![]() |
#331 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 911
|
Dot.: Opalamy siê!!!!
Kupi³am balsam Dove i jak narazie jestem zadowolona, chyba nawet bardziej ni¿ z J&J
![]() ![]() ![]()
![]() |
#332 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 140
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak± komendê dostajê po klikniêciu na link |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 314
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 588
|
Cytat:
kiedy¶ mi³a pani konsultantka olay powiedzia³a mi ¿e oil of olaz wracaj±c na polski rynek po prostu zmieni³y nazwê na olay. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
No ja po 6 dniach stosowania Johnsona jestm zachwycona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#337 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 377
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
dziêki Kate30
![]() w nocy moje szare komórki s³abo pracuj± i nie wpad³am na wpisanie dove w wyszukiwarce ;-) mam jeszcze jedno pytanie: czy u¿ywacie go codziennie? ja jestem straszny bladus i nie wiem, co mo¿e z tego wynikn±æ a tak poza tematem my¶la³am, ¿e tylko ja buszujê noc± po wiza¿u ogarniêta mani± upiêkszania siê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mo¿na 3 noce i potem np. 2 przerwy. Codziennie miziaæ mi siê nie chce. A zreszt± u nas to trzeba by rêkawiczek poszukaæ, a nie br±zowiæ nogi - i tak nie ma szans ich pokazaæ. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Go¶æ
Wiadomo¶ci: n/a
|
Cytat:
O tym nie s³ysza³am. Vogue, sk±d to wiesz? Ja ostatnio czyta³am co¶, co mnie niezmiernie ucieszy³o. Mianowicie, ze trawj± ju¿ badania nad tabletk±, która dajê efekt samoopalacza. Akurat w to wierzê i mam nadziejê, ¿e za rok czy dwa do ¶niadania dojdzie mi kolejne po³ykad³o ![]() PS mam tê wie¶æ z dwóch ¼róde³, w tym z jednej polskiej babskiej gazetki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 249
|
Po przeczytaniu tego w±tu, sk±d inn±d baaaaaaardzo potrzebnego, mam mêtlik w g³owie. Potrzebne mi s± dwa kosmetyki jeden do twarzy - i tu nie mam problemu, bedzie to avene albo LRP bo nic innego na dziób nie po³o¿ê.
Natomiast mam problem ze specyfikiem na cia³o. JJ odpada - doniesienia o wysuszaniu, smugach i brudzeniu odzie¿y zniechêci³y mnie na 100%. Zataje mi: Eveline ze z³otymi drobinkami, mi³am w zesz³ym roku, i jest w miarê OK, ale czuc DHA. Dove?? GArnier?? Nie mam pojêcia.. Jaki¶ typ dla blado¶ci bij±cej po oczach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziêki wielkie Kate30 ![]() ja mam to samo, jak mój T¯ widzi jak ja ¶piê, to twierdzi, ¿e siê uduszê, bo mi nawet koniuszek nosa spod koldry i koca nie wystaje, a zmarzluch jestem wielki ![]() ale podobno ma siê ociepliæ ![]() na razie zbr±zowi³am twarz avenk± i po tak d³ugim okresie blado¶ci powoli siê przyzwyczajam, ale nadal dziwnie siê czujê widz±c swoje odbicie w lustrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Go¶æ
|
L_V, to ja Ci przynajmniej rozwi±¿e jeden problem: kochana, przecie¿ Ty nie lubisz z wzajmemno¶ci±
![]() LRP nie. On Ci zostaje i jest boski ![]() Do cia³ka sku¶ siê na Dove i powiedz jak - rzeczywi¶cie, pachnie owocowo/ jeszcze nie naby³am, ale ¿em w±cha³a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 343
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#346 |
Go¶æ
|
Dawaj, dawaj ¿ywo
![]() Zaciekawi³a¶ mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 249
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Kurcze Sandija nie znalazlam nic wiecej na temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 511
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
L_V - na chusteczkach LRP pisze, ¿e dla bladziochów - no i s± bezalkoholowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | ||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 464
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, jak znajdziecie jakies nowe informacje - od razu wrzucajcie tutaj ![]()
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Amika79 tak jak obiecalam przepisuje artykul:
Una spruzzata sul braccio e ti abbronzi subito Uno spruzzo su un braccio permette di ottenere un'abbronzatura uniforme su tutto il corpo. Il nuovo prodotto autoabbronzante, studiato dai laboratori dela Transdermal Technologies non è ancora in commercio, ma dato che i test alla Queen Mary University di Londra stanno andando bene, potrebbe essere in vendita già il prossimo anno. Un solo spruzzo sul corpo permette agli agenti abbronzanti di essere assorbiti dalla pelle e transportati dal sangue in tutto il corpo, aumentando la produzione di melanina. Sarà contenta la ex cantante Victoria Beckham che spende una fortuna per mantenere la sua pelle dorata tutto l'anno. http://www.transdermaltechnologies.com/index.html to jest chyba link laboratorium ale nic nie znalazlam zeby bylo napisane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
No to tak:
Po testach, próbach i te¶cikach u³o¿y³am sobie program opalania optymalny dla mnie i moich ciuchów. Po pierwsze Wojtusia ![]() £atwo¶æ aplikacji tych chusteczek jest nieporównywalna z ¿adnym samoopalaczem, ryzyko zapychania porów ¿adne. Przetar³am te¿ oczy jest ok. Opalenizna widoczna ju¿ po 1h - w ci±gu dnia siê pog³êbia i jest naprawdê do¶æ wyra¼na. Po godzinie od przetarcia twarzy chusteczk± na³o¿y³am active -c i filtr - opalenizna jest ¶liczna. Opada te¿ problem nocnego stosowania samoopalacza, mo¿na siê rano przed filtrowanie pomiziaæ (je¶li ma siê czas oczywi¶cie). Zapachu ¿adnego nie wyczu³am. Czyli do twarzy i dekoltu chusteczki gór± - o zaciekach mowy nie ma. Teraz dalej - ramiona - tu rz±dzi jednak samoopalacz Avene. G³ównie ze wzglêdu na fakt, ¿e opalenizna nim uzyskana nie brudzi ubrañ i bielizny. Opalenizna dove niestety przy¿ó³ci³a mi ukochane bia³e koszulki w okolicy dekoltu (rêczniki te¿ niestety). Powtarzam - opalenizna nie produkt. Nogi, ty³ek, brzuch - dove - bo opala piêknie, podtrzymujê swój zachwyt, no i na dole mniejsze ryzyko upaækania ciuchów. O cenie i pojemno¶ci nie wspomnê. Strasznie to samoopalanie skomplikowane, ale efekty daje ³adne. Po cichu liczê jednak na wspó³pracê letniego s³oneczka w uzyskaniu delikatnego koloru ³adnie komponuj±cego siê z letnimi ciuchami. To tyle ode mnie. Ju¿ chyba testy zakoñczê na czas jaki¶. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 977
|
Od paru dni uzywam L'OREAL Sublime Bronze Face and Body Tinted Gel koloryzujacy samopalacz z drobinkami. Od razu daje przepiekna opalenizne - typ "morskiej", zadnej zoltej-samopolaczowej czy tej po solarium. Doslownie jakbym wrocila znad morza. Dodatkowo posiada drobinki, ktore optycznie wygladzaja skore. Zapach znosny. Podoba mi sie to, ze juz po jednej aplikacji od razu jestem opalona.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 320
|
Kupilam w koncu dove do ciemnej karnacji
![]() Teraz mam tylko pytanie (bo z lenistwa nie chce znow czytac calego w±tku ![]() czy bêdê cuchn±æ czy nie? Bo wieczorem ide na randke i nie chce by ode mnie cuchnia³o...
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewentualnie - prysznic. Randki - zazdroszczê ![]() Iwonko - czy¿bym znowu musia³a zacz±æ testowanie nowego br±zerka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Ivonko ile te cudo kosztuje? Wydajne?
Kate dziekuje ![]() Mysle, ze jednak nie bede ryzykowac, bo a nóz trafi na mnie i bêdê cuchnieæ ![]() A jakbym wziêla prysznic to... jako¶ sk±pa jestem i szkoda by mi bylo tego balsamiku ![]()
![]() |
#359 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 977
|
Zaczelam pierwsze opakowanie, wiec nie mam pojecia. Jesli chodzi o cene, to ja akurat przeplacilam. W Douglasie zaplacilam prawie 39 zl, natomiast w Auchan widzialam za 30! Ech...
To moj pierwszy samoopalacz (zawsze sie ich balam), ale jestem bardzo zadowolona z tak widocznego a zarazem naturalnego efektu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Zaryzykowa³am wysmarowaniem sie dove przed randk±
![]() Pierwsze wrazenia: - cudowny zapach - wydajny - ladnie sie rozprowadza
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.