|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
![]() Ja właśnie zrobiłam sobie "oszukany golfik", czyli taki jakby ocieplacz na szyję. Jeszcze tylko guziki kupić. Mam w planach jeszcze kilka takich różnych.
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-09-07 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to jak skończysz to prosimy o zdjęcia !
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
Axa a dzisiaj w sieci widziałam taki śliczny makijaż z różową szminką... zakochałam się i muszę kiedyś spróbować.
![]() jeśli mogę to odsyłam do linka- TU ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() Na razie w tym roku z jesienno/zimowych zrobiłam komin dla BS.
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-09-07 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ii mam ambitne plany nauczyć się wkońcu malować eyelinerem !
![]() |
#4175 | |
BAN stały
|
Cytat:
A ja właśnie wróciłam! Zjadłam w restauracji PYSZNĄ sałatkę specjalnie dla mnie przygotowaną (bo na Dukanie jestem) ![]() Schudłam już 2 kg przez 7 dni ![]() Mam dzisiaj świetny humor ![]() ![]() ![]() I drineczka mam! La la la la! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
Axa chudnij, ale z umiarem!
![]() Swoją drogą zazdroszczę samozaparcia co do diety. Ja tak nie umiem Szydełkować też nie umiem - brak cierpliwości, ale głównie dlatego, ze nie ma mnie kto nauczyć, a tak sama z internetu to jakoś niechętnie ![]()
#4177 |
Raczkowanie
|
Axa chudnij ! Tylko nie przesadz
![]()
#4178 | |
Zakorzenienie
|
edytowałam ten wyżej
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- mi się wydaje, że Axa nie ma z czego chudnąć ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() Ja umiem, ale tym z Sephory, Inglotowy był be. Ale teraz już maluję się tylko pędzelkiem... aj co za rozkosz. Czasem mam ochotę malować i malować- kreseczki, kreski, krechy.
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-09-07 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Rozeznanie
|
Ja też już od kilku miesięcy 8 kg lżejsza
![]() A teraz sa u nas znajomi i robią sałatkę grecką, także mi w to graj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Trochę mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
Aj nic nie mówcie, bo ja się dzisiaj taka wypuczona czuję :< Już zrezygnowałam ze slodyczy od wczoraj, ale jak wrócę do Warszawy chyba zacznę na nowo II fazę SB albo Dukanka. Ze 3-4 kg w dół się przyda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Raczkowanie
|
mam wysyp króst na twarzy, wstydzę się wyjść z domu
![]()
#4183 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Co to są kuleczki nutelkowe?
A w ogóle Axa, gdzie byli tak mili w restauracji że Ci zrobili specjalnie sałatkę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Raczkowanie
|
Podziwiam Was, bo mi nigdy w życiu nie udało się przejść na dietę, dla mnie to masakra... za bardzo kocham jedzenie ; )
![]() |
#4186 | |
BAN stały
|
Cytat:
A sałatkę gdzieś w restauracji na trasie Bochnia-Kraków. Taka restauracja przy hotelu *** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trzeba będzie się ogarnąć, od piwska w wakacje nie utyłam ale oczywiście stoję w miejscu, teraz choćby dlatego, że piwsko pójdzie w odstawkę pewnie zleci trochę ![]() Ze sportem trochę lipa ze względu na syrę ale coś tam się wymyśli. Givemecookies, póki co tez nie umiałabym przejść na dietę, jedynie właśnie Dukan kusi (a dziewczyny mają tutaj świetne przepisy) ale na to trzeba mieć kasę, nie oszukujmy się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Konto usunięte
|
Nie wierzę!
![]() Nikt nic nie napisał od ponad 3 godzin! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Cześć Nimfetki
![]() Wczoraj byłam znów na zakupach, mam buciorki ![]() w seksie posucha..taka posucha, że moje źródełko zanika, zarasta, zapajęcza się ![]() Życzę Wam abyście miały duużooo orgazmów, takich, po których ciężko dojść do siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wibrusie, ale drogie to cholerstwooo, mi juz jeden wpadł w oko ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- madzia masz zarąbistego avatara noooo ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21919618] BS nie przeszkadza, bo sam pisze na drugim kompie piętro wyżej ![]() ![]() ![]() ![]() wizyta u mojego promotora bardzo miła, pomyslna, zero stresu, same słowa wsparcia, będzie dobrze!!! ![]()
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Labi- drogie są, fakt, ale w ciężkich czasach dają tyle radości, że warto w to zainwestować. Mój najdroższy z bajerami wyciagnął mi z portfela 250 zł
Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-09-08 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Konto usunięte
|
Ale wczoraj miałam dzień i noc...
Pojechałam do BSa i były dwa super seksiki. Zupełnie inne niż zwykle - to on mruczał, stękał i mówił świństwa. Było cudownie. Po południu zadzwonił kumpel, że świętujemy dziś urodziny innego i że będzie też P, moja przyjaciółka, która 3 miesiące pracowała za granicą, wróciła w poniedziałek. BS nie chciał iść, ale ja jak najbardziej. Jeszcze mieliśmy rozmowę o zaufaniu, powtarzałam mu, że nigdy nie dałam mu powodów do jego braku itd. Nie robił mi kazań czy coś, po prostu luźna rozmowa na ten temat. No i poszłam sama do miasta wieczorem. Dostałam od P prezent z UK, wyściskałyśmy się... Strasznie za nią tęskniłam. Okazało się, że przyszli tylko moi najbliżsi znajomi, więc bawiłam się super i trochę piłam... Byłam wstawiona, ale nie pijana, bo kolejne piłam, kiedy poprzednie zeszło. No, ale mieszałam trochę... W każdym razie zaczęłyśmy się z P całować... A najlepsze jest to, że w tym momencie znalazł nas mój ojciec, który miał do nas do knajpy dojść - moi znajomi traktują go jak swojego. Słowa nie powiedział, tylko się cieszył razem z moimi kumplami (bo P i ja to jedyne laski tam wtedy). Wróciłam do domu koło 3 i od tamtego czasu nic nie spałam, tylko ryczałam, takie wyrzuty sumienia miałam. Przy okazji przez płacz miałam wrażenie, że cały alkohol się we mnie miesza i kipi i czułam się fatalnie i psychicznie i fizycznie. Od razu rano zadzwoniłam do BSa i powiedziałam o wszystkim. Jestem z nim szczera do bólu, także mojego... Ale uważam, że dobrze zrobiłam. Od razu wybaczył, ale jasno postawił sprawę - nigdzie nie wychodzę sama, dopóki jakoś nie odzyskam jego zaufania, wcale mu się nie dziwię. Miał dziś do mnie przyjść, mieliśmy iść do jego dziadków na obiad, a potem do kina, mamy już bilety, ale nie wiem, co z tego będzie... A co do samopoczucia - nawet nie wiem, czy to jeszcze wstawienie, czy już kac, bo czuję się fatalnie. Wzięłam długą kąpiel, nie pomogło. Napchałam się świństwami, żeby sobie rzygnąć i trochę już lepiej, ale nadal bleee... Ale się rozpisałam. Jestem w lekkiej rozsypce. |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Konto usunięte
|
orli ale o co masz doła o całowanie z laską, przeciez to nic takiego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Konto usunięte
|
Dla mnie to teraz bez różnicy czy z facetem czy z laską. Zwłaszcza po takiej rozmowie z BSem, kiedy mówił, że docenia, że może mieć do mnie pełne zaufanie itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
orlica może lepiej nie pij za dużo na imprezach...bo gdyby nie lakohol to do tego by nie doszło... ja zawsze piję tak by mieć świadomość tego co robię... i nigdy nic głupiego nie zrobiłam... ale wydaje mi się że całowanie z dziewczyną to nic takiego, co innego jakbyś się z facetem całowała...
#4196 |
Konto usunięte
|
madzia fajny av
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Konto usunięte
|
Ja też tak nie piję, nie byłam pijana, tylko lekko wstawiona. A z tą kumpelą od zawsze się kręciłyśmy nawzajem, więc trudne to nie było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;21930525]madzia fajny av
![]() ![]() a dziękuję dziękuję ![]()
#4199 |
Konto usunięte
|
No i kumple mieli oczywiście wielką frajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Konto usunięte
|
orli, kazdy po pijaku cos tam wymysla wiec nie przejmuj sie ja mysle ze nic zlego nie zrobilas....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.