|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19628401]"Dziew..." co?
![]() ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() W kazdym razie dzieki ![]() ![]() Orli a jak ty wytrzasnelas ta statystyke postow? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Konto usunięte
|
Wchodzisz w ustawienia, tam gdzie masz subskrybowane wątki i klikasz na liczbę postów w danym wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
po prostu Em :)
|
Cytat z ustawień: Twoja data urodzenia i wiek są wyświetlane w kilku miejscach na forum. Jeśli zdecydujesz się ukryć swoją datę urodzenia, dostęp do niej będzie mieć tylko administrator.
Prosimy skontaktować się z administratorem jeśli Twoja data urodzenia uległa zmianie. Więc jak coś to do Złośliwca. ![]()
![]() |
#4115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Mykam spac Robaczki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
BAN stały
|
Oj niedobre Wy, tak na noc sobie źle robić
![]() A ja się uczę ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- No i muszę nadgonić statystykę ![]() Ale to po sesji. Obiecuję! Jak się wezmę za BSa to będą wióry lecieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Idę spać, bo też głupieję. Chcę sobotę, chcę BSa! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19614850]No dooobra
![]() Pomożecie? http://www.wizaz.pl/akcje/braun/glad...php?uid=261360[/QUOTE] Tak w ogóle pomogłam ![]() ![]() Tez chciałam dać zdjęcia, ale stwierdziłam, że to bez sensu ![]() No i myślałam, że już wszystkie śpią ![]() Dobrej nocy, a ja jeszcze muszę trochę posiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- no i zostałam sama na straży ![]() Idę chyba spać, bo nie wstanę na koło na które się uczyłam ![]() Także tak już na zapas: dzień dobry i miłego dnia!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 |
BAN stały
|
Hej, tu Axaxax
![]() Musiałam Wam opowiedzieć o tym co zaszło! ![]() Rozmawiałam wczoraj prywatnie z kasienka.b, że nie zgadzam się z tym w jaki sposób się zachowała grożąc mi banem i pytam gdzie mogłabym się poskarżyć ![]() I wiecie co się stało? Hahaha, dostałam 4 pkt karne za ocenzurowane przeze mnie "wkur***łam się" i"ku***a" sprzed jakiegoś tygodnia ![]() W ŻENUJĄCY sposób szukali czegoś na mnie, ponieważ śmiałam się sprzeciwić moderatorowi. Hahaha!!! I wiecie co? Mam zablokowany wizaż na 3 TYGODNIE! Hahaha, jakbym co najmniej naruszyła znacząco regulamin! Zapamiętajcie sobie raz na zawsze - NA TYM FORUM NIE WOLNO POWIEDZIEĆ NIC NA MODERATORA BO TO ŚWIĘTY CZŁOWIEK! Tu nie chodzi o przekleństwa, o atakowanie użytkownika, tylko o to, że POWIEDZIAŁAM MODERATORKOM (emememsikowi i kasience.b) że nie mają racji! Hahahaha. |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19628091]Bleee ja nienawidzę jak dotyka się mojego pępka
![]() ![]() Ja też nie znoszę dłubania w pępku. Dreszcze mnie przechodzą brrrr.... Za to japonki uwielbiam - śmigam w nich całe lato, a w zimie t0 i po domu przeważnie. Nie lubię za to jak się mnie dotyka po nosie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19628565]Ni mam! Zresztą jak nie jest gorrrące i pulsujące to nie wyzwoli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Niech mnie ktoś przegada, nie chcę być najaktywniejsza w każdym nimfomańskim wątku ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?d...osted&t=419269 o, patrzcie ![]() Hehe, Orli, liczy się jakość, a nie ilość ![]() ![]() Wióry??? ![]() A u mnie 85... ale powróciliśmy z BS'em do spania nago... trochę to utrudnia sytuację, ale nie mogę sobie domówić tej swobody. Od razu lepiej się wysypiam. Axaxax - mi osobiście ciężko oceniać tą całą sytuację. Za krótko udzielam się na wizażu, żeby mieć dobrą orientację we wzajemnych stosunkach uzytkowników i moderatorów. I o faktycznych przywilejach jednych i drugich. Regulamin regulaminem, ale pewne rzeczy na pewno dają się naciągać w jedną i drugą stronę. Ktoś porządku musi pilnować, a że w pewnych przypadkach zdarzają się niesłuszne decyzje... na to nic nie poradzimy. Ty się kierujesz emocjami - ktoś inny też może tak robić. Co do sprawy, od której wszystko się zaczęło - wcale Ci się nie dziwię, że się zdenerowałaś. W całokształcie Twoich wypowiedzi nie spodobało mi się jednak jedno zdanie.Brzmiało bodajże "A Ty pewnie jesteś jakąś sprzedawczynią w sklepie?" To nie było fajne. Sprzedawczyni nie jest gorszym gatunkiem człowieka. Żadna praca nie hańbi, tylko rzeczywiście - nie każdy się do danej pracy nadaje ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-05-28 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4122 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
Axa!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A każdy powinien posiadać umiejętność przyznania się do błędu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4130 |
BAN stały
|
Wow, to już mój 5 post! Jeeeeee! Hurrraaa!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Zakorzenienie
|
No nie, eksces za ekscesem na tym forum zaczyna się dziać
![]() A ja powiem Wam, że w moim życiu prywatnym też eksces za ekcesem..... jak wyjdę z tego zdrowa na umyśle, będzie dobrze, ale jest hard hard hard..... A tu wnosze uprzejmą prośbę o uspokojenie natrojów bojowych, złagodzenie tonu wypowiedzi, wybzykanie się porządne, żeby dziewczynki grzeczne i zaspokojone były, a co za tym idzie pełne błogości będą tez i mniej we wrogości ;p o Niżej podpisana Labirynth ![]()
#4132 |
Raczkowanie
|
Hej ;*
Kurde, ale naskrobałyście :P. Nadrobiłam już wszystko na szczęście. Wczoraj wskoczyłam tylko na chwilkę. Niezręczna cała ta sytuacja z moją siostrą. Jej facet prawie cały czas przesiaduje w moim pokoju i jakoś tak mi dziwnie tam wejść... Poza tym jak wczoraj po kąpieli założyłam szlafrok, koszulkę nocną i miałam ręcznik na głowie, to on się w moim własnym domu zapytał, czy ja się nie wstydzę tak chodzić ![]() No nie wiem czego mam się wstydzić. Miałam założyć ubrania o 23.30, bo jemu się nie podoba ![]() Wkurzyłam się, no ![]()
![]() |
#4133 |
Wtajemniczenie
|
dzis ide z Migotka do weta
moje biedactwo musi zostac zaszczepiona ![]()
![]() |
#4134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4135 |
Raczkowanie
|
Powiedziałam, nie byłabym sobą gdybym tego nie zrobiła
![]() Ale oczywiście moja siostra zaczęła go bronić i powiedziała, że skoro on się z tym źle czuje, to mam iść z pokoju i siedzieć u rodziców ![]() ![]() ![]() Dlatego tak bałam się tej wizyty. Jest mega niezręcznie i w ogóle... A to jeszcze dziś i jutro...
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
AuraAure ja bym si wkurzyła i to do żywo gdyby ktoś będąc w gościach tłumaczył by mi jak się mam nosić :/ no sory
A wyjaśnij tylko: siostra nie mogła sama przyjechać? Musiała ciągnąc faceta? Poza tym podziwiam że im tak usługujesz. Tutaj śniadanko a tutaj kolacyjka ;D Nie mają rączek? Żeby sobie sami zrobili? A powiedz mi jeszcze czemu on siedzi w twoim pokoju? Przyjechali i Ty masz po kątach się miotać ![]() Wybacz ale denerwuje mnie coś takiego .. ![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-05-28 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Siostra stwierdziła, że on koniecznie musi przecież do nas przyjechać, chociaż rodziców poznał w Toruniu, jak byli u siostry... Oni znają się pół roku, a już zamierzają razem zamieszkać od lipca ![]() Wkurzałam się przez 3 dni zanim przyjechali. Mówiłam, że nie będę im "usługiwać" ale mama mnie poprosiła i już mi głupio było się wykłócać o to cały czas... Jutro na szczęście jadą i mam nadzieję, że więcej razem nie przyjadą ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej ale nie kumam czemu on w Twoim pokoju siedzi? Śpi tam? A Ty gdzie kimasz? ![]() Ja bym w zyciu na taki układ nie poszła. Z resztą mama nawet by mnie nie prosiła. Ona uważa że każdy jest samodzielny. Nawet gdy brat prosił mnie któryś raz z kolei żebym mu jeden kubek z herbatą dla jego dziewczyny do pokoju zaniosła to stwierdziłam "A co, jakaś królewna, że nie może z Tobą zejść i sobie wziąć?" Poza tym uważam że skoro ktoś kogoś zaprasza to niech i jego sam obsługuje. Co mnie to obchodzi? ![]() Wkurza mnie do żywego takie wykorzystywanie drugiego człowieka ale to moja opinia ![]() Oczywiście skoro mama prosiła to z miną cierpiącego człowieka poszłabym na taki układ. Ale na pewno uwagi o tym że we własnej chacie w szlafroku sobie nie mogę chodzić albo że nie mogę wejść do WŁASNEGO pokoju bo ktoś musi tam przesiadywać nie pozostawiłabym bez interwencji. Wychodze z założenia że skoro ktoś przyjeżdza w odwiedziny do mnie to niech się podporządkuje zasadom w moim domu. Mam swój pokój to jest mój. Mój dom to ubieram się kiedy mi się widzi ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-05-28 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Raczkowanie
|
No ja muszę spać z siostrą ;].
A ona cała w skowronkach, że on taki super ;]. A o tym szlfroku to tak się zdenerwowałam... Powiedziałam mu, że skoro jestem u siebie to chyba mogę chodzić jak chcę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.