![]() |
#1321 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo, bardzo !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Kici kici miau miau
|
lolu ja bardzo polecam zmieszanie tego koloru z brazem
![]() wychodzi po prostu..bosko ! jak nakladalam Fairylite na powieke to mialam reszte brazu na pedzlu i wyszlo super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Raczkowanie
|
ponieważ wątek jest obszerny i się w nim pogubiłam, z góry przepraszam, jeśli poruszę temat już...poruszany
![]() jakiś miesiąc temu zakupiłam moje pierwsze kosmetyki MAC - między innymi czarny FLUIDLINE, ponieważ jestem wielką fanką kresek i kocich oczu ![]() Dlatego kieruję pytanie do Wizazanek - jaki pędzelek polecacie do wykonywania kresek przy pomocy FLUIDLINE? Myśle o zakupieniu któregoś z pędzelków MAC. Czy pędzle Maca stoją o klasę wyżej niż te Sephorowe? Bo cienie Maca , jak się niedawno przekonałam są lepsze od wszystkiego co dotąd miałam ![]() Serdecznie Was pozdrawiam ![]()
#1324 |
Zadomowienie
|
Nevadko, sliczności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Wtajemniczenie
|
A jaki brąz polecasz? Masz na myśli oczywiście pigment tak, czy cień?
Mamy chyba podobny kolor oczu( pamietam Twoje oczy z poprzedniego avatara, brązowo-zielone, dobrze zauważyłam )? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Moderator
|
Nevadkoooo!
CUDA masz! A posiadasz jakieś błyszczyki MACa bez brokatu tudzież bez aż takiego błysku? coś bardziej stonownego? No i tradycyjnie pytanko: interesuje mnie co to za kolory pigmentów: na Twoim zdjęciu w rzędzie 5 od góry, słoiczek 4 i 5, takie ładne fiolety jeden stonowany a drugi błyszczący??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Kici kici miau miau
|
tak mam brązowo zielone. nie pamietam co to bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Wtajemniczenie
|
Czy kupował ktoś u tej użytkowniczki?
http://allegro.pl/show_user.php?uid=6347341 Czy to wizażanka jest? |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Raczkowanie
|
Nevado jaka kolekcja.....szooook
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |||||
Wtajemniczenie
|
Od razu przepraszam ,że dopiero odpisuję, ale musiałam błyskawicznie zająć się pewną sprawą i dopiero usiadłam do kompa
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hmm stonowanego...na pewno mam bez brokatu, ale jak to błyszczyki wszystkie się błyszczą ![]() ![]() Co do pigmentów to nie pamiętam jak je ustawiałam ![]() ![]() Dziękuję antii ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1332 |
Zadomowienie
|
Nevado- kolekcja przepiekna. W wolnej chwili podpytam Cie o błyszczyki i szminki
![]()
![]() wróciłam ![]() Edytowane przez geonia Czas edycji: 2008-09-30 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
Nevada,
dzięki piękne. Zaopatrzę się w takowy pędzelek ![]() A co do kolekcji powiem tylko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Rozeznanie
|
Nevado, dziękuję jeszcze raz
![]() ![]() ![]() Fotka pigmentów rewlacyjna! Zostałam MAC-ową fanką, kupiłam sobie Blot Powder prasowany, poużywałam niecałe 2 tyg, po czym spadł i stłukł mi się w drobny mak, strasznie jestem zła, bardzo go zdążyłam polubić. A czy używałyście Mineralize Skinfinish Natural? Jakie wrażenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Rozeznanie
|
dziewczyny tylko nie krzyczcie za to banalne pytanie, ale przez to, że jest tak banalne nie doczytałam się nic na ten temat. A mianowicie: jaka jest różnica pomiędzy cieniem a pigmentem?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
W dniu wczorajszym na forum, w tym wątku, miała miejsce bardzo nieprzyjemna sytuacja. Ponieważ po zbadaniu sprawy okazała się ona czymś więcej, niż tylko obrażaniem Wizażanki, Administrator serwisu upoważnił mnie do podjęcia pewnych kroków. A te sprowadzają się do wygłoszenia oświadczenia:
Użytkowniczka Agusyaaa to multikonto użytkowniczki Guarana sprzedającej na Allegro pod nickiem bebe_40. Co za tym idzie, Guarana chcąc obronić się przed zarzutami sprzedawania podrobionych kosmetyków, nie oponowała z własnego konta, a założyła drugie. System nie pozostawia wątpliwości, że jest to jedna i ta sama osoba. Kłótnia z Geonią nie była zatem zatargiem przypadkowym. Kilka miesięcy temu miało miejsce podobne zajście (którego ślady również pozostały w tym wątku), a wczorajsza nieprzyjemna sytuacja jest tylko jej przedłużeniem. Z tego powodu na oba konta użytkowniczki Guarana zostaną nałożone punkty karne. Za atak na inną użytkowniczkę i za nieopłaconą reklamę, gdyż dysponuję potwierdzonymi informacjami o reklamowaniu przez Guaranę własnych aukcji poprzez prywatne wiadomości. Tyle 'kar' moderatorskich. Zachowanie Wizażanki pozostawiam już Waszej ocenie. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
Doczekałam się właśnie siostry , a wraz z nią zakupów MACowych
![]() Kupiłam przede wszystkim pędzle: 208, 219,r 224, 242, 275 Cienie ( miały byc pojedyncze, ale właściwie nie wiem czemu pani w sklepie stwierdziła, że lepiej w paletce ![]() Fluidline ( które wręcz kocham ) tym razem Macroviolet Paint Bare Canvas Jestem przeszczęśliwa ![]() Nevadko Twoja kolekcja powaliła mnie na kolana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Kici kici miau miau
|
ja mam pytanie o pedzelem do eyelinera
![]() ![]() czy on sie dobrze sprawuje? pytam bo czytalam ze sie wygina i zle sie nim maluje |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mi upadł róż MACa i troszkę się ukruszył, a ostatnio robiąc fotkę różu Suncentered zadrapałam go paznokciem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tego co czytam to raczej bebe nie ma nic wspólnego z pigmentami ze sklepów ,bo jako forumowa guarana kupuje w internecie ![]() Cytat:
![]() Gratulejszyn very much ![]() ![]() Napisz jak poużywasz pędzelków, jestem ciekawa jak się spisują ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1340 |
Kici kici miau miau
|
Nevada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak przetestuje to dam znac ![]() Teraz czekam jeszcze na jedną, no może dwie paczuchy z UK i na jakiś czas odwyk zakupowy ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prośbę potrzebuje pigmentu podobnego konsystencją i efektem na powiece do Fairy Lite i Naked...taki film koloru do dziennego makijażu delikatnie opalizujący może byc w różu lub kość słoniowa
![]()
#1343 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]()
#1344 | ||||
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ile dałaś za ten pędzelek i jaki on ma numer, jeśli mogę spytać? Cytat:
No i oczywiście już z efektem opalizowania teraz mi się przypomniała Vanilla którą się tak zachwyciłam jak dostałam odsypkę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Kici kici miau miau
|
hym chcialabym jeszcze wrocic do tej brzydkiej sytuacji jaka miala miejsce.
tak naprawde nie wzieto tu pod uwage jednej rzeczy, ze z danego komputera moze korzystac wiecej osob, IP nie jest przypisane do konta a do komputera. a tak naprawde do sieci. tak naprawde przeciez wystarczy chwila, zreszta z jednego kompa tak naprawde korzysta wiecej osob zazwyczaj. takze poki nie ma sie 100% pewnosci, a mysle ze Admin nie ma, najlepiej bedzie jak powstrzymamy sie od komentarzy. Aby byla 100 % pewnosc potrzeba wiecej dowodow, oczywiscie zastosowano tutaj sluszna kare wzgledem tej osoby, nie przecze,ale lepiej dajmy juz spokoj ![]() ![]() ![]() ps. Fairylite ladnie opalizuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Kici kici miau miau
|
ja po prostu chyba jestes realistka i sieciowe rzucanie oskarzen do mnie nie przemawia
![]() no ale tak jak mowilam,bylo minelo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przeniosłam nigdzie dyskusji - chciałam zauważyć. Tytaj żadnej dyskusji w tej sprawie niwe toczyłam, zeby cokolwiek przenosic..... Bardzo proszę o dokładną weryfikację moich parametrow, bo nie jestem Agusyaaa. Nie prowadzę również żadnej akcji reklamowej. Raz jeden odpowiedziałam na zamieszczone w tym wątku pytanie i zrobiłam to niepublicznie lecz na PW i tylko dlatego, że znam Mariolę z innego podforum. Dwukrotnie pozwoliłam sobie (też na PW) rozwiać wątpliwości Wizażanek w sprawie DOKONANYCH zakupów. Przy tej okazji dowiedziałam się o oszczerstwach jakie są wysyłane na PW..... Rola Moderatora poza tym zobowiazuje chyba do zachowania pewnej bezstronności , przynajmniej publicznie. Piszesz Antahstasia pogrubioną czcionką podając nicki z Allegro - tym samym reklamujesz aukcje....a biorąc pod uwagę, że robisz to w kontekście podróbek, a to grube oskarżenie - podchodzi to pod zniesławienie. Ale to nie moja do końca sprawa, chociaż przy Twoim udziale zaczęła mnie dotyczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.