|
|
#1591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Radosna twórczość moich znajomych
:Tonight I need a slut Would U be mine ??Twej cnoty dźwięk wywoluje lek... wyginam smialo cialo! myślę że nie stało się nic ![]() Ktoś wygrał wyścig,ktoś złamał się-wygodniej nie wiedzieć,jak jest.... Zajęty czymś albo kimś - niepotrzebne skreślić... "naucz się wśród ludzi żyć i być sobą..." Niby cudownie, ale wcale nie jest dobrze ...
Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez Sailor Moon Czas edycji: 2006-05-17 o 19:15 |
|
|
|
#1592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Paktofonika- nie ma mnie dla nikogo
|
|
#1593 |
|
Rozeznanie
|
Can't deny it, can't pretend, just thought you were the one
tylko z moich myśli zmyć Ciebie nie mogę, na koniec... "said adieu to love" zapomnieć - nie ma mowy, być razem - nie ma mowy...
|
#1594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo spodobały mi sie te słowa....
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś tchnieniem wiatru...dziekuję Ci...
Jutro jest pełne nadzieji...nie myśl, że niczego nie zmienisz... "Miłość jest zmienna jak wiatr - jak wszystko na tym świecie. " Aby stać sie tym kim jestesmy naprawde, musimy zapomnieć o naszych wyobrażeniach o sobie. [...] życie może być krótkie albo długie, lecz ważne jest, w jaki sposób je przeżywamy 'Czasem sens słów się zmienia...czasem...ich poprostu nie ma...";( Za rękę mnie weź...poprowadź, wtedy pójdę tam gdzie chcesz.... Zasłaniam oczy by Cię nie widzieć...okładam lodem serce by Cię nie czuć...powoli zasypiam i... a może ja zapominam? Nie jest powiedziane, że coś dając w zamian coś dostaniesz... Na powiekach krople rosy...tak bardzo przypominają nocne łzy... W moim sercu jeszcze wciąż dla Ciebie miejsce jest... Poukładana z kontrastów... Ciągle widzę świat w barwach szarości... Nie rezygnujmy z marzeń...a co jeśli ich nie mieliśmy... Dopóki jesteś...będę trwać... Zabrał mi Ciebie Czas...Oddały Wspomnienia... Za tą ścianą smutku i łez jeszcze gdzieś szczęście mieszka... Proszę, wejdź tylko po cichu, nie budź ospałego serca... W moich myślach jesteś częstym gościem...takim często niezapowiedzianym... Bez Ciebie trudno i ciężko się oddycha... Gdybyś tu był...Gdybyś tylko był... Zachorowałam...ale lekarstwa na to nie ma...
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2006-05-18 o 00:39 |
|
|
|
#1598 |
|
Raczkowanie
|
Opisy znajomych z mojej listy:
*be be be, kopytka niosą mnie. ![]() *nie jestem Twoim światem... ale mój świat bez Ciebie nie ma sensu... *Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci *Biegne Nieznaną Mi Drogą Nie Wiem Gdzie,Po Co...I Nie Wiem Dla Kogo... *Czas minął-zbitej szyby poskładać przecież nie jesteś w stanie *inne zasady ale cel ten sam,robic co sie lubi i realizowac plan!! *...gubiąc gdzieś po drodze sens deszczowych słów.. *Chuck Norris jest jak wódka. Nigdy nie wiesz kiedy Cię kopnie ![]() ![]() ![]() *Jeżeli mężczyzna ma dusze to z pewnościa tkwi ona w kobiecie... *wciąż wpowietrzam w siebie wiare... *Nawet kapsle z tymbarka są podstawione ...... ![]() *A w sercu oddech gwiazd i anioły w moich snach * Papież w Polsce przywita sie z nami: Fitam Fas Ciule
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Boję się utraty złudzeń, więc wolę pozostać w świecie marzeń. . .
'Pokój bez widoków na przyszłość...Czy tak być musi...?' Przyzwyczaiłam się.."przyzwyczajenie-to właśnie największy problem" ;( Są godziny liczone podwójnie i lata nie warte jednego dnia... Czytałam wiele książek lecz w żadnej z nich nie ma recepty jak trzeba żyć. Za dnia wyczekuje nocy… MarzeniaSąPiekne,GdySięSp ełniają BoŹleDobraneKoszmaremSieS tają cZaSaMi lEpIeJ JeSt sPać . . . We śNiE BuDoWać NoWy śWiAt
|
#1600 |
|
Raczkowanie
|
" Deszcz zmywa resztki smutków w pajęczej sieci uczuć "
" Zapomnij o wszystkim przecież wszystkim jesteś " " Dalej brnij gdzie ten chory świat Cię niesie " " Gdy odejdę noc zaśpiewa swą syrenę, oczy we mgle spoglądają na tą ziemię" " Dalej spełniam wiarę nie spełnioną " " Ślady wydeptanych kroków..." " Pamięc jest okrutna, szybko wyprze się, że byłeś " " Nie chce więcej nic daj mi tylko wybawienie " " Niewidomi, choc nonsens widac jak na dloni " " Tworzę piekno z mych myśli " " Moge dlonia dotknac nieba " " Czasem dzień jest jak sen "" Nieznana przyszłość jak horyznot który trzeba odkryć " " Nieznany jak kolejny dzień, ląd do kótrego dążysz " " Daj każdemu dniu szansę stania sie najpiekniejszym w twoim życiu..." " Jeśli zbyt długo wpatrujesz się w otchłań, i ona spojrzy na ciebie " " Chodź ze mną, chociaż zupełnie nie wiem dokąd. Chodź ze mną by sens życia nadać krokom " " Czasami jest tak, że najmniejszej wiary we mnie brak . . " " poki gwiazdy milcza a noc daje nam schronienie..." " wsrod slodziutkich slowek nigdy nie zagubic siebie " " Nim odbierzesz mi powietrze, Zanim wejdę w wielkie nic..." " Dzieki Tobie zapomnialam o nim teraz szukam kogos kto pomoze zapomniec o Tobie " |
|
|
|
#1601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się nie chce kolejna porcja opisów wyświetlić...hmmm...???
juz dobrze...pozdrawiam
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
Kilka opisów znajomych:
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem....TAK..." "it's my party and I'll cry if I want to" !! Visca el Barça !! Visca Catalunya !! im wyżej wzlecisz tym boleśniejszy będzie upadek...
|
#1604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swietne
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
campions! Barça! Barça! Barça!
|
|
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak wogóle to fajne opisiki, zapozyczyłam sobie od Was kilka, e nawet kilkanaście
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy prowokujących
![]() Jak wytrzymasz z taką kobietą jak ja? Teraz kiedy mówię, jestem bezpośrednia. Nawet zbyt. Czy nie wiesz, że gra ściga grę? Więc mówisz, że chcesz pogadać, pogadajmy. Mrok pieści me zmysły i duszę. A Ty? Nie wierzę Ci, ze mnie znasz choc znasz moje imię. Przyciągasz mnie, jest tu coś magnetycznego. Bez wątpienia wzbudzasz we mnie zwierzę. Ale ja chcę Ciebie i nie ma w tym nic złego! Nie chcę nigdy musieć pozwalać ci odejść Jeśli jesteś niezadowolony powiedz mi co mam zrobić.
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
Nati uwielbiam Twoje opisy
niektore sa tak trafne ze hej i przyznaje ze niekiedy zapozyczam mam nadzieje ze nie masz mi tego za zle ![]() zmiana avatarka? bjutiful !
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli tylko Ci się podobaja to jest mi bardzo milo, ze zagoszczą na Twoim gg ![]() Avatarek? Juz inny To tylko tymczasowy, bo szukam cos dla siebie
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) jesli można wiedzieć
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
"Pozdrowienia dla Kaczorów - Środkowym palcem "
łomem go i drutem kolczastym po jajcach! ![]() katatoniczny brak połączenia z rzeczywistościa... Kocham świat,bo dał mi Ciebie,kocham Ciebie,bo dałeś mi siebie ![]() ...Chcę czuć,że mam Cię obok,chcę wiedzieć,że jest tak jak było... Droga na pozór prosta ale w rzeczywistosci kręta i zawiła..... Lepiej być nie może, jak będzie się okaże...
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre za długie jak na gg, trzeba zlikwidować spację. Ja używam też innych komunikatorów, gdzie takie długie opisy po prostu się mieszczą.
"choć życie ciąży a psychika siada nie poddam się ... to moja zasada..." "Nie bądź egoistą - spójrz na świat z innej perspektywy..." "Kochac kogos znaczy widziec w nim cuda dla innych niedostrzegalne." "nostalgia po same brzegi wypełnia me serce" Melancholia, nostalgia, smutek, ja i Ty...nic więcej "Niby to melancholia niby nostalgia, ale taka płaczliwa dosyć, taka cierpiąca, taka zadumana" "Uśmiechnij się, jutro też jest dzień, od Ciebie zależy jaki on będzie" "Miłość to najpiękniejsze przeżycie w życiu człowieka, bo milość trwa wiecznie, a życie ucieka" "Mówię do chwili: zatrzymaj się, jesteś zbyt piękna aby odejść" "Czas jest bezwzględnym rzeźbiarzem ludzi" "Czas omija miejsca, które wspominamy" "Tylko martwi nie mają nadziei" "Oszukać diabła nie grzech" ![]() "Nie żyje się, nie kocha i nie umiera - na próbę"
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
a co proponujecie na urodzinki???
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam teraz:
"we are the winners..."
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

:
Would U be mine ??

bardzo spodobały mi sie te słowa....

Corpus Delicta