![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
![]() To był Fairylite ale ceny nie pamiętam.
![]() ![]() |
![]() |
#1232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() btw, karmeloo, nie pisz posta pod postem, użyj edycji, jeśli chcesz coś dodac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to jeden pigment tylko był? dziwne co? ![]()
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Tak chodiło mi o foteczkę
![]() Brzmi ciekawie ![]() Cytat:
![]() Ostatnio był tylko 1 kolor i chyba kilka sztuk. Kiedyś pamietam były na tru, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam co to jest MAC ![]()
![]() |
#1235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś pamiętam były przez dłuższy czas na tru, ale jak świadomość na temat pigmentów MAC wzrosła to zniknęły i trzeba polować.
#1237 |
Zadomowienie
|
kiedys owszem byly na Tru ale wtedy chyba wynikla afera z podrobami(dziewczyny na watku o truskawie pisaly o tym wtedy) i usunieto te aukcje, przynajmniej tak mi sie wydaje bo dokladnie watku truskawokowego nie sledze
Ranka jak dlugo szla ci paczka z pigmentami z tej stronki thebodyneeds? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1238 |
Moderator
|
Tak, prawodopodobnie wtedy usunięto te produkty bo podejrzewali, że to podróby, a Tru nie sprzedaje podrób.
Ja właśnie dostałam moje kolejne odsypeczki - mam kolejnego faworyta - VANILLA!!!! CUUUUUDO! |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Raczkowanie
|
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...ayphotohosting
dziewczyny czy to jest oryginał czy podróba, wydaje mi się,że oryginał po zdjęciu ale ta cena trochę niska ![]()
#1240 |
Raczkowanie
|
i czy któraś z Was ma pastorale pigment?
![]()
#1241 |
Rozeznanie
|
Kupilam blyszczyk Maca na ebayu i chcialabym sie upewnic czy jest oryginalny..jak myslicie?
DSCN5215.JPG DSCN5216.JPG |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Kici kici miau miau
|
Zrobilam zdjecia pigmentom z The Bodyneeds.
Od lewej: -circa plum -deep purple -tan -blue brown -chocolate brown -tea time Mimo checi niestety nie udalo mi sie tak nastawic aparatu zeby zrobic zdjecia na rece. Wklejam tez moj pelnowymiarowy Fairylite ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1245 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Raczkowanie
|
Chyba też się skuszę i zamówię coś z tej stronki z tym że narazie mam problemy na paypal ;(
Więc ile szła przesyłeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Kici kici miau miau
|
No juz mowie.
![]() Paczuszka szla tydzien. widniala na awizo jako paczka. zamawialam 7 pigmentow,kazdy po 1,59 dolara,dodatkowo dostalam glitter gratis o czym nie wiedzialam poczatkowo. Koszt przesylki uzalezniony jest od ilosci zamawianych pigmentow - moja byla po ok. 9 dolarow,chyba 8.95 zdaje sie ![]() calosc wyszla ok. 20 dolarow. ![]() ps. wiecie,ja jestem poczatkujaca w tym temacie,przyznaje szukalam opinii o tym sklepie ale znalazlam same pozytywy wiec zamowilam. moze niech sie wypowiedza dziewczyny bardziej obeznane w temacie,aczkolwiek nie chcialabym zeby to byly podroby. |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1250 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja poluję na podkład mineralize, Tż raz był w MACu w Wawie i powiedział ,że kolor idealny dla mnie to NW20 lub NW25 na lato ![]() ![]() ![]() Chciałabym również powiedzieć ,że jesteś kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() Powiedz mi proszę pigment blue brown połyskuje bardziej na seledyn czy czysty kolor niebieski? przyjrzyj się proszę ,bo to ma znaczenie ![]() Na zdjęciu połysk wygląda na seledyn ,ale zdjęcie oczywiście może przekłamywać kolor także pytam o realny wygląd ![]() Czy w pigmencie Fairy Lite zakrętka jest błyszcząca? czy przy zamykaniu czuć tępe potarcie zakrętki o opakowanie? Przepraszam za wypytywanie, ale chciałabym mieć opinię na temat pigmentów zarówno z Tru jak i thebodyneeds ![]() Dziewczynki pisałyście o pigmencie Lark About, dla mnie to w większości szarość połyskująca na kolor niebieski ,może jeszcze z jakąś domieszką fioletu, pigment nadaje się do dziennego makijażu, idealnie zestawia się z kolorami niebieskimi,granatami,fio letami,ciemniejszymi szarościami, a nawet z chłodnym odcieniem zieleni typu pastorale ![]() ![]() ![]() Na spektrze znalazłam zdjęcie ,które wklejam poniżej, myślę ,że realnie oddaje kolor pigmentu jaki będzie na skórze ![]() ![]()
![]() |
#1251 |
Kici kici miau miau
|
Blue brown to takie polaczony ciemny brąz z niebieskim.czystym niebieskim,polyskuje,ma elementy rozbielonego niebieskiego
zakretka w Fairylkite jest matowa. jak dla mnie zakreca sie normalnie,ale moze niech ktos sie jeszcze ywpowie,kto ma ten pigment z Tru. wklejam zdjecie na rece,takli jest kolor jesli chodzi o MACa z Tru patrzalam glownie na pudelko czy nie ma naciec,srebrna naklejke z numerem na spodzie..itd.ale jak mowie ja specjalistka nie jestem Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-08-23 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla zainteresowanych przed chwilką zrobiłam foto pigmentu lark about na dłoni....oczywiście oryginał ![]() Legenda do porównań ![]() 1.Blue brown: * oryginał : kolor jest bardziej brunatny, ciemniejszy, pigment połyskuje na niebiesko, siła połysku jest mniejsza jak przy podróbce... *podróbka: kolor to odcień mlecznej czekolady z seledynowym połyskiem, pigment mocniej połyskuje jak oryginał 2.Naked: * oryginał: po pierwsze daje się nakładać na mokro tzn uzyskuje bardziej nasyconą barwę i zmienia się na złocisty lekko pomarańczowy odcień, bez nakładania na mokro jest to zaróżowiony bądź zapomarańczowiony ![]() ![]() ![]() * podróbka: pamiętam ,że pierwsze co rzuciło mi się w oczy, to jakaś taka miałka konsystencja, jakby pyłku, oryginalny pigment jest bardziej treściwy i zbity... Pigment nałożony na mokro w ogóle nie nabiera koloru/nasycenia, jest to jasna kość słoniowa ze złotymi drobinkami.
![]() |
#1253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Bogu malusieńka odsypka. Oczywiście na Allegro. Ale jestem zła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Kici kici miau miau
|
aha to mi sie wydaje ze ja mam oryginal. dla mnie to niebieski.seledynowego nie lubie
![]() sprawdzilam tez Naked ktory mam od Wizazanki z wymiany ale tez sie zgadza ![]() Nevada dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nevado- świetne fotki, faktycznie oddaja idealne kolory. Jesteś mistrzynią ![]()
![]() |
#1256 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Do tej pory zdarzyły mi się tylko podróbki właśnie naked, blue brown, basic red, goldenaire i bardzo dawno temu na samym początku zakupów pigmentów deep purple, chartreuse, oczywiście cały ten badziew odesłałam, a śpiewka ze strony sprzedawcy zawsze taka sama: pigmenty są oryginalne zakupione w sklepie MAC - tak jasne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Właśnie też się zastanawiam od kogo candance1 kupowała...
![]() |
#1257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zamieszczone zdjęcie na aukcji wygląda jak oryginał. Ciekawe tylko dlaczego ja dostałam coś co wygląda jak podróbka? Właśnie pomazałam się po ręce, ale mój "świetny" aparat nie chce zrobić fotki ![]() Nick użytkownika to brandez ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Raczkowanie
|
Nevada87 dzięki za fotki, napewno się nam przydadzą ~ sama planuję zakup koloru naked i poza tym jeszcze silver fog, violet, być może - deep blue green, naval blue, sweer sienna, white, dark soul i chocolate brown
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na tych aukcjach już widać po fotach, ze coś jest nie tak........błyszczące nakrętki zaraz obok matowych. Właśnie naked błyszczy się niemilosiernie ![]()
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja wina, że nie zajrzałam tu wcześniej. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.