Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :) - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-27, 23:20   #4111
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
aaaaa kochma enigmę, kocham, kocham i jeszcze raz kocham Zasłuchuję się w ich utworkach.
Aż sobie zaraz czegoś ich posłucham

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Emememsik, Axa, proszę Was, dziewczyny...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 23:50   #4112
meggara
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19628401]"Dziew..." co?

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A odpisał ci ktoś kiedyś, że modzi nie mają takich praw, żeby zmieniać ustawienia profili innych użytkowników?
wlasnie ktos mi kiedys dawno napisal, ze z tym wlasnie do moda mam sie zwrocic
W kazdym razie dzieki przynajmniej juz nie bede zywic urazy do modow

Orli a jak ty wytrzasnelas ta statystyke postow? niezla jest
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 23:53   #4113
Konto usunięte

Wchodzisz w ustawienia, tam gdzie masz subskrybowane wątki i klikasz na liczbę postów w danym wątku.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 23:56   #4114
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
W kazdym razie dzieki przynajmniej juz nie bede zywic urazy do modow
Cytat z ustawień: Twoja data urodzenia i wiek są wyświetlane w kilku miejscach na forum. Jeśli zdecydujesz się ukryć swoją datę urodzenia, dostęp do niej będzie mieć tylko administrator.
Prosimy skontaktować się z administratorem jeśli Twoja data urodzenia uległa zmianie.

Więc jak coś to do Złośliwca.
Stary 2010-05-28, 00:06   #4115
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Cytat z ustawień: Twoja data urodzenia i wiek są wyświetlane w kilku miejscach na forum. Jeśli zdecydujesz się ukryć swoją datę urodzenia, dostęp do niej będzie mieć tylko administrator.
Prosimy skontaktować się z administratorem jeśli Twoja data urodzenia uległa zmianie.

Więc jak coś to do Złośliwca.
Wlasnie do niego zwracalam sie juz dobre kilka razy i zawsze przeszlo bez echa nie bede mu wiecej truła bo takie proszenie się odczuwam jako upokazające.

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Mykam spac Robaczki Erotyczno-erotycznych
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 00:16   #4116
Dama_pikowa
BAN stały

Oj niedobre Wy, tak na noc sobie źle robić

A ja się uczę i sobie wpadłam zobaczyć co na wątku słychać!!

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

No i muszę nadgonić statystykę

Ale to po sesji. Obiecuję!
Jak się wezmę za BSa to będą wióry lecieć
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 00:16   #4117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Oj niedobre Wy, tak na noc sobie źle robić

A ja się uczę i sobie wpadłam zobaczyć co na wątku słychać!!

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

No i muszę nadgonić statystykę

Ale to po sesji. Obiecuję!
Właśnie, na noc należy robić dobrze!
Idę spać, bo też głupieję. Chcę sobotę, chcę BSa!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 01:04   #4118
Dama_pikowa
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19614850]No dooobra

Pomożecie? http://www.wizaz.pl/akcje/braun/glad...php?uid=261360[/QUOTE]

Tak w ogóle pomogłam
Tez chciałam dać zdjęcia, ale stwierdziłam, że to bez sensu

No i myślałam, że już wszystkie śpią

Dobrej nocy, a ja jeszcze muszę trochę posiedzieć

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

no i zostałam sama na straży

Idę chyba spać, bo nie wstanę na koło na które się uczyłam

Także tak już na zapas: dzień dobry i miłego dnia!!
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 06:55   #4119
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Dzień dobry mam cichą nadzieję, że weekend spędzę uprawiając najprzyjemniejsze ćwiczenia na świecie
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:15   #4120
tymczasowaAxaxax
BAN stały

Hej, tu Axaxax
Musiałam Wam opowiedzieć o tym co zaszło!
Rozmawiałam wczoraj prywatnie z kasienka.b, że nie zgadzam się z tym w jaki sposób się zachowała grożąc mi banem i pytam gdzie mogłabym się poskarżyć
I wiecie co się stało? Hahaha, dostałam 4 pkt karne za ocenzurowane przeze mnie "wkur***łam się" i"ku***a" sprzed jakiegoś tygodnia
W ŻENUJĄCY sposób szukali czegoś na mnie, ponieważ śmiałam się sprzeciwić moderatorowi. Hahaha!!! I wiecie co? Mam zablokowany wizaż na 3 TYGODNIE! Hahaha, jakbym co najmniej naruszyła znacząco regulamin!
Zapamiętajcie sobie raz na zawsze - NA TYM FORUM NIE WOLNO POWIEDZIEĆ NIC NA MODERATORA BO TO ŚWIĘTY CZŁOWIEK! Tu nie chodzi o przekleństwa, o atakowanie użytkownika, tylko o to, że POWIEDZIAŁAM MODERATORKOM (emememsikowi i kasience.b) że nie mają racji! Hahahaha.
tymczasowaAxaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:16   #4121
Iwa844
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19628091]Bleee ja nienawidzę jak dotyka się mojego pępka Tak samo jak nie założę japonek, uwieranie jest identyczne [/QUOTE]
Ja też nie znoszę dłubania w pępku. Dreszcze mnie przechodzą brrrr.... Za to japonki uwielbiam - śmigam w nich całe lato, a w zimie t0 i po domu przeważnie. Nie lubię za to jak się mnie dotyka po nosie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19628565]Ni mam! Zresztą jak nie jest gorrrące i pulsujące to nie wyzwoli I musi mieć na końcu przyczepionego BSa

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Niech mnie ktoś przegada, nie chcę być najaktywniejsza w każdym nimfomańskim wątku

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=419269 o, patrzcie [/QUOTE]
Hehe, Orli, liczy się jakość, a nie ilość

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Wióry??? Raczej coś chlupać powinno...

A u mnie 85... ale powróciliśmy z BS'em do spania nago... trochę to utrudnia sytuację, ale nie mogę sobie domówić tej swobody. Od razu lepiej się wysypiam.

Axaxax - mi osobiście ciężko oceniać tą całą sytuację. Za krótko udzielam się na wizażu, żeby mieć dobrą orientację we wzajemnych stosunkach uzytkowników i moderatorów. I o faktycznych przywilejach jednych i drugich. Regulamin regulaminem, ale pewne rzeczy na pewno dają się naciągać w jedną i drugą stronę. Ktoś porządku musi pilnować, a że w pewnych przypadkach zdarzają się niesłuszne decyzje... na to nic nie poradzimy. Ty się kierujesz emocjami - ktoś inny też może tak robić.
Co do sprawy, od której wszystko się zaczęło - wcale Ci się nie dziwię, że się zdenerowałaś. W całokształcie Twoich wypowiedzi nie spodobało mi się jednak jedno zdanie.Brzmiało bodajże "A Ty pewnie jesteś jakąś sprzedawczynią w sklepie?" To nie było fajne. Sprzedawczyni nie jest gorszym gatunkiem człowieka. Żadna praca nie hańbi, tylko rzeczywiście - nie każdy się do danej pracy nadaje

Edytowane przez Iwa844
Czas edycji: 2010-05-28 o 08:24
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 08:27   #4122
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tymczasowaAxaxax Pokaż wiadomość
Hej, tu Axaxax
Musiałam Wam opowiedzieć o tym co zaszło!
Rozmawiałam wczoraj prywatnie z kasienka.b, że nie zgadzam się z tym w jaki sposób się zachowała grożąc mi banem i pytam gdzie mogłabym się poskarżyć
I wiecie co się stało? Hahaha, dostałam 4 pkt karne za ocenzurowane przeze mnie "wkur***łam się" i"ku***a" sprzed jakiegoś tygodnia
W ŻENUJĄCY sposób szukali czegoś na mnie, ponieważ śmiałam się sprzeciwić moderatorowi. Hahaha!!! I wiecie co? Mam zablokowany wizaż na 3 TYGODNIE! Hahaha, jakbym co najmniej naruszyła znacząco regulamin!
Zapamiętajcie sobie raz na zawsze - NA TYM FORUM NIE WOLNO POWIEDZIEĆ NIC NA MODERATORA BO TO ŚWIĘTY CZŁOWIEK! Tu nie chodzi o przekleństwa, o atakowanie użytkownika, tylko o to, że POWIEDZIAŁAM MODERATORKOM (emememsikowi i kasience.b) że nie mają racji! Hahahaha.
nie znam sytuacji, ale mimo to czekamy tu na ciebie z utęsknieniem
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:39   #4123
tymczasowaAxaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Ja też nie znoszę dłubania w pępku. Dreszcze mnie przechodzą brrrr.... Za to japonki uwielbiam - śmigam w nich całe lato, a w zimie t0 i po domu przeważnie. Nie lubię za to jak się mnie dotyka po nosie

Hehe, Orli, liczy się jakość, a nie ilość

Wióry??? Raczej coś chlupać powinno...

A u mnie 85... ale powróciliśmy z BS'em do spania nago... trochę to utrudnia sytuację, ale nie mogę sobie domówić tej swobody. Od razu lepiej się wysypiam.

Axaxax - mi osobiście ciężko oceniać tą całą sytuację. Za krótko udzielam się na wizażu, żeby mieć dobrą orientację we wzajemnych stosunkach uzytkowników i moderatorów. I o faktycznych przywilejach jednych i drugich. Regulamin regulaminem, ale pewne rzeczy na pewno dają się naciągać w jedną i drugą stronę. Ktoś porządku musi pilnować, a że w pewnych przypadkach zdarzają się niesłuszne decyzje... na to nic nie poradzimy. Ty się kierujesz emocjami - ktoś inny też może tak robić.
Co do sprawy, od której wszystko się zaczęło - wcale Ci się nie dziwię, że się zdenerowałaś. W całokształcie Twoich wypowiedzi nie spodobało mi się jednak jedno zdanie.Brzmiało bodajże "A Ty pewnie jesteś jakąś sprzedawczynią w sklepie?" To nie było fajne. Sprzedawczyni nie jest gorszym gatunkiem człowieka. Żadna praca nie hańbi, tylko rzeczywiście - nie każdy się do danej pracy nadaje
Wcale nie tak napisałam, przekręciłaś moją wypowiedź przez co teraz zabrzmiała negatywnie. Miałam na myśli, że broni sprzedawczyni, ponieważ zapewne sama nią jest, a oznacza to że jest mniej obiektywna. Stanęła niesłusznie w obronie sprzedawczyni, bo postawiła się w jej sytuacji "co ja bym zrobiła gdyby ktoś się tak do mnie odezwał".
Stary 2010-05-28, 08:45   #4124
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Wcale nie tak napisałam, przekręciłaś moją wypowiedź przez co teraz zabrzmiała negatywnie. Miałam na myśli, że broni sprzedawczyni, ponieważ zapewne sama nią jest, a oznacza to że jest mniej obiektywna. Stanęła niesłusznie w obronie sprzedawczyni, bo postawiła się w jej sytuacji "co ja bym zrobiła gdyby ktoś się tak do mnie odezwał".
No dobra, zdanie które napisałaś brzmiało "I rozumiem, że jesteś zapewne jakaś sprzedawczynią w sklepie? " Tak bardzo przekręciłam? Ja rozumiem dokładnie co miałaś na myśli. Tylko że dla mnie osobiście właśnie to jedno zdanie miało wydźwięk negatywny. Sama pracuję w sklepie, co nie oznacza, że będę na każdym kroku bronić niekompetentnych koleżanek po fachu. Potrafię dostrzec błedy popełniane tak przez siebie, jak i przez innych. Sprzedawca sprzedawcy nierówny Po prostu nie lubię generalizowania.
Stary 2010-05-28, 08:48   #4125
tymczasowaAxaxax
BAN stały

Cytat:
No dobra, zdanie które napisałaś brzmiało "I rozumiem, że jesteś zapewne jakaś sprzedawczynią w sklepie? " Tak bardzo przekręciłam? Ja rozumiem dokładnie co miałaś na myśli. Tylko że dla mnie osobiście właśnie to jedno zdanie miało wydźwięk negatywny. Sama pracuję w sklepie, co nie oznacza, że będę na każdym kroku bronić niekompetentnych koleżanek po fachu. Potrafię dostrzec błedy popełniane tak przez siebie, jak i przez innych. Sprzedawca sprzedawcy nierówny Po prostu nie lubię generalizowania.
I cały czas mówię, ok, to było nie w porządku. Nawet napisałam, że się po prostu wkurzyłam. Ale żeby mi mówić że tym zasłużyłam na BANA!? I później nie zrobiłam nic nie tak i zablokowali mnie na 3 tyg
Stary 2010-05-28, 08:48   #4126
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Axa! 3 tygodnie, ehh
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:54   #4127
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
I cały czas mówię, ok, to było nie w porządku. Nawet napisałam, że się po prostu wkurzyłam. Ale żeby mi mówić że tym zasłużyłam na BANA!? I później nie zrobiłam nic nie tak i zablokowali mnie na 3 tyg
I ok. Bardzo mi się podoba umiejętność przyznania się do błędu Ale rozumiem też Twoje emocje. Też nie uważam, żeby to było podstawą do takiej kary. Wydaje mi się, że moderatorzy wkroczyli w to trochę za wcześnie. Pewne kwestie bez problemu dałyby się rozwiązać między samymi użytkownikami. To jest w końcu forum, służy między innymi do wyrażania własnego zdania. Prędzej czy poźniej każda dyskusja rozejdzie się po kościach, albo użytkownicy sami wyjaśnią sobie newralgiczne kwestie. Tak jak my teraz
Stary 2010-05-28, 08:56   #4128
tymczasowaAxaxax
BAN stały

Cytat:
I ok. Bardzo mi się podoba umiejętność przyznania się do błędu Ale rozumiem też Twoje emocje. Też nie uważam, żeby to było podstawą do takiej kary. Wydaje mi się, że moderatorzy wkroczyli w to trochę za wcześnie. Pewne kwestie bez problemu dałyby się rozwiązać między samymi użytkownikami. To jest w końcu forum, służy między innymi do wyrażania własnego zdania. Prędzej czy poźniej każda dyskusja rozejdzie się po kościach, albo użytkownicy sami wyjaśnią sobie newralgiczne kwestie. Tak jak my teraz
Ale problemem tu właśnie nie było to zajście. Problemem było to, że powiedziałam coś na moderatorów i oficjalnie powiedziałam, że racji nie mają i nie potrafią się do tego przyznać
Stary 2010-05-28, 09:02   #4129
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Ale problemem tu właśnie nie było to zajście. Problemem było to, że powiedziałam coś na moderatorów i oficjalnie powiedziałam, że racji nie mają i nie potrafią się do tego przyznać
No wiem. Ale punktem zapalnym była chyba własnie tamta dyskusja? I dalej się potoczyło...
A każdy powinien posiadać umiejętność przyznania się do błędu
Stary 2010-05-28, 09:10   #4130
tymczasowaAxaxax
BAN stały

Wow, to już mój 5 post! Jeeeeee! Hurrraaa!
Stary 2010-05-28, 09:38   #4131
Labirynth
Zakorzenienie

No nie, eksces za ekscesem na tym forum zaczyna się dziać

A ja powiem Wam, że w moim życiu prywatnym też eksces za ekcesem..... jak wyjdę z tego zdrowa na umyśle, będzie dobrze, ale jest hard hard hard.....

A tu wnosze uprzejmą prośbę o uspokojenie natrojów bojowych, złagodzenie tonu wypowiedzi, wybzykanie się porządne, żeby dziewczynki grzeczne i zaspokojone były, a co za tym idzie pełne błogości będą tez i mniej we wrogości ;p o
Niżej podpisana Labirynth
Stary 2010-05-28, 10:03   #4132
AuraAure
Raczkowanie

Hej ;*
Kurde, ale naskrobałyście :P. Nadrobiłam już wszystko na szczęście. Wczoraj wskoczyłam tylko na chwilkę.
Niezręczna cała ta sytuacja z moją siostrą. Jej facet prawie cały czas przesiaduje w moim pokoju i jakoś tak mi dziwnie tam wejść... Poza tym jak wczoraj po kąpieli założyłam szlafrok, koszulkę nocną i miałam ręcznik na głowie, to on się w moim własnym domu zapytał, czy ja się nie wstydzę tak chodzić
No nie wiem czego mam się wstydzić. Miałam założyć ubrania o 23.30, bo jemu się nie podoba ?
Wkurzyłam się, no .

Stary 2010-05-28, 10:20   #4133
Ravissante
Wtajemniczenie

dzis ide z Migotka do weta
moje biedactwo musi zostac zaszczepiona

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 10:22   #4134
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AuraAure Pokaż wiadomość
Hej ;*
Kurde, ale naskrobałyście :P. Nadrobiłam już wszystko na szczęście. Wczoraj wskoczyłam tylko na chwilkę.
Niezręczna cała ta sytuacja z moją siostrą. Jej facet prawie cały czas przesiaduje w moim pokoju i jakoś tak mi dziwnie tam wejść... Poza tym jak wczoraj po kąpieli założyłam szlafrok, koszulkę nocną i miałam ręcznik na głowie, to on się w moim własnym domu zapytał, czy ja się nie wstydzę tak chodzić
No nie wiem czego mam się wstydzić. Miałam założyć ubrania o 23.30, bo jemu się nie podoba ?
Wkurzyłam się, no .
No nie dziwie się, znając mój temperament pewnie ejszcze bym coś powiedziała od siebie, a nawet pokłóciła. Trza było powiedzieć, że Ty jesteś u siebie, a OOn jak narazie cały czas zajmuje Twój pokój....
Stary 2010-05-28, 11:03   #4135
AuraAure
Raczkowanie

Powiedziałam, nie byłabym sobą gdybym tego nie zrobiła .
Ale oczywiście moja siostra zaczęła go bronić i powiedziała, że skoro on się z tym źle czuje, to mam iść z pokoju i siedzieć u rodziców . Odstąpiłam pokój, zrobiłam im wczoraj kolację, dzisiaj śniadanie, a oni jeszcze do mnie, że mam się ubrać rano . A ja lubię sobie poranną latte wypić w szlafroku i zjeść śniadanie..

Dlatego tak bałam się tej wizyty. Jest mega niezręcznie i w ogóle... A to jeszcze dziś i jutro...

Stary 2010-05-28, 11:59   #4136
asiaczek87
Zakorzenienie

AuraAure ja bym si wkurzyła i to do żywo gdyby ktoś będąc w gościach tłumaczył by mi jak się mam nosić :/ no sory

A wyjaśnij tylko: siostra nie mogła sama przyjechać? Musiała ciągnąc faceta?
Poza tym podziwiam że im tak usługujesz. Tutaj śniadanko a tutaj kolacyjka ;D
Nie mają rączek? Żeby sobie sami zrobili?

A powiedz mi jeszcze czemu on siedzi w twoim pokoju? Przyjechali i Ty masz po kątach się miotać

Wybacz ale denerwuje mnie coś takiego .. ja jestem wybuchowa i konkretna więc bym ich poustawiała od razu

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2010-05-28 o 12:01
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:06   #4137
AuraAure
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
AuraAure ja bym si wkurzyła i to do żywo gdyby ktoś będąc w gościach tłumaczył by mi jak się mam nosić :/ no sory

A wyjaśnij tylko: siostra nie mogła sama przyjechać? Musiała ciągnąc faceta?
Poza tym podziwiam że im tak usługujesz. Tutaj śniadanko a tutaj kolacyjka ;D
Nie mają rączek? Żeby sobie sami zrobili?

Wybacz ale denerwuje mnie coś takiego ..
Mama mi kazała . Bo siostra jest beztalenciem w kuchni i nie chce chłopaka otruć a on się wstydzi ;].

Siostra stwierdziła, że on koniecznie musi przecież do nas przyjechać, chociaż rodziców poznał w Toruniu, jak byli u siostry... Oni znają się pół roku, a już zamierzają razem zamieszkać od lipca .

Wkurzałam się przez 3 dni zanim przyjechali. Mówiłam, że nie będę im "usługiwać" ale mama mnie poprosiła i już mi głupio było się wykłócać o to cały czas... Jutro na szczęście jadą i mam nadzieję, że więcej razem nie przyjadą . Wiem, okropna ze mnie siostra

Stary 2010-05-28, 12:11   #4138
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Mama mi kazała . Bo siostra jest beztalenciem w kuchni i nie chce chłopaka otruć a on się wstydzi ;].

Siostra stwierdziła, że on koniecznie musi przecież do nas przyjechać, chociaż rodziców poznał w Toruniu, jak byli u siostry... Oni znają się pół roku, a już zamierzają razem zamieszkać od lipca .

Wkurzałam się przez 3 dni zanim przyjechali. Mówiłam, że nie będę im "usługiwać" ale mama mnie poprosiła i już mi głupio było się wykłócać o to cały czas... Jutro na szczęście jadą i mam nadzieję, że więcej razem nie przyjadą . Wiem, okropna ze mnie siostra

Ej ale nie kumam czemu on w Twoim pokoju siedzi? Śpi tam?
A Ty gdzie kimasz?

Ja bym w zyciu na taki układ nie poszła. Z resztą mama nawet by mnie nie prosiła. Ona uważa że każdy jest samodzielny. Nawet gdy brat prosił mnie któryś raz z kolei żebym mu jeden kubek z herbatą dla jego dziewczyny do pokoju zaniosła to stwierdziłam "A co, jakaś królewna, że nie może z Tobą zejść i sobie wziąć?" Poza tym uważam że skoro ktoś kogoś zaprasza to niech i jego sam obsługuje. Co mnie to obchodzi?

Wkurza mnie do żywego takie wykorzystywanie drugiego człowieka ale to moja opinia
Oczywiście skoro mama prosiła to z miną cierpiącego człowieka poszłabym na taki układ.
Ale na pewno uwagi o tym że we własnej chacie w szlafroku sobie nie mogę chodzić albo że nie mogę wejść do WŁASNEGO pokoju bo ktoś musi tam przesiadywać nie pozostawiłabym bez interwencji.
Wychodze z założenia że skoro ktoś przyjeżdza w odwiedziny do mnie to niech się podporządkuje zasadom w moim domu. Mam swój pokój to jest mój. Mój dom to ubieram się kiedy mi się widzi

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2010-05-28 o 12:13
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:15   #4139
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:

rozumiem, że jak zamieszkają razem to będą mieli gosposię
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:23   #4140
AuraAure
Raczkowanie

No ja muszę spać z siostrą ;].
A ona cała w skowronkach, że on taki super ;].
A o tym szlfroku to tak się zdenerwowałam... Powiedziałam mu, że skoro jestem u siebie to chyba mogę chodzić jak chcę a siostra się na mnie spojrzała, jakby chciała mnie zabić.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości