|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Illbana,
Zielone mi się bardzo podobają ale skoro nikt takich nie ma to nie chcę Mychy aż tak przerabiać
|
|
|
|
#3002 |
|
Wtajemniczenie
|
witam mamy
sto lat dla Michasia!! u nas dziwna noc, mały obudził się 3razy! w tym raz na jedzenie i to o innej porze niż zwylke, pewno przez to, że nie zjadł na noc mleka, obudził się o24zjadł, później kolo5ale nie wiem ile urzędował, bo ja spałam i tak do8.50 ![]() gosikk super ze się udało zasnąć, bez specjalnego i długiego usypiania! cinusiowa dostałam tę dietę od jednej z mamek i miałam zastosować, ale póki co nie mam weny, mogę przesłać na@. Apropo diety, ja dziś zaczynam 3ci dzionek i nie jest źle, oby tak dalej! Illbana chyba tylko my zostałyśmy z tych co nie kombinują z fotkami jeśli i Ty się nauczusz, to już sama zostanę![]() cinusiowa Iwo też uwielbia kąpiele! Wiem, że to jedyny sposób na jego zły humor malutka myśmy tu wczoraj doszły do wniosku, że problemy z kupką to może być kaszka ryżowa, ja mojemu wczoraj już na noc nie podawałam, bo też bardzo się spinał przy kupie. |
|
|
|
#3003 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki, ja bez czytania, wczoraj mi net w pracy nawalił i mam dzisiaj 8 stron zaległości
. Sesja Boszenki w Barcelonie CUDO!!. Nie wiem tylko która z was to ania j. z piotrkowa, czyżby ania4891? tak myślę, ale nie jestem pewna . Idę nadrabiać zaległości, mam nadzieję, że szef nie będzie miał zbyt dużo pracy dla mnie, bo chciałam was poczytać .
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki dla Michasia
Iwciag, oby tak było częściej...ale nie mam złudzeń
|
|
|
|
#3005 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja Nina też od rana się rozgadała. Nie wiem, czy ona ma jakiegoś niewidzialnego przyjaciela, ale bardzo zawzięcie prowadziła z kimś dyskusję przez ponad godzinę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3008 |
|
Wtajemniczenie
|
cinusiowa już przesłałam
|
|
|
|
#3009 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja też poproszę o tę dietę: vila-1@wp.pl
Jak przestanę cycuchać, to pewnie się za nią wezmę.
|
|
|
|
#3010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
vila już przesyłam |
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cinusiowa, toteż ja kupiłam te same słoiki i czekają aż Mycha będzie mógł je wciągnąć. A na razie - łyżeczka manny do zupki
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
buziaki dla Michasia
![]() moje "intuicyjne" podawanie zaczęłam od marchewki z ziemniakami, zamiast zacząć od pojedynczego składnika za to nie daję jej kaszki. i nie wiem, czy dobrze robię muszę jej dawać kaszkę? albo powinnam? moja pediatra kazała podawać zupki, nie mówiła o kaszkach. dopytam się w przyszłą środę, bo wybieramy się na szczepienie.
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
milena07 - widzę Cię, odezwij się wreszcie
![]() bercia - napisz coś ![]() dzięki gosikk
|
|
|
|
#3015 |
|
Wtajemniczenie
|
gosik już przesyłam
teraz to wszystkie będziecie normalnie lachony
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3016 |
|
Raczkowanie
|
Iwciag - ale ja już umiem zrobić w Gimpie np. zielone oczy
Rumiankowa - my też na razie zupki, a kaszki niet, ale ja tak właśnie intuicyjnie wszystko robię , bez konsultacji![]() Gosik - ale jeśli Ty masz niebieskie oczy, a Twój monsz piwne, to Aleks może mieć zielone )Milena07 -
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
|
|
#3018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Illbana, mówisz? A wiesz, że to możliwe, brat TŻ i jego żona mają niebiesko-szare oczy, jedna z babć i dziadek piwne a bratanek ma 1,5 roku i zaczynają się mu robić zielonkawe
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
iwciag ja też poproszę dietkę na maila agnieszka-ruta@wp.plA mój synio wczoraj dał popalić- zasnął dopiero o 00:30 Gadał, krzyczał, wściekał się, marudził aż w końcu padł |
|
|
|
#3021 |
|
Zadomowienie
|
Heloł laseczki w ten piekny dzionek
Pijemy kawkę i mamy zamiary wypuścić się na spacerek, słoneczko pieknie świeci, więc szkoda pogody na siedzenie w domku ![]() Mam dziś takie dobry humor, bo dowiedziałam się jaką niespodziankę TŻ przygotował mi na weekend ![]() Przygotował wyjazd do Łeby, wynajął już pokój itp... Jeny, jak super, nie mogę się doczekać, bo kocham morze, ale najbardziej jesienią Dowiedziałam się przypadkiem, ale ciii.... w razie czego nic nie wiem ![]() Pakusia - super Ci wychodzą te zdjęcia Agulka - super foteczeki Marika - nie podejmę się napisania pracy z racji braku czasu, ale w każdej chwili służe pomocą na tyle, na ile tylko bede mogła Kobieto, ty mnie zawstydzasz z długością spacerów - ja byłam w poniedziałek z siebie dumna, że łaziłam 2 godziny i to nie sama w dodoatku, tylkoz kolezanką i jej synkiem w wózku Esti - kuruj gardzielek, kuruj Małgoniu - trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy Malutka - szybko minie te 5 dni a potem dwa dni z Dawidkiem I za ząbki jeszcze ![]() Vilunia - Ty nas zawsze kusisz jakimiś promocjami rossmannowymi Cinusiowa - jak te rękawiczki z rossmanna dla dzieciaczków? bo nie wiem czy wypuszczać się po nie na spacerku Katrin - oby jak namniej pracy Cię dziś czekało, co byś miała czas dla nas ![]() Gosik - a masz buziaka ![]() Iwciag - nie wszystko na raz, w końcu i nocne podbudki się skończą, zobaczysz Rumiankowa - nie musisz podawać kaszek, my np dajemy na noc, bo wtedy Nisia spokojnie śpi w nocy Buziaki dla Michasia
|
|
#3022 |
|
Wtajemniczenie
|
magducha ale szczęściara z Ciebie, ja to się chyba nie odczekam tej podróży poślubnej
(( selka już wysyłam dietke |
|
|
|
#3023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ostatnio nie pieszę tylko czytam na bierzaco nic się nie zieje to nie wiem co pisać ![]() Zazdroszczę tym u których piękna pogoda słoneczko itd. u mnie pochmurno szaro brrrrrrrrrrrrrrrrrr..... Antos od kilku dni spi w nocy bardzo niespokojnie chyba ząbki się przeżynają bo pani doktor stwierdziła ze juz są ale jakoś ich nie widać ![]() poza tym wczoraj miałam urodzinki niestety ostatnie z 2 z przodu stara juz jestem musze zrobić sobie album na wizażu i pokazać Wam w końcu moje szkraby ale pewnie nie będe wiedziała jak to się robi moze dam rade pewnie to proste jest tylko ze mnie taki talent a mam pytanko do dziewczyn które karmia piersia nie wiecie czy mozna jeść tuńczyka takiego z puszki bo słyszałam ze nie ![]() co to za program do zdjęć macie super foki Wam wyszły Miłego dnia buziaczki dla Was i maluszków
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-10-22 o 11:26 |
|
|
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Iwcia - no mam nadzieję że się doczekasz swojej podróży poślubnej, bo jak nie to TŻ dostanie od nas
albo jedź z nami a co Bercia - spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinke Koniecznie rób ten album, to nic trudnego, w razie czego służymy pomocą za ząbki...Co do tuńczyka to na pewno nie można jeść w ciąży, ale podczas karmienia to nie mam pojęcia ![]()
|
|
#3025 |
|
Wtajemniczenie
|
sto lat bercia ciut spóźnione, ale lepiej późno.. Nie przejmuj się ponoć życie dopiero zaczyna się po40
![]() magducha TAK TAK TAK!! A tak poważnie to myślę, że się doczekam w końcu, niestety nie jest to takie proste, tż pracuje, ja już powinnam być w pracy:/ Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-22 o 11:33 |
|
|
|
#3026 | |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie wrocilismy ze spacerku, w koncu ladniejsza pogoda. Swieci sloneczko, ale jest mrozno i wieje chlodny wiatr, ale to i tak sukces w porownaniu z poprzednimi dniami.
Normalnie lapie mnie chyba juz stres zwiazany z praca bo jakas sie robie nerwowa, dziwie sie ze Tz jeszcze nie wysiadl. Jeszcze zostalo mi tylko 10 dni w domku ![]() ![]() Maly posiadl dzis nowa umiejetnosc...darcie sie...nie wiem o co biega, piszczy i krzyczy z usmiechem na twarzy ![]() Cytat:
Madzia no to super, Tz sie spisal...zazdroszcze Ci ja tez uwielbiam morze |
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez prosze o dietke
ladnie prosiem ![]() paulina.kry@gmail.com u nas nudy... tesc oglada "religijne" programy a ja juz sluchac nie moge o tych grzechach i wybaczaniu odezwe sie pozniej bo Kubek wstal
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy my z małżem gdzieś wyjedziemy?Cytat:
Spóźnione ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ |
||
|
|
|
#3029 |
|
Wtajemniczenie
|
superzabula ja też coraz częściej myślę o pracy, boję się jak cholera, zwłaszcza, że mam pracę wyjazdową i może się zdarzyć, że na noc nie wrócę jak będę gdzieś daleko
![]() U nas paskudna pogoda, to samo co wczoraj, pochmurno, mży ale nie jest jakoś bardzo zimno. A ja dziś póki co zjadłam na śniadanko jajeczko i jabłuszko teraz musze obiadek jakiś wymyślić sobie
|
|
|
|
#3030 |
|
Zadomowienie
|
Kuroikaze Ty zboczeńcu!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

Zielone mi się bardzo podobają ale skoro nikt takich nie ma to nie chcę Mychy aż tak przerabiać

muszę jej dawać kaszkę? albo powinnam? moja pediatra kazała podawać zupki, nie mówiła o kaszkach. dopytam się w przyszłą środę, bo wybieramy się na szczepienie.
, bez konsultacji
Gadał, krzyczał, wściekał się, marudził aż w końcu padł

SYNEK
albo jedź z nami a co