|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 472
|
Dot.: Opalamy siê!!!!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 114
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 827
|
choroba, kto¶ rozszyfrowa³
![]() znaczy Kto¶ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 977
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 472
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 977
|
Kawowego nie probowalam jeszcze, lubie cukrowy Avonu, ale pewnego dnia na pewno sie skusze i na ten
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 114
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 487
|
U mnie zero efektu po jednej aplikacji Dove, do jasnej karnacji...
Dzisiaj wieczorem kolejne smarowanie, mam nadziejê, ¿e co¶ mnie z³apie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 288
|
a ja mam pytanie czy samoopalcz przepuszcza rpomienie uvb ? bo w niektórych ¼ród³ach pisze, ¿e tak, a w niektórych, ¿e nie, sama zgupia³am i juz nie wiem ,wiêc jak to jest, czy jak posmarujê sie saoopaczem to normalnie sie potem opalê ??? (oczywiscie filtry i zadnego lezenia plackiem tylko wyjscie na plazê po 15.00 ) pozdrawiam i prosze o rzetelna odpowiedz =)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#761 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 334
|
Ja uwielbiam lato, kazda postac upalów mi odpowiada
![]() Uzywam j&j hs do jasnej karnacji i rzeczywiscie jest do jasnej, bo strasznie delikatny, ale jego plusem jest to, ze nie zlazi platami tak jak ZIAJi sopot ![]() Od kiedy uzywalam ziaji to oceniam balsamy brazujace tylko pod katem tego zchodzenia, bo kiepsko sie wyglada majac cialo w ciapki ![]() A wiecie moze czy dove albo garnier musniety rownomiernie zchodzi? Na KWC w obydwu przypadkach same zachwyty.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie testuje J&J do skóry jasnej , wcze¶niej mia³am do ciemnej - br±z piêkny,ale schodzi³ nierówno i bylam w ciapki / kropki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 697
|
Jakie¶ pó³ godziny temu posmarowa³am nogi samoopalaczem Dove do jasnej karnacji. Po jakim czasie bêdzie widac efakt? Bo na razie to ani widu, ani s³ychu...
![]()
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 464
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy u¿ywa³a mo¿e która¶ z Was upiêkszaj±cego kremu do nóg z Avonu? Ja slysza³am, ¿e on te¿ lekko br±zuje i ciekawa jestem , czy jest to taki widoczny br±z?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Go¶æ
Wiadomo¶ci: n/a
|
Cytat:
![]() Tak mnie menda plami, ze co¶ mnie trafia - a opalenizna cudna, jak prawdziwa - mam do ciemnej skóry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#768 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 190
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#769 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 965
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#770 |
Go¶æ
|
Jako ¿e nie jestem na bie¿±co z Avonem, zaciekawi³y¶cie mnie tym upiekszaj±cym kremikiem. To znaczy, ja rozumiem, ¿e to bujda na resorach i chwyt reklamowy, ale mimo wszystko, czym oni mamili? To znaczy, co obiecywali w katalogu, ze co, ten krem wyszczupli silikonem, czy jak?
![]() Bo ja lubiê takie pere³ki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 927
|
Dubelek.
![]() |
#772 |
Wtajemniczenie
|
Nawet je¿eli twoje nogi nie s± doskona³e, mog± wygl±daæ apetycznie i sexy-pod warunkiem, ¿e zastosujesz nowy, wspania³y kosmetyk ''na piêkne nogi''. Produkt daje efekt ''niewidzialnych rajstop''. Skórka pomarañczowa staje siê niewidoczna, optycznie wysmukla i modeluje nogi, natychmiast napina i ujêdrnia skórê, pokrywa nogi delikatn±, jedwabist± opalenizn±. Technologia Air - Brush zapewnia natychmiastowy efekt liftingu.
Opis tego kremu zaczerpniêty z KWC - chcia³am go opisaæ, ale efekt "niewidzialnych rajstop" mnie dobi³ i sama tak piêknie nie umiem. ![]()
![]() |
#773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- ¶mierdzi jak samoopalacz, a nie opala, a jak ju¿ opala, to na ¿ó³to - niby tym efektem niewidocznych rajstop ![]() - wyszczuplanie? ja specyfiku do wyszczuplania z takimi sk³adnikami jak ten jeszcze nie widzia³am ![]() - nie mówiê ju¿ o takich przyziemnych sprawach jak nawil¿anie chocia¿ - mo¿na sobie podarowaæ A to wszystko za jedyne 29.90 w promocji, za 200 ml.
![]() |
![]() |
#774 |
Go¶æ
|
Czyli, ¿e jak? jak zapomnê poñczoszek i maznê siê tymi niewidzialnymi rajtuzami Avonu to nikt siê nie skapnie, ¿em zapomnia³a siê ubraæ, czy jak?
![]() Dobre, dobre ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zadomowienie
|
Wisz, Sandija, na br±zowo to mo¿e i tak, ale tu wygl±da³o - w najlepszym wypadku - jak umazane kup±....
![]() (sorry za dos³owno¶æ, je¶li kogo¶ to urazi³o)
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
Chcia³am to skomentowaæ, ale ze ¶miechu zala³am sobie klawiaturê wapnem rozpuszczalnym
![]() Sandijko, no jak zacznie z³aziæ p³atami, to chyba jednak zauwa¿±, ¿e nó¿ki s± w pewnych miejscach saute ![]() (To drugie zdanie napisa³am ju¿ po opanowaniu katastrofy wapiennej - i po co siê mi tu rozla³o, skoro przecie¿ przedmioty martwe nie miewaj± wysypek?). Edit: justyce, teraz mnie dobi³a¶ - choæ tamten wcze¶niejszy opis doskonale by siê nadawa³ na recenzjê do KWC - 5 gwiazdek jak nic.
![]() |
#777 |
Go¶æ
|
Jezzzu, dziewczyny, dosta³am ataku ¶miechu, a akurat æwiczê mie¶niê brzucha i mi przerwa³y¶cie, bo nagle te wy¿ej wspomniane miê¶nie zaczê³y mi siê trz±¶æ w sposób nad wyraz niekontrolowany
![]() Justyce, moja droga, bardzo Ci dziêkujê za ostrze¿enie - widzisz, my¶la³am, ¿e zaoszczêdzê na Calzedonii i nie bêdê kupowaæ tam poñczoszek, a tu proszê, taka kupa: nie chcê mieæ rajtuzów w kolorze kupy ![]() Edytowane przez Sandija Czas edycji: 2006-06-21 o 01:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Go¶æ
|
(Jeste¶my niesmaczne - jak kogo¶ urazi, bedziem ci±æ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
![]()
No to mo¿e ja na temat powrócê
![]() Dziewczyny, czy uzywa³y¶cie tego specyfiku do bronzowania siê? ![]() Brzmi ciekawie ![]() DR. HAUSCHKA TRANSPARENTNY KONCENTRAT BR±ZUJ±CY SK£AD: Water (Aqua), Olive (Olea Europaea) Oil, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Witch Hazel (Hamamelis Virginiana) Extract, Lecithin, Beeswax (Cera Flava), Fragrance (Parfum), Citral, Linalool, Farnesol, Benzyl Benzoate, Citronellol, Limonene, Geraniol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Eugenol, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Algin, Peanut (Arachis Hypogaea) Oil, Chlorophyllin-Copper-Complex (Cl 75810), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77499). Opis ze strony: Translucent Bronze Concentrate provides you with tinted day care and is a fantastic product to give you that subtle bronzed skin tone and a really healthy looking complexion. You'll find it brings you a hint of natural colour and yet allows your individual complexion to shine through. And if you have uneven skin pigmentation, blemishes or flaws, it works subtly to harmonise and soften the appearance. adres: http://www.drhauschka.co.uk/productinfo.php?product=131
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 314
|
Podpisujê siê pod waszymi wra¿eniami z u¿ywania cudu Avonu upiêkszaj±cego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.