Samoopalacze i kosmetyki br±zuj±ce - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Biochemia kosmetyczna

Notka

Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-03-15, 10:07   #1411
AniaM69
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 899
Dot.: Opalamy siê!!!!

Cytat:
Napisane przez Sathi Poka¿ wiadomo¶æ
Z plecami?
Wyginam cia³o ¶mia³o
AniaM69 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-15, 10:31   #1412
KENZO
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 856

Ja wczoraj nalozylam na buzie i dekolt samoopalacz Shiseido cieniutka warstwa a na cia³ko polecial nowy Nivea - co moge o nim na poczatku powiedziec to to ze napewno sie mocno nie kleji - choc jak nalozy sie troszke grubsza warstwa to delikatnie go czuc na skorze ale spokojnie mozna narzucic jakas koszulke nocna i nic nie powinno sie stac- zapach podczas aplikacji ma boski - potem troszke czuc samoopalaczem - ale naprawde delikatnie a po kapieli i nakremowaniu sie pachnacym balsamem zapach ca³kowicie znika - efekt jak na pierwszy raz ( mialam wersje do jasnej karnacji ) jest delikatny ale ³adny - wlasnie nalozylam jeszcze raz - najintensywniejszy efekt mozna uzyskac ponoc po 5 aplikacjach Narazie jestem bardzo zadowolona z niego - choc chyba gdyby nie zapach i niekleistosc to wolalabym Garniera - ³adniejszy efekt daje ale musze jeszcze dorwac gdzies ten do ciemniejszej karnacji bo wczoraj juz nie bylo - wogole te blasamy schodza teraz jak cieple buleczki - wszystkie staly na polce a nivei tylko 3 zostaly - wiec wzielam od razu dwa zeby potem nie szukac
KENZO jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-15, 12:06   #1413
Kimberley
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 126
Sk³adzik...(oby bez gliceryny!)

Mam do Was drogie wiza¿ystki OGROMN¡ pro¶bê, jako, ¿e w KWC nie znalaz³am sk³adu tego kosmetyku: " Kolastyna, Roz¶wietlajcy samoopalacz w ¿elu", mam pytanko, czy która¶ z Was mo¿e takowym produktem dysponuje i moze zapodaæ mi ten sk³adzik? dziêkujê
Szukam samooplacza bez gliceryny, bo ta mnie zapycha (chyba ) i jak na razie niewiele takich znlaz³am pzdr
Kimberley jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-15, 12:18   #1414
lemka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 583

Oj, ja te¿ muszê siê rozejrzeæ za jakim¶ cudenkiem do opalania. I kusi mnie ten nowy Nivei, ale mam problem z twarz± tzn po kwasach(których w³a¶nie przesta³am u¿ywaæ) jest bardzo blada i chcia³abym j± przybr±zowiæ tylko nie wiem czym. Dziewczyny mo¿e co¶ doradzicie, cerê mam mieszan±, czasami siê ³uszczy, czsami ¶wieci taka moja dola. U¿ywa³am w zesz³ym roku Johnsona do twarzy, ale nie by³am z niego zadowolona, bo nic a nic mnie nie opali³.
Stary 2007-03-15, 12:19   #1415
naked21
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 029
GG do naked21

Cytat:
Napisane przez KENZO Poka¿ wiadomo¶æ
Ja wczoraj nalozylam na buzie i dekolt samoopalacz Shiseido cieniutka warstwa a na cia³ko polecial nowy Nivea - co moge o nim na poczatku powiedziec to to ze napewno sie mocno nie kleji - choc jak nalozy sie troszke grubsza warstwa to delikatnie go czuc na skorze ale spokojnie mozna narzucic jakas koszulke nocna i nic nie powinno sie stac- zapach podczas aplikacji ma boski - potem troszke czuc samoopalaczem - ale naprawde delikatnie a po kapieli i nakremowaniu sie pachnacym balsamem zapach ca³kowicie znika - efekt jak na pierwszy raz ( mialam wersje do jasnej karnacji ) jest delikatny ale ³adny - wlasnie nalozylam jeszcze raz - najintensywniejszy efekt mozna uzyskac ponoc po 5 aplikacjach Narazie jestem bardzo zadowolona z niego - choc chyba gdyby nie zapach i niekleistosc to wolalabym Garniera - ³adniejszy efekt daje ale musze jeszcze dorwac gdzies ten do ciemniejszej karnacji bo wczoraj juz nie bylo - wogole te blasamy schodza teraz jak cieple buleczki - wszystkie staly na polce a nivei tylko 3 zostaly - wiec wzielam od razu dwa zeby potem nie szukac

napisz kochana ile Cie kosztowa³ ten Sheiseido, i ile go jest w buteleczce. ja do tej pory u¿ywa³am L'oreala, w sumie by³am nawet zadowolona, ale jedyny jego minus- nieciekawie czasem schodzi³. chcê wiêc uderzyæ w wy¿sz± pó³kê szukam czego¶ co da do¶c intensywny kolor i przy tym nie bêdzie tak bardzo cuchn±³

pozdrawiam
Stary 2007-03-15, 16:29   #1416
mar_go
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 899
GG do mar_go

Ja te¿ witam ponownie w nowym sezonie opalaj±cym
Choc ja opala³am siê w sumie ca³± zimê, przy pomocy Sun Ozon z Rossmanna do cia³a (ca³kiem niez³y, choæ smrodek ma i na koniec mi paskudnie za³atwi³ ³apki, alr to moja wina, bo koñcówka by³a za spora a ja siê g³upio upar³am na wtarcie jej w wierzch d³oni). Co twarzy zas u¿ywa³am tego samoopalacza w ¿elu Flos Leku i muszê powiedzieæ ¿e jest ca³kiem niez³y. Delikatny, nie zapycha, ale kolorek faktycznie lihgt, no i nie ¶mierdzi.
A teraz na u¿ycie czeka juz nowa Nivea, posz³am kupiæ Dove Summer Bronze, który jest moim faworytem po ubieg³orocznych testach, ale oczywi¶cie jak ka¿da sroczka musia³am siê skusiæ na nowo¶æ. Mam nadziejê, ¿e bêdzie trafiona, za kilka dni zdam relacjê z efektów.
I rado¶æ do ³ez
mar_go jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-15, 16:48   #1417
SABRINKA
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 292

Ja uzywam Flos Lek do twarzy na zmiane z J&J. Ale szczerze to wola³abym mocniejszy efekt. Mam tez problem poniewaz uzywam do mycia twarzy zelu Lirene nawil¿aj±cego bez SLS i wydaje mi sie ze on mi bardzo zmywa t± moj± "opalenizne":rolleyes : Mozliwe ze zel jest przyczyn±? Ja dopiero w tym roku zaczynam "opalanie". Wczesniej korzysta³am z solarium ale nie chce juz niszczyc skóry. Mam pytanie: Czy za pomoc± samoopalaczy mozna uzyskac naprawde efekt zblizony do opalonej naprawde skóry? Chce wygl±dac w lato na opalon±, bojê sie ze nic nie zast±pi solarium i znowu wróce do tego strasznego nawyku A naprawde nie chce juz katowac skóry solarium. mam nadzieje jednak ze wytrwam w samoopalaniu

A mam pyatnie do dziewczyn uzywaj±cych samoopalacza FLOS LEK Czy nak³adacie samoopalacz na twarz czyst± bez kremu czy przed tym sie kremujecie?? poniewaz ja sie kremuje ale moze jakbym na³ozy³a go sam na oczyszczona twarz to by³by lepszy efekt? Czy wyjd± plamy?

I jeszcze jedno pyanie: Na opakowaniu pisze STOSOWAC 1-2 RAZY W TYGODNIU. Jednak dla mnie to za rzadko...... Czy stosujecie go czesciej niz pisze na opakowaniu??

Dziekuje z góry za ospowiedzi

Edytowane przez justa79
Czas edycji: 2007-03-19 o 13:34 Powód: post pod postem
SABRINKA jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-15, 16:58   #1418
faustissima
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 278

Mam za sob± pierwsz± aplikacjê Flos-Leku. Nak³ada³am na skórê przetart± tonikiem. Smug brak, plam te¿. Kolor raczej delikatny, choæ trochê niepokoi mnie '¿ó³to¶æ'. Zamierzam osi±gn±æ ciemniejszy kolor smaruj±c siê codziennie i pewnie wtedy wystarczy 1-2 razy na utrzymanie go.
Stary 2007-03-15, 17:04   #1419
SABRINKA
Raczkowanie

Dzis tez spróbuje na twarz przetart± tylko tonikiem. dziêkuje
Stary 2007-03-15, 19:21   #1420
Kimberley
Raczkowanie

B³agam o sk³adzik!!

Mam pytanko do dziewczyn u¿ywaj±cych samoopalacza FLOS LEK, jaki jest jego sk³ad????

Aha jeszcze jedno, zapyta³am ju¿ dzi¶ o to, ale jeszcze siê przypomnê, tym razem do tych którzy stosuj± Roz¶wietlajcy samoopalacz w ¿elu z KOLASTYNY, jaki jest sk³ad tego preparatu??

W KWC niestety nie znalaz³am odpowiedzi
Stary 2007-03-15, 19:56   #1421
Kimberley
Raczkowanie

up

up.....up....up

PS Przepraszam z góry za moj± niecierpliwo¶æ, wiem, ¿e jeste¶cie zajête, ale BARDZO zale¿y mi na odpowiedzi! PZDR

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-15, 21:00   #1422
Angi74
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 404

Ja nie mogê nigdzie znale¼æ tej Kolastyny w zelu.Dot±d uzywa³am J&J,a od listopada Dove ,który juz siê*koñczy.Mam dosyæ ciemn± karnacjê i szukam naprawdê mocnego samoopalacza.
Angi74 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-15, 21:14   #1423
evitka21
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 588

najmocniejszy (i dla mnie najlepszy) jest autohelios LRP

polecam

evitka21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-16, 05:00   #1424
Sathi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 656

Kusicie tym balsamem Nivei, ale stoi mi na pó³ce noiutki napoczêty ledwie Dove
kurcze mog³am zrobiæ dwa kroki dalej do sklepu i kupiæ Niveê, ale ba³am siê ¿e mo¿e okazaæ siê beznadziejny i wola³am poczekaæ na opinie :P
Pojawi³y siê w drogerii nowe samoopalacze Lirene :P

MI£EGO DNIA
Sathi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-16, 10:10   #1425
SABRINKA
Raczkowanie

A jakie LIRENE sie pojawi³y? zuywa³ ktos?
Stary 2007-03-16, 10:25   #1426
mar_go
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 899
GG do mar_go
Dot.: B³agam o sk³adzik!!

Cytat:
Napisane przez Kimberley Poka¿ wiadomo¶æ
Mam pytanko do dziewczyn u¿ywaj±cych samoopalacza FLOS LEK, jaki jest jego sk³ad????

Aha jeszcze jedno, zapyta³am ju¿ dzi¶ o to, ale jeszcze siê przypomnê, tym razem do tych którzy stosuj± Roz¶wietlajcy samoopalacz w ¿elu z KOLASTYNY, jaki jest sk³ad tego preparatu??

W KWC niestety nie znalaz³am odpowiedzi
Podajê sk³ad Flos Leku.

Flos Lek, Samoopalacz w ¿elu Golden Skin:
Aqua, Dihydroxyacetone, Propylene glykol, Glycerin, Hydroxyethylocellulose, PPG-26, Butyleth-26&PEG40 Hydrogenated Castor Oil, Erythrulose, Parfum, Methylchloroisothiazoline & Methylisothiazolinone, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha Isomethyl Ionone.
I rado¶æ do ³ez
mar_go jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-16, 11:05   #1427
KENZO
Rozeznanie

Naked - samoopalacz Shiseido jest o pojemnosci 150 ml , konsystencje ma taka jakby wodnistego zelu , ma delikatne drobinki z³ote , przez co juz bezposrednio po nalozeniu skora jest troszke ciemniejsza , zapach taki neutralny , kupowalam go w Sephorze za okolo 130zl ale kilka miesiecy temu wiec nie wiem jaka ma aktualnie cene- mysle ze bedzie sie miescic w granicach 110-130 nie wiecej chyba A samoopalacz Loreala mi tez dawal ³adny kolor ale schodzil czasem koszmarnie a z tym napewno nie bedziesz miec problemow z brzydkim schodzeniem - poporstu ³adnie bleknie, aha no i jest naprawde bardzo wydajny , ja polecam odcien medium ta- bo chyba sa jeszcze jasniejsze , ja mam ten i jest naprawde ³adny, dosc intensywny ale bardzo naturalny
Stary 2007-03-16, 11:11   #1428
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

KENZO a msz mo¿e porównanie Sheiseido z LRP Autohelios?? bo chce wybraæ jeden z tych dwóch.. cenowo bardziej odpowiada mi LRP
Stary 2007-03-16, 11:25   #1429
lemka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 583

A ja mam pytanko, który balsam br±zuj±cy/samoopalacz daje kolor br±zowy, taki naturalny, bo u mnie jak na razie wszystkie wychodz± ¿ó³to i potem brat siê ¶mieje, ¿e mam ¿ó³taczkê A do tej pory u¿ywa³am Sopotu Ziaji i balsamu br±zuj±cego Johnson i jeszcze samoopalacza Nivei Sun Touch.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-16, 11:36   #1430
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Poka¿ wiadomo¶æ
najmocniejszy (i dla mnie najlepszy) jest autohelios LRP

polecam
Mam od ten samoopalacz LPR,ale u mnie prawie nic nie daje.Lepiej juz sprawdza siê Dove.Dzis kupiê Nivea i zdam relacjê.
Stary 2007-03-16, 12:18   #1431
KENZO
Rozeznanie

Naked - mam porownanie - bo stosowalam z aptecznych LRP oraz Vichy - obydwa sa moim zdaniem kiepskawe- Vichy troche bardziej nawilza, ale obydwa troche mnie zapychaly - tzn jakby to powiedziec na buzi uwidacznialy mi pory - a normalnie ich praktycznie nie widac, Shiseido absolutnie tego nie robi , buzia wyglada na wypoczeta i ³adnie opalona- ja bez porowniania wzielabym Shiseido choc jest sporo drozszy to jednak efekt o niebo lepszy oraz jest tez bardziej wydajny - bo tubka LRP i Vichy ma 100ml a Shiseido 150 ml , no i Shiseido nakladam mniej bo efekt jest intensywniejszy niz po Vichy i LRP Aha i po LRP I Vichy potrafily powstac nieestetyczne plamy pomimo czestych peelingow Jesli mozesz zainwestowac troche wiecej pieniazkow to bez dwoch zdan polecam Shiseido
Kusi mnie tez samoopalacz Colstar - tez kosztuje okolo 100 zl ale z opisu na opakowaniu wygladal fajnie , zastanawialam sie nad tym i nad Clarinsem i wkoncu wybralam Clarinsa ktory wcale mi nie podpasowal - choc musze przyznac ze kolorek mial nawet ³adny choc baaaardzo delikatny - musialam nakladac kilkakrotnie zeby cos bylo widac - wiec jest niewydajny chyba ze ktos naprawde szuka tak delikatnego efektu aha i kolor d³ugo sie utrzymywal - peelingowalam i peelingowalam a on nadal siedzial
A z wyzszej polki moge polecic jeszcze samoopalacz Lancome w aerozolu - sliczny efekt dawal , ale nieco wysuszal skore wiec zmienilam na Shiseido
Stary 2007-03-16, 12:54   #1432
evitka21
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 588

Cytat:
Mam od ten samoopalacz LPR,ale u mnie prawie nic nie daje.
a to szkoda

Mi jeszcze odpowiada³ samoopalcz eveline-jest w dwóch wesjach do ciemnej i do jasnej. Nie wiem czy znasz....

jest tani-10-12 z³ i pachnie jabuszkiem (jak dermediki)

evitka21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-16, 13:03   #1433
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Poka¿ wiadomo¶æ
a to szkoda

Mi jeszcze odpowiada³ samoopalcz eveline-jest w dwóch wesjach do ciemnej i do jasnej. Nie wiem czy znasz....

jest tani-10-12 z³ i pachnie jabuszkiem (jak dermediki)
Cena kusz±ca,wiêc mozna wypróbowaæ.A kolorek jest mocny czy delikatny?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-16, 13:42   #1434
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

Cytat:
Napisane przez KENZO Poka¿ wiadomo¶æ
Naked - mam porownanie - bo stosowalam z aptecznych LRP oraz Vichy - obydwa sa moim zdaniem kiepskawe- Vichy troche bardziej nawilza, ale obydwa troche mnie zapychaly - tzn jakby to powiedziec na buzi uwidacznialy mi pory - a normalnie ich praktycznie nie widac, Shiseido absolutnie tego nie robi , buzia wyglada na wypoczeta i ³adnie opalona- ja bez porowniania wzielabym Shiseido choc jest sporo drozszy to jednak efekt o niebo lepszy oraz jest tez bardziej wydajny - bo tubka LRP i Vichy ma 100ml a Shiseido 150 ml , no i Shiseido nakladam mniej bo efekt jest intensywniejszy niz po Vichy i LRP Aha i po LRP I Vichy potrafily powstac nieestetyczne plamy pomimo czestych peelingow Jesli mozesz zainwestowac troche wiecej pieniazkow to bez dwoch zdan polecam Shiseido
Kusi mnie tez samoopalacz Colstar - tez kosztuje okolo 100 zl ale z opisu na opakowaniu wygladal fajnie , zastanawialam sie nad tym i nad Clarinsem i wkoncu wybralam Clarinsa ktory wcale mi nie podpasowal - choc musze przyznac ze kolorek mial nawet ³adny choc baaaardzo delikatny - musialam nakladac kilkakrotnie zeby cos bylo widac - wiec jest niewydajny chyba ze ktos naprawde szuka tak delikatnego efektu aha i kolor d³ugo sie utrzymywal - peelingowalam i peelingowalam a on nadal siedzial
A z wyzszej polki moge polecic jeszcze samoopalacz Lancome w aerozolu - sliczny efekt dawal , ale nieco wysuszal skore wiec zmienilam na Shiseido

masz racjê KENZO na urodzie nie ma co oszczêdzaæ wyskocze w niedziele do poznañskiej Sephory lub Douglasa po Seisheido mam nadziejê ¿e sie nie zawiodê aha a co do Twojej wypowiedzi, to mi w sumie nie zale¿y na tym aby nie zapycha³ bo buzi nie samoopalam wole dorównaæ koloru podk³adem i pudrem dzieki wielkie za wyczerpuj±ce odpowiedzi
Stary 2007-03-16, 14:11   #1435
SABRINKA
Raczkowanie

Mnie troche FLOS LEK zapycha. Nie mialam pryszczy i w±gry nie byly widoczne a teraz niestety mam trzy pryszcze Chyba zrezygnuje czy jest jakis który nie zapycha buzi?? oczywiscie jakis tanszy bo nie stac mnie na drogie
Stary 2007-03-16, 14:32   #1436
KENZO
Rozeznanie

Naked - a ty jestes z ostrowa ? bo cos mi sie kojarzy ze bylas na naszym watku spotkaniowym Ja tez bede w sobote albo w niedziele w sephorze bo jade na uczelnie wiec na zakupki napewno sie wyrwe - moze sie nawet spotkamy
Stary 2007-03-16, 14:58   #1437
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SABRINKA Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie troche FLOS LEK zapycha. Nie mialam pryszczy i w±gry nie byly widoczne a teraz niestety mam trzy pryszcze Chyba zrezygnuje czy jest jakis który nie zapycha buzi?? oczywiscie jakis tanszy bo nie stac mnie na drogie
Flos Lek ma wysoko w skladzie glicerynê i to moze zapychaæ.Mnie na pewno nie zapycha³ LPR.,ale niektórych tak.
Stary 2007-03-16, 15:51   #1438
Mary_Q
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 245

KENZOa na jak dlugo starcza Ci ten samoopalacz z shiseido?kurcze bo ja jestem w stanie teraz zainwestowac torskze wiecej,ale tak zbey nie zlapac deprechy potem hahaha napisze tu zaraz co mnie ciekaawi a Ty mi doradz czy lepiej wydac na jedne shiseido :P czy na kilka tych :P hehe
aha a ile shiseido ma tych samoplaczy?bo z tego co wiem to wiecej niz te co sa na kwc i etz jakis niezly tam jestem (ale nie ejstem penwa)

-shiseido
-loreal podwojny do wtarzy i mleczko 24h nawilzanie-
-nivea ujedrniajacy
-flos lek
-yves rocher przeciwzmarszczkowy do twarzy i to mleczko i spray :P

no i tyle cos tam jeszcz ebylo aletansze wiec i tak moge zaryzykowac,bardzo chcialabym znalezc citro-brozne z herbe bo ma dobre opinie na kwc...
Mary_Q jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-16, 16:25   #1439
KENZO
Rozeznanie

Mary Q nie powiem ci dokladnie na ile mi starcza Shiseido bo ja go kupilam we wrzesniu jak jechalam do Egiptu i przed wyjazdem sie smarowalam kilkakrotnie - musze stwierdzic ze na poczatku wyjazdu ( kiedy bylam wysmarowana Shiseido ) a na nózkach Clarinsem - na zdejciach opalenizna wyglada fajniej niz moja naturalna po 2 tygodniach pobytu w tropikach - ta po samoopalaczu ma sliczny , z³ocisto- br±zowy kolorek dlatego w te wakacje juz calkowicie zrezygnuje z opalania naturalnego - bede lezakowac w cieniu, popijac drinki i patrzec jak inni sobie niszcza skore opalaniem Moge natomiast powiedzec ze Shiseido jest naprawde wydajny - ale mojego nie ma w KWC - pe³na nazwe podalam kilka postów wyzej , innych Shiseido nie testowalam choc wiem ze jest ich kilka - ten mi ca³kowicie podpasowal
Z wymienionych przez ciebie mialam te z YR - byly dosc fajne ale moga pojawic sie plamy z schodzeniem no i dosc szybko blakn± Nivea wlasnie testuje na nogi , plecki i na brzuszek- kolorek ³adny , deilkatny ,natualny , skora jest fajnie nawilzona - a zapach ....hmm dla mnie bomba - s³odziutki Na buzie ,dekolt i rece leci Shiseido Innych wymienionych przez ciebie nie mialam- Flos Lek mam w domu - ale ten w sprayu -siostra sobie kupila, ale ja nie probowalam. Zaczelam sie samoopalac kilka dni temu , cala zime chodzilam bladziutka i juz po dwukrotnym zastosowaniu jestem ³adnie opalona, moj TZ jest zachwycony moja wiosenna metamorfoza mowi ze moja samoopalaczowa opalenizna wyglada bardzo naturalnie i slicznie mi w niej,najchetniej sam by sie wysmarowal- swoja droga to chyba jest nawet samoopalacz dla mezczyzn z Clarinsa - ciekawe czy fajny
Stary 2007-03-16, 17:17   #1440
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 258
Wink Dot.: Opalamy siê!!!!

JJ holiday skin; dove - summer glow; garnier - skóra mu¶niêta s³oñcem;
Moim antyfaworytem natomiast jest Ziaja - Sopot! Ta okropna ma¼ zostawi³a na mnie smugi, a pozatym by³am ¿ó³ta jak kub¶ puchatek :/ Kole¿anka radzi³a mi badania na ¿ó³taczkê typu C Tak wiêc temu czemu¶ 'dziekujê' !
Hypnotic Eyes jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Biochemia kosmetyczna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.