![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;)
hehee słusznie
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11986093]Nie wiem co powiedzieć, smutne to cholernie ![]() Wszystko zależy od Ciebie, jak chcesz żyć. Teraz ja wiem, że bym tak nie chciała ale każdy ma swoje updoobania i robi co chce, czasem człowiek potrafi się zmienić dla kogoś a czasem nie, nie wiem może Twój (były?) potrafiłby?[/quote] On się nie zmieni ![]() Nadal czuje się najbardziej pokrzywdzony na ziemi, nie widząc swoich błędów. Nawet wątpię czy żałuje tego jak się do mnie odezwał.. nie widzę tego po nim. Może faktycznie tak będzie lepiej.. Powoli zaczynam sobie wmawiać, że to jedyna słuszna decyzja i nie ma od niej odwrotu. Boże wiecie co, właśnie do mnie dotarło, że ja jestem strasznie głupia.. martwię się tym, że za miesiąc nastawię się tak anty bez względu na wszystko, że nie będę chciała wrócić do niego i co wtedy będzie... boszy beznadziejna jestem no na prawdę, za wszystko chcę odpowiadać i myśleć o wszystkim ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-04-22 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Wtajemniczenie
|
no to juz zalezy od Ciebie Kmee czy chcesz byc z czlowiekiem ktory robi ci takie wyrzuty
![]() a mi dzis sie snil moj eks ze do przyjechal do mnie chodzilismy razem i wogole zachowywalismy sie jakbysmy sie kochali potem poszlismy do mojej babci na obiad i on mnie calowal przy niej chociaz ja chodzilam z moim obecnym i babcia o tym wiedziala ![]()
#1833 |
Konto usunięte
|
Kmee Twój wybór...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Realistka
|
to prawda Kmee musisz sama podjac decyzje, ale przemysl ja dobrze bo w takich sprawach wlasciwie kazda decyzja bedzie miala dobre i zle strony... trudny wybor.
poza tematem ![]() ![]()
#1835 |
Konto usunięte
|
Fall in love - za pierwszym razem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Realistka
|
ahh za pierwszergo to juz zaczynam nie pamietac :PP
moje czwarte i w koncu udane podejscie ![]()
#1837 |
Konto usunięte
|
ja się dopiero zbliżam do tego pierwszego, ale czas pokaże, co będzie...
Dziś z kolei miałam dzień pod znakiem pogrzebu... Umarł mój wujek, właściwie jak dziadek, a że był księdzem, na pogrzebie było ponad 60 innych księży - i RAZEM odprawiali mszę - wrażenie niesamowite... Właściwie jako jedyna z rodziny się trzymałam, bo kiedy zaczynały napływać mi łzy do oczu zaczynałam liczyć, cokolwiek - a to kwiaty na ołtarzu, a to świeczniki... Chociaż w środku wręcz wyłam... Ale myślę, że niezbyt pomogłabym rodzince jakbym jeszcze ja moją rozpacz pokazywała... |
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Konto usunięte
|
FALLinLOVE gratulacje!
![]() Pogrzeby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12000940]ja się dopiero zbliżam do tego pierwszego, ale czas pokaże, co będzie... Dziś z kolei miałam dzień pod znakiem pogrzebu... Umarł mój wujek, właściwie jak dziadek, a że był księdzem, na pogrzebie było ponad 60 innych księży - i RAZEM odprawiali mszę - wrażenie niesamowite... Właściwie jako jedyna z rodziny się trzymałam, bo kiedy zaczynały napływać mi łzy do oczu zaczynałam liczyć, cokolwiek - a to kwiaty na ołtarzu, a to świeczniki... Chociaż w środku wręcz wyłam... Ale myślę, że niezbyt pomogłabym rodzince jakbym jeszcze ja moją rozpacz pokazywała...[/QUOTE] wspolczuje ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;12001592]FALLinLOVE gratulacje! ![]() Pogrzeby ![]() dla mnie tez to temat smutny chyba jak dla kazdego no i powod tez mam ![]()
![]() |
#1840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a teraz to tylko życzę szerokich dróg i gumowych drzew ![]() kupiłam sobie płatki nestle fitnes 14 dni ![]() ![]()
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
fall super
![]() Ja też chyba będe musiała przejść na dięte, mój portfel postanowił się odchudzić ze zbędnych pieniędzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Wtajemniczenie
|
hihi a ja od jutra co piatek na basenik bede chodzic z chlopakiem
![]() a moj portfel to ja zawsze mam odchudzony ![]() ![]()
#1843 |
Zakorzenienie
|
też chciałąm na basen z byłm chodzić ale nawet nie wiem gdzie jakiś dobry w kraku jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Konto usunięte
|
Kurde, zapomniałam o dzisiejszych imieninach BSa, trzeba mu to będzie w sobotę wynagrodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1846 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki skonczylm szkole!! mam wykształcenie srednie i zastanawiam sie po co mi wiecej
![]() ![]() ehhh... za tydzien matury. jestem wykonczona, rozchorowalam sie na zapalenie migdalkow ![]()
![]() |
#1847 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja chcę już jutro i do TŻa ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- W ogóle coś ze mną nie tak, bo zmieniam upodobania, oby to było chwilowe - czyżbym się uspokajała? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12026406]Na pewno bardzo ubolewasz nad faktem, że skończyłaś obowiązkową edukację
![]() Ja chcę już jutro i do TŻa ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- W ogóle coś ze mną nie tak, bo zmieniam upodobania, oby to było chwilowe - czyżbym się uspokajała? ![]() ciesze sie ![]() a o co konkretniej z upodobaniami chodzi? ![]()
![]() |
#1849 |
Konto usunięte
|
Hmm, o ile do tej pory zawsze wolałam "dzikie doznania" (
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przed Tobą najdłuższe wakacje, więc korzystaj z nich ile się da ![]() ja całe 4 miesiące obijałam się .. ![]() a jeśli chodzi o dalszą edukację.. to też myślałam że na co mi więcej... że wyjadę i coś się dalej będzie działo...ale poszłam na studia i nie żałuje! Studia są fajne ![]() Orlica, czasami trzeba się uspokoić ![]()
![]() |
#1851 |
Rozeznanie
|
z tym, ze po co mi wiecej to zartowalam
![]() ![]()
![]() |
#1852 |
Raczkowanie
|
dziewczynyy
![]() ![]() ;((((( |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Konto usunięte
|
O co poszło?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 |
Raczkowanie
|
O to, ze go lekcewaze, że go zraniłam i takie tam... Teraz przez jakis czas mam z głowy wspólnie spedzany czas ;( jestem beznadziejna.. nie mysle nad tym co robie i mowie i mam za swoje..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki gratuluje wszystkim ktore dzis skonczyly edukacje w szkole sredniej
![]() ja wlasnie wrocilam z basenu i padam ![]()
#1856 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie martw się, jeśli kocha to wybaczy i wkrótce sam się odezwie... W każdym związku są przecież takie chwilowe kryzysy... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Raczkowanie
|
No, jakos bedzie... Dzieki, ze mialam w ogole komu sie wygadac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Konto usunięte
|
Daj nam znać, jak się sprawy mają
![]() Ja w ponad dwuletnim związku miałam jeden taki poważny kryzys... Przez 3 dni nie było żadnego znaku życia od BSa, nie odzywał się w ogóle, nie odbierał telefonów albo się rozłączał. Ja te 3 dni przeryczałam - w domu, w szkole, w tramwaju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Wtajemniczenie
|
u nas tez byla dosyc powazna kiedys klotnia i co prawda pisalismy cos tam do siebie na gg ale tak jak znajomi a nie para to bylo takie meczace
![]()
#1860 |
Raczkowanie
|
Dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.