|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Ale tu nie ma nic do rozumienia, chicialam zmienić z pewnej przyczyny i zrobilam to
![]() a przeszkadza to komus ?
|
#1352 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie chodzi o to, że uważamy, że nie ma się czego wstydzić, a kilka dziewczyn na potrzeby tego wątku założyło nowe konta - mi też się to nie podoba.
Pod tym nickiem, jakiego tu używam, znają mnie wszyscy - mówią tak do mnie znajomi, na każdym forum czy serwisie jestem tak zarejestrowana - nie zamierzam niczego ukrywać. |
|
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
a ja chciałam zmienić po prostu
|
#1354 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
![]() Cytat:
Cytat:
w sumie nic dziwnego, fizjologia ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20093822]Pewnie chodzi o to, że uważamy, że nie ma się czego wstydzić, a kilka dziewczyn na potrzeby tego wątku założyło nowe konta - mi też się to nie podoba. Pod tym nickiem, jakiego tu używam, znają mnie wszyscy - mówią tak do mnie znajomi, na każdym forum czy serwisie jestem tak zarejestrowana - nie zamierzam niczego ukrywać.[/QUOTE] Rozumiem, że komuś chodzi "żeby być trochę anonimowym" - dlatego nie każdy ma nick po którym łatwo skojarzyć, jak Orlica ![]() Ale nowe konto specjalnie na potrzeby wątku mi się nie podoba Jak ktoś się wstydzi tu udzielać.. to niech się nie udziela sorry
|
||
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to myślałam, czyby nie zmienić z Labirynth na Labi, Labirynth ma jakies negatywne konotacje... więc Labi byłaby przystepniejsza...
|
#1356 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
Ach skoro aż tak was uraziło zmienienie nicka to dobrze, nię będę się tu udzielać, baju
|
#1358 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jadę na 14 do BSa, a sama nie wiem, jak się ubrać, taka dziwna pogoda... Jakbym miała samochód byłoby inaczej |
|
|
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mowie se co to za obcy mnie tutaj najezdza ![]() Ja sie ide uczyc!!!!! W pon mam egzamin. Sciagi trzeba zrobic. koniec wizazowania na dzis i jutro (ale mnie bedzie ciagnelo zatem do zobaczyska Niewiasty . Raczej i tak wpadne wieczorem
|
|
|
#1360 |
|
Raczkowanie
|
o jaaaacie ale duzo naskrobalyscie
dzisiaj wkoncu mam wolne i leze jeszcze w lozeczku ach jak ja uwielbiam takie leniwe dni BS obok mnie w lozku |
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Pojechałam dzisiaj specjalnie na dyżur zaocznych ze swoim planem pracy magisterskiej. Myślałam że cacy a on mi prawie wszystko pokreślił i mam przyjść jeszcze raz. Pokreślił to co sam mi wcześniej napisał w planie Też bym zmieniła swój nick bo dojrzałyście zapewne kiedy ja tu konto zakładałam 5 lat temu czyli miałam jakieś 17 i teraz to mi ten Asiaczek wsią zajeżdza ale nie chce mi się potem tłumaczyć na każdym wątku gdzie się udzielam sporadycznie ( bo oczywiście najbardziej regularnie tutaj :P ) że ja to ja ;D---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20094501]... Jadę na 14 do BSa, a sama nie wiem, jak się ubrać, taka dziwna pogoda... Jakbym miała samochód byłoby inaczej Rozumiem że na kolejną opowieść mam szansę się doczekać? Seks seks
|
|
#1362 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Konto usunięte
|
Ech dupa
mój BS dziś jechał na przystań jachtową w Gdańsku rano... no a wie, że ostatnio byłam mega wykończona ostatkami szkoły (zarywane nocki przez naukę i w ogóle...) więc bym na pewno nie wstała znowu o jakiejś 6-7 rano żeby jechac z nim... takze umowilismy sie, ze ja dojadę na miejsce - w sensie że pojadę pociągiem do gdanska (ok godzina czasu), potem autobusem na miejsce (okolo pol godziny) a on mnie stamtad odbierze samochodem zebym sama przez las nie szła (nie ma jeszcze prawa jazdy, dlatego nie zapuszcza się autem gdzieś dalej). No ale po powrocie okazało się, że ta linia autobusowa się trochę zmieniła i dopiero wiekszosc autobusow zaczyna sie duzo dalej od dworca glownego w gdansku wiec by to tak wygladalo ze bym jechala pociagiem, autobusem i potem drugim autobusem i samochodem... i pewnie by wyszlo ponad 2 godziny w jedna strone po to by sie na chwile zobaczyc >.< a jeszcze ja sie na Gdansku nie znam (nie lubie tego miasta, dla mnie jest zbyt skomplikowane ) i pewnie bym sie gdzies zgubila :P to juz w ogole by to trwało a trwało... No i tym oto sposobem się dziś nie widzimy a szkoda bo już się tak nastawiłam i w ogóle ;( niby wakacje, niby weekend a jakos w prawie każde "wolne" cos nam wypada no
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20095650]Teściowie dziś w domu
[/QUOTE]W naszym wypadku przeważnie teście też w domu Cichaczem ale można ale zawsze czekamy z utęsknieniem aż gdzieś pójdą.. To charakterystyczne spojrzenia wtedy ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20095723]Ech dupa mój BS dziś jechał na przystań jachtową w Gdańsku rano... no a wie, że ostatnio byłam mega wykończona ostatkami szkoły (zarywane nocki przez naukę i w ogóle...) więc bym na pewno nie wstała znowu o jakiejś 6-7 rano żeby jechac z nim... takze umowilismy sie, ze ja dojadę na miejsce - w sensie że pojadę pociągiem do gdanska (ok godzina czasu), potem autobusem na miejsce (okolo pol godziny) a on mnie stamtad odbierze samochodem zebym sama przez las nie szła (nie ma jeszcze prawa jazdy, dlatego nie zapuszcza się autem gdzieś dalej). No ale po powrocie okazało się, że ta linia autobusowa się trochę zmieniła i dopiero wiekszosc autobusow zaczyna sie duzo dalej od dworca glownego w gdansku wiec by to tak wygladalo ze bym jechala pociagiem, autobusem i potem drugim autobusem i samochodem... i pewnie by wyszlo ponad 2 godziny w jedna strone po to by sie na chwile zobaczyc >.< a jeszcze ja sie na Gdansku nie znam (nie lubie tego miasta, dla mnie jest zbyt skomplikowane ) i pewnie bym sie gdzies zgubila :P to juz w ogole by to trwało a trwało... No i tym oto sposobem się dziś nie widzimy a szkoda bo już się tak nastawiłam i w ogóle ;( niby wakacje, niby weekend a jakos w prawie każde "wolne" cos nam wypada no [/QUOTE]A on tam pracuje czy jakieś inne obowiązki wypełnia?
|
#1365 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tyle, że u nas jak są teściowie to nie mamy okazji za bardzo poszaleć, zwykle wtedy cichaczowa łyżeczka, a tu nie ma za bardzo co opowiadać ![]() Poza tym dostaję szału, bo po ostatnim goleniu się nie posmarowałam kremem i teraz wściekliznę mam, strasznie podrażniona tam jestem. -.- |
|
|
|
|
#1366 |
|
Konto usunięte
|
pracuje na swoim jachcie, w sensie z ojcem teraz remontują koję i takie tam inne prace organizacyjne ale i tak w tym roku prawdopodobnie nie wypłyniemy... o czym dowiedziałam się wczoraj przypadkiem |
|
|
|
#1367 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20093822]Pewnie chodzi o to, że uważamy, że nie ma się czego wstydzić, a kilka dziewczyn na potrzeby tego wątku założyło nowe konta - mi też się to nie podoba.
Pod tym nickiem, jakiego tu używam, znają mnie wszyscy - mówią tak do mnie znajomi, na każdym forum czy serwisie jestem tak zarejestrowana - nie zamierzam niczego ukrywać.[/QUOTE] u mnie tez wiekszosc znajomych kojarzy mnie z nickiem
|
#1368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20093822]Pewnie chodzi o to, że uważamy, że nie ma się czego wstydzić, a kilka dziewczyn na potrzeby tego wątku założyło nowe konta - mi też się to nie podoba. Pod tym nickiem, jakiego tu używam, znają mnie wszyscy - mówią tak do mnie znajomi, na każdym forum czy serwisie jestem tak zarejestrowana - nie zamierzam niczego ukrywać.[/QUOTE] Ja też zmieniłam. Bo wcześniejszy zbyt dużo o mnie mówił. Ale nie ze względu na ten wątek tylko na wszystkie wątki w tym temacie. Nie pasuje mi, żeby byle pierwszy lepszy znajomy wiedział co robię w łóżku i co lubię. I nie wiem co Wam się tu może nie podobać. Każdy ma prawo do anonimowości, skoro Wam nie przeszkadza, że Wasi znajomi mogą wiedzieć co robicie w łóżku to ok, mi by to przeszkadzało.. Z posta na post coraz bardziej dziecienne zachowanie. |
|||
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jem loda, jestem masakrycznie niewyspana, masakrycznie wybzykana...
![]() megga mnie swoją postawa pobudza do nauki i własnie idę to robić... ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- sensie nie idę od kompa, nie cieszcie się na zapas.... ja właśnie przy nim pozostaje ![]()
|
#1370 |
|
Konto usunięte
|
Obejrzałam pierwszy odcinek True Blood
hmm... daje po głowie
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1372 |
|
Raczkowanie
|
nie uważam mojego zachowania za dziecinne. Tylko jeśli zmieniłam sobie nick a tu od razu każda z was do mnie z pazurami że brak mi szczerości i że się czegoś wstydzę no to sorry, myslałam że nic to nie zmieni ale widze pomylilam się. Trochę mi przykro, że tak mnie oceniacie bo przez te pare miesięcy, w ciągu których tu się udzielam zdążyłam was polubić.
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Raspberry ja myślę sobie - spokojnie, pisz tutaj ile chcesz ile masz ochoty, nie zniechęcaj się, tylko tez nie fochuj z byle powodu, bo wykazujesz takie tendencje, a tutaj nikt się z Tobą cackał nie będzie...
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
Labi... WON OD WIZAZU!!!
Do pisania sie kobieto zabieraj!!! Wyrzuc w ogole przegladarke int. do kosza! ![]() Ale juz! I Twojego nastepnego posta widze dopiero o 21!
|
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
Bo mam jakieś ostatnio złe dni. muszę nabrać dystansu troche.
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- zmieniając całkowicie temat, właśnie na onecie przeczytałam wspanialy artykuł o ideale kobiety wg Njasztuba, mówi, że najbardziej zazdrości kobietom pochwy bo odpowiada na 70% doznań w łóżku. Ach jak to dobrze być kobietą.... ![]() Lubię go
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1377 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Labi będziesz dziś może we Wro na nocz đwitoja}skiej__ Ł: Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do zmiany. Myślę, że są różne "rodzaje" zmian. można zmienić ze względu na ludzi z wizażu, żeby nie wiedzieli na jakich wątkach się udzielasz, można zmienić ze względu na znajomych z reala, bo niektórzy cenią anonimowość. Dla przestrogi ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436081 Ja też zmieniłam z mojego pierwotnego zarejestrowanego w 2008, bo wtedy rejestrując się nie myślałam, że się zadomowię na wizażu. Nie miałam zamiaru za dużo się udzielać. Ale to nie było ze względu na konkretny wątek. Raspberry- używasz jeszcze tamtego konta?? |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie
A w ogóle to ja nic nie pisze, mnie tu nie ma, nikt nie widział tego posta... bo mnie zara megga dorwie uciekam... ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- noooooooooo dobra jestem uzależniona od wizażu
|
#1379 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Miało być: czy będziesz dzisiaj we Wro na koncertach na Nocy Świętojańskiej na Słodowej |
|
|
|
|
#1380 |
|
BAN stały
|
moge sie przylaczyc do watku
![]() :pr osi:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

w sumie nic dziwnego, fizjologia 
sorry

. Raczej i tak wpadne wieczorem 

mój BS dziś jechał na przystań jachtową w Gdańsku rano... no a wie, że ostatnio byłam mega wykończona ostatkami szkoły (zarywane nocki przez naukę i w ogóle...) więc bym na pewno nie wstała znowu o jakiejś 6-7 rano żeby jechac z nim... takze umowilismy sie, ze ja dojadę na miejsce - w sensie że pojadę pociągiem do gdanska (ok godzina czasu), potem autobusem na miejsce (okolo pol godziny) a on mnie stamtad odbierze samochodem zebym sama przez las nie szła (nie ma jeszcze prawa jazdy, dlatego nie zapuszcza się autem gdzieś dalej). No ale po powrocie okazało się, że ta linia autobusowa się trochę zmieniła i dopiero wiekszosc autobusow zaczyna sie duzo dalej od dworca glownego w gdansku wiec by to tak wygladalo ze bym jechala pociagiem, autobusem i potem drugim autobusem i samochodem... i pewnie by wyszlo ponad 2 godziny w jedna strone po to by sie na chwile zobaczyc >.< a jeszcze ja sie na Gdansku nie znam (nie lubie tego miasta, dla mnie jest zbyt skomplikowane 

Do pisania sie kobieto zabieraj!!! Wyrzuc w ogole przegladarke int. do kosza!
bo mnie zara megga dorwie uciekam...