|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
"Miłość turecka to równoczesne onanizowanie się dwojga partnerów heteroseksualnych połączone z wzajemną obserwacją Seks grecki to inaczej seks analny" |
|
|
|
|
#1982 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Turecka jakoś do mnie nie przemawia |
|
|
|
|
#1983 |
|
Konto usunięte
|
BS do mnie:
"I co, opowiedziałaś już nimfom o dzisiaj? Co pisały, jak komentowały?"
|
|
|
|
#1984 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze..
Seks po angielsku - ta dystyngowana nazwa odnosi się do praktyk zbliżonych do SM, ale nie powodujących fizycznego bólu. Delikatne klapsy, wiązanie i łagodne biczowanie wykorzystuje się w zabawie, która jest rozpisana na role: dominującą i uległą. Seks po niemiecku - co do tego, co oznacza seks po niemiecku, nie ma zgody pomiędzy samymi Niemcami a resztą świata. Niemcy określają w ten sposób seks w pozycji klasycznej, ale z międzynarodowej perspektywy "niemiecki seks" wydaje się być dużo bardziej ekscytujący. W innych krajach określa się tak praktyki sado-masochistyczne. Seks rosyjski - oznacza masaż analny (z użyciem olejków do masażu) bez stosunku lub zaspokojenie pomiędzy udami partnera. Seks tajski - to zaawansowana technika pieszczot obejmująca masaż całego ciała wykonany ciałem partnera/partnerki. A polskiego nie ma ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Tak dzisiaj o karierze i pracy było.. http://jpeg.com.pl/displayimage.php?...623&fullsize=1 |
|
|
|
#1985 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak początkeim maja byliśmy na weselu to znaliśmy tylko parę młodą, a że towarzystwo przy stoliku nie było zbytnio zabawowe to sami piliśmy - i pewnie teraz będzie to samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uwzględniając oczywiście ogromną ilość spalanych kalorii ![]() dziewczyny mam prośbę, możecie mi pomóc wypełnić ankietę do pracy?brakuje mi już tylko 20..proszę ![]() ![]() ![]() http://old.moje-ankiety.pl/wypelnij/...nariusz/12044/ |
|||
|
|
|
#1986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1987 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pt: "agencja trzymających kciuki Nimf" Cytat:
![]() Dama - dawaj tego emociaka na ava jest swietny! zaraz sobie poprzegaldam te emotki
|
|
|
#1988 |
|
BAN stały
|
madziu ---> Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci BS nago tańczy.
Wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#1989 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
helcia gotowe
![]() Ten 0,1% za masłem to wlasnie ja
|
|
#1992 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Nimfy
do kiedy będę pisać pracę??dosyć trudne pytanie..miałam zamiar oddać promotorce ostatneigo dnia czerwca, ale dziś się dowiedziałam że chce na jutro....a tego fizycznie nie dam rady zrobić wogóle koniec studiów dla mnie to jest jakaś porażka..wszędzie słyszę że ludzie na ostatnim semestrze to luzy mają, żadnych egzaminów lub 1 ewentualnie, żeby spokojnie dopracować i oddać pracę..a ja sesję zaczęlam już na początku maja i skonczę ją może w przyszłym tygodniu..co chwila egzamin, zaliczenie, projekt, referat itd..2 miesiąc żyje na takich obrotach że mój organizm już nie daje rady.. (na dodatek siedzi koło mnie współlokatorka i mi truje do ucha jak ma straszie cięzko bo ona ma prezentację w PP zrobić nosz k..jeszcze na weekend na wesele jedziemy..nie dość że drugi koniec Polski, to akurat w takim okresie..wogóle mi to nie pasuje ![]() ehh przepraszam, że się tak żale, ale nerwy mi wysiadają już... |
|
|
|
#1993 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W zasadzie u mnie jest tak, że zdecydowanie wolę masło i uważam za zdecydowanie zdrowsze (czytałam o tym w necie wiele godzin ![]() Także obecnie nie używam nic Jak teraz byłam w domu, to młody brat kupił masło i mogłam się delektować, bo smak ma przecudowny Margaryny nawet na nóż nie da się nabrać Jadłam ją do czasu kiedy nie wyczytałam w necie na ten temat...
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20218143]BS do mnie:
"I co, opowiedziałaś już nimfom o dzisiaj? Co pisały, jak komentowały?" [/QUOTE]Haha, to tak jak mój jak wie, ze coś napisałam to też się dopytuje- i co pisała coś któraś??Cytat:
Poszłam za Twoim ciosem Na chwilę ![]() A WŁAŚNIE!!!!! Kicccccccccciaaaaaaaaaaaa aa!!!!!!! ![]() Ty czarownico jedna |
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde nimfy włąsnie z roboty wróciłam - MASAKRA - takiego zap...... to dawno nie miałam - 8 godzin na hali wykładanie towaru, dźwiganie paczek po 12 kg ! nie było nawet jak siaść. Kierowniczka była taka wredna że szok - podchodzę do koleżanki po husteczke a ta do mnie z mordą, że nie robie tego co powinnam, laski z którymi pracowałam ani cześć ani całuj mnie w tyłek - tylko jechały takimi ta przekleńswami, że mi tam głupio było. W dodatku pierwszy dzień a nikt mi nic nie wytłumaczył - baba mi się pyta czy ja po raz pierwszy mówie że tak a ta zaczyna cmokac i wzdychać i z tekstem no to idź na galarteki i stoje tam jak debil i nie wiem co robić bo ta krowa mi nie chce wytłumaczyć. W dodatku było że pracuje do 6 a ta stwierdziła że zdązymy w 15 minut rozwiesc po sklepie 2 pełne koszyki i wyszłam o 6.30 ale za te 30 min to nikt mi nie zapłaci. Pier..... rzucam tą robotę i szukam czegoś innego więcej na taką jazdę nie idę, masakra po prostu.
|
|
#1996 |
|
BAN stały
|
black-bubu a gdzie to takie jazdy Ci robili? w ktorym dokladnie hipermarkecie? ja pamietam jak dzis prace w avicie. to byly najgorsze miesiace mojego zycia. bylam tam najmlodsza i wszystkie starsze sie na mnie wyzywaly - mialam dzwigac worki z ziemniakami po 20 kg na plecach, krzyczeli na mnie, na skargi do szefostwa chodzili, torebkę mi przeszukiwaly. masakra nale uzbieralam na wakacje
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Axa a po co torebkę? Ja bym nie oddała. No sory. Rewizja czy co?:/
|
#1998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale bez oszukiwania
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
w którym to markecie?Ja nigdy nie zapomnę jak dali mnie na arbuzy w sezonie. Promocja po 0,99zł wyobraźcie sobie jak ludzie się rzucali....! były te ogromne skrzynie a ja musiałam im wybierać zanurzać się tam i kroić im, pakować warzyć kolejki były gigantyczne...horror!!!!ALE na wakacje uzbierałam
|
||
|
|
|
#1999 |
|
BAN stały
|
Bubu, pewnie!! Spadaj stamtąd najszybciej jak się da!! Podpisywałaś coś z nimi??
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Teraz to już nie ma żadnego losowania! Śpisz w drugim pokoju za te abrakadabra wczorajsze!! ![]() Za tydzień?? Nie będę specjalnie kremu robić!! ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Ej baby, kupi mi coś któraś z City Deal?? ![]() Bo chciałam sobie sprawić żarełko z BSem, ale można tam płacić tylko z mBanku, BPH, Noredea, WBK, Inteligo, MultiBanku ![]() Ja bym przelała kasę, a któraś by mi kupiła i później mailem przesłała kupon
|
|
|
|
#2000 |
|
BAN stały
|
ej no gdzie Wy??
|
|
|
|
#2001 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20220472]
W zasadzie u mnie jest tak, że zdecydowanie wolę masło i uważam za zdecydowanie zdrowsze (czytałam o tym w necie wiele godzin ![]() Także obecnie nie używam nic Jak teraz byłam w domu, to młody brat kupił masło i mogłam się delektować, bo smak ma przecudowny Margaryny nawet na nóż nie da się nabrać Jadłam ją do czasu kiedy nie wyczytałam w necie na ten temat...[/QUOTE] bardzo mądrze! Margaryna jest tluszczem zmasakrowanym przez wszystkie procesy chemiczne jakim ją poddają, zeby uzyskac "margaryne". Masło jest zdrowe i dzieki niemu dostarczamy do organizmu wit. A, D, E, K ![]() My zawsze kupujemy w markecie jak jest oferta nawet 2-3paczki i mrozimy - idealny sposob Cytat:
ten mi sie spodobal, ale obiecuje, ze wroce do mojego z Czruuu
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Ketamina, bardzo mi się nie podoba Twój podpis
|
|
|
|
#2005 | |
|
BAN stały
|
Tez zrobiłam ankietę i jesteśmy razem w tym 0,1%
![]() Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=438460 |
|
|
|
|
#2006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wychodze z zalozenia, ze nie jednemu psu na imie burek choc ten sam av to juz podejzany![]() zwlaszcza, ze mialam ochote jeszcze do niego wrocic
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
hej nimfy, myślałam że czeka mnie dzisiaj miły dzień z BSem ale coś czuję że nic z tego nie wyjdzie bo on ma zły humor a jak ma zły humor to nie da się z nim nawet gadać nie wspomnę o sexie
|
|
#2008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a konkretnie BS jakby co to pisz ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20220472] W zasadzie u mnie jest tak, że zdecydowanie wolę masło i uważam za zdecydowanie zdrowsze (czytałam o tym w necie wiele godzin ![]() Także obecnie nie używam nic Jak teraz byłam w domu, to młody brat kupił masło i mogłam się delektować, bo smak ma przecudowny Margaryny nawet na nóż nie da się nabrać Jadłam ją do czasu kiedy nie wyczytałam w necie na ten temat...[/QUOTE]odwieczna wojna między masłem a margaryną ja wychodze z założenia, że wszyscy i wszytsko ma swoje wady i zalety, produkty spożywcze też masło dostarcza witamin, ma nieporównywalne walory sensoryczne itd, ale zawiera też cholesterol, więc nie powinny go jeść osoby starsze z powinowactwem do chorób układu krążenia. Z kolei margaryny są źródłem NNKT, ale mogą zachodzić procesy izomeryzacji trans(zwłaszcza w twardych margarynach), a one są bardzo bee. W każdym razie, bo nie chce was zanudzać ani się chwalić moją niby wiedzą niech każdy wybiera to co lubi nie należę do osób, które twrado walczą "to jest dobre, a to nie-nie możesz tak!" każdy odpowiada za siebie. Jedyne co, dzieci powinny jeść masło! No! ![]() poza tym baaardzo dziękuję wam za ankiety
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Konto usunięte
|
Też byłam za masłem
![]() A w ogóle, to informuję Was, moje nimfy, że pod wpływem impulsu wymyśliłam, że zrobię na blogu loterię, gdzie do wygrania będą oczywiście lakiery, ale to dopiero jak będzie 50 obserwujących (teraz jest 21) - zamierzam uzbierać sporą rzeszę czytelników ![]() Także, która jeszcze nie obserwuje?!
|
|
|
|
#2010 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kupiłam właśnie nowego notebooka... a poszłam tylko dorobić sobie klucz... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.

hiszpan wiem, francuz też, a np. anglik albo niemiec??
robiłam ciasto z kremem i mi zostało i BS zje ten cały krem, ale... ze mnie 

To jak się tak zgadzacie, to ja nie biorę instrumentu na spotkanie w sierpniu, bo jeszcze zrobicie tak jak na tej emocie

Margaryny nawet na nóż nie da się nabrać
Jadłam ją do czasu kiedy nie wyczytałam w necie na ten temat...

bardzo mądrze! Margaryna jest tluszczem zmasakrowanym przez wszystkie procesy chemiczne jakim ją poddają, zeby uzyskac "margaryne". Masło jest zdrowe i dzieki niemu dostarczamy do organizmu wit. A, D, E, K

a konkretnie BS