![]() |
#1801 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki ;)
Cytat:
![]() Zazdrość.... Matko jaka ja głupia byłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Wtajemniczenie
|
No czasem przesadzaja z ta zazdroscia
![]() dzis bylam szczepic Migotke po badaniu od razu uciekla od weta do mnie na rece ![]() ![]()
#1803 |
Raczkowanie
|
Mój tez próbuje zmienic mnie na siłe.. np widze jakieś fajne, seksowne pończoszki i prawie je kupujac slysze 'sa sexy, ale nie dla ciebie.. Ty jestes spokojniejsza, inna..' chyba chce widziec seksapil tylko w innych laskach, a ze mnie robi hm.. kure domowa? Albo krótkie spodniczki itp tez nie sa dla mnie, mimo ze uwielbia patrzec na nie na innych dziewczynach. Czuje sie zerem, kiedy to robi. Jakbym była niewolnicą. ;//
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aż tak to bym sobie nigdy nie dała... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Raczkowanie
|
No, masz rację. Ale bardzo go kocham i wiem, ze nie robi tego do konca swiadomie. Mowi, ze nie chce, zebym 'robila z siebie s*ke'. Dzisiaj zrobilam mu taką awanture (z płaczem oczywiscie) i chyba wszystko zrozumiał. Mam nadzieje, ze juz taka przesada nie bedzie sie powtarzać. A wam BS pozwalaja na wszystko dotyczace wyglądu?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tzn nie próbuje nawet mi zabraniać, ale kręci nosem np. jak się stroję w mini na imprezę jakąś (on na imprezy chodzić nie lubi). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11982994]Pozwala, ale nie zawsze chętnie.
Tzn nie próbuje nawet mi zabraniać, ale kręci nosem np. jak się stroję w mini na imprezę jakąś (on na imprezy chodzić nie lubi).[/quote] No u mnie na szczęście tez jest tak, ze nie da sie mi niczego zabronić i on dobrze o tym wie. A od przed godzinnej kłótni, nie powinien nawet kręcic tym nosem za bardzo;d ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- FallenAnn, pewnie masz racje, bo o każdego wielbiciela jest szalenczo zazdrosny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój nie ma nic przeciwko temu jak się ubieram, czy zakładam spódniczkę, czy spodenki... to moja sprawa jak się ubieram! A nawet jakby mi coś powiedział, że mam w tym nie chodzić bo "to nie dla mnie" ... to i tak bym chodziła .. bez przesady. Chyba, że faktycznie źle w czymś wyglądam, no to wtedy ok. ![]()
![]() |
#1810 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Konto usunięte
|
Jak ja się skąpiej ubiorę to Chłop aż się cieszy i absolutnie nie robi żadnych scen
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11983405]Jak ja się skąpiej ubiorę to Chłop aż się cieszy i absolutnie nie robi żadnych scen[/QUOTE]
No mój też, pod warunkiem, że on jest wtedy ze mną. Bo jak się tak ubieram 'dla innych' to nie jest szczęśliwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Wtajemniczenie
|
moj tez jest o mnie zazdrosny czasem sie wscieka ze jak zaloze mini to kazdy facet sie oglada za mna
![]() ![]()
#1815 |
Konto usunięte
|
W takiej sytuacji jest słodko jak starają się ukradkiem zasłonić
![]() Jakiś czas temu szliśmy starówką, ja w mini i kozaczkach (a nogi to chyba jedyna część mojego ciała do której kompletnie nie mam zastrzeżeń) i z naprzeciwka szedł koleś, który od lat lata za mną z wywieszonym ozorem, i już z daleka mi machał w bananem na mordzie :P Zauważywszy to, mój kochany BSik odczuł potrzebę wejścia do jakiegoś sklepu, jeszcze ustawiając się tak, żeby sobą mnie zasłaniać ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11983618]W takiej sytuacji jest słodko jak starają się ukradkiem zasłonić
![]() Jakiś czas temu szliśmy starówką, ja w mini i kozaczkach (a nogi to chyba jedyna część mojego ciała do której kompletnie nie mam zastrzeżeń) i z naprzeciwka szedł koleś, który od lat lata za mną z wywieszonym ozorem, i już z daleka mi machał w bananem na mordzie :P Zauważywszy to, mój kochany BSik odczuł potrzebę wejścia do jakiegoś sklepu, jeszcze ustawiając się tak, żeby sobą mnie zasłaniać ^^[/QUOTE] widocznie mial potrzebe pilna kupna czegos ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1818 |
Raczkowanie
|
chociaz tak szczerze to ja tez jestem meeeega zazdrosna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Konto usunięte
|
Racja.
Wkurzamy się, że o coś oni są zazdrośni, a my w takiej sytuacji rzucałybyśmy w nich talerzami ![]() Ostatnio chyba na złość albo żeby sprawdzić reakcję pochwalił mi się, że już od kilku lasek usłyszał, że ma niezły tyłek (oj ma! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11983749]Racja.
Wkurzamy się, że o coś oni są zazdrośni, a my w takiej sytuacji rzucałybyśmy w nich talerzami ![]() Ostatnio chyba na złość albo żeby sprawdzić reakcję pochwalił mi się, że już od kilku lasek usłyszał, że ma niezły tyłek (oj ma! ![]() ![]() Oj, tak. Ja wiele razy jestem poddawana eksperymentom typu "jak zareagujesz na...??" i po swoich reakcjach widze, że to wrecz chorobliwa zazdrość, z którą musze walczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Konto usunięte
|
Jo też jestem zazdrosna ale żeby od razu sceny robić
![]() Wiadomo, że jesteśmy o siebie zazdrośni ale okazujemy to w zdrowych granicach i nie wprowadzamy chorych sytuacji z tego powodu, czasem tylko coś się powie ale to też miłym tonem i z uśmiechem na twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Konto usunięte
|
Szczyt takich eksperymentów z jego strony to jak mi 2 lata temu próbował wmówić, że nie był prawiczkiem przede mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Wtajemniczenie
|
też jestem zazdrosna ale raczej bez przesady chyba ze w gre chodzi znajomosc z ladna dziewczyna ktora sie do niego przymila wtedy jestem mega zazzdrosna a raczej od razu usuwam z drogi szkodnika
![]()
#1824 |
Zakorzenienie
|
#1825 |
Realistka
|
ja jestem strasznie zazdrosna czasem mi sie wydaje ze sie leczyc powinnam
![]() ![]() ale Bsik tez nie daje sie i u mnie to raczej jest tak ze jak ubiore jakas mini to zawsze : a te nogi to po co wystawiasz i tak zaczyna sie dorczyc ale bardziej w zartach ![]() zreszta zawsze mu odpowiadam: jak ci sie nie podoba jak sie ubieram to sobie zmien :PP i wsyztsko obracam w zart ![]()
#1826 | |
Wtajemniczenie
|
troche mnie nie bylo i tyle do czytania...
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym mam jakiś wewnętrzny instynkt, który mówi że mężczyzna swoją kobietę wsadził by w szlafrok i wałki na włosach a w między czasie spokojny poszedł na te'ta'te z suką w miniówce ![]() Znam tylu facetów, którzy tak właśnie robią że aż zal... ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Właśnie mnie też... totalnie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11983618]W takiej sytuacji jest słodko jak starają się ukradkiem zasłonić ![]() Jakiś czas temu szliśmy starówką, ja w mini i kozaczkach (a nogi to chyba jedyna część mojego ciała do której kompletnie nie mam zastrzeżeń) i z naprzeciwka szedł koleś, który od lat lata za mną z wywieszonym ozorem, i już z daleka mi machał w bananem na mordzie :P Zauważywszy to, mój kochany BSik odczuł potrzebę wejścia do jakiegoś sklepu, jeszcze ustawiając się tak, żeby sobą mnie zasłaniać ^^[/quote] hehehe szczwany lis ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11983911]Jo też jestem zazdrosna ale żeby od razu sceny robić ![]() Wiadomo, że jesteśmy o siebie zazdrośni ale okazujemy to w zdrowych granicach i nie wprowadzamy chorych sytuacji z tego powodu, czasem tylko coś się powie ale to też miłym tonem i z uśmiechem na twarzy ![]() Dokładnie... zazdrość zazdrością. Ale, żeby zostawiać kogoś za to, że napisał iż gdyby był sam, to mógłby sobie wyobrazić związek z innym człowiekiem? Nie wiem.. myślę nad tym kilka razy dziennie, ale dla mnie to nadal chore ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- A tak z innej beczki, widziałam dziś na dworcu Mikołaja Krawczyka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Widocznie tak ma być, i będzie dla Ciebie lepiej ![]() Tego kwiatu jest pół światu ... ![]()
![]() |
#1829 |
Konto usunięte
|
Mój ulubiony tekst to ostatnio "widziały gały, co brały" - jeśli już się czegoś czepia ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wszystko zależy od Ciebie, jak chcesz żyć. Teraz ja wiem, że bym tak nie chciała ale każdy ma swoje updoobania i robi co chce, czasem człowiek potrafi się zmienić dla kogoś a czasem nie, nie wiem może Twój (były?) potrafiłby? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.