![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;)
skórki też obgryzam , ale tylko jak się deneruje czymś
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
no tak ja też doszłam do takiego wniosku, ale nie mogę tego powstrzymać
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
ja znowu mam na tle nerwowym i jak się stresuje taką akcję, że drapie sobie głowę :|
#665 | ||||
Zakorzenienie
|
A jakiego tuszu używasz?
Cytat:
![]() Super, że TŻ chce, niech idzie i zakłada ![]() ![]() Wcale nie będzie wyglądał dziecinnie, teraz to modne i dużo osób zaczyna nosić aparaciki ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11412104]Jestem wściekła! Dziś 18stka mojego najlepszego przyjaciela, a mi na samym środku czoła wyskoczył taki wielki podskórny pryszcz, wyglądający jak guz. Czuję się jak jednorożec! ![]() buehahhahahhahahhaha jak ja tego nie nawidze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Widać rozdrapywanie krostek, a następnie strupków jest nam pisane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
uff, z ulga czytam wasze wyznania! nie jestem w tym sama!!
musze sie jednak zaczac kontrolowac, bo mam bardzo wrazliwa skore i od razu mi blizny zostaja po byle czym ![]()
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
Rimmel- Glam'eyes
![]() A polecasz jakiś który ładnie wydłuża rzęsy?
#668 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
dla mnie najlepszy jest Miss Sporty - najtańszy i najlepszy z Rossmana
![]()
#670 |
Zakorzenienie
|
Na moich rzęsach bardzo ładnie wygląda Volum' Express
![]() Próbowałaś? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3670 |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale co do reszty, to rzadko jestem nerwowa. Jakoś zbytnio się nie stresuję. Luźny człowieczek jestem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
zauważyłam ostatnio, że seks to dla mnie zastrzyk energii, a dla faceta hmmmmmmmmm....... on właśnie śpi, a ja siedzę, skaczę i śpiewam na całe gardło , włączyło mi się małe adhd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też nad tym ubolewam, bo sama zazwyczaj PO jestem nadal nakręcona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
kl
Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-03-17 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Dzieeń Doobry
![]() ![]() ![]() Ja skórki obgryzam i zrywam paluchami jeśli jestem strasznie zestresowana. Później palce bolą :P Miłego dnia w pracy,szkole, etc. ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
a dzień dobry :P wybieram się właśnie na rysunek po pranie mózgu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11418299]Wszystko fajne prócz rzęs i miny ![]() ![]() ![]() ![]() hihi z mina to jakos tak mam po tatusiu ![]() a makijaz tak codzienny [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11418299] Baaardzo rzadko coś mi wyskoczy a jak już to raczej niewielkie, kiedyś fakt - byłam pryszczata ale tylko na czole, przez prawie całe gimnazjum. Teraz nic ![]() ![]() [/QUOTE] a ja jakos w gimnazjum nic nie mialam na twarzy zadnych krostek a teraz to tylko czasem przed okresem ale malo ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11418299][I] A ja z kolei jestem bardzo agresywna ![]() ![]() Ale co do reszty, to rzadko jestem nerwowa. Jakoś zbytnio się nie stresuję. Luźny człowieczek jestem ![]() hihi mam nadzieje ze na swoim sie tak nie wyrzywasz jak ci podpadnie ![]() Cytat:
dla mnie zastrzyk zdrowia no to ladnie ze tak spiewasz a sasiedzi sobie mysla ,, co ona znow ćpała '' ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11418419]U kobiet to nic dziwnego, faceci mają problem, bo wydzielają hormon (już szukam nazwy, mam) - oksytocynę, który powoduję senność ![]() Też nad tym ubolewam, bo sama zazwyczaj PO jestem nadal nakręcona ![]() ostatnio jakos tak wychodzi ze razem idziemy spac po ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja naszczescie nie mam w zwyczaju obgryzac skorki ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11420074]No ja chyba zaszalałam dlatego, że TŻa nie było ze mną ![]() ![]() ![]() kurcze a ja w zasadzie nie pije i w tym jest problem bo jak potem ktos przy jakiejs okazji da mi cos mocniejszego to koniec ze mna ![]() albo odrazu zasypiam ![]() ![]() ![]() albo po takich paru drinkach (przewaznie juz po drugim) ![]() ![]()
![]() |
#680 | ||
Zakorzenienie
|
Brydzień
![]() Ząbki mnie napierniczają, ale wyszło słoneczko i jestem jakaś taka szczęśliwa ![]() + Cytat:
Rzęsy ważna rzecz ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też nic nie obgryzam, piękne dłonie to mój fetysz ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-03-13 o 09:19 Powód: + |
||
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1ale przynajmniej kochana bedziesz miec piekne proste zabki ![]() 2 hmm chyba mialam ale nie pamietam jaki chyba z l'oreal no i juz po nalozeniu pierwszej warstwy rzesy sie zlepily ![]() 3ja wspolczuje tym osoba co maja tradzik mlodzienczy masakra jednym slowem dosc ze maja na calej twarzy te oblesne pryszcze ktorych nie da sie ukrayc to jeszcze potem blizny zostaja
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
black - bubu - a co studiujesz??
![]() Ja wróciłam do domu :P Wody nie ma na całej ulicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest jeden plus- nie musisz zmywać ani prać ![]() Ravi 1. Oj tak, czego kobieta nie zrobi, żeby być jeszcze piękniejszą ![]() 2. Łe.. to nie poszalejesz z "firankami".. no chyba, że tak jak ja ostatnio (zał) 3. Ano.. ja też, a już zupełnie nie rozumiem, jak niektórzy "nic z tym nie robią". Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-03-13 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() 3 tez tego nie rozumiem ja bym nie umiala wyjsc z domu z cala twarza w pryszczach ![]() kochanica_szatana hihi tak pranie odpada ![]() Kmee co zrobilas z rzesami? piękne ![]()
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Wtajemniczenie
|
świetnie to wygląda
![]() a teraz pyt dot. sztuczny rzęs ![]() ![]() 1 jakiej firmy rzesy polecasz? ![]() 2 trudno je zalozyc? 3 dlugo sie trzymaja? 4 jak je zdjac? 5 czy jest mozliwosc hm ze same odleca niespodziewanie i bedzie kleska ? ![]() 6 czy sztuczne rzesy sa jednorazowego uzytku? chyba tak ![]()
#687 |
Zakorzenienie
|
Noo... Z tym obiadkiem i praniem racja
![]() ![]() Tyle, że będę lekko załamana jeśli do wieczora wody nie będzie, bo na włoski olej kokosowy chcę sobie dać i rano zmyć go muszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Hehehe nie ma sprawy
![]() 1. W sumie wszystko jedno, najważniejsze żeby były ładne i żeby pasowały długością rzęsy oraz oraz paska do Twoich rzęs i oczu. http://sklep.beautyart.pl/?k=6&p=8 tu masz cały mega wybór ![]() Ostatnio widziałam rzęsy jak byłam w Sephorze. Wybór konkretnego kształtu zależy od tego czy chcesz osiągnąć efekt naturalny czy zdecydowanie 'balowy'. Kępki, paseczki, długie, krótkie, proste, krzyżowe.. co chcesz. ![]() 2. Na pierwszy raz może i trudno, bo musisz nakleić je idealnie z linią rzęs a klej łapie bardzo szybko ![]() ![]() 3. Tyle ile chcesz ![]() 4. Brutalnie albo łagodnie - odrywasz, ten klej jest taki gumowy i można je zerwać, albo namoczyć płynem do demakijażu i wtedy łagodnie odchodzą ![]() 5. Raczej nie, chyba że źle je nakleisz i klej dobrze nie złapie, wszystko kwestia wprawy. (np. można potestować w dzień wolny, nakleić sobotę rano i połazić cały dzień). 6. Wszystko zależy od tego jak będą wyglądały po zdjęciu. Czasem trzeba je wyrzucić czasem można umyć i odłożyć do następnego razu ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-03-13 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektóre wręcz trzeba - dyskretne kępki, aby wtopiły się w Twoje rzęsy. A z innymi to niekoniecznie - wielkie wachlarze raczej byłyby za ciężkie i pozlepiane po użyciu tuszu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.