Samoopalacze i kosmetyki br±zuj±ce - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Biochemia kosmetyczna

Notka

Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-05-25, 17:51   #211
Nati02
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 320
Dot.: Opalamy siê!!!!

Jak czytam ile zap³aci³y¶cie za te evelinke to serce mi sie kraja... Przep³acilam bardzo
Stary 2006-05-25, 19:01   #212
Kasia_L
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 053
Wink Dot.: Opalamy siê!!!!

Dzi¶ wypowiem swe pierwsze wra¿enia po Dove do ciemnej karnacji (wiêcej balsamów nie mam ).
To dopiero cudeñko. Po jednej aplikacji piêknie przybr±zowiona skóra . Nawet blade nó¿ki ³adnie chwyci³o. A ten zapach ... przepychota.

Gdybym mia³a porównaæ Eveline i Dove, to jak do tej pory zwyciê¿a Dove.
Stary 2006-05-25, 19:10   #213
Kate30
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 314

Ja te¿ bêdê nudna do bólu - Dove gór±, od kilku dni jestem prze¶licznie opalona bez ¿adnych efektów ubocznych.
Kate30 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-25, 19:43   #214
Alchemiczka :D
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 276

A ja niedawno pomazia³am siê H&H HS do ciemnej karmacji. jak on piêknie pachnie Póki co nie czujê samoopaczowego smrodku, tylko intensywny zapach owoców, mmmm. Konsystencjê ma bardzo fajn±. Mam nadziejê, ze nie bêdzie wysusza³ skóry oraz, ¿e nie bêdzie po nim smug, tylko ³adna delikatna opalenizna
Stary 2006-05-25, 19:56   #215
Kateczka_05
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 425
GG do Kateczka_05

Przeczyta³am wszystko Ja mam Sopot-rêce i nogi wygl±daja ¶wietnie ogólnie reszta te¿ -tak jak po paru dniach na s³oñcu (mam ciemna karnacjê) ale o matko jak on schodzi³ z szyji i dekoldu-wygl±da³am jakbym by³a brudna i co gorsza zanim te plamy co zosta³y uda³o mi siê zetrzec minê³y 3 dni-maltretowania skóry g±bk±, tonikiem i pilingiem katastrofa. Ale tak mnie kusz± te wasze balsamiki tylko nie wiem czy J&J czy eveline (czy on wyszczupla czy co¶ takiego?) Pewnie jutro w drogerii bêdê godzine my¶leæ
Stary 2006-05-25, 20:00   #216
Kate30
Zakorzenienie

E no evelinka nie wyszczupla - chyba, ¿e optycznie , ale za to piêknie wygl±da na ciele, na dekolcie zw³aszcza.

A tak na marginesie to takie opalanko bez s³onka bardziej mi odpowiada , zw³aszcza ¿e odbywa siê nocn± por±.
Stary 2006-05-25, 20:14   #217
Erato
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 343

Kate, jest dodatkowy bonus - nie ma pasków od kostiumu No chyba ¿e kto¶ praktykuje nudyzm

Kateczka - off topic - masz zaj... sty avatarek
Erato jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2006-05-25, 20:25   #218
Kateczka_05
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 425
GG do Kateczka_05

Erato- dziêki

No to sie chyba skusze na eveline skoro nie wyszczupla zasugerowa³am siê tym, ¿e oni maja tê seriê odchudzaj±c± no i ba³am siê, ze jak zaaplikuje go na dekold to strace resztki mojego biustu
Stary 2006-05-25, 20:28   #219
Sandija
Go¶æ

Wiadomo¶ci: n/a

Kate, tak kusisz i kusisz tym Dovem, ze chyba skusisz
Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-25, 20:54   #220
lafigue
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 114

Heh, dziewczyny, przez Was mnie z domu wyrzuc± mam jeszcze pó³ HS, ale wczoraj w tesco kupilam kolejn± butelkê (bo tak tanio, a przecie¿ prêdzej czy pó¼niej i tak kupiê ), a teraz jeszcze bêdê biegaæ i szukaæ Dove i Evelinki...chyba powinnam siê przenie¶c do mieszkania z wiêksz± ilo¶ci± szafek

lafigue jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-25, 20:56   #221
agnieska
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 827

podpisujê siê pod Dove - to jest mój pierwszy balsam brazuj±cy na powa¿nie (tzn. ¿e nie mam zamiaru go porzuciæ po kilku dniach, skoro wziê³am siê za filtrowanie ). Choæ jestem blada to schwyci³am w sklepie wersjê dla ciemniejszej karnacji. Ju¿ po pierwszej nocy mia³am br±zowe nogi, na jednej ³ydce zrobi³y mi siê minimalne zacieki, ale ju¿ w porz±dku. Sam balsam pachnie ³adni przy smarowaniu (kwiatowo-owocowo? ), ale nastêpnego dnia po prysznicu gdy przyklei siê nos do uda czuæ ten charakterystyczny zapach..choæ trzeba przyznaæ, ¿e na odleg³o¶æ nie ¶mierdzê
agnieska jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-25, 21:34   #222
mckabi
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 111

Cytat:
Napisane przez Erato
Kateczka - off topic - masz zaj... sty avatarek
mckabi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-25, 21:53   #223
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kate30
E no evelinka nie wyszczupla - chyba, ¿e optycznie , ale za to piêknie wygl±da na ciele, na dekolcie zw³aszcza.

A tak na marginesie to takie opalanko bez s³onka bardziej mi odpowiada , zw³aszcza ¿e odbywa siê nocn± por±.
O tak zgadzam siê z Tob±, aj tez wolê sztucznie siê opalaæ. Na s³oñcu, ani na solarium nigdy w ¿yciu nie uzyska³abym takiej piêknej opalenizny i w dodatku nawil¿onej skóry. Opalanie noc± bardzo mi siê podoba, a skoro o nocy mowa, to dobrzanoc Kochane Samoopalajcie siê piêknie
Stary 2006-05-25, 22:23   #224
beoneself
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 487

No i co narobi³y¶cie?
Jutro lecê szukaæ balsamu Eveline i Dove!!!

W³a¶nie siê wysmarowa³am Garnierem, jak on cudnie pachnie Mama za mn± chodzi i pyta czym siê wypsika³am... A poza tym - ostatnio smarowa³am siê nim na dzieñ i prawie wcale nie jedzie samoopalaczem Kolor pojawia siê ¶wietny, naturalny, taki s³oneczny.
beoneself jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-25, 22:31   #225
vretka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 111
GG do vretka

Nurtuje mnie jedno pytanie. Jak rozwi±zujecie problem smrodka, sypiaj±c ze swoimi T¯? Mój jest strasznie przeczulony na punkcie wszelkiego rodzaju zapachów, które na mnie wynajduje i samoopalacz równie¿ "¶rednio" mu podchodzi Dlatego zastanawia mnie, czy zamêczacie ich dla dobra sprawy, czy litujecie siê i rozwi±zujecie problem w nieco inny sposób?
Stary 2006-05-25, 22:35   #226
mckabi
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 111

Cytat:
Napisane przez vretka
Nurtuje mnie jedno pytanie. Jak rozwi±zujecie problem smrodka, sypiaj±c ze swoimi T¯? Mój jest strasznie przeczulony na punkcie wszelkiego rodzaju zapachów, które na mnie wynajduje i samoopalacz równie¿ "¶rednio" mu podchodzi Dlatego zastanawia mnie, czy zamêczacie ich dla dobra sprawy, czy litujecie siê i rozwi±zujecie problem w nieco inny sposób?
Mój T¯ tak bardzo lubi jak jestem przybr±zowiona, ¿e nawet smrodzik mu nie przeszkadza
mckabi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-25, 22:40   #227
natee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 574

Cytat:
Napisane przez vretka
Mój niecierpi tego smrodku

natee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-25, 22:57   #228
Sandija
Go¶æ

Wiadomo¶ci: n/a

Poniewa¿ na noc i tak siê skrapiam sypialnianymi perfumami, to przede wszystkim je czuæ. A inna sprawa, ze mojemu Te¿etowi nie przeszkadza ten smrodek - to mnie bardziej, dlatego - dla siebie - staram sie u¿ywaæ takich mazide³, co maj± mniej intensywny zapach
Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-26, 06:31   #229
evitka21
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 588

Cytat:
Mój m±¿ nielubi (a kto lubi???),ale dzielnie znosi.Powtarza czasem co tak smierdzi...ja sie z nim droczê ¿e to tylko dzisiaj,bo chcê byc ³adna...na drugi dzieñ znów sie smarujê ,a on mi na to dzieciêcym g³osikiem ¿e obieca³am ¿e dzi¶ juz nie bede ¶mierdzieæ...

teraz testujê garniera i na razie jest ok.z zapaszkiem.W pierwszy dzieñ wydawa³o mi sie ¿e scos po¶mierduje,ale to chyba "pachnia³" jeszcze samoopalacz na³o¿ony dzieñ wczesniej.

Specjlanie kupi³am ma³e opakowanie,bo w kolejce nastepny jest dove...
Kate -kusisz,kusisz...

Ja w ogóle staram sie nie kupowaæ kilku takich samych kosmetyków na raz bo potem u¿ywam wszyskich miesi±cami,nie wiem który lepszy i ca³e pó³ki pozajmowane....teraz sobie obieca³am minimalizm...

W³asnie zu¿ywam np.masê od¿ywek do w³osów(bo maniaczka na punkcie pielêgnacji w³osów tez jestem ) (wszystkie na przemian) i zuzyc nie mogê.A ka¿da lepsza od drugiej...

Ach te baby.... ;-)

evitka21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-26, 06:36   #230
Kate30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Erato
Kate, jest dodatkowy bonus - nie ma pasków od kostiumu No chyba ¿e kto¶ praktykuje nudyzm
Tak jest! Paskom od kostiumu mówimy zdecydowane nie!

Co do smrodku - to zauwa¿y³am, ¿e dove zaaplikowane noc po nocy te¿ lekko pod¶mierduje, co dziwne - zaaplikowane na nieopalon± skórê - nie.

Ja ¶piê z moim synkiem - biedactwo nie umie siê jeszcze na smrodek poskar¿yæ
. T¯ bezpieczny w drugim pokoju.
Stary 2006-05-26, 07:39   #231
Nati02
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 320

Cytat:
Napisane przez Sandija
Kate, tak kusisz i kusisz tym Dovem, ze chyba skusisz
Ja juz sie skusilam

... jak dzis tylko znajde ten Dove to go kupie

Paseczki od stroju? Mówie zdecydowanie nie!
Stary 2006-05-26, 09:03   #232
Zadomowienie

Talking Dot.: Opalamy siê!!!!

Zdajê relacjê z wczorajszego pierwszego zastosowania J&J HS do skóry ciemnej. Wczoraj w trakcie wieczornego prysznicu zrobi³am sobie peeling, a potem na³o¿y³am na cia³ko ów J&J. Rano budzê siê patrzê i jaka¿ piêkna lekka opalenizna. ¯adna pomarañczka, tylko ³adny jasny br±z. Zero smug, nawet ³okcie i kolana nie s± ciemniejsze i jeszcze jedno: zero zapachu samoopalacza, ale jak siê mocniej wwacha³am (jak to ¶miesznie brzmi ) to poczu³am jeszcze ten lekki owocowy zapach. Co prawda ju¿ nie tak intensywny jak wieczorem, ale jeszcze delikatnie pachnie. Chyba siê zakocha³am w J&J HS Kusi mnie by lecieæ do Tesco i zrobiæ zapas, ale na razie muszê siê przekonaæ, czy mi czasem skóry nie przesuszy po kilku-kilkunastu dniach stosowania.
Stary 2006-05-26, 09:08   #233
marianna
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 933

mi przesuszy³ drastycznie...po miesi±cu regularnego stosowania
ale efekt faktycznie piêkny
marianna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-26, 09:17   #234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marianna
mi przesuszy³ drastycznie...po miesi±cu regularnego stosowania
ale efekt faktycznie piêkny
Ojejku, nie strasz Wiêc na razie na 100% wstrzymujê siê z robieniem jego zapasów Dziêki za informacjê
Stary 2006-05-26, 09:43   #235
Astra
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

Uff,przeczytalam caly watek i mam metlik w glowie ktory balsam lepszy Ja uzywam H&J ale wlasnie jak jedna z wizazanek napisala wczesniej wydaje mi sie ze nadaje skorze pomaranczowy odcien :/ i szukam czegos innego Widze ze faworytami sa Dove I Garnier

Astra jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-26, 10:00   #236
lafigue
Zadomowienie

a ja u¿ywam go od pocz±tku maja i nie przesuszy³ póki co wcale; skóra jest br±ziowiutka i ³adnie nawil¿ona;

a co do T¯ta noc± - mój wcale nie czuje tego zapachu trochê to dziwne dla mnie, skoro czuje w nocy zapach moich w³osów jak mnie w dzieñ wiatr wytarga, a smrodku HS wcale nie czuje, ale narzekaæ na to nie bêdê

Stary 2006-05-26, 11:32   #237
lafigue
Zadomowienie

wczoraj wieczorem zrobi³am peeling i nie smarowa³am siê ju¿ HS, a dzi¶ w toalecie w pracy patrzê na mój ods³oniêty dekold, a tu fuu, jakie¶ takie jasne to nie ¿eby ca³kiem bia³e jak kiedy¶, ale ja¶niejsze wiêc dzi¶ choæbym pada³a po pracy na nos - HS musi dokonaæ ostrego ataku na moj± blad± skórê

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-26, 11:38   #238
Wojtusia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 456

Ja siê pewnie skuszê na J&J albo na Dove, jak znajdê w sklepie.

Kate wypróbowa³a¶ te chusteczki samoopalaj±ce LRP?
Wojtusia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-26, 11:54   #239
marianna
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 933

Cytat:
Napisane przez lafigue
a ja u¿ywam go od pocz±tku maja i nie przesuszy³ póki co wcale; skóra jest br±ziowiutka i ³adnie nawil¿ona;

a co do T¯ta noc± - mój wcale nie czuje tego zapachu trochê to dziwne dla mnie, skoro czuje w nocy zapach moich w³osów jak mnie w dzieñ wiatr wytarga, a smrodku HS wcale nie czuje, ale narzekaæ na to nie bêdê
widocznie mê¿czy¼ni maj± nie tylko pamiêæ selektywn± ale wêch równie¿...
marianna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-05-26, 12:46   #240
Kate30
Zakorzenienie

Wojtusia - jeszcze nie próbowa³am chusteczek - moje wra¿enia napewno by³yby ju¿ w w±tku - ale mam nadziejê, ¿e ju¿ wkrótce wypróbujê .
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Biochemia kosmetyczna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.