![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;)
zaszantażowałam że jeśli się wkońcu nie zmieni to odejdę od niego wiem że to w niego uderzyło bo nigdy nie chciał mnie stracic i poskutkowało... ale to tylko w jego przypadku
#4532 |
Zakorzenienie
|
Ja załatwiłam podobną sprawe inaczej. Tylko u nas to działało w obie strony. Podczas kłótni oboje siebie nawzajem odbrażaliśmy wyzywaliśmy itd. W końcu kiedyś o tym porozmawialiśmy, powiedziałam, że bardzo mnie to boli, że jesteśmy razem, niby sie kochamy a tak naprawdę mówimy sobie czasami rzeczy jakich nawet najwięjszemu wrogowi byśmy nie powiedzieli. I ta rozmowa naprawdę pomogła. Spodziewałam się, że to nic nie da, ale oboje bardziej teraz myślimy co mówimy i jest dużo lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
rozmowa nic nie dawała to mu postawiłam ultimatum i pomogło
#4535 |
Zakorzenienie
|
No to zależy tez od człowieka to jasne, ja byłam w szoku bo mój zbyt ugodowy nie jest i jak sie kłócimy to talerze latają i tak było od początku naszego związku więc myślałam, że już sie to nie zmieni, ale udało się
![]() Edytowane przez Wizazanka5000 Czas edycji: 2009-11-02 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
BAN stały
|
Szantaż nic nie da. Jestem załamana. I chcę sexu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
to ja nie wiem...z moim to pomogło...a ty może poważnie pogadaj z nim ale tak naprawdę poważnie i powiedz że jeżeli się coś takiego jeszcze będzie zdarzało te wyzwiska to będziesz musiała go opuścić bo tak się żyć nie da... ty wybaczysz ale cały czas masz w pamięci te wyzwiska
![]() |
#4538 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Może warto spróbować? Lepiej robić cokolwiek niż pozwolić się tak traktować. Wiem jak przykro jest słyszeć takie słowa, ale wiem też, że warto z tym walczyć. Bo naprawdę takie słowa zniechęcają do 2 osoby. My z BSem zmieniliśmy to i jest między nami o niebo lepiej ![]() Ja też chcę sexu ![]() ![]() ps. Witam meggaro ![]() ![]() Edytowane przez Wizazanka5000 Czas edycji: 2009-11-02 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
matko wczoraj było a ja znowu mam chcicę...
![]() jutro biorę mojego za chabety i jakieś gadżety zamawiamy... chyba sobie korek analny zamówię
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2009-11-02 o 16:50 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Konto usunięte
|
Sprawianie przykrości sobie nawzajem, wyzywanie.... Masakra...
Mój na początku zdarzyło się, że powiedział niezbyt miłe słowo jak szło o jakiś pierdół ale oczywiście nie ubliżający mnie i nie mieszający z błotem, nie był wcześniej w związku i rozumiałam to, że może pewnych rzeczy nie wiedzieć, nie umieć, zwróciłam Mu uwagę i z czasem wszelkie niemiłe odzywki zaniknęły, po prostu na początku czasem do mnie rzucił tekstem jak do kolegi. Lubimy czasem się dla zabawy powyzywać w stylu: Ale Ty debil jesteś, ale np na początku potrafił tak powiedzieć przy znajomych, jakby nie zakumał, że to trochę głupie i niemiłe, powiedziałam to i przestał, zrozumiał. Czasem wystarczy pomyśleć, że facet nie zdaje sobie sprawy z wszystkiego ![]() Wydaje mi się, że Mój już wie to, co powinien a czego nie i dzięki temu nasze relacje wyglądają świetnie ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Ja bym nawet nie próbowała tak szantażować, bo to takie yyy nie w moim stylu ale kiedyś zapytałam BS co by zrobił jakbym tak sypnęła a On: A co? Mam Cię trzymać na siłę?, miałby złamane serduszko ale nie chciałby zmuszać mnie i tyle. Także nie polecam tego sposobu ![]() Poza tym jak wspomniałam, nauczyłam Go żyć z babką i tyle, reszta jest ok a na siłę zmieniać nie chcę i nie będę, bo pokochałam Go takim, jakim jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15048941]Sprawianie przykrości sobie nawzajem, wyzywanie.... Masakra...
Mój na początku zdarzyło się, że powiedział niezbyt miłe słowo jak szło o jakiś pierdół ale oczywiście nie ubliżający mnie i nie mieszający z błotem, nie był wcześniej w związku i rozumiałam to, że może pewnych rzeczy nie wiedzieć, nie umieć, zwróciłam Mu uwagę i z czasem wszelkie niemiłe odzywki zaniknęły, po prostu na początku czasem do mnie rzucił tekstem jak do kolegi. Lubimy czasem się dla zabawy powyzywać w stylu: Ale Ty debil jesteś, ale np na początku potrafił tak powiedzieć przy znajomych, jakby nie zakumał, że to trochę głupie i niemiłe, powiedziałam to i przestał, zrozumiał. Czasem wystarczy pomyśleć, że facet nie zdaje sobie sprawy z wszystkiego ![]() Wydaje mi się, że Mój już wie to, co powinien a czego nie i dzięki temu nasze relacje wyglądają świetnie ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Wiesz, ja myślę, że to jest kwestia charakteru. Osoby porywcze w kłótni nie zastanawiają się co mówią. Ja BSowi nigdy nie powiedziałam nic przykrego czy chamskiego tak o. I on mi tez nie. Nie każdy związek może wyglądać tak samo i to jest kwestia tego jak się ludzie dobiorą. Ja mam świadomość tego, że z moim BSem nie dobraliśmy się, ale jednak zbyt bardzo się kochamy, żeby z tego związku zrezygnować, mimo wszystkich upadków. |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Widzę Podkarpacie
![]() Wizazanka5000 ![]() ![]()
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdemu natomiast wydaje się, że jego związek jest idealny i on robi najelpiej. A nie tędy droga. Trzeba dobrze poznać osobę i zrozumieć, że ma się do czynienia z TAKIM a nie INNYM przypadkiem. Podam za przykład: mój Tż bierze strasznie wszystko do siebie dlatego nauczyłam się uważać na słówka które jego mogą bardzo zranić, a chłopak Basi, Kasi, Ani czy innej dziewczyny zleje to za przeproszeniem ciepłym moczem i go to nie zaboli. Każdy ma inny charakter i broń Boże nie można tego zmieniać. Fajnie kochać kogoś 'innego' i po 'swojemu' ![]() A co do gierek, szantażowania i tego typu to oczywiście, że warto spróbować gdy nie ma innej możliwości tak jak u Axaxax. Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2009-11-02 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Z Tbg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Strzał w dziesiątkę
![]() ![]()
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
to mamy dwie sąsiadki szkoda że żadna nie jest z okolic częstochowy
![]()
#4549 |
Zakorzenienie
|
No ale tak szczerze mówiąc to w Częstochowie byłam wiecej razy niż w Mielcu
![]() ![]() a Ty Lavi bywasz w Tbg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
No proszę jak miło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
BAN stały
|
To żeście się zgadały
![]() Dzięki za wszystkie rady tak w ogóle, bardzo je doceniam. Z BS'em już trochę lepiej. Ale nadal mi jakoś smutno przez to wszystko... |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
będzie dobrze, zobaczysz... głowa do góry
![]()
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15053153]witam tez sasiadki ja tez z podkarpacia ![]() ![]() O proszę Podkarpacia coraz więcej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
ale miałam przyjemny poranek hehe mój BS specjalnie urwał się na półtorej godzinki z pracy żeby się mną zając... sex był za***isty
![]()
#4558 |
Zakorzenienie
|
Eh u mnie też był, ale ja nawet nie zdążyłam dojść (co mi się żadko zdarza) a BS już skończył, poszedł sobie i tak mnie zostawił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
hehe szefa nie było to mógł się urwać i oboje skorzystaliśmy na tym
![]()
#4560 |
Zakorzenienie
|
Mój sie co prawda nie musi do mnie urywać bo mieszkamy razem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.