Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-15, 20:48   #4351
kicccia
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Zgaduję, że na fragmencie gdzie Edward odchodził od Belli To był straszny moment, też na nim płakałam..
A potem przyplątał się ten cholerny kundel

A tak nawiasem to kocham Cię, że jesteś jedyna w wątku, która rozumie moje zainteresowanie i sentyment do tych książek Są świetne, nieprawdaż?

Ale za to w IV części jest 3x gorrrący seksik człowiek+wampir
I kilka razy wampir+wampir Np. na podłodze
Też Cię kocham i rozumiem bo ciągle myślę o tej książce. Film to zupełne dno w porównaniu do książki. Jest genialna i wzbudza ogromne emocje. Choć długo nie chciałam czytać nie żałuje

Cytat:
Trzeba przyznać, że Stefani Meyer ma dobrą rękę do opisywania wszystkiego co się dzieje z najmniejszymi szczegółami, prawda Kiccciu? Świetnie i bez żadnych problemów z dużą łatwością można sobie wszystko wyobrazić Więc dla mnie te książki stałe się takim bestsellerem, bo wszystko opisane w książce stało się.. rzeczywiste.
To mnie urzekło w tych książkach
Achhhhhh tak rozbudza moją wyobraźnię (idę czytać zaraz)

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
A mój znów zachowuje się jak ostatnia ciotka ja chce seksu!!!! zaczyna mnie to denerwować. dziś od rana byliśmy jakoś koło siebie, byliśmy na obiedzie, siedzieliśmy na ławce na rynku, wracaliśmy razem autobusem- ain jednego Kochanie, ani jednego czułego słówka, ani złapania za rękę... Nic!!! Przed wczoraj nocował u nas jego brat, od dziś do wyjazdu będą dwie osoby nocować, więc wczoraj była jedyna okazja na swobodny seksik. I co? on jest zmęczony... jak zwykle...
Bardzo źle się z tym czuję. Wczoraj jak leżeliśmy w łóżku, ja się do niego dobierałam, całowałam go, to się odsuwał mówiąc, że musi iść spać. Tak jest często. Wczoraj nie wytrzymałam i powiedziałam mu, że żaden normalny facet tak by nie reagował, kiedy baba chce żeby ją zerżnął...
jak chcę z nim pogadać, on twierdzi, ze jest wszystko ok...

dobre
Damuś co jest grane może w pracy ma problemy???

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość

Oj... a myslalam, ze nikt zbytnio nie teskni i wszystkim to jedno czy sie pojawiam czy nie
Dzieki dziewczęta
Przez lato mniej sie bede udzialala bo szkoa mi ladnej pogody no i jestem w trakcie szukania stazu co jest dosc wykanczajace
poprawie sie!
Megg ciociu też za Tobą tęsknię
Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
dobra daje
uuuhuhuuuu zjadłabym Cię

Cytat:
Tak

Axa - Arleta
aneszna - Ania
meggara Paula
FallenAnn - Ania
Dama_Pikowa - Kamila
Lavi92 - Anka
asiaczek87 - Joanna
Ravi - Justyna
bubu - Natalia

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

kicccia nic nie wspomniała na temat swojej godności
Jestem obrażona i nie odbrażę się!!!!!!!!:p ala:
Grrrrr Call!!! Nie dość, że mówisz, że się nie przedstawiałam to w dodatku mylisz moje imię z Bubu!!!!
Nie wybaczę!

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
pamiętałaś!

Ale NATRZEPAŁYŚCIE tych postów jak mnie nie było... Miałam 5 stron do nadrobienia...
Nie idźcie za nic na Zaćmienie, szkoda kasy na bilet.
Oj ja się nie zgadzam ale się nie kłócę bo różne są gusta. Jak się czyta książkę to warto iść na film

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:09   #4352
meggara
Wtajemniczenie

a ja polubownie napisze, ze wiekszosc ekranizacji nie dorasta ksiazkom do okładki. wyjatkiem jest Czruuu Blood bo sa watki porozwijane no i okraszone wszelakim SsSssSsSsSssSSSsss

a ja sie goliłam i zacięłam piczke!!!!

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Megg ciociu też za Tobą tęsknię
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:10   #4353
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
a ja polubownie napisze, ze wiekszosc ekranizacji nie dorasta ksiazkom do okładki. wyjatkiem jest Czruuu Blood bo sa watki porozwijane no i okraszone wszelakim SsSssSsSsSssSSSsss

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Pocałować?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:12   #4354
meggara
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20705640]Pocałować? [/QUOTE]
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:17   #4355
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
No nie mów
Nie wiem jak teraz, ale moi rodzice byli na Avatarze, na nocnym seansie właśnie w 3D na "Środy z Orange"

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20704733]Mówisz o Call?
Mnie i BSowi film się podobał i nie żałujemy wydanej kasy każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego [/QUOTE]
Dokładnie Ja nie żałują ani jednej wydanej złotówki na ten seans

Cytat:
Też Cię kocham i rozumiem bo ciągle myślę o tej książce. Film to zupełne dno w porównaniu do książki. Jest genialna i wzbudza ogromne emocje. Choć długo nie chciałam czytać nie żałuje
Powiem Ci, że ja mam trochę inne zdanie na temat filmów. Gdyby w filmie były zawarte inne sceny, świetne, które pojawiają się w książce, opinia wielu ludzi byłaby inna, tym bardziej, że wielu z nich nie przeczytało całej sagi.

Jednak w moim mniemaniu filmy są równie dobre co i książki Widziałam dużo bardziej do bani filmy na podstawie książek niż właśnie ta saga. Więc ja filmów zupełnie nic nie mam. Po prostu mój gust filmowy

Cytat:
Jestem obrażona i nie odbrażę się!!!!!!!!:p ala:
Grrrrr Call!!! Nie dość, że mówisz, że się nie przedstawiałam to w dodatku mylisz moje imię z Bubu!!!!
Nie wybaczę!
Przepraszam, ale imię bubu i Lavi brałam z części w której się przedstawiałyście, bo nie byłam ich pewna, a bubu napisała, że nazywa się Natalia Niestety Ciebie tam nie widziałam
Wybacz!

Cytat:
Oj ja się nie zgadzam ale się nie kłócę bo różne są gusta. Jak się czyta książkę to warto iść na film
Moim zdaniem kolejność jest odwrotna. Najpierw książka potem film Zupełne inne wrażenia

Powiem Ci kiccciu, że ja gdy wracałam do domu to siadałam od razu do tych książek Albo jak była sobota, to jak przysiadłam o 10:00 to kończyłam czytać o 3:00 w nocy, oczywiście z małymi przerwami
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:22   #4356
Tadzieusz
Zadomowienie

ehhh...
no cóż.... wiem że tu nowa jestem, ale żeby nikt nie chciał wiedzieć jak mam na imię
no ale wiem, że kilka z Was mnie napewno nie polubi, bo się będę źle kojarzyć

byłam w niedziele na Shreku i jak dla mnie niewarto..... jakby na siłę kolejną część wymyślili......
Stary 2010-07-15, 21:22   #4357
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
a ja polubownie napisze, ze wiekszosc ekranizacji nie dorasta książkom do okładki. wyjatkiem jest Czruuu Blood bo sa watki porozwijane no i okraszone wszelakim SsSssSsSsSssSSSsss

Musisz bardziej uważać!! A teraz Call pomasuje, pomasuje i przestanie boleć

Megg masz rację co do ekranizacji. W większości przypadków tak jest, ale według mnie w tej sadze jest równo, bo to jest po prostu mój gust filmowy. Trochę dramatu, trochę romantyzmu, trochę nawalania - dla mnie bomba
Stary 2010-07-15, 21:22   #4358
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tadzieusz Pokaż wiadomość
ehhh...
no cóż.... wiem że tu nowa jestem, ale żeby nikt nie chciał wiedzieć jak mam na imię

byłam w niedziele na Shreku i jak dla mnie niewarto..... jakby na siłę kolejną część wymyślili......
Czemu masz nam się źle kojarzyć?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:23   #4359
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem jak teraz, ale moi rodzice byli na Avatarze, na nocnym seansie właśnie w 3D na "Środy z Orange"
cytat z regulaminu
Cytat:
1. Akcja "Środy z Orange" - oznacza akcję promocyjną prowadzoną w okresie od dnia 22 kwietnia 2009 roku do dnia 31 grudnia 2011 roku we wszystkich kinach sieci Cinema City na terenie Polski, polegającą na tym, iż w każdą środę Klient Orange, po okazaniu SMSa z numeru specjalnego 241 dedykowanego akcji w sieci Orange, zawierającego kod od 14 do 18 cyfr, będzie mógł zakupić dwa bilety w cenie jednego normalnego, standardowego biletu na jeden wybrany seans wyświetlany tego dnia w dowolnym kinie Cinema City na terenie Polski.

2. Klient Orange - oznacza osobę fizyczną, która zawarła z PTK Centertel umowę o świadczenie usług telekomunikacyjnych oraz osobę fizyczną korzystającą z karty pre-paid sieci Orange.

3. Organizatorem akcji Środy z Orange jest PTK Centertel.

4. Sieć Kin "Cinema City" - wszystkie kina wielosalowe prowadzone przez Partnera na terenie Polski pod nazwą "Cinema City" i Orange IMAX zarówno istniejące w dacie zawarcia niniejszej Umowy jak i otwarte w Okresie Obowiązywania.

5. Akcja obejmuje wszystkie kina Cinema City i Orange Imax, z wyłączeniem seansów 3D w technologii cyfrowej (Digital 3D) w kinach Cinema City oraz filmów DMR w kinach Orange IMAX.

6. Akcja nie obejmuje kin Cinema Park oraz sal VIP w kinach Cinema City.

7. Klient Orange, aby otrzymać 14-cyfrowy kod w ramach akcji "Środy z Orange" wysyła SMS o treści FILM na numer skrócony 241 i w SMS-ie zwrotnym otrzymuje kod oraz termin jego ważności.

8. Kody w ramach akcji "Środy z Orange" ważne są do godziny 23.59 w najbliższą środę następującą po wysłaniu SMS-a. Tzn. SMS-y wysyłane od czwartku są ważne do najbliższej środy do godziny 23.59.

9. Z uwagi na ograniczoną liczbę kodów dostępnych w ramach akcji "Środy z Orange", określoną przez Organizatora akcji, o dostępności kodów w danym tygodniu decyduje kolejność zgłoszeń - kolejność wysłanych smsów.

10. Cena SMS-a jest zgodna z planem taryfowym klienta. Nie jest to SMS Premium Rate.

11. Akcja dotyczy publicznych, repertuarowych seansów w każdą środę w całej sieci kin Cinema City i Orange IMAX.

12. Akcja nie dotyczy pokazów specjalnych, tj. maratonów filmowych i pokazów promocyjnych, pokazów przedpremierowych na które obowiązuje specjalna cena biletu.

13. 14-cyfrowy kod musi zostać pokazany kasjerowi podczas kupowania biletów w ramach akcji.

14. Kod musi zostać pokazany na ekranie telefonu komórkowego klienta.

15. Ważność kodu potwierdzi kasjer przy pomocy systemu komputerowego przygotowanego na potrzeby akcji.

16. W celu sprawdzenia ważności kodu kasjer ma możliwość weryfikacji numeru telefonu klienta (sześciu ostatnich cyfr numeru telefonu).

17. Raz użyty kod nie może być wykorzystany ponownie.

18. Nie ma możliwości wymiany kodu na gotówkę.

19. Nie ma możliwości zwrotu zakupionych biletów.

20. 2 bilety w ramach akcji Środy z Orange muszą być wykorzystane na ten sam seans.

21. Dostępność miejsca w kinie nie jest gwarantowana, jednak klient może dokonać rezerwacji biletów korzystając z ogólnie dostępnego systemu Cinema City, a opłaty za nie dokonać w kasie.

22. Nie jest możliwy zakup biletów w akcji Środy z Orange poprzez opcję KUP BILET ONLINE udostępnioną przez Cinema City.

23. Posiadacze kodów nie mają pierwszeństwa przed innymi klientami kina.

24. Kod w ramach akcji "Środy z Orange" nie łączy się z żadnymi innymi zniżkami i promocjami. Klient otrzymuje kod umozliwiający zakup 2 biletów w cenie jednego normalnego biletu niezależnie od przysługujących mu zniżek, jak i innych promocji.

25. SMS na numer 241 może wysłać tylko Klient Orange.

26. Tylko osoba posiadająca telefon w sieci Orange może otrzymać SMS z kodem, ale może zaprosić do kina wybraną przez siebie osobę, niezależnie od tego, jakiej sieci jest Klientem.

27. Nie ma możliwości wysłania SMSa pod numer 241 z internetowej bramki SMS.

28. Akcja przeznaczona jest dla posiadaczy telefonów w sieci Orange. Z przyczyn technicznych nie obejmuje Klientów korzystających wyłącznie z Internetu (Orange Freedom, Orange Free).

29. Wysłanie SMSa o treści FILM pod numer 241 oznacza zgodę na otrzymywanie SMS-owych informacji dotyczących akcji Środy z Orange.

30. Jeżeli Klient nie chce otrzymywać SMS-owych informacji dotyczących akcji Środy z Orange, może wysłać na nr 241 SMS o treści STOP. Nie blokuje to Klientowi możliwości pobierania kolejnych kodów.

31. Wysłanie SMS na numer 241 jest równoznaczny z akceptacją niniejszego Regulaminu.

32. PTK Centertel zastrzega sobie prawo skrócenia terminu prowadzenia Akcji bez podania przyczyn.

33. W przypadku ewentualnych reklamacji należy posiadać przy sobie telefon, z którego był wysłany SMS. Dodatkowym kryterium branym pod uwagę przy rozpatrywaniu reklamacji jest 6 ostatnich cyfr numeru telefonu, na który został wysłany SMS z kodem. Wszelkie reklamacje należy zgłaszać managerowi kina, który dysponuje odpowiednią procedurą reklamacyjną.
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:25   #4360
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Dla mnie książki to takie "czytadła", bo nie wymagają strasznego skupienia, czyta się banalnie, proste zdania. Ot, książka do przeczytania w wolnej chwili. Natomiast film to dno. Pierwsza część była niezła, druga to film bez żadnej akcji, a trzecia to już jak telenowela. Dialogi zresztą też na poziomie brazylijskim.
Co do wampirów to najlepsze są książki Anne Rice - polecam wszystkim fankom gatunku (pod pseudonimem pisze rewelacyjne erotyki)
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 21:25   #4361
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
ehhh...

Ktoś pytał Chyba Ketamina? Bo się sama zastanawiałam Może nam powiesz?

Mówisz, że Shrek do ? Miałam iść. Zobaczymy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-15, 21:25   #4362
Tadzieusz
Zadomowienie

bo kilka z Was ma złe skojarzenia z moim imieniem
Stary 2010-07-15, 21:26   #4363
Callanthe
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20705997]cytat z regulaminu [/QUOTE]
Nooo.. Ale to było dość dawno Może widzieli duże zainteresowanie filmami 3D i zmienili regulamin
Stary 2010-07-15, 21:27   #4364
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie książki to takie "czytadła", bo nie wymagają strasznego skupienia, czyta się banalnie, proste zdania. Ot, książka do przeczytania w wolnej chwili. Natomiast film to dno. Pierwsza część była niezła, druga to film bez żadnej akcji, a trzecia to już jak telenowela. Dialogi zresztą też na poziomie brazylijskim.
Co do wampirów to najlepsze są książki Anne Rice - polecam wszystkim fankom gatunku (pod pseudonimem pisze rewelacyjne erotyki)
Ekranizacje Rice też były niezłe
Stary 2010-07-15, 21:28   #4365
Tadzieusz
Zadomowienie

uwielbiam Rice, zwłaszcza "Godzinę czarownic"
w końcu jestem czarnodziejką z księżyca

na M. mam imię.... i je lubię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-15, 21:29   #4366
Konto usunięte

Cytat:

Martyna?
Stary 2010-07-15, 21:29   #4367
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ja czytać nie lubię To są jedyne książki, które tak bardzo polubiłam właśnie przez bardzo rozbudowane opisy

Z resztą każdy ma własne zdanie
Stary 2010-07-15, 21:30   #4368
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie ja czytać nie lubię To są jedyne książki, które tak bardzo polubiłam właśnie przez bardzo rozbudowane opisy

Ale nie powiesz, że to trudna filozoficzna książka, która skłania do wielogodzinnych refleksji po przeczytaniu (wzdychanie do EdziaPedzia się nie liczy jako refleksje! ).
Stary 2010-07-15, 21:31   #4369
Tadzieusz
Zadomowienie

Orli zgadła... nagroda się należy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-15, 21:33   #4370
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:

Monika? Magda? Michalina? Marzena? Malina? Małgorzata? Malwina? Manfreda? Marcela? Manuela? Marcelina? Marcjanna? Maria? Marta? Matylda? Martyna? Melania? Mieczysława? Mirosława?
Stary 2010-07-15, 21:35   #4371
Axaxax
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20706099]Ekranizacje Rice też były niezłe [/QUOTE]

Wywiad z wampirem tak, Królowa potępionych nie.
Przeczytajcie sobie dziewczęta Ucieczkę do Edenu. Czytając mialam kisiel w majtach...
Podobnie zresztą
- 1983 Przebudzenie Śpiącej Królewny (The Claiming of Sleeping Beauty) (jako A. N. Roquelaure)
- 1984 Kara dla Śpiącej Królewny (Beauty's Punishment) (jako A. N. Roquelaure)
- 1985 Wyzwolenie Śpiącej Królewny (Beauty's Release) (jako A. N. Roquelaure)

Cytat:

Ja wyrażam swoje zdanie. Mnie też się dobrze czytało. Ale nie można powiedzieć że książki są górnolotne.
Stary 2010-07-15, 21:36   #4372
Tadzieusz
Zadomowienie

Martynka

jajnik mnie boli od rana.....
Stary 2010-07-15, 21:36   #4373
Konto usunięte

Cytat:
Wywiad z wampirem tak, Królowa potępionych nie.
Przeczytajcie sobie dziewczęta Ucieczkę do Edenu. Czytając mialam kisiel w majtach...
Podobnie zresztą
- 1983 Przebudzenie Śpiącej Królewny (The Claiming of Sleeping Beauty) (jako A. N. Roquelaure)
- 1984 Kara dla Śpiącej Królewny (Beauty's Punishment) (jako A. N. Roquelaure)
- 1985 Wyzwolenie Śpiącej Królewny (Beauty's Release) (jako A. N. Roquelaure)

Ja wyrażam swoje zdanie. Mnie też się dobrze czytało. Ale nie można powiedzieć że książki są górnolotne.
Królową potępionych kocham za soundtrack I chyba głównie przez niego ten film mi się podobał
Co do Sagi - zgadzam się w 100%.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-15, 21:36   #4374
Callanthe
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20706199]Ale nie powiesz, że to trudna filozoficzna książka, która skłania do wielogodzinnych refleksji po przeczytaniu (wzdychanie do EdziaPedzia się nie liczy jako refleksje! ). [/QUOTE]
Nie.. Nie jest trudna. łatwo i szybko się ją czyta, ale już mówiłam na ten temat, że świetne są opisy otoczenia, zdarzeń, postaci. Łatwo to wszystko sobie wyobrazić. A ja lubię sobie wyobrażać o czym czytam

Cytat:
Orli zgadła... nagroda się należy
Czemu nie ma podglądu czy ktoś wcześniej napisał jakąś wiadomość..
Stary 2010-07-15, 21:38   #4375
Konto usunięte

Cytat:
Nie.. Nie jest trudna. łatwo i szybko się ją czyta, ale już mówiłam na ten temat, że świetne są opisy otoczenia, zdarzeń, postaci. Łatwo to wszystko sobie wyobrazić. A ja lubię sobie wyobrażać o czym czytam

Ja też lubię, dlatego film mnie zawiódł - wszystko wyobrażałam sobie zupełnie inaczej i, no cóż, LEPIEJ
Wiecie, że podobno Pattinson jest modelem dłoni i reklamuje damską biżuterię...?
Stary 2010-07-15, 21:39   #4376
Axaxax
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20706371]Królową potępionych kocham za soundtrack I chyba głównie przez niego ten film mi się podobał
Co do Sagi - zgadzam się w 100%.[/QUOTE]

O tak... Muzyka jest BOSKA

Cytat:

To koniecznie musisz poczytać coś Anne Rice. Bardzo plastycznie przedstawia otoczenie. Opisy są tak doskonałe i wielobarwne, że nie sposob się nie wciagnać.
Stary 2010-07-15, 21:42   #4377
Tadzieusz
Zadomowienie

Orli
Call proszę...

rozdajna jestem dzisiaj
Stary 2010-07-15, 21:42   #4378
Axaxax
BAN stały

Stary 2010-07-15, 21:43   #4379
Konto usunięte

Przypomniała mi się scena z Czruuu jak Jessica odkryła, że każdy seks = rozdziewiczenie
Stary 2010-07-15, 21:48   #4380
Axaxax
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20706573]Przypomniała mi się scena z Czruuu jak Jessica odkryła, że każdy seks = rozdziewiczenie [/QUOTE]

hahaha, myślałam dzisiaj o tym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości