|
|
#5191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
brak opisu
|
#5192 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5193 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wrzucam cos o milosci
![]() Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać I zapomnij, że jesteś, gdy mówisz, że kochasz największą zbrodnią jest zabić miłość.. Miłość niespełniona to specyficzny rodzaj nienawiści ...zgłodniałe serce karmi się byle okruchem... Loving is not just looking at each other, it's looking in the same direction Kocha się nie za cokolwiek, ale(...) kocha się za nic Kochająca kobieta wybacza wszystko, lecz nie zapomina niczego Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno Są trzy: wiara, nadzieja i miłość. Ale największa z nich jest miłość Miłość własna jest najniebezpieczniejszym doradcą... Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna i nie trzy Miłość jest jedynym, co trwonione pomnaża się Miłość jak pochód - przechodzi |
|
|
|
#5194 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5195 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wieczorem (za 20 godzin
) zobaczę się z moim TŻ Myślałam, myślałam i wymyśliłam opis z tej okazji ![]() PS. może i durny, ale rymuje się i sama go wymyśliłam ![]() "Dziś wieczorkiem moja skóra do Twej skóry się przytuli "
|
|
|
|
#5196 |
|
Zadomowienie
|
"U turned the way... I start to cry"
a to jeden z moich ulubionych: If I could turn back time.. I know I'll do this again
|
|
|
|
#5197 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5198 |
|
Zakorzenienie
|
moj teraz:
...ale myśli nasze się spotkają gdzieś...pośród piasków niedostępnych wydm...
|
|
#5199 |
|
Zakorzenienie
|
I believe In you, I believe In me
But I don't believe in US .(wierze w ciebie, wierze w siebie, ale nie wierze w nas.)
|
#5200 |
|
Zakorzenienie
|
drzewa umierają stojąc ...
czy widziałeś dzisiaj niebo? przez łzy do szczęścia... marzenia i wspomnienia... widzimy oczami naszej duszy
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#5201 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5202 |
|
Zakorzenienie
|
noc światło dnia
czarno-biały plan... memories and dreams
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#5203 |
|
Zadomowienie
|
-- Niebo zmęczyło się Błękitem
-- Always - jestes pod dobrymi skrzydłami -- Wódka zabija szare komórki - zostają tylko najlepsi -- masz wszystko,a ciągle pragniesz więcej -- oddech na szkle,serce na pożegnanie smutkiem malowane.. -- milcząc krzycze o pomoc --Znajdziesz mnie w co piątej kinder niespodziance:P -- zgubiłam się gdzies bez Twojej miłości -- mam tylko jedno małe marzenie - Ciebie
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#5204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z listy: * Bezsenność i zasypianie do szkoły jest nieuleczalne * Mam coś, czego nikt nie jest w stanie mi zabrać ![]() * Łatwiej ocenić, niż zrozumieć * Wcale nie chcę inną być, wcale nie chcę lepszą być! * Maybe tomorrow, I'll find my way * I'm not crazy. Well that's not true. That's me inside your head. * My little closed world |
|
|
|
|
#5205 |
|
Zakorzenienie
|
wymyśliłam na poczekaniu bo pomysły na opis mi sie skończyły..
|
#5206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#5207 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#5208 |
|
Rozeznanie
|
Pomysłowy
i taki dwuznaczny,super bardzo mi się podoba:P
|
#5209 |
|
Zadomowienie
|
fajnie,ze się spodobał
![]() --In your arms I'm burning -- Schowaj mnie przed całym światem --Patrz w jasne strony swojego życia -- You touched my soul ... -- Facet ma dwa prawa - słuchać i milczec! -- Jesli wiara czyni cuda,trzeba wierzyc ze się uda -- Chodz...zabiore Cie na spacer -- a w moich puchatych myslach TY (nie mylić z kosmatymi )-- [opis dla wszystkich o imieniu KASIA ) -> Z Kasią Ci się upiecze
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#5210 |
|
Zakorzenienie
|
choć uciekałam, zawsze wracałam z przypływem morza łez..
''Wśród bezdusznych istot...'' 'Jak kamyk do wody tak ja na dno...' Kiedyś byłam różą dla Twojego serca..kiedyś byłam różą Twoją..cierniem jestem dziś? 'Bóg mi daje, Bóg mi odbiera..' Nim zapałka się dopali nie będzie Cię.. 'Sometimes I wish I were an angel Wherever... 'PodaszKomuśDłońAbyWstał. ..aOnWstanie i Cie kopnie' ;( Many times I looked in the sky... ..zapomnieć nigdy nam nie pozwoli tego co kiedyś łączyło nas.. moje serce coraz wolniej bije.. Na sercu rany wbrew przeznaczeniu... najszybsza miłość to ta bez pośpiechu... Aniele mój tak brzmiało moje imię...i magią słów zdobyłeś mnie zdobyłeś.. Aniele mój czy w moim śnie zostaniesz.. By w głebie duszy z Tobą ruszyć gdzieś... Kiedy nie przebaczysz czy zycie ma sens? Będziemy jak wędrowne ptaki uwięzione gdzieś..? Wybacz,że jestem jeszcze czegoś chcę.. słowa ciężkie jak powietrze .. Niecierpliwie czekam aby ten słowotok wreszcie ustał.. Krótki czas, który nazywamy szczęściem.. cienka linia określa sens ich istnienia... Miłość nie pozwala rezygnować.. Żyli chwilą i czuli się szczęśliwi jestem zagubiona pośród moich win, pozwól mi się odnaleźć Wszystko co istnieje pod słońcem ma swój cel.. Bo człowiek musi wybierać...w tym tkwi jego moc- w zdolnosci podejmowania decyzji.. taki mix opisów 'Ale w kazdej sekundzie mego zycia pamietam o wszystkim, co sie wydarzylo, a ty wciaz wedrujesz w mych snach i na jawie..dziekuje ci ze przeszlas przez moja droge..' - za długie ale musiałam napisać... pozdrawiam
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2006-12-08 o 21:44 Powód: zmiana czcionki |
|
|
|
#5211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego pierwszego bym dodała: Gwieździsta noc gdy Niebo zmęczyło się Błękitem... chociaz moze nie jest to genialne ale mi sie podoba hehehhehe
|
|
|
|
|
#5212 |
|
Zadomowienie
|
--Juz mnie nie ma w Twoich planach
-- Niech zniknie cały świat -- Powiedz mi,dlaczego nagle zamigotał mi mój świat -- Zanim powiesz jej,ze ... to było ostatni raz -- Zabrales mi ostatni kolor ze snu -- Nie żadam więcej niz moge miec -- pozwole mu odkryć to, czego Ty nigdy nie chciałes miec !! -- Chcę zatrzymac ten czas ... ukryć nas -- powiedz mi co myslisz - chociaz raz -- Czy jutro rano obudze się w Twoich ramionach? -- Gdybym mogła byc tą,której powiesz choć raz "Teraz wiem,ze to jest to" -- Znów zaskoczył mnie świt,ciepło Twoich rąk -- Twoje słowa nie smakują juz tak slodko... nie chcę ich juz...odejdz
|
|
|
#5213 |
|
Rozeznanie
|
frequent? :/
'I czuję jak niewidzialna pętla zaciska moją szyję' 'Czeka aż przyjdzie ktoś,kto wypełni jej świat...' 'Jednak łatwiej jest mi śnić,niż tutaj żyć...' 'Wiem, czym są łzy i wiem, czym jest lęk' 'A może to mój błąd,że żyję wśród pustych ścian?'
|
|
#5214 |
|
Raczkowanie
|
Dokładka do kolekcji
![]() Często smak życia odbiera apetyt. Głód jest wtedy prawdziwy, gdy człowiek patrzy na drugiego człowieka jako na obiekt do zjedzenia. Róże więdną, ale nie kolce. Seks solą życia. Tylko kto widział objadać się solą?! |
|
|
|
#5215 |
|
Rozeznanie
|
'Więc chodź...otwórz swe serce...'
'Jeśli nie ma wiary że istnieje dobro,które los odmienia zły' 'Tak niewiele trzeba zrobić by tym słowom nadać sens' Dotknij duszą by było mi lżej... 'A Ty kim mógłbyś dla mnie być?'
|
#5216 |
|
BAN stały
|
Wasze opisy są niesamowite.Zapisałam już sobie kilkanaście.Ja narazie rzucam tylko jeden,z piosenki.
...hurts inside no scars to show... |
|
|
|
#5217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5219 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra czas na mnie.. głównie z piosenek i głównie inglisz
dużo tego mogłabym tak do jutra... uwielbiam piosenki z ciekawym tekstem żadne "oł bejbi" ![]() "Run, Lola run" soundtrack: - I wish I was a heartbeat that never comes to rest - I wish I was a princess with armies at her hand - I wish I was a clearing no secrets left inside ... i tak dalej cały tekst to kopalnia opisów ![]() - Still talkin' to myself...and nobody"s home -You can fool yourself you came in this world alone - Changing sesons of my life, maybe I'll get it right next time.. -Milion myśli.. -After every party I die -Nigdy się nie pokłócę, nigdy się nie porzucę...nie rozdzieli mnie nic -Tysiące twarzy setki miraży, to człowiek tworzy metamorfozy -To the madness I confess never see myself as blessed -God, give a little love, wanna be a dog in the next life.. Z Czeskiego filmu "samotni" (polecam ) :-Tak samozřejmě, člověk se trochu napije a pak vyvádí, tancuje, směje se... -Ale to je zivot.... -Small town witch come to mess me up.. again -How does it feel when the ones that feed are biting you? -i'm playing games if you play i'm in the fast lane -Nikt jeszcze nie wie czy stare słońce zarysuje nowy dzień... -Obezwładniająca siła dnia -Dopóki co, dopóki co.. tylko my posiadamy moc -Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano - od tego są nogi by łazić na nich - i nie wiem w którą stronę, i nie wiem dokąd mogę dotrzeć... -uwalniam swoją wolę zaczynam nową drogę w miejsca których nie ogarnie myśl -gdy nadwrażliwośc jest jak bilet w jedną stronę stąd.. -Choć wszystkie karty na stole ja nie rozumiem nic... - tak sie obawiam, że za minutę trzeba będzie wstawać i żyć -Such a lonely day, shouldn't exist...it's a day that I never miss... (kolejna kopalnia opisów w tekście może to już było) -Friendship is a fog...that dissapears when the wind redirects.. -niech ktoś zatrzyma wreszcie świat - ja wysiadam - I want to know how to survive in the nightlife... - gonna try with a little help from my friends... - I get high with a little help from my friends.. -Guess I'll have to make it thru, this time- without you.... |
|
|
|
#5220 |
|
Zadomowienie
|
Anioł pasterzom mówił: what'ss uup?
![]() ostatnio jeszcze miałam: Teletubisie mówią: what's uup? Bogdan mówi bankowy.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

Pożyczam 
mogeeee ?

i taki dwuznaczny,super bardzo mi się podoba:P