|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
super fajny komplecik... a modelka rewelacja!!!!!!! nie odpisze nikomu innemu bo jestem tylko na chwile... czekalam na zdjecia pozatym robie salatke, placek i sprzatam bo jutro przylatuje moja siostra
|
#2762 | ||
|
Rozeznanie
|
hello
![]() NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA DZIESIEJSZYCH SOLENIZANTOW!!! ![]() my juz po wizycie znajomych..bylo super,usmialismy sie ,ze hej! sis zajmowala sie Kalusia(prawie przespaly cala wizyte)a my posiedzielismy sobie od 12.00 do 18.00,pojedlismy ,popili i teraz pekam! ide na melise.. Kalunia dostala od nich ogromna pake prezentow! duzego misia(z czerwona kokardeka )dzdzownice-gryzaczek,zabawka sliczny sweterek roziowy ![]() pudlo pampersow(3x48)tylko,ze rozm.3 a my przeszlismy na 4 ![]() Mell_x-witaj kochana ursull-tak mamy HB i te ktore Wy macie ben.(CB,CTB) na zadne inne nie "lapiemy" sie..widzisz my mamy jedna pensje(ja w ciazy nie pracowalam,wiec nawet macierz.niet..)i rachunki za chatke z oplatami 1200f.. a dostaliscie czek na 250f na konto dziecka? jak sie zalozy oszczednosciowe(dziecku) to sie dostanie bonus na 20f do bootsa (jutro idziemy go zrealizowac Poiglot-landlordka....bez komentarza!!! ![]() U nas ze wzgledu,ze jest male dziecko uwazamy,aby bylo cicho jak Niunia spi i nawet jak P. przychodzi po pracy,gotuje sobie jedzonko(albo ja ja czestuje moim),to prosze ja o to ,zeby teraz nie zmywala ,bo Kala spi w salonie i tlukot naczyn moglby ja zbudzic..ale wtedy to ja jej zmywam razem ze swoimi no szkoda,zeby mi dziewczyna szla na reke a ja jej nic w zamian ona mowi,to ja przyjde pozniej i to zrobie a ja wiem,ze pozniej to ona chce juz spac ,bo jest zmeczona,wiec smieje sie i mowie"ok,P.przyjdz tak o 22.00 ![]() potem dodaje ,ze zartuje i niech sie tym nie martwi.. Zresza,bardzo dobrze sie dogadujemy dziewczyna jest wyrozumiala-to i my (z kaska tez czasem idziemy jej na reke jak nie ma albo ma duze wydatki w m-cu Nam tez zalezy na tym,aby atmosfera w domu byla fajna ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
moge sobie wyobrazic (albo przypomniec )jak sie cieszysz z przyjazdu siorki (sliczny av. Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-14 o 22:00 |
||
|
|
|
#2763 |
|
Wtajemniczenie
|
Ejj spicie juz?
![]() Ewelain witaj! U ciebie juz troszke lepiej? ![]() Carolajna pieknioszko jestes? Cinusiowa chyba nadal walczy z kompem Milena co u ciebie ? Dawno sie nie odzywalas...
Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-11-14 o 22:00 |
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za życzenia dla Ninusi
Podwójnie dziękujemy narzeczonemu i teściowej Ale miałam do nadrobienia.. aż zgłodniałam.... Cytat:
Extra są Ja też takie chcę A Milusia fantastycznawidać, bo taki koślawy jak autorka ![]() Teraz idę coś zjeść, bo zmęczyłyście mnie i zaraz wracam ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Tż sobie szybko z nim poradził, on taki informatyk z zamiłowania Tylko tyle miałam do nadrobienia, że wolałam najpierw położyć dziecko spać, a potem zacząć was czytać |
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
nie śpimy...Cinusiowa przypomniała mi że jestem głodna
![]() też mi wyślij ![]() Maja mówiłąm nie pij bo podwójnie widzę
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Przesyłam życzenia wszystkim dzisiejszym solenizantom
Wasze avatary są suuuper Poiglot- świetny Ja mam podobne w swoich zbiorach, może kiedyś sobie zmienię. Podobają mi się takie rysunkowe. Kuriokaze, ale Twój jak dla mnie mistrzostwo świata![]() Ursull, Twoje streszczenia kilka stron wcześniej bombowe Witam nowe Mamusie - Dzolane i TakąGwiazdkę (mam nadzieję, że nie przekręciłam nicków, jeśli tak to przepraszam )Cinusiowa, ja nie w temacie, Ty za mąż wychodzisz? Masz już suknię? Bo tam na pierwszej str. jest jakaś propozycja TŻ? Pokazywałaś już gdzieś tutaj?Nicola pytałaś czy jeszcze te co karmią piersią trzymają dietę. Ja już coraz mniej. Ale pomidory od początku jadłam Powiem szczerze, że leży mi tak lekkostrawna dieta dla karmiących Obecnie ważę 49 kg Nigdy tyle nie karmiłam. Kocham swoje ciało |
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Caro wysyła się za kilka minut będzie...
Seona tak, wychodzę za mąż 7 sierpnia o godz. 17:00
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
O to suuuper
będziemy mieć weselicho na forum A suknię już masz? Pokaż projekt? Wzięło mnie na wspominki, jakie miałyście suknie ślubne? Edit. Podczytujecie wątek majowo-czerwcowe 2010? Ale się mamy na siebie poobrażały iw ypisują się z wątku Nie ma takiej miłej atmosfery jak u nas było Bo jedna jest zorganizowana i ma czas na wszystko i dziecko może leżeć cały dzień w łóżeczku, a inna na nic nie ma czasu, dziecko bierze w bujaku wszędzie ze sobą. Nawet dodałam swoje 2 grosze
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-14 o 22:30 Powód: dopisek |
|
|
|
#2769 | |
|
Zadomowienie
|
Czeeeee Dziewczyny i ZBOCZUCHY!
![]() Cytat:
#2759 Palikot obetnij mu te pazurki w koncu, bo sie zaczną kręcić niedługo ![]() #2732 Mell, ten Śmietnik przypomina leczo i to bardzo...mniammm CINUSIOWA!!!! co to ma znaczyc??? ----->>> "widać, bo taki koślawy jak autorka" wrrrrrr![]() (no dobra wyszedł ci zart)- bo to zart, prawda?
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-14 o 22:30 |
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zadomowienie
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ oczywiście
![]() a dlaczego te misie mają krzywo główki...
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mów
Ja też Cinusiowa, ta? Bardzo ładna Carolajna, Rumiankowa, też śliczne
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-14 o 22:36 Powód: dopisek |
|
|
|
#2775 |
|
Rozeznanie
|
"Caro znalazłam podobną suknię, która mi się w salonie podobała, a Tż nie
Tylko ta nasza miała bardziej w pionie ułożone te zagięcia i na piersiach nie była tak poziomo ścięta tylko zwężała się ta koronka troszkę w stronę szyi, dzięki czemu i to z tą szyją i te zakładki (zagięcia) wyszczuplały To że zdecydowałam się na taką z odkrytymi ramionami i dekoltem to dlatego, ze ja mam chudą długą szyję (nie zawsze to widać na zdjęciach ale na żywo barrrdzooo) co chcę wykorzystać, żeby szczuplej wyglądać, bo to mnie chyba wydłuży. A wydłużać się mogę ile wlezie i obcasy jak najwyższe mogę, bo mój Tż ma 188 cm a ja raptem 165![]() Taką co Tż mi wybrał, to nie znalazłam... i wcale się nie dziwię, bo żadna kobita chyba by w tym dniu w takiej nie wyszła Ikonki załączonych zdjęć " prosze Seona-witajzazdraszczam tych 49kg ja tez karmie ale jak ubylo poporodzie 10kg tak waga ani drgnie(nie wiem czy nawe nie poszla troche w gore![]() a tez raczej wszystko jem(oprocz wzdymaczy,pestkowcow cytrusow) a wlasnie??od kiedy moge zaczac te rzeczy jadac?? czy raczej ich unikac
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie identyczna ale bardzo podobna, tak jak opisuję właśnie w tym poście, który przytoczyłaś
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Zadomowienie
|
Bo dostały SZCZAŁA W PYSIO
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
AHA no to już kumam
![]() Ale się nażarłam bleeehhh...Teraz idę ściągnąć pranko, powiesić Ninulkowe i się wykąpać w międzyczasie. Wrócę do was o ile będziecie tęsknić
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-14 o 22:42 |
|
|
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
Cinek, nie bede tego teraz poprawiac, bo mi nie wyjdzie... jak zaczne mazać bazgrolić to zamiast łbów bedą miały czołgi.
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
ale wy porąbane jesteście
o mało się nie zesiurałam ![]() Seona dziękuje...ale to 5 lat temu było i bezy w modzie ![]() ide pozytac te 2010
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Zadomowienie
|
I tak som pienkne.
Sama sie sobie dziwie, ze nie startowałam do MAM TALENTA.
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-19 o 19:54 |
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Zadomowienie
|
ołkej bedziesz CIPEK, idź sie kąpać, wyszoruj syrki i wracaj...bedziem tesknić
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
Si
Pakusia.małpa.kropka.pe.e l
|
#2787 |
|
Rozeznanie
|
mnie tez na wspomnienia naszlo...
![]() chyba juz Wam pokazywalam swoje fotki slubne.. (nie pamietam dokladnie..) jesli tak to jeszcze raz sie pochwale z siorka ze slubnym ![]() nasze autko ![]() moj kochany chrzesniak niosl nam obraczki i takie tam rozne
Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-14 o 23:00 |
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuchy nie pokazujta mi takich peniskow bo za bardzo sie napale i dzis tz tez bedzie latal
a tak powaznie, to calkiem fajnie pogladac sobie inne niz te tztowskie ![]() ale Wy zboczuchy jestescie i znow robicie reklame naszemu watkowi ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Doris witaj![]() zeby nie bylo ...
|
#2789 |
|
Raczkowanie
|
Agula
![]() I Mell-ania też Witam wszystkie dziewczyny,szczególnie te z którymi jeszcze nie miałam okazji się poznać czyli Dzolaną i Takagwiazdką No tak długo sie nie odzywałam, jak mam czas wieczorem to poczytam ale jak juz przeczytam to nie mam siły pisać. Podziwiam Was dziewczyny, jestescie niesamowite, macie czas dla dzieci,na sprzatanie,gotowanie,zaku py, wklejacie cudowne zdjęcia(te Reniferki i Mikołajki są przesłodkie) i jeszcze macie ochotę na seks A ja ledwie wszystko ogarniam i jeszcze nie muszę gotować bo robi to tżCo u nas? Byliśmy wczoraj na szczepieniu, ledwo sie dostalismy bo przeciez w ośrodku zatrzęsienie, z tego wszystkiego Kubek został zaszczepiony prawie o 19stej, zniósł wszystko bardzo dzielnie(wogóle nie płakał)ale był zmęczony i chciało mi się z niego śmiać bo na badaniu lekarka kładzie go na pleckach-ten lezy w pozycji noworodka nóżki podkurczone, rączki do góry(normalnie to szaleje)podnosi go za rączki-ledwo ciagnął główkę(na codzień rwie sie do siadania)potem połozyła go na brzuszku ten głowa na ziemi(a w domu wspina się juz na wyprostowanych rękach). Lekarka była zdziwiona Kubuś waży 9200 i mierzy 72 cm. Podobno za dużo i na miesiąc tez za dużo przybiera bo ostatnio 1 kg. A ja się z tym nie zgadzam wprawdzie i wage i wzrost jak na swój wiek ma za duży ( w 90 centylu) ale jak policzyłam wskaźnik masy czyli stosunek wagi do wzrostu to jest idealny bo 50 centyl. Zreszta zerknijcie proszę do mojego albumu i powiedźcie czy Kuba jest za gruby??? Jedno co mnie martwi i robie sobie wyrzuty sumienia że to moje niedopatrzenie to coraz bardziej spłaszczona główka mojego synka. Ale nie ma siły żeby spał na brzrzuszku czy na boczku. Zadne podpierania nie pomagaja i tak się przewróci na wznak. Pocieszcie mnie proszę czy kształt główki poprawi się czy juz nie ma szans? Mam nadzieje że ktoś to przeczyta i tego ktosia pozdrawiam najbardziej, dobranoc.
|
#2790 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

fajny komplecik... a modelka rewelacja!!!!!!! 

musze uzupelnic kosmetyczke... co prawda duzo rzeczy zamiawiam z orliflame bo ta firme bardzo lubie, ale avon tez czasem ma fajne rzeczy
A Milusia fantastyczna

)
co to ma znaczyc??? ----->>> "widać, bo taki koślawy jak autorka" wrrrrrr

bleeehhh...