Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-14, 22:21   #1891
iwciag
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

ja też zmykam spać, bo mnie znowu zaraz Carolajna spałkuje
Dobranoc mamuśki, do jutra
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 22:21   #1892
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
A o ktorej zazwyczaj kapiesz i kladziesz spac synka?
Ja staram sie po 20 zeby juz spal, ale wczoraj i przedwczoraj po 23 dopiero usnał!
dzisiaj wlasnie zasnal oby do rana......
kapie go ok 21, czasem o 20 jak juz marudzi a bez sensu go klasc do spania to go przetrzymuje i ok 22 zasypia
Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Aguska no Stary jak Cie zobaczy to Cie zezre Ty sie nie zastanawiaj tylko wskakuj w te laszki, najwyzej poucinaj gdzie trzeba i jazda
Filip jest niezly
oj zeby on byl taki jak Wy to seksik by byl ale on nie mysli tak jak my kobitki wogole zdziadzial mi troche
Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś na szczepieniu z Antośkiem powinien mieć juz we wrzesniu ale przez przeziębienie katarek wszystko się przesunęło
Był bardzo dzielny po szczepionce nawet nie zapłakał ale jak go ubierałam dał koncert nie lubi się ubierać smykol
Wazy 7 kg i przy badaniu gardełka pani doktor stwierdziła ze ma 2 zęby na dole tzn nie widać ich jeszcze ale juz da sie wyczuc wiec nikomu nie mówiłam że ma zęby bo zaraz kazdy chciałby zobaczyć a tu nie widać więc sama zgłupiałam powiedzmy że mu idą
I standardowo wszyscy sie zachwycali jaki on długi bo ma 5 msc a wygląda przynajmniej na 7 mój mały koszykarz
to super ze juz po szczepieniu i synek bardzo dzielny
no i duzy chlopczyk Ci rosnie
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka
Dzisiaj zostałam ciocią małego Mateuszka 3150 g i 54 cm, żona kuzyna męża urodziła w końcu, od miesiąca leżała w szpitalu z cukrzycą ciążową.

Jezu dziewczyny ja jutro wracam do pracy ja nie chcę jeszcze na dodatek pracuję 5 dni pod rząd na popołudniówki, więc kąpiel i usypianie wieczorne mnie ominą normalnie dzisiaj jak synka usypiałam to cały czas płakałam wiecie czego się boję, że coś przegapię, tzn. jak mu ząbki wyjdą, jak zacznie siadać, chodzić, pierwsze słowa

Agusia
zaprzyjaźnij się ze mną, bo chcę Cię obejrzeć a Filipek jak ładnie je i mówi
Oj Sylwia to my jescze sie nie przyjaznimy?
juz zaraz Ci sle zaproszonko
jak przeczytalam o tym powrocie do pracy to prawie sie poryczalam, bo ja za miesiac wracam i juz mi smutno...
wspolczuje bardzo, najgorsze poczatki, bedzie dobrze wazne ze mamusia Twoja bedzie z Dawidkiem
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 22:48   #1893
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Nie chcę zapeszać, ale Bartuś właśnie usnął, z pól godziny się sam powściekał a teraz padł A dzisiaj z racji szczepienia i śniegu na dworze, zrobiłam mu dzień brudaska i nie było kąpieli
I bardzo dobrze....
Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
tutaj są focie z allegro

kombinezon dziewczecy

do tej kurtki kupilam taki zestaw Next-nowy i robie do niego szalik na drutach
Fajne... kurteczka superowa... a kombinezon tż świetny.... W podobnych kolorkach jak ty mam czapeczkę...
Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość

jak to nie tęskniła, jak on po ślubie dzień i już go nie ma, nawet nocy po ślubnej nie było
buuuu... jak to, bez nocy poślubnej....

Dobranoc dziewczęta... dokarmię Antosia na śpiocha i zmykam spać.
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 22:51   #1894
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dziewczyny powiedzmy ze zmiescilam sie w ta bielizne z panienskiego ale wyglada to conajmniej komicznie

cycki zwisaja, dupa jak szafa, ponczocha mi sie potargala przy zakladaniu no ale dobra przywitam tak tzta zobaczymy co on na to

pewnie powie: co nie zdazylas przed moim przyjsciem sie rozebrac z tych szmatek?
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 22:56   #1895
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzmy ze zmiescilam sie w ta bielizne z panienskiego ale wyglada to conajmniej komicznie

cycki zwisaja, dupa jak szafa, ponczocha mi sie potargala przy zakladaniu no ale dobra przywitam tak tzta zobaczymy co on na to

pewnie powie: co nie zdazylas przed moim przyjsciem sie rozebrac z tych szmatek?

Napewno bedzie zachwycony i gotowy!
A to dzisiaj juz? Oj jak ja cie lubie... ty to fajna babka konkretna haha

Zawsze ogladajac twoje zdjecia myslałam ze ty taka cichutka i niesmiala dziewczynka...a tu taka niespodzianka gorąca laseczka-super.
Oczywiscie w dobrym tego slowa znaczeniu
Stary 2009-10-14, 23:01   #1896
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Hej kobitki. Padam na pyszczek dzisiaj Na koncercie nie byłam, bo bałam się zostawić Ninulkę jak ją te ząbki dzisiaj męczyły
Jutro będę do południa u Was chyba, jeśi Ninulka pozwoli, bo Tż bedzie odsypiał nockę, a potem jedziemy do Gorzowa..., zobaczę "czarownicę" przy okazji...

Aguśka pochwaliła się jak Filuś je, to ja też wam pokażę, bo dzisiaj rano nagrałam Włączycie głos, to usłyszycie jak Nina się zachwyca jedzeniem

http://www.youtube.com/watch?v=bo0goHkoooE
Stary 2009-10-14, 23:04   #1897
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
malutka - oj współczuję powrotu do pracy....

Malutki śpi... wykąpany, pachniutki...
ad. 1
ad. 2 mój też, tylko jeszcze najedzony jest

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Malutka oj to wspolczuje...ale bedzie dobrze....
Na poczatku pewnie latwo nie bedzie ale z czasem sie przyzwyczaisz a synek z zabkami slowem "mama" siadaniem i pierwszym kroczkiem zaczeka na ciebie
Napisz nam jutro jak sie czujesz i jak to zniosłas, ale napewno bedziesz dzielna.
Trzymamy kciuki u rąki nog!
jak dożyję i za dużo nie napiszecie to dam znać

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość

Malutka
gratuluje Ci ciociu
I nie martw się na zapas! Dawidek chce zadowoloną mamusię a nie płaczącą
Nic nie stracisz, wrócisz do domku i synuś zaskoczy Cię jeszcze bardziej Na pewno będzie wam ciężko na początku, ale zobaczysz ten uśmieszek synka jak wrócisz po pracy i całe zmęczenie ujdzie i wszystko inne..bezcenne są takie chwile
normalnie jak to przeczytałam to znowu się popłakałam

Cytat:
jak to nie tęskniła, jak on po ślubie dzień i już go nie ma, nawet nocy po ślubnej nie było
no co Wy tak bez nocy poślubnej a dziecko to kiedy było

Cytat:
Oj Sylwia to my jescze sie nie przyjaznimy?
juz zaraz Ci sle zaproszonko
jak przeczytalam o tym powrocie do pracy to prawie sie poryczalam, bo ja za miesiac wracam i juz mi smutno...
wspolczuje bardzo, najgorsze poczatki, bedzie dobrze wazne ze mamusia Twoja bedzie z Dawidkiem
no patrz jeszcze się nie przyjaźnimy znaczy się od teraz tak powiem Ci, że laseczka z Ciebie niezła pocieszam się tym, że od przyszłego miesiąca będę pracować na pół etatu 2 -3 dni w tygodniu po 8 h. Wiem, że u mojej mamy krzywda się mu nie będzie działa

Cytat:
to powiedz mu, że czekasz na niego, żeby pomógł Ci je ściągnąć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 23:07   #1898
Carolajna24
Zakorzenienie

AGusia koniecznie zdaj relacje jak przywitanie

Cinusiowa babolku mój
Pozdrów
A Ninulka jak fajnie purka buźką
A jaka ona żywa
Tylko rączki i nóżki latają Łoj ciężko by mój Michaś z nią miał bo on jak je to tylko buźke otwiera i tkwi w kompletnym bezruchu

Malutka zabraniam płakać
no Kochana teraz to dopiero będzie radość z Dawidka po powrocie z pracki
Napisz jutro jak tam pierwszy dzień i dzielną proszę być

Edytowane przez Carolajna24
Czas edycji: 2009-10-14 o 23:10
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 23:21   #1899
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
A jaka ona żywa
Tylko rączki i nóżki latają Łoj ciężko by mój Michaś z nią miał bo on jak je to tylko buźke otwiera i tkwi w kompletnym bezruchu

To byś musiała ją zobaczyć w kąpieli - tam to ją jakiś "demon" chyba ogarnia Mało z wanienki nie wyskoczy hahaha A Twój Michaś to jak mój Tż oaza spokoju Czyli by tworzyli duet niczym ja i Tż
Stary 2009-10-14, 23:29   #1900
Carolajna24
Zakorzenienie

Cinusiowa bo podobno przeciwieństwa się przyciągają
Ja nie wiem tylko co mnie i tz przyciągnęło
aaa zaczęłam teraz pisać ten wniosek także niedługo ci wyśle

Mój Niuniek to grzeczniutki i cichutki jak myszka
W kąpieli jak się uśmiechnie to święto
nie no...zdarzają mu się porywy radości

ja uciekam bo Mały już się wierci pewnie znów pobudek milion 500 sto 900 będzie

cmoki mamunie
Stary 2009-10-14, 23:29   #1901
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Gaduły wy no, no, no . Ja juz mam gościa więc zbytnio czasu nie posiadam. Obejrzałysmy naznaczonego, wypiłysmy KARMI i trzeba iśc nynac, pewnie nie doczytam do końca ale może kiedys uda mi się nadrobic .

carolajna - to Michałek będzie miał się z kim bawic, i co postanowiłas w zw. z tymi alimentami? podajesz Tż? czy jeszcze sie wstrzymujesz?

Aguska - no sasiad niczego sobie w wieku mojego Tż i tatuś od tej malutkiej sąsiadeczki mojej synowej ) Ojjj Tż popieści, popiesci, zoabczysz . A Filus jest the best , a jak ładnie je . Jak Tż wejdzie w drzwi to powiedz : BIERZ MNIE .

Małgosia - ales cudenka wytropiła, a w szczególności ten ostatni kombinezonik mi się spodobał i za taka cenę, naprawde warto .

cinusiowa - buziaczki dla Ninki od cioci oraz Igorka . A jak się niecierpliwi żeby dostac kolejna łyżeczke bo chyba ostro nózkami macha cio?

Cassandra - no mój mia 3,5 chyba bo wiem że w sierpniu a jak skończył miesiąc to dostawał zawsze witaminki i wode koperkowa łyżeczką i juz wtedy pewnie zalapał, trzeba dziennie próbowac z ta łyżeczką żeby kubus nie zapomniał.

Mell - a nie mówiłam ż eto dobry pomysł z tym smokiem .

Bercia - u mnie tez dramat z ubieraniem, szczególni rękawki go drażnią. Dzielne te nasze chłopaki na tych szczepieniach, twardziele .

malutka - gratulacje ciocińko . Ojjj to nie zapomnij o nas tak czasem .

blondynkapoznan - kochana nie zatłucz mnie ale nie miałam kiedy zrobic tych fotek, ale już na 100% zrobie jutro i wstawie .

Dobranoc, ide lulu bo padam na pyszczek wrrrr...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-15, 00:05   #1902
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Malutka zabraniam płakać
no Kochana teraz to dopiero będzie radość z Dawidka po powrocie z pracki
Napisz jutro jak tam pierwszy dzień i dzielną proszę być
tylko nie bij postaram się

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
malutka - gratulacje ciocińko . Ojjj to nie zapomnij o nas tak czasem
nie no nie zapomnę na pewno coś napiszę, nie wiem tylko czy Was przeczytam, bo jak będziecie tylko pisać to do rana nie przeczytam

dobranoc i trzymajcie kciuki, żebym dała radę psychicznie
Stary 2009-10-15, 00:28   #1903
esti1984
Wtajemniczenie

wzięłam się za czytanie i przeczytałam 4 ostatnie strony ale oczy mi się zamykają

nie odpiszę bo już nie pamiętam co komu ale jutro już planuję tu być

ja od wczoraj wybieram zdjęcia do wywołania.....bo z okazji otwarcia w rossmanie zrobili promocje przez 3 dni - zdjęcia 10x15 za 0,19 -, no i wybrałam Julki zdjęcia jak była mała bo miałam trochę zaległości i Nikoli od początku i wyszło mi 500 zdjęć jutro rano zanoszę

buziaki do jutra

malutka jejku to tak szybko minęło....trzymam kciuki żebyś dała radę

Edytowane przez esti1984
Czas edycji: 2009-10-15 o 00:30
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 07:28   #1904
iwciag
Wtajemniczenie

no to dziś ja pierwsza, Iwo nie śpi już od6a przynajmniej mnie o tej obudził, znowu w nocy nie dało rady ze smoczkiem, marudził-ale to jak marudził, dopiero jak zjadł mleczko grzecznie zasnął, on po prostu w nocy jest głodny, mleko plus te 1.5-2lyż kaszki nie są dość syte by wytrzymał całą noc, nie wiem może kaszka taka mleczno-ryżowa będzie bardziej syta?

aguśka to mąż Cię pożre w całości-jak Cię nie będzie ze2dni wiadomo dlaczego

selka fajnie dzień brudaska mieć od czasu do czasu, u nas to się nazywa dzień dziecka

malutka a już się kochana nie interesuj skąd dziecko, wystarczy, że mnie ksiądz z niego rozliczał i trzymaj się tam dzielnie dziś w pracy nie płacz po kątach, bo po co małemu taka mama ryczek!? Ja tu cwaniakuje a jak pomyślę, że teraz moja kolei powrotu będzie to bryyy...

cinusiowa jak Ninka pieknie wcina, a jak ładnie dziobek otwiera, w ogóle to ładna z niej dziewczyneczka..

carolajna
mój w kąpieli zaczyna już brykać, ale jest tak poważny od początku aż do położenia go na ręcznik-uśmiechu niczym nie kupisz !

no i witam na końcu bo na początku zapomniałam

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-15 o 08:11
Stary 2009-10-15, 08:24   #1905
superzabula
Zadomowienie

Ale sie dzis wyspalam, Jasko obudzil sie tylko raz i to o 5:30, chyba nawilzacz zadzialal bo nie potrzebowal picia w nocy POLECAM nawilzacz, nam tez sie przyjemniej spalo, mi zwlaszcza bo Tz tak nie chrapal. mam nadziej, ze to nie chwilowa poprawa
Uciekam bo jade na ploty do kumpeli, ma 2-miesieczna coreczke, ale sie naklefcimy Buziaki i do popoludnia.

malutka trzymam mocno kciuki zeby pierwsze dni szybciutko w pracy minelyja wracam za 2 tygodnie i tez juz mnie skreca. Na szczescie ja bede miala ranne zmiany i sama sobie ukladam grafik, przynajmniej tyle sobie moge ulzyc. Damy rade kochana, zobaczysz tez juz rycze wieczorami jak o tym mysle

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 08:24   #1906
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Hej dziewczynki

My już od 7:30 nie śpimy, chociaz mó gośc jeszcze tak, ale co tam niech korzysta bo w grudniu się to zmieni . A ja mam za***iaszczego doła w zwiazku ze szkoła wczoraj dostałam pismo:
Dnia 14 października 2009 r. AHE w Łodzi otrzymała decyzję Ministerstwa Nauki
i Szkolnictwa Wyższego o cofnięciu uprawnień do prowadzenia studiów na poziomie pierwszego i drugiego stopnia na kierunku Zarządzanie ze skutkiem na dzień zakończenia semestru zimowego roku akademickiego 2009/2010, nie później niż z dniem 28 lutego 2010 r.

I ja nie mam pojęcia co teraz mam robic, nie wiem czy to prawda ale podobno jakaś dziewczyna z innej grupy chcąc się przenieśc musialaby wpłacic 100zł i wyrównac róznice programowe tj. 8 przedmiotów i dac za nie kolejne 800zł, no makabra a promotor wybrany na ostatnim roku żeby takie cyry robic to jest obłęd powaga.

malutka - powodzenia kochana, bądź dzielna

esti - łoooo mamo jaka sterta 500 fotek ale za taka cene to rzeczywiście promocja .

iwciag - aaaaaaaaa mój Tz nie wyobraza sobie żebym wracała do pracy i powiedział ze zrobi wszystko zeby zarobic za nas oboje, tzn. sumke jaka wystarczy nam na zycie czyli tak 2500 bedzie ok, bez rewelacji ale damy spokojnie rade. T o chyba u ciebie jednak czary mary ze smociem nie podzialaja musi byc papu .
Stary 2009-10-15, 08:31   #1907
iwciag
Wtajemniczenie

marika to masz kochana farta! U nas 2tysie tylko na mieszkanie potrzebujemy, póki co wystarczała pensja Tżta ale mieliśmy jeszcze tej mój śmieszny macierzyński, więc na moje potrzeby i częściowo na małego z moich było, a teraz cza wracać do pracy, a iwo z teściówką Poza tym, wiem, że ciężko będzie zostawić małego, ale z drugiej strony czasem mam doły siedząc w domu i tylko 24h/dobę z dzieckiem, tak źle tak niedobrze
Stary 2009-10-15, 08:39   #1908
ania4891
Zadomowienie

Nic nie czytalam bo nie mam sily Julka dostala o 19 kaszke na dobranoc i owszem, do tej pory glodna nie jest! ALE! I tak budzila sie srednio 2 razy na godzine. Dopiero o 5 rano zorientowalam sie, ze to moga byc zeby i jak jej posmarowalam to spala juz do 8. Druga noc z kolei taka
A maz do mnie przez sen - "Wynies ja do lazienki to nie bedzie slychac placzu"

Zaczelam wlasnie przegladac ubranka na jesien/zime i mamy 7 kombinezonow i 5 kurtek Ja juz sie po prostu nie mieszcze z ta iloscia ubran jaka mi mama z babcia znosza do domu
Stary 2009-10-15, 08:43   #1909
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Hej Mamulki

Moja córcia dzisiaj wyjątkowo się wcześnie obudziła, bo już o 6:05 Ale ona jest dzielna babka - wczoraj zjadła butę o 17:30 i wiedziałam, ze przed spaniem nie zje mi kolejnej. Żeby nie obudziła się więc w nocy, to po 19:00, gdy już zaczęła trzeć oczka ze zmęczenia nakarmiłam ją Przysmakiem na Dobranoc Hippa po 4 miesiącu Zjadła pół słoiczka ze smakiem, była tym zachwycona i odleciała w błogi sen I spala tak do rańca Jak wstała to dałam jej butlę mleczka, potowarzyszyła mamusi w myciu naczyń, posłuchałyśmy muzyczki, pogryzłyśmy troszeczkę zabawek, potulałyśmy się do siebie i... klapła na nowo Dlatego korzystam z możliwości przytulenia się do śpiącego także Tż i pozostawiam Was same Baaajjj....

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
A maz do mnie przez sen - "Wynies ja do lazienki to nie bedzie slychac placzu"

mamy 7 kombinezonow i 5 kurtek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-15, 08:49   #1910
iwciag
Wtajemniczenie

ania oj niedobry tż, niedobry szczerze, to nie raz też mam ochotę wyjść z domu by nie słuchać płaczu i marudzenia
cinusiowa tylko grzecznie tam z tymi przytulankami
ale Nina dzielna dziewczynka, pozazdrościć-moj głodomor w środku nocy papu:/
Stary 2009-10-15, 08:57   #1911
superzabula
Zadomowienie

marika Oj kochana to nie zazdroszcze z ta szkola jak ja studiowalam to tez u mnie chodzily takie pogloski, ale na szczescie wszystko dobrze sie skonaczylo i szkola jest do dzis
Dobrze masz ze nie musisz wrcacac do pracy, u nas Tz zarabia ponad 2tys, ale ja i tak musze wrocic zebysmy normalnie funkcjonowali...tzn bysmy pzrezyli, ale moze zrobilismy sie poprostu wygodni....

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 09:15   #1912
gosikk_s
Zakorzenienie

Cześć dziewuszki U nas nocka minęła w miarę spokojnie chociaż Mychę wieczorkiem brzuszek zaczął znowu pobolewać i trochę minęło zanim zasnął. Dobrze że jeszcze tylko jutro i znowu wrócę do jednej kropelki witaminy D ufff. U nas zimy ciąg dalszy więc wygląda na to że znowu dziś przesiedzimy w domciu. Zastanowimy się z mamą jak przyjdzie, na pewno lecę najpierw kupić szalik dla Mychy bo przecież nawet nie mamy...Kupiłam mu dwa golfiki pod szyjkę ale szalika to broń boże...

Superzabula, no to mam nadzieję że u nas to zaciskanie ust też jest przejściowe Czyli z nawilżacza na razie jesteś zadowolona? A w jakiej odległości od łóżeczka stoi i na jakiej wysokości?

Bercia, ładnie Antoś waży a w takim razie ile mierzy? Ech, ja na koszykarza nie mogę liczyć Boże, zapalenie krtani lecę dziś po szalik Ja się boję wyjść teraz na spacer

Malutka, trzymaj się dzielnie w pracy, ja za miesiąc dołączę

Blondynka, fajne zakupy

Iwciag, nie było nocy poślubnej ? No mogliście się jakoś sprężyć

Cinusiowa, super Ninula pałaszuje

Marika, no to Cię ładnie przerobili

Ania, nie no mąż ma pomysły No wiesz co, będziecie rewię mody robić...Może wspomóż jakąś potrzebującą matkę?

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 09:19   #1913
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki U nas nocka minęła w miarę spokojnie chociaż Mychę wieczorkiem brzuszek zaczął znowu pobolewać i trochę minęło zanim zasnął. Dobrze że jeszcze tylko jutro i znowu wrócę do jednej kropelki witaminy D ufff. U nas zimy ciąg dalszy więc wygląda na to że znowu dziś przesiedzimy w domciu. Zastanowimy się z mamą jak przyjdzie, na pewno lecę najpierw kupić szalik dla Mychy bo przecież nawet nie mamy...Kupiłam mu dwa golfiki pod szyjkę ale szalika to broń boże...

Superzabula, no to mam nadzieję że u nas to zaciskanie ust też jest przejściowe Czyli z nawilżacza na razie jesteś zadowolona? A w jakiej odległości od łóżeczka stoi i na jakiej wysokości?

Bercia, ładnie Antoś waży a w takim razie ile mierzy? Ech, ja na koszykarza nie mogę liczyć Boże, zapalenie krtani lecę dziś po szalik Ja się boję wyjść teraz na spacer

Malutka, trzymaj się dzielnie w pracy, ja za miesiąc dołączę

Blondynka, fajne zakupy

Iwciag, nie było nocy poślubnej ? No mogliście się jakoś sprężyć

Cinusiowa, super Ninula pałaszuje

Marika, no to Cię ładnie przerobili

Ania, nie no mąż ma pomysły No wiesz co, będziecie rewię mody robić...Może wspomóż jakąś potrzebującą matkę?

mogliśmy mogliśmy, ale ja wolałam odpocząćjak jest się już tyle lat razem to noc poślubna przynajmniej w moim mniemaniu to śmieszna sprawa

a do mam które używają kaszki na dobranoc(czy coś takiego)ona jest bezglutenowa??i od którego m-ca można podawać??

o spoko cofam pytanie już wiema prznajmniej o tej HIPPowskiej kaszce, no chyba, że są jeszcze inne

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-15 o 09:23
Stary 2009-10-15, 09:25   #1914
Carolajna24
Zakorzenienie

Ceść
U nas nocka super jak na moje dziecie
Wstawaliśmy o 12 i o 6 a pobudka była o 8
Tzn ja wstałam o 8 a moje dzieciątko dyskutowało już z karuzelką

Iwciag kaszka na dobranoc jest od 4 mies i jest na modyfikowanym, ja mam smak bananowy:ehem
A glutenu ona nie ma bo jest ryżowa, przynajmniej ja takową posiadam
Stary 2009-10-15, 09:32   #1915
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
A prosze bardzo, jaki kolor sobie Pani zyczy? Rozowy, bialy, niebieski, czerwony, granatowy?

Cytat:
a do mam które używają kaszki na dobranoc(czy coś takiego)ona jest bezglutenowa??i od którego m-ca można podawać??
Ja mam w domu zapasik i te po 4msc mam:
  • bobovita mleczno-ryzowa z bananami
  • bobovita mleczno-ryzowa z brzoskwiniami
  • hipp - ryz z jablkami
  • i jeszcze sa sloiczki z hippa - przysmak na dobranoc
Te sa bezglutenowe.

Mam jeszcze po 5msc
  • hipp - owsianka z jablkami - glutenowa
Po 6msc
  • Nestle - 5 zboz z lipa - glutenowa

Czekam az moje dziecko usnie zeby napalic w piecu
Stary 2009-10-15, 09:37   #1916
Carolajna24
Zakorzenienie

Anulka a ze swoja przyjaciółką to co się nie witasz
Stary 2009-10-15, 09:39   #1917
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Ceść
A gdzie indywidualne "czesc" dla mnie?
Stary 2009-10-15, 09:39   #1918
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja sie maleduje na posterunku ale zaraz lece po zakupy bo chce golabki dzisiaj robic
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 09:41   #1919
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Anulka a ze swoja przyjaciółką to co się nie witasz
Ty gadzino, ja pierwsza to napisalam
Stary 2009-10-15, 09:42   #1920
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
Ty gadzino, ja pierwsza to napisalam
Fakty mówią co innego
cześć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości