![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Mariola13 avatar adekwatny do polowań
![]() Dwóch kolegów? Na nk? Ty tam jesteś? Wykorzytaj ich i wypożycz mi ![]() Poluje na cornflower pigment przydymiony chaber z nuta fioletu i kelly green soczysta zieleń oraz na Sheertone Shimmer Blush odcień Springsheen, koleżanka w Niemczech kupila ,bo jej poradziłam i teraz cierpie katusze. Piękny brzoskwiniowy-róż opalizujący na zloto. Idealny ożywiający w zmęczeniu Myszko uważaj bo Marioli13 koteczek jest dziś widać w bojowym nastroju
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2008-08-17 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
polskie salony Mac'a 90 złotych ![]() ![]() Jesteśmy najdroższym makowym krajem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o Guaranka!!!! ![]() ![]()
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Ja znam niemiecki, a mąż angielski - wystarczyło
![]() Tak, tak, mój ruski kocur ma już dosyć myszek ![]() ![]() Muszę męża przydusić, żeby sprawdziła na NK czy koledzy się odezwali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1115 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jakbyście przypadkiem natknęły się na lipglossy z cult of cherry na allu albo eBay to byłabym wdzięczna za powiadomienie
![]() Ja sama szukam jak szalona ![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje pigmentowe Must Have ( dla mnie ważne jest, żeby faktycznie były przydatne na co dzień, do wykorzystania do dziennego makijażu z możliwością podrasowania do wieczorowego ) Sweet sienna ( jak zobaczyłam ten kolor w fiolce, która przyszła z allegro pomyślałam sobie" o kurde ale bury kolor", ale po przetestowaniu koloru na ręce- na sucho i mokro, a potem na oku serducho zaczęło mi mocniej bić i stwierdziłam, że warto poszukac pełnowymiarowego opakowania ( pigment kupił mi kolega, który pracuje w Anglii i za niedługo przyjeżdża na troszke do PL ). Kolor przepiękny!! Tea time taki spokojny brąz ( bardziej "czysty" niż sweet sienna ). Obydwa kolory są raczej ( na moje oko ) do siebie podobne; malując oko nimi jednocześnie raczej nie widac różnicy gdzie jest który (chyba ze malujemy się na mokro, ale i tak jakoś nie odcinają się bardzo mocno od siebie ). Trzeciego Must Have jeszcze nie mam, ale będzie to jakis jaśniutki rozjaśniacz pod łuk brwiowy, na dekold, policzki i w sumie do tego zadania podoba mi sie bardzo Naked, chociaż Jardin Aires też niczego sobie ( jednak myślę, że w końcu kupie Naked, bo Jardin jest z limitóki i pewnie bedzie już niedostepny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Kici kici miau miau
|
ja zamowilam prawie same brązy i teraz sie zastanawiam czy ne przesadzilam..
![]() chociaz ja jakos widze siebie tylko w brązach,ewentualnie w zieleniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w Kanadzie - Toronto jest MAC ?
![]() ![]() ![]() Ewentualnie w jakim najbliższym mieście obok Toronto jest MAC ? ![]()
#1119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdź na ich stronie - tam są adresy i telefony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
Po raz 3 usuneli moją aukcje....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
#1124 |
Raczkowanie
|
nie ma nigdzie numeru telefonu...jest tylko fax...a moje meile zostają na razie bez odpowiedzi...albo są zbywane w taki sposób jak jednej z wizażanek wyżej...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() QXL Poland. Sp. z o.o. 60-324 Poznań, Marcelińska 90 tel: 061/860-28-00
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
#1127 |
Raczkowanie
|
za to samo napisali dokładnie to samo co wyzej.... mimo ze teraz nie było napisane kolor...dostepny za tydzien tylko po prstu niedostepny... nie dzwoniłam dzisiaj nie miałam sił...ale jutro się specjalnie pofatyguje....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktoś się na ciebie uwziął. Nie będą z tobą na ten temat rozmawiać, ale jak się mylę to mnie popraw, może się coś zmieniło na lepsze ![]() ![]() Jedna rada - jak nie masz jakiegoś koloru to go po prostu nie wpisuj, bo ktoś pilnuje Twoich aukcji i jeszcze kilka takich zgłoszeń i mogą ci zawiesić konto za nie przestrzeganie regulaminu, a potem jet meeego problem z odblokowaniem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogóle, dziewczyny sprzedające odsypki, wspólczuję wam wszystkim. nie myślałam, że to taki ambaras i że allegro robi tak pod górę. teraz dopiero doceniam wasz wysiłek. w sumie bez was nigdy nie miałabym kontaktu z macowymi pigmentami. życzę wam byście nie miały więcej takich problemów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1131 |
Raczkowanie
|
dzieki wizazanki za wszystko... przede wszystkim za wsparcie szczerze mówiąc jak wystawiałam je na allu nie myslałam ze bedzie to tak wyglądało aukcje były usuwane za opis ze kolor white gold jest niedostepny bo wystawiać rożne kolory można ale według nich nie można pisać ze czegos sie nie ma jak sie nie ma to sie nie pisze.... to na takiej zasadzie ze jak ktos chce to sie do wszystkiego przyczepi...ale nie da sie tez ukryc ze ktos dopiał swego bo sprzedaz opadła mi baaardzo.... cóż zawiść ludzka nie zna granic własnie sie o tym przekonuje....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Moderator
|
Straszne domciu, współczuję
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, z innej beczki. Któraś z Was używała może Paint Pot'ów?Jakieś opinie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
domciu, czy to na Twoich aukcjach są te odsypki kolekcji Colour Forms po 1/2 łyżeczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. zaraz mnie ktos tu posadzi o jakos reklame...dopiero bedzie....tylko jeszcze na wiazau problemow nie mialam tylko tego by brakowało.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Kici kici miau miau
|
dostalam moje cienie zamawiane ze sklepu The BodyNeeds
![]() niektorych jest 1/3 lyzeczki a niektorych 1/2 lyzeczki..no i w prezencie dostalam jeden glitter ![]() Poleca,zwlaszcza ze koszt jednego to 1,59 dolara. |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.maccosmetics.com/template...11&submit.y=10 Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Wtajemniczenie
|
Domciu
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() Do mnie leci i dolecieć nie może ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj na temptalii przeczytałam wątek o tej stronce, dziewczyny wnioskują ,że część pigmentów jest oryginalna, a część nie, szczególnie limitowane starsze edycje, same zobaczcie: http://www.temptalia.com/forums/showthread.php?t=1014 Sama nie wiem co o tym myśleć ![]() Cena jest naprawdę atrakcyjna, ale aż mi się wierzyć nie chce... ---------------------------------------------------------------------------- Z neewsów MACowych w mojej kolekcji powiem Wam tyle ,że czekam na kilka cudeniek i jak dostanę to chętnie obfocę i zrecenzuję ![]() ![]()
![]() |
#1140 |
Zadomowienie
|
Mi tez usunęli aukcje, ale akurat sie tym nie przejmuje
![]() Poza tym domyslam się kto donosi do all ![]() ![]() ![]() Ot i sobie pofilozofowałam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.