależy w jakim tempie zużywasz...Ta większa próbka wcale nie zużywa się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda, że nie ma w Polsce ![]() ![]()
![]() |
#4915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Milk i Circa Plum świetnie mi się sprawdzają do uatrakcyjnienia błyszczyków, albo zwykłego balsamu do ust. Milk zmieszany z pudrem lub balsamem daje ciału taki sylwestrowo-karnawałowy blask ![]() Jeszcze nie próbowałam z nich zrobić lakieru do paznokci. Miałam ochotę kupić cały Mutiny, bo taki śliczny, ale przy używaniu próbki okazało się, że używam go tylko odrobinę - przy samych rzęsach, na granatową kredkę. Sama odsypka w takim wypadku starczy na dłuuugo. No i okazuje się też, że można robić sobie z pigmentów tusze do rzęs ![]() Na jakimś blogu znalazłam z kolei propozycje użycia Naked jako pudru rozświetlającego do twarzy - wcieranego pędzlem 187. No właśnie dziewczyny: Podzielcie się może swoimi eksperymentami pigmentowymi! Strasznie jestem ciekawa waszych pomysłów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do drugiego - możemy wznosić modły o MACa Pro w Polsce (najlepiej we Wrocławiu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jesli macie kogos w US, kto moglby dla was zrobic zakupy to od 16-18 czerwca MAC ma znizke 25% na wszystko przy zamowieniach ze strony internetowej (coroczna Friends&Family sale). Kod "sumo".
#4919 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja w małych pojemniczkach jak na próbki/odsypki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.