|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
orlica jak faceci widzą dwie całujące się laski lub tańczące w dość sexowny sposób ze sobą to tylko czekają aż coś jeszcze z tego wyjdzie
![]()
#4202 |
Zakorzenienie
|
Orlica - nic wielkiego się nie stało, jesteś lekko skacowana więc wyobraźnia działa i wyolbrzymia sprawę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21930380]Dla mnie to teraz bez różnicy czy z facetem czy z laską. Zwłaszcza po takiej rozmowie z BSem, kiedy mówił, że docenia, że może mieć do mnie pełne zaufanie itd.[/QUOTE]
Aj. zbyt dużo wypiłaś chyba. Ale tu pewnie chodzi właśnie o zaufanie od str. BS, że picie, że jakieś akcje. A to zaraz po rozmowie było. Widocznie jakoś też nie było tak, że "nie miał nic przeciwko" i dlatego powiedział o odbudowie zaufania. Stąd moje wnioski. Co do całowania w sumie nie mam zdania, bo zawsze uważałam, że nie ważne z kim, ważne, że w ogóle. Ale sama nie wiem już. Mnie z kolei boli gardło, że nie mogę mówić, bo od razu zaczynam kasłać, pół nocy nie przespałam. ![]() ![]()
#4204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
Orlica, a mnie w tej całej historii to najbardziej jednak dziwi fakt obecności Twojego ojca na tej imprezie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to nie pojęte jakoś, wybacz Orli.
![]() |
#4208 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A że patrzył... część chyba myślała, że udajemy, bo włosy P wszystko zasłaniały, jak się nade mną pochyliła. Myślę, że on też. ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21933404]Ostatnio miałam go zgarnąć do domu, a wczoraj to on mnie. Mieszkamy w bardzo niebezpiecznej dzielnicy i nie ma mowy, żebym wracała sama. Przyszedł po mnie wcześniej i trochę z nami siedział. To absolutnie nie jest tak, że zabieram tatuśka na imprezy, o nie. Zresztą on jest bardzo luźny pod tym względem.
A że patrzył... część chyba myślała, że udajemy, bo włosy P wszystko zasłaniały, jak się nade mną pochyliła. Myślę, że on też. ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- patrz wyżej ![]() kurcze. ale i tak dziwnie bym się czuła jakby tata przychodził po mnie na imprezy ![]() A i wiecie co? Tak nieco w temacie - Nigdy w życiu nie wypiłam ani kieliszka wódki przy tacie. I nie wiem dlaczego. Często (tzn "często" - teraz jakiś raz na 3 miechy jak jestem u rodziców) pijmy sobie razem piwko i z tym nie mam problemu. A z wódką to jakaś blokada. Pomijam fakt że teraz w ogóle się wódki nie czepiam bo znielubiłam. Ale kiedyś piłam normalnie... tylko przy tacie nie... Dzień wolny. Zrobiłam sałatkę, ugotowałam zupę i zrobiłam leczo. Wszystko "piczkę lizać" że pozwolę sobie Damę zacytować ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-09-08 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Konto usunięte
|
Iwa, mieliśmy się spotkać w konkretnym miejscu, ale lało, więc przyszedł już do nas
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Już się ogarnęłam z lekka. BS przyjdzie, wszystkie plany bez zmian jednak. Przy okazji w ramach wzajemnego niszczenia wyobrażeń o sobie przyznał się, że od jakiegoś czasu popala przy piwku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21933561]Iwa, mieliśmy się spotkać w konkretnym miejscu, ale lało, więc przyszedł już do nas
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Już się ogarnęłam z lekka. BS przyjdzie, wszystkie plany bez zmian jednak. Przy okazji w ramach wzajemnego niszczenia wyobrażeń o sobie przyznał się, że od jakiegoś czasu popala przy piwku ![]() A Twój stosunek do palenia jest......? |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21933711]BARDZO negatywny.
![]() Póki nie pali przy mnie i póki nie musi sam kupować fajek, niech robi co chce. Nie odpowiada mi to, ale nic strasznego nie robi...[/QUOTE] ![]() Aj, mnie to bardzo boli, że mimo wszystko, nie każdy jest do końca szczery. Nigdy nie ma się tej pewności, że ta druga osoba niczego nie ukrywa. Ble, ja nie lubię petów. śmierdzą... jakby mój zaczął kopcić to chyba bym się nawet nie przytuliła.
#4214 |
Konto usunięte
|
Wywiązał się dialog:
On - Ale nie palę nałogowo, tylko czasem. Ja - No, to tak jak ja z całowaniem się z laskami. ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Nigdy nic na szczęście od niego nie wyczułam, ale teraz niesmak pozostaje. Dobrze, że mi powiedział, szkoda, że teraz. Zaczął podobno w czasie tych egzaminów do straży, stres. |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21933711]BARDZO negatywny.
![]() Póki nie pali przy mnie i póki nie musi sam kupować fajek, niech robi co chce. Nie odpowiada mi to, ale nic strasznego nie robi...[/QUOTE] My oboje mamy taki sam stosunek do fajek... BS z miejsca skreśliłby palącą kobietę. Mi kiedyś nie przeszkadzało gdy ktoś palił przy mnie - to było do czasu jak mój tata kopcił. Ale od kiedy moje otoczenie (ładnych parę lat temu) uwolniło się od dymu, zaczął mi on przeszkadzać - no normalnie duszę się jak mi tylko dym zaleci. Palącego faceta bym chyba nie zniosła. Bleeeeh... Jakbym chciała wylizać popielniczkę, to mogłabym to zrobić bez udziału faceta ![]() Orli, mam prośbę...podrzuć jakiegoś linka na allegro do tych stempelków do paznokci, tylko do takich wiarygodnych, bo Ty się orientujesz.... Coś bym sobie niedrogiego na próbę zamowiła - płytkę raczej z pojedyńczymi wzorkami, nie z takim na cały paznokieć... Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-09-08 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Konto usunięte
|
A w ogóle dzwonił do mnie przed chwilą jeden z kumpli z wczoraj, taki mi najbliższy. Przy nich bawiłam się super i moralniak dopadł mnie potem, bo dzwonił z pytaniem, jak żyję i było jasne, że nie chodzi mu o kaca. Kochany jest i zna mnie chłop dobrze...
Cieszę się, że przynajmniej życie towarzyskie mi się zaczyna wskrzeszać. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21933763]Wywiązał się dialog:
On - Ale nie palę nałogowo, tylko czasem. Ja - No, to tak jak ja z całowaniem się z laskami. ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Nigdy nic na szczęście od niego nie wyczułam, ale teraz niesmak pozostaje. Dobrze, że mi powiedział, szkoda, że teraz. Zaczął podobno w czasie tych egzaminów do straży, stres.[/QUOTE] Ja bym była bardzo zła. Ale co osoba to reakcja. Dla mnie papierosy są obrzydliwe. Robi mi się zwyczajnie niedobrze jak czuję. Wiesz, mnie najbardziej "bolą" takie zatajenia, kłamstewka etc. ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21933839]A w ogóle dzwonił do mnie przed chwilą jeden z kumpli z wczoraj, taki mi najbliższy. Przy nich bawiłam się super i moralniak dopadł mnie potem, bo dzwonił z pytaniem, jak żyję i było jasne, że nie chodzi mu o kaca. Kochany jest i zna mnie chłop dobrze... Cieszę się, że przynajmniej życie towarzyskie mi się zaczyna wskrzeszać. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Dobrze powiedziane. BS jeszcze niedawno miał takie same podejście. A teraz twierdzi, że to jednak odstresowuje. Taka ciekawostka - nie ma żadnego niepalącego strażaka. Przy tylu rzeczach, jakie oni widzą i robią, psychika jest dość powalona.[/QUOTE] aj, nie wiem co bym zrobiła jakby się okazało, że mój kopci ![]() Dobrze, że macie ugadane i wyjaśnione ![]() A jak cyyyc? ![]()
#4218 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Cyc boli, ale dużo mniej niż pierwszego dnia. Coś obić mi się musiało. Dzięki, że pytasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21933988]Mnie też bolą. Powiedziałam mu to, to przytoczył sprawę sprzed roku, o której powiedziałam mu tydzień temu. Co prawda nie dlatego, że chciałam to zataić, tylko uważałam, że to nic takiego.
Cyc boli, ale dużo mniej niż pierwszego dnia. Coś obić mi się musiało. Dzięki, że pytasz ![]() To dobrze ![]() Z drugiej jednak str. to, że druga osoba coś zataja nie znaczy, że nam wolno. Zresztą, zależy od ustaleń w związku. Ja staram się być szczera, czasem aż do bólu i za dużo powiem, ale oczekuję tego samego. Niestety często mam wrażenie, że BS nie jest do końca szczery. Wiecie, w takich duperelach np. że jak myśli, że jak wyglądam, że jakieś inne które nie chcą mi się przypomnieć. W takich małych sprawach uważa, że to nie jest ważne albo "nic takiego", ale dla mnie od tych małych zaufanie się buduje. Jak mam zaufać w większej sprawie jak w drobniejszych nie czuję się szczerze informowana. ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- ale ja dzisiaj gderam ![]()
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do picia, nienawidze, gdy moja mama częstuje mnie alkoholem, mam ogromny odrzut choć owszem wino do obiadu czy cos, ale ja z moją rodziną w życiu nie wypiję o nie ![]()
![]() |
#4221 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się zastanawiam wtedy "jak w takiej głupocie On tak robi, to jak może być szczery w czymś większym. "
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
duże kłamstwa poważne są często ze strachu... że kogoś tracimy, że to tamto siamto, a często robi się coś złego głupiego z niewiedzy, np zdrada np ja jestem w stanie wybaczyć zdrade, ale tylko RAZ, bo zawsze można popełnić błąd gdyby to się powtórzyło, już nie a drobne kłamstwa?? nawet nie wiadomo czemu one sa , po co?? tak o?? nie rozumiem
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
Myślę (wiem z własnego doświadczenia), że okłamujemy bliskich, bo wiemy, że to co robimy sprawiłoby im przykrość. Ale czasami nie myślimy o tym, że większą przykrość będą mieli wtedy jak kłamstwo wyjdzie na jaw. Dlatego osobiście wolę powiedzieć prawdę nawet tą najgorszą, jakoś tak mi lżej wtedy na sercu.
Czasami ludzie kłamią żeby ubarwić sobie życie i nie wydawac się dla innych nudziarzem... Lepiej być nudziarzem niż kłamcą Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-09-08 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Konto usunięte
|
Wyjaśniliśmy sobie trochę, jest ok między nami, ale się zawiedliśmy nieco oboje.
Właśnie poszedł do dziadków na obiad, też miałam iść, ale nie ręczę za swój żołądek, wolałabym nie rzygać w gościnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem bardziej wnerwia nie to co ktoś zrobił tylko fakt zatajenia ![]()
![]() |
#4229 |
Rozeznanie
|
No zdecydowanie..dlatego mi ostatnio było tak głupio jak BSowi ściemniłam takie głupoty nibyna początku związku, bo mi było zwyczajnie wstyd i głupio, ale teraz wiem że to bez sensu ;] W sumie uznałam, że przeciez to i tak dotyczy przeszłości.. ale już tak nie będę uznawać
![]() Jeśli chodzi o nasz teraźniejszy związek to 100% szczerości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
my z BSem też sobie wszystko mowimy raz zrobił głupotę bo mi o czymś nie powiedział ale przepraszał mnie chyba z 10 razy... nie tak dawno znowu się pokłóciliśmy i była poważna rozmowa bo on jest nerwowy i ja się wkur... czasami o byle co no i powiedzieliśmy sobie że trzeba to poprawić ja mam się nie kłócić o byle co on ma nie być nerwowy no i od tamtego czasu to ten nasz związek to sama przyjemność normalnie sielanka oby tak dalej... od 3 tygodni żadnej kłótni oprócz tej jednej co BS się obrazil bo okres dostałam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.