|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Szymek napisal asekjfbweruhfuerdnc dnbrufhr- tlumacze-podziekowal cioteczkom za pochwaly
![]() Cytat:
temu kto w to watpi![]() mi sie ta euphoria tak podoba ze sie chodze i wacham tylko ![]() Cytat:
, tez lubie narzekac prawie jak kazdy babolek![]() Cytat:
Cytat:
i samopoczucie wtedy duzo fajniejsze teraz musze isc i sobie jakis stroj zakupic do cwiczen
|
|
#1352 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na razie musi wystarczyc pol lyzeczki. Cytat:
|
||
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
aniu ale nie o to mi chodzilo. To nie tak ze zaraz umrzesz jak sie zaszczepisz, tylko specjalnie zarazono ludzi, zrobiono panike zeby teraz przymusowo zaszczepic aby truc ludzi....i dopiero po jakims czasie cos sie zacznie dziac. Nie zastanawia Cie dlaczego nie podano skladu tej szczepionki? I czy nie jest to podejrzane ze tam gdzie szczepia przymusowo, mowia: ten kto sie nie zaszczepi, straci prace.
Ale Ty i tak w to nie wierzysz, jak wiekszosc ludzi. Co jeszcze, podpisuja zgode na to by w tym co spozywamy bylo wiecej chemii.
|
#1354 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
A to ja nie wiem bo ja troche przeczytalam tego co napisalas a troche nie ![]() A o co chodzilo? ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- O kur..... debanek (takie ziolo ) odlaczyli wode a mialam zmywac.Przynajmniej nie bede sie martwic o moj manikjur
|
||
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to tylko zastanawia co sie dzieje na tym swiecie i przeraza mnie to i boje sie o Filusia...;/
iwcia dens to te 4 porcje mleczka to wystarczajaco. Moj tez podobnie je. I rowniez bywa ze zje powiedzmy polowe porcji mleka ktore mu zrobilam a druga polowe daje mu na polspiaco ![]() A co zauwazylam, jak jest glodny no to ciagnie smoka, ale jak juz zaspokoi ten pierwszy glod, to zaczyna sie rozgladac, wszystko inne go ciekawi, tylko nie mleczko A Twoj mial 8 godz przerwy to duzo... superzabula no wlasnie dla mnie to tez dziwne, staram sie bardzo nie znikac ale nie podoba mi sie to wszystko.
|
#1356 |
|
Rozeznanie
|
Szymek Ani Polsat nie dziekowal bo przyrownala jego tate do Czarka Pazury
![]() a nam z tzcikiem w esce rock podoba sie ostatnio ta piosnka Florence And The Machine - Rabbit Heart http://www.youtube.com/watch?v=7nxO-yPQesA&feature=fvst
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie czytasz wszystkiego co pisze?nie zabiore Cie za to na lody ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- iwcia dance
|
|
#1358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a niania dziekuje dobrze
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-11-06 o 19:17 |
|
|
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jakie lody Agusiu lubisz? Kurde Iwo równo co4h dopomina się o mleko, chyba, że zje zupkę czy papkę to się wydłuża do5-5.5h Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-06 o 19:20 |
|
|
|
|
#1360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nikt mi jeszcze nie powiedział, że jestem śmieszna Ale wiesz, co to oznacza???? Że mamy takie samo poczucie humoru, bo ja też lubię czytać Twoje posty (ja zaraz po Tobie )Aggguuusssiiiaaaa - ja nie z tych, co ignorują Masz mnie przeprosić
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli ktoras z Was jest zaineteresowana tym co napisalam, tomoze sobie przeczytac ten artykul:
http://waldek1984.wordpress.com/2009...z-w-1989-roku/ W skrocie: w jakims brukowcu 20 lat temu ktos napisal o tym wszystkim co teraz sie wlasnie dzieje, czyli ze bedzie pandemia swinskiej grypy i ze beda nas obowiazkowo szczepic. Wtedy tego kogos wysmiano. A teraz to wszystko sie sprawdza. iwcia dens to trafilas na fajna nianke super. Oj zeby moja tesciowa byla taka obrotna![]() iwciag ja nie lubie lodow ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Ilbanka przepraszam ![]() ![]() no wlasnie dlatego chca nas wykruszyc bo jestesmy im niepotrzebni. Troche to skomplikowane, ale sama widzisz co sie dzieje...
|
#1362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczęściara, ja uwielbiam |
|
|
|
|
#1363 |
|
Zadomowienie
|
No Jasko juz czyscioch lezy w lozeczku
Dzis pierwszy raz kapalismy sie nie w wanience a w brodziku, dobrze, ze kupilismy gleboki. Maly ma wiecej miejsca i nam jest wygodniej bo moze chlapac do woli, jednym slowem bylo super
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ha! A ja wczoraj bylam na lodach ![]() Znudzilo mi sie dokuczanie Wam Ide ogladac sezon na misia. I nie liczcie na to, ze pozniej przeczytam to co napisalyscie Ursull, licze na Ciebie (zawsze znajdzie sie jakis jelen, ktory wszystko nadrobi )
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Raczkowanie
|
Agusia - poczytałam i przekonuje mnie to. Ja już kiedyś też byłam w szoku, jak sobie doczytałam i obejrzałam film odnośnie WTC
Na zwykłą grypę też się nigdy nie szczepiłam i nie będę.Superzabula - no to se Jaśko pohasał |
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do ogladania mojego malego syneczka jak gada i spiewa po swojemu
do tego trzyma sie zabawki jak raczki w autobusiehttp://www.youtube.com/watch?v=w9d14QkgWtU ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- ,i, jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjhhhhh nnnnnnnyuk jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhmmm mmmilukjay B ,B79Z dss pozdrowienia od Filipka ![]() superzabula no to ja ide sie kapac z Jasiem jak taki relaksik serwujesz ![]() ania lodziara jedna Ilbanka gorzej jak powiedza ze stracisz prace jak sie nie zaszczepisz
|
#1367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Guzik już śpi Jutro mu zapodam ten filmik
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
moj sie niedawno obudzil to musi sie wybawic jeszcze gdzies za pol godz go bede kapac
|
#1369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
Aguska no to zapraszam na nastepna kapiel, wyszoruje Cie
bo teraz to mi jezdzil za bardzo, chociaz jemu to chyba nie przeszkadzalo![]() A z Filipka to sie usmialam, tak sie trzymal bo chyba bal sie, ze pojdzie do gory od tego spiewu ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Nich juz dostane ta @ bo od poludnia caly czas zre
|
|
|
|
#1371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My się kąpiemy teraz tak o 19. I się pewnie Guzik obudzi koło 23 na pierwszego cyca![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- (P.S. Do mnie też @ ma przyjść. MASAKRA)
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie zakupiłam małemu krzesełko do karmienia bo już ciężko mi z nim sobie poradzić. Takie njzwyklejsze pod słońcem http://allegro.pl/item802160014_krze...ppy_snack.html |
|
|
|
|
#1373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kase na pewno nabijaja ladna na spoleczenstwie a podobno istnieje taki rzad ktory spiskuje i wlasnie on chce 2/3 ludzi wykruszyc. Wiesz ja fanatyczka nie jestem, daleko mi od tego, co ma byc, to i tak bedzie, wplywu na to nie mamy tylko ze przerazona jestem...no i grypy tez sie boje tym bardziej ze pracuje w szpitalu a tam mam bardzo duzy kontakt z ludzmi, nie chce nic przeniesc na Filipka ![]() Cytat:
![]() a te nasze dzieci smieszne sa ja ciagle mam taki ubaw z Filipa a to dopiero poczatek
|
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
No Illbanka mam nadzieje, ze i tym razem zadziala fluidek od Ciebie
U mnie jest masakra tylko przez to, ze przez 3-4 dni przed @ plamie tak porzadnie i to mnie wkurza najbardziej bo wycgodzi wtedy, ze mam okres pobad tydzien![]() Jasiek juz bedzie spal do 4-5, wiec mam wieczor dla siebie
Edytowane przez superzabula Czas edycji: 2009-11-06 o 20:31 |
|
|
|
#1375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez musze kupic bo jeszcze nie mam
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
Iwciag fajne krzeselko, tymbardziej, ze ma pasy do przypiecia. Ja mam takie z drewexu i ono chyba nie ma pasow i Jachu moglby wypasc. W sumie to musze jutro pwiedziec Tz-owi, zeby je rozlozyl, sprawdzimy
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O jeżuuuu Mamy takie samo. Tzn ogolnie nasze jest duzo drozsze i w ogole full wypas Ale ma takie samo obicie. Tak sie Julek na nim poci, ze co chwile trza przebierac
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zadomowienie
|
Nie chce mi sie pisac
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj dziewczyny o strasznych rzeczach piszecie ...oby to sie nie sprawdzilo!
Aguska oj ale fajne spiewy Filipek to fajny gość! Jejku Aleks dzisiaj byl taaaki marudny...jak nigdy, doslownie 5 minut sam nie usiedzial...a jeszcze niedawno mogl ponad godzine ![]() Nie wiem co to ale mam nadzieje ze minie... A oto co wyprawiał na lezaczku, juz go bez zapiecia nie mozna zostawic. głowe mial w dołku a nogi i pupke wyzej, poza lezakiem... ![]() i jaka ma dluga grzywe...miejscami do oczu wchodzi
|
|
#1380 | ||
|
Raczkowanie
|
Guzik kupę zrobił
Na śpiocha![]() Cytat:
)Cytat:
Iwciag - fajne to krzesełko. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

I dziękuję Ci w imieniu Guziczka mego, że wierzysz w jego interesik
temu kto w to watpi

No ale maly nakarmiony, wiec spokojniejszy.

Nikt mi jeszcze nie powiedział, że jestem śmieszna
Masz mnie przeprosić
Mamy takie samo. Tzn ogolnie nasze jest duzo drozsze i w ogole full wypas