![]() |
#2071 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki ;)
hihi trenign interpersonalny to podobne zajecia jak w grupie AA
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no wlasnie ktos widzial Kmee? ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;12203999] ![]() Współczuję... Ostatnio nieciekawie się na tym wątku dzieje... Same rozstania ![]() Wiam ![]() Też mam okres ![]() ![]() no bardzo nieciekawie i ost watek jakos nam pada malo co kto tu zaglada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Również witam nową koleżankę ![]() ![]()
![]() |
#2072 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Rozeznanie
|
ehhhh, po geografii. glupia byla. mialam nadzije ze bedzie prosciej
![]() faaaaacet niewatpliwie jest mi potrzebny, kolejny irracjonalny erotyczny sen. lubialam zawsze erotyczne sny, ale ostatnio to jakies dziwne mam wyjatkowo ![]()
![]() |
#2074 |
Raczkowanie
|
haha, głodnemu chleb na myśli!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Realistka
|
haha glodny głodemu wypomni
![]() ![]() ![]() co do snów ja wlasnei od kilka dni a wlasciwie nocy mam dziwne sny ![]() ![]() ![]() ![]() chyba tez jestem glodna dziewczyny ![]()
#2076 |
Raczkowanie
|
co do snów, to cholera jasna, śniła mi sie wielka, czerwona plama na majtkach! mam ochote przespać czas, do którego nie dostane okresu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 |
Raczkowanie
|
ile razem byliscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Konto usunięte
|
Co do snów to i mi, i mojemu ukochanemu śnią się ostatnio podobne debilizmy... Tzn. od dwóch tygodni jakoś w naszych snach powtarza się ten sam motyw - on kocha mnie, ja kocham jego, ale z jakichś powodów nie możemy być razem
![]() ![]() Ogólnie paranoiczka ze mnie ostatnio... Układa nam się idealnie, a ja potrafię nagle się rozpłakać, że to już długo nie potrwa (tzn. nie związek, tylko te idealne relacje), że tyle się może spieprzyć, że nie wytrwamy dwuletniej rozłąki (jedzie do Poznania do szkoły strażackiej skoszarowanej, ale to dopiero za rok). A to wszystko jakby wbrew wszelkiej logice i zdrowemu rozsądkowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zadomowienie
|
meggara, oczywiście, że możesz ich użyć do podpisu
![]() fakt, trzeba radzić sobie samodzielnie, ale nie można tracić nadzieji ![]() życie potrafi zaskakiwać o czym sama się przekonałam... sny są ciekawe. mi się ostatnio śniło, że wiązałam mojego Tżta i wykorzystywałam.. mam zamiar dziś w końcu urzeczywistnić sny ^^ a co do krzyków do owszem, ale potrafię się "przymknąć", ale zwykle zostawiam wtedy krwawe szramy na plecach Tż'ta ^^ mrrau. neex, wiem jak to jest jak się siedzi i modli o okres.. straszne. jakiś miesiąc odchodziłam od zmysłów. dlatego zamierzam iść w końcu do gina po tabletki. chociaż nie wiem czy będę mogła je brać...
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Raczkowanie
|
a ty tez bralas escapelle czy cos?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Realistka
|
uff i tak sie cieszcie bo ja lece na gumkach tabletek mi nie wolno, mialam badania i bylam u dwoch lekarzy zadnych hormonow przynajmniej narazie ;/ ale w sumie to nie lamie sie hehe z gumkami jestem zadowolona, zdarzylo sie zaszalec bez ale na szczescie bez konsekwencji;D generalnie na szczescie jestem jedna z tych ktorym obecnosc gumki nie sprawia zadnego dyskomfortu;d zawsze jedziemy na durexach, nigdy mnie zaden nie zawiodl ponad poltora roku juz
![]() ![]() ![]()
#2083 |
Zadomowienie
|
nie, ja cały czas gumki
![]() ale zdarzyło się raz, że się wysunęła [od tamtej pory używamy już tylko i wyłącznie durexów ![]() ![]() mi też gumki, aż tak nie przeszkadzają, ale wolałabym ich nie używać ![]() ale właśnie z powodu moich schorzeń nie wiem czy będę mogła używać pigułek.. ech. ![]() już nie mogę się doczekać aż TŻ przyjdzie ^^
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Konto usunięte
|
Ja dziś z BSem ciut zaszalałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Realistka
|
jak sie mozna domyslac i czas i bs
![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzis niestety z Bs sie nie widzialam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2086 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzis znow bylam leczyc BS ![]()
![]() |
#2087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zawsze pomaga gorąca kąpiel, ale tak gorąca, że próbuję wejść do wanny 30 razy ![]() Kiedyś po takim masażu dostałam od razu jak wyszłam z wanny, albo na drugi dzień rano... Poza tym: Możliwe działania niepożądane Jak każdy lek, Escapelle może powodować działania niepożądane: nudności, tkliwość piersi, opóźnienie miesiączki o ponad 7 dni, nieregularne krwawienie lub plamienie. Mogą wystąpić również przemijające zaburzenia cyklu miesiączkowego, jednak u większości kobiet krwawienie miesiączkowe pojawia się w ciągu 7 dni od przewidywanego terminu. Jeśli kolejna menstruacja opóźnia się o ponad 5 dni, należy niezwłocznie skontaktować się z lekarzem w celu wykluczenia ciąży. Komiczne macie te sny.. ja ogólnie nie mam erotycznych... ![]() Pamiętam tylko, że kiedyś coś mi się śniło ze Snoop Doogiem ![]() ![]()
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2009-05-09 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Raczkowanie
|
ja dostałam po escapelle okres tydzien przed terminem.. a teraz powinnam dostac drugi i juz pare dni sie spoznia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stres to wróg okresu... Mojej koleżance jak się stresowała kiedyś też się długo spóźniał...ale później dostała. A nie lepiej iść do lekarza? ![]()
![]() |
#2090 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pamiętam jeszcze, jak kiedyś BS próbował ze mnie wyciągnąć treść jakiegoś snu erotycznego. ON: No powiedz, ciekaw jestem, co Ci się w główce rodzi! JA: Nie powiem... ON: No powiedz, może ziszczę ten sen? JA: Nie ziścisz... ON: Czemu? JA: Bo jesteś jeden. Jego mina - bezcenna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Raczkowanie
|
wiem, ale jestem tego przeciwniczka troche.. poza tym wizyta u ginekologa nie jest mi pisana, bo jeszcze jestem bardzo młoda i nie chciałabym tez mowic o tym rodzicom :| beznadzieja..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Raczkowanie
|
a dowie sie, ze nie jestem dziewica?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Konto usunięte
|
Nie będzie przecież z Tobą przy badaniu, a lekarz nic jej nie musi powiedzieć.
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Poza tym błonę można stracić na miliony różnych sposobów - choćby tampon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
ale przecież nie musi iść z mamą, może iść sama...
ja nigdy nie byłam z mamą u ginekologa, wiedziałam gdzie przyjmuje, zadzwoniłam, zarejestrowałam się i poszłam sama...albo z koleżankami.. nie pamiętam już teraz ![]() ja bym musiała iść też w końcu na badania..może w poniedziałek się wybiorę! bo odkąd rzuciłam tabletki nie byłam się badać :/ Orlica - jak już pisałam, mi to pomaga ![]() ![]()
#2096 |
Konto usunięte
|
Ja mam wizytę teraz w czwartek, kontrolną właśnie. Mam bardzo sympatycznego pana ginekologa, co jakoś minimalizuje ten stres przed badaniem.
DsC, zastanawiam się tylko, czy u Ciebie to nie działa na zasadzie autosugestii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
ja się przed badaniem w ogóle nie stresuję raczej...
raz miałam ogromnego stresa, jak mi powiedział, że mam powiększoną macicę to myślałam że zemdleję, ale na szczęście to było przed okresowe powiększenie ![]() Co do cyklu to raczej też mi się nie spóźniają, ale czasami - rzadko, bo rzadko - ale były takie momenty, że o kilka dni więc wtedy zastosowałam moją taktykę ![]() Możliwe, że tak jest... Psychika ludzka to bardzo silna rzecz.
#2098 |
Konto usunięte
|
Ja się stresowałam tylko przed pierwszą. Ale facet okazał się naprawdę OK, jest człowiekiem, a nie Panem Doktorem
![]() Jeśli kiedyś będzie mi się spóźniał - wypróbuję Twój patent, bo sama jestem ciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Konto usunięte
|
U nas wczoraj było nieciekawie
![]() ![]() Pierwszy raz na badanie jechałam z koleżanką, ona też potrzebowała w końcu iść na wizytę ale nie w tym celu co ja, bowiem ja poza badaniem poszłam po tablety. Chodzę do bardzo sympatycznej Pani ginekolog, nawet za pierwszym razem się nie denerwowałam. Za nic na początku nie poszłabym do faceta, teraz to już raczej nie miałoby to dla mnie zbytnio znaczenia ale wiadomo jak to jest na początku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Realistka
|
neex mozesz isc sama na wizyte, rodzice nie musza nic wiedziec
![]() po rozpoczeciu wspolzycia wizyta kontrolna jest baaaardzo wskazane ![]() przed pierwszym badaniem sie stresowalam, teraz juz raczej nigdy ;D mam fajnego pana ginekologa, najpierw chodzilam dio innego teraz do tego i jest o neibo lepiej;d hehe nie mowiac o tym ze raz nawet mialam sen erotyczny z panem doktorem w roli glownej ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.