![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
![]() ![]() W każdej z nas jest srokaaaaa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
Nevado, ta paletka smoke signals jest cudna!
![]() ![]() ![]() eh! Co myślicie na temat nowych kolekcji MACa Neo sci-fi i cool heat? ![]() ![]() z ciekawych linków: http://blog.specktra.net/ ; specktra.net ; |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A Bell Bottom Blue to piękny granat ze srebrnymi drobinkami - cudo ![]() Cytat:
![]() Next To Nothing, Satin Taupe Showstopper, Smoking ![]() Nie mów mi tylko o nowych kolekcjach ![]() ![]() Z nowych róży to sama nie wiem, bo kolory różnie wychodzą na zdjęciach ![]() Chociaż na początku wpadł mi w oko ten brzoskwiniowy Spaced Out ![]() Ze szminek śliczna jest Sci-fi-delity ![]() A z resztą spójrzcie tutaj ![]() http://specktra.net/f217/mac-neo-sci-fi-may-08-a-94632/
![]() |
#514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spaced Out jest piękny, chociaż ten drugi też niczego sobie ![]() Same cuda, jednak lepiej nie zaglądać na takie strony, będę zdrowsza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Na forum spektry można też znaleźć dosyć nową ![]() ![]() ![]()
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NO CHATTER! PRODUCT SWATCHES ONLY ![]() ![]() Nie jestem Maco-maniaczką, ale dodaje do ulubionych, żeby sie "ponapawać" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
Dzięki za kolorki!
Eeeh, ja też czasem robię sobie odwyk od oglądania, bo od tego tak blisko jest do kupowania... ![]() ![]() Swoją drogą MAC ma naprawdę świetną politykę marketingową - to wypuszczanie co miesiąc, dwa limitowanych kolekcji nakręca im ciągłą sprzedaż ![]() Patrzę sobie na pigmenty Smoke signal i Subtle i straaaasznie mi się podobają. Jak napigmentowany jest smoke signal? Skąd udało Ci się je zdobyć, ebay?Pardon za tyle pytań ![]() Edytowane przez Zahran Czas edycji: 2008-05-25 o 23:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Dział product swatches to siedlisko szatana
![]() Dopiero teraz wiem, ile rzeczy POTRZEBUJĘ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Nevado róż, paletka i pigmenty dazzleray i subtle są cudne
![]() ![]() oczywiście u nas niedostępne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ebay, innej opcji nie ma ,tymbardziej ,że to limitowanki dawno wycofane... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupuję za granicą, nie ma innej rady, a salony MAC tylko trzy w Polsce... Wklejam jeszcze zdjęcie pigmentów na skórze...(+kolekcja Naughty Nauticals)
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
Nie jest tak źle z tym maciem w wawie
![]() Sprawdzę jak to jest, przeczytałam na specktrze, że 29 maja do sklepów wchodzi neo sci-fi więc zajrzę do Tarasów w przerwie między zajęciami ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wy na pewno lepiej się znacie, podejrzewam że pędzelki z tej aukcji to może być podróbka. Jak myślicie? Proszę o opinię
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?...a%3E%3C%2Fi%3E |
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupowałam ostatnio w salonie MAC malutki ścięty pedzelek do robienia kresek i zapłaciłam 17 euro co daje kwote około 58 zł. Inne pędzle, większe sa stosunkowo droższe..... Osobiście nie kupiłabym na tej aukcji....
![]() |
#524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
Dodam tylko że mac od 2006 roku nie wypuścił zestawu pełnowymiarowych pędzli, a i tak wyglądały one inaczej niż te na aukcji. Mniejsze, świąteczne zestawy pojawiają się na Gwiazdkę, więc trzeba chwilkę poczekać
![]() A i cena na tej aukcji jest za niska zdecydowanie, ja za jeden pędzel zapłaciłam ok. 60 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#526 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo bym chciała żeby otworzyli też filię w Gdańsku ![]() Cytat:
Na dowód link do zdjęć oryginałów i podrób: http://reviews.ebay.com/MAC-BRUSHES-...00000002525878
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
Hmm a co powiecie na to... pędzle wystawia super sprzedawca, w dodatku polecany przez dziewczyny w wątku o zestawach pędzli z allegro, ale również niska cena z tą róznicą ze w licytacji...
http://www.allegro.pl/item369915515_...staw_8szt.html |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super link Nevado ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiadomo ,że znajdą się osoby nie znające się na rzeczy i kupią te pędzle, być może sprzedawca jest przekonany o tym ,że są 100% oryginalne i odnalazł żyłę złota na której może zarobić, bo takie pędzelki w chinach są nie wiele warte ![]() Cieszę się ![]() Apropo podróbek pędzli, tak jak pisałam tutaj w wątku, raz nadziałam się na zestawik takowych pędzli, z początku wydawały mi się idealne, jednak z perspektywy czasu okazały się takie sobie, po pierwsze jeden z nich mi sie ułamał na pół ![]() ![]() Długo trwało ''odfarbianie'' ![]() ![]()
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Piers do przodu
|
Dziewczyny a zerknijcie na ten pędzel ..... bardzo by mi się przydał, gdyby był oryginalny
![]() http://www.allegro.pl/item367256030_...i_mac_182.html EDIT: doczytałam, że nie warto :placz: Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2008-05-26 o 20:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A widziałaś najnowsze pędzelki kabuki z Isadory (nie te różowe, a takie z brązową końcówką ![]() ![]() ![]()
![]() |
#533 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#534 |
Wtajemniczenie
|
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak wygląda ten granatowy kolor po rozprowadzeniu? Szukałam ostatnio sypkiego granatowego pigmentu i większość z nich po rozprowadzeniu robiła się lekko szara albo traciła całe swoje nasycenie i wyglądała jak zwyczajny sprasowany cień ![]()
![]() |
#536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwaga, pędzle Inglota trzeba porządnie wymyć, leci z nich ciemna farba i trochę je czuć czymś sztucznym, po 2-3 myciach są ok. Nie wiem jak z trwałością, moje pierwsze pędzle z I. kupiłam w zeszłym tygodniu. Z mojego MAC'a 109 w sumie też leciała ciemna woda przy pierwszym myciu, a kupowałam go w sklepie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Ja przestrzegam przed kabuki Isadory... Nie wiem czy trafiłam na trefny egzemplarz czy wszystkie są takie, ale to jak liniał i jak drażnił policzki (a skórę mam totalnie niewrazliwą i niealegriczną
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Coś czuję ,że w ogóle zmniejszy się moje zaślepienie kosmetykami ![]() ![]() ![]() Granatowy pigment pokazałam wyżej na łapce ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja mam kolejne sensacyjne doniesienia ![]() ![]() http://specktra.net/f257/fake-mac-strawberrynet-93890/ Jestem w niemałym szoku ![]() Ponad to coś o podróbkach i pędzlach, długie ,ale cenne ![]() http://reviews.ebay.com/MAC-COSMETIC...00000001901026
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się cieszę że u Ciebie wszystko ok ![]() ![]() ![]() W każdym razie zrób sobie test które cienie cię nie uczulają ![]() ![]() A co do truskawki... ostatnio jeszcze widziałam ofertę MAC a wczoraj wchodzę.. i już nic nie mają z kolorówki MAC ![]()
![]() |
#540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uważam, ze Truskawa jest uczciwym sklepem, ale niestety mieli trefny towar MAc. Sprawa nabrała rozgłosu i juz na Tru nie ma nic z tej firmy......
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.