|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Zobacz Karol jak moje koślawe miśki wypiękniały.
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tamiflu to jest to, u nas niestety nie mamy tego leku zapewnionego. Juz mogli by zakupic go zamiast durnych szczepien.A jako Panna Mloda bylas przepiekna ![]() od kiedy to misie nosza sukienki?
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
pyszna skarpetka
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() mialam dzis troche do roboty i dopiero teraz udalo mi sie wejsc na troche upichcilam nawet serniczek na zimno z brzoskwiniami i ide bo zaraz musze wykapac Bryanka ![]() ta baba juz nam nie kaze sie wyprowadzac ![]() nienormalna ona jest jakas my i tak szukamy mieszkania.. ale moze dopiero po swietach sie wyprowadzimy ja bym tak chciala nie chce na same swieta sie wyprowadzac chyba rozumiecie mam nadzieje tylko ze ta wilgoc nie zaszkodzi mojemu synkowi ![]() pakusia dziekuje ![]() ![]() mam nadzieje ze naprawde kogos pozna i wkoncu bedzie szczesliwa aniu karolinko jestescie stukniete ![]() dzoana nie martw sie... na moim watku wizazowym o swinskiej grypiekilka wizazanek podawalo tamiflu swoim dziecia.. jedna ...polrocznej coreczce!! i nic jej nie jest ![]() Aguska kochana wibrator! trzeba ci zafundowac ah ta twoja ciekawoscwiesz zebym ci powiedziala ale nie moge tak glooooosno hehemell dobrze ze wrociliscie w calosci ze spacerku! hehe u nas tez ostatnio wichury... brrrgratuulacje i buziaki dla Alexa boszenka sliczny avatarek ![]() illbana biedna... moze to zabrzmi glupio ale ja bym wolala zeby mnie facet zostawil.. nawet i w okropny sposob niz zebym zostala wdowa.. bo jak cie facet zrani to poplaczesz ale wiesz ze byl kawal **** no i ukladasz sobie zycie od nowa.. a tak to po smierci ukochanego meza nie latwo jest sie z kims zwiazac napewno...no i pustka w sercui bol jest do konca zycia smutne naprawde szkoda twojej tesciowej... ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- moj tak samo je skarpetki hehe ![]() ale z nas zle matki nie potrafimy wyzywic dobrze dzieci biedaki skarpety jedza ![]() moj ostatnio prawie zjadl mi katalog z avonu.. naszczescie tylko pogniotl i poslinil.. :/ zapomnialam o tym katalogu i maly do niego dopelzal;/ ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- czy wasze dzieci tez maja takie slady na jezyku? moj ma .. wyglada to tak jakby odcisnal sobie dziasla.. bo caly czas tym jezorem je trze
|
#3125 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamuski
Sorki ze sie nie odzywalam, ale mam problemy.... 1. Moj Tz siedzi juz drugi tydzien na przymusowym urlopie. Poprostu nie maja co robic Niby powinnam sie cieszyc wiadomo Tz w domku to troche lzej, ale perspektywa przyszlego miesiaca.... masakryczna. Niewiem za co bedziemy zyc2. Moj tata byl dzis u onkologa.... te badania co mial wykonywane dwa tygodnie temu to byla tomografia to wlasnie ona zle wyszla. Podobno zrobili to zamiast tej biopsji. Decyzja onkologa.... chemioterapia Jak sie wali, to sie wali na leb i szyje. Mam dola. Wiem tylko.... Sto lat dla Filipka i Natanka ![]() Gosik i Aguska wracaja do pracy Blondynko nie doczytalam wszystkiego, jak Oliwier??? Jak wizyta u pediatry??? Dzolana witaj Kathi najlepsze zyczenia No i to wszystko wiecej nie pamietam. Ogladam M jak milosc i zazeram sie ciachami.
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Poiglot my po prostu odreagowujemy trudy dnia codziennego
![]() Mój nie ma śladów na jęzorku ale za to znów ma afty ![]() Sashka ![]() Musisz wierzyć że będzie dobrze Trzymam kciuki za tatę I widzę że przyszły miesiąc nie tylko dla nas będzie kiepski![]() Mamcie butelkowe! Mój Michał odkąd daje mu mleko modyfikowane strasznie ulewa i to nie tylko po mleku ale i po zupce i kaszce wcześniej tego nie byłowprowadziłam mu już mleko 2 Nan z jakimś żelazem, nie znalazłam innego. To może być po tym mleku? Jest inny Nan 2? Czy jakieś inne mleko zeby tak ni ulewał>
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Sashka tak mi przykro i z powodu taty jak i przcy męża i twojego doła. Często tak jest,że wszystko wali się w jednej chwili.Nieszczęści chodzą parami,ale ja wierzę,że jeśli jest źle,to napewno będzie dobrze.Prawo karmy.Jeśli ciebie spotka jakaś przykrość to w niedługim czasie będzie coś dobrego w twoim życiu.
Wcinaj ciastka,to pomaga,cukier dodaje energii.Trzymam kciuki za całą,twoją rodzinę |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
sasha oj kochana widze ze tobie sie bidulko wszystko na raz na glowie zwalilo..
musisz byc dobrej mysli na slub i chrzest macie pewnie odlozone jakies pieniazki? Zobaczysz teraz sie boisz i zamartwiasz ale strach ma tylko wielkie oczy zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze Bardzo wspolczuje sytuacji z tata Trzeba miec tylko nadzieje no i sie modlic ze wszystko bedzie okej ze nerki sa w brd. dobrym stanie i wytrzymaja leczenie ktore przyniesa same dobre skutki marna ze mnie pocieszycielka niestety no ale 3maj sie tam zobaczysz ze tz wam nie da zginac .. Sam sie napewno jeszcze bardziej tym wszystkim stresuje wkoncu on jest glowa rodziny i was utrzymuje glowka do gory zeby sie wszystko ulozy.lo![]() ![]()
|
#3129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3130 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
DZiękuje za odp
![]() Ja myślę że jednak będzie winne mleko 2, powinnm chyba jeszcze wrócić do 1. Tu est jakiś dodatek żelaza też tak macie?chyba spróbuje z tym nutricosiem co pisała Dzolana bo w sumie Mały ma już 6 mies na dniach ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- cze Malutka ![]() Cze Aguśka ![]() Cze magducha ![]() starczy tych czułości
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-16 o 21:28 |
|
|
|
#3132 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te zjadacze nasze odkurzaczki sa niemozliwe ![]() wazne ze nie zjadl tego katalogu bo musialabys bez makijazu dac rade hihi Cytat:
jak sie wali to zazwyczaj wszystko. Mam nadzieje ze z praca tzta sie ulozy, a odnosnie tatusia,moge tylko przytulic ![]() Cytat:
Pewnie zaladek Michalka musi sie przyzwyczaic. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() odnosnie zelaza...hmm ogolnie w mlekach nastepnych jest wiecej zelaza, bo dz. w tym wieku go wiecej potrzebuje.
|
|
#3133 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulka no teraz to masz avatarek piekniusny... wszyscy ci zazdroszcza
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Mell ładny avatar,ale poprzedni był fajniejszy
![]() Przedstawiam wam małego misia w różnych odsłonach,oraz propozycję dekoracji swiątecznej
|
|
|
|
#3135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aleks ladniejszy? wiem wiem wahalam sie dlugo... jak cos to zmienie... Ale sliczne bombki wow gdzie takie mozna kupic???
|
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
Ursull misia Twoja cudna! Ja też chcem mieć córeczkę, najlepiej blondyneczkę, tylko chyba u nas trudno będzie o blondi
|
|
|
|
#3137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ursul cudna ta Twoja myszka
|
|
#3140 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguśka ma kosmte myśli
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
No Bryanek juz wykapany, wypindrzony i najedzony
wstyd sie przyznac ale niekapalam go 2 dni ![]() Ogolnie jak jest zimno jak teraz (jesien-zima) chce kapac co drugi dzien... bo po co codziennie? skoro jest zimno.. no ale wczoraj Bryan byl tak zmeczony ze juz nie chcialam go meczyc z kapaniem no i dzis dopiero dupke pomoczyl czekam na tzta i spadam teraz robic kolacyjke bo jestem baarrrrdzo glodna agusia a probowalas pozytywnych wibracji? ze mowisz ze nie lubiszursull tak tak ty geniuszu! hehehesuper! bombki!![]() karolino tak owszem, mam zelazko
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
sashka dzięki za pamięć
|
|
|
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
Poiglot ja kapie malego co drugi nieraz co 3 dzien teraz... tak mi lekarka zaproponowala... bo podobno mysjac codzien w plynach zmywamy jakas tak bariere ochronna ze skory i latwiej o alergie... hmmm
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
iwciag a może taka wersja ci się spodoba,peruke zawsze można kupić
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i wlasnie jest zimno to chyba nie ma takiej potrzeby w lato Bryan non stop byl spocony... musialam go kapac codziennie a wciagu dnia przemywac go kilka razy no ale teraz nie ma takiej potrzeby tyle co wiadomo ze raczki buzke przetre husteczkami tak samo jak dupke i siusiorka ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- buhahahahha a co gdyby dzieci sie rodzily z takim afro?
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
Cze
![]() Byliśmy dzisiaj z mężem na zakupach ubraniowych, sobie kupiłam 2 sweterki i 2 t-shirty, mężowi buty i t-shirta, a synkowi śliniaki, bodziaki na długi rękaw te z reala, kaftaniki, śpioszki i pajacyki - wszystko na rozmiar 74-80 cm Piszecie o pozycji „na Małysza” no to Dawid wtedy się prostuje jak strzała, a rączki ma wzdłuż ciała albo rozkłada jak skrzydła. A dzisiaj skubaniec tak się zapatrzył na dziadka jak grał na kompie, że sam bez podparcia siedział jak zaczarowany całe 2 minuty!!! Ogólnie jak go posadzę to przez 10 sekund się trzyma prosto albo lekko pochyla się do przodu. Jak jest na brzuszku to sięga po zabawkę przed nim, no i już nauczył się wyciągać rączki spod brzuszka jak się obraca. Co do powrotu do pracy to naprawdę z każdym dniem jest coraz lepiej, inaczej teraz patrzę na synka i doceniam czas spędzony z nim. Jak ja jestem w pracy to jest z nim moja mama, Dawid uwielbia babcię, śmieje się do niej i wyciąga do niej rączki, ale jak tylko już mnie widzi to zachowuje się tak samo w stosunku do mnie ![]() Marika a gdzie kupiłaś taką huśtawkę, fajna jest i bezpieczna dla dziecka? Bercia Dawid też raz miał stan podgorączkowy, też nie miał kaszlu ani kataru, więc zwalam na ząbki, a gorączkę miał przy zapaleniu ucha Magducha za mieszkanieMell ja mam zamiar kupić takie drewniane krzesełko do karmienia ze stoliczkiem, mój brat takie miał i bardzo dużo mu służyło. dla Aleksa Gossik trzymam za powrót do pracy, najgorszy jest ten pierwszy dzień. Aleks już ładnie waży, ciekawe ile mój waży ![]() Illbana dla GuzikaSashka musicie wierzyć, że wszystko będzie z tatą, oby nerki były w stanie wytrzymać chemioterapię i choróbsko sobie poszło
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
ja małego kąpie codziennie może przez te 6 miesięcy nie był 3 razy kąpany-zazwyczaj po szczepieniu.A w domciu mam zimno bo mamy piece
|
|
|
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
Sashka trzymam za was kciuki
. Na pewno będzie dobrze, nie ma innego wyjścia.Carolajna jesli po kazdym karmieniu odbijasz i dalej jest ten sam problem z ulewaniem, spróbuj odbijać na dwa razy: w połowie karmienia i na koniec. To powinno pomóc. Moim Dziewczynom tez niedawno wróciło ulewanie, ale juz zaczełam zauwazac, kiedy powinnam zabrac butle i odbić. I tak własnie czasem robie (nie zawsze), ze odbijam raz, dokarmiam i odbijam drugi raz. Wtedy mają uśmiechnięte i buźki i brzuszki ![]()
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
iwciag i jeszcze jedna propozycja,pomyśl o córeczce,ładna by była
|
|
|
|
#3150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- No nie moge posikam sie... Ale pieknie...slodka jest IWA? Ejjj teraz zalapalam... IWONA I IWO...uhm tak to sobie iwciag wymysila
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

tamiflu to jest to, u nas niestety nie mamy tego leku zapewnionego. Juz mogli by zakupic go zamiast durnych szczepien.

zeby sie wszystko ulozy.lo
też tak macie?

dla Aleksa
IWONA I IWO...uhm tak to sobie iwciag wymysila