|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4682 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Orbitrek
Cytat:
no i jeszcze nerwy robią swoje ja tradycyjnie 1h dziennie, chcę dorzucić jeszcze skakankę, ale wciaz sie zastanawiam
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Po mojej diecie nici w piątek przyjechała koleżanka i mi tyle nagotowała przez sobotę
Gratuluję wytrwałym
|
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliwko czasami trzeba sobie odpuścić ![]() Ja dzisiaj weszłam po jakichś trzech tygodniach na wagę po diecie typu pół litra lodów na obiad czyli zero starań (orbitrek jedynie) i zamiast wzrostu typu dwa kilo zobaczyłam tę samą wartość tak więc widzę, że rozbujałam metabolizm i to mnie najbardziej cieszy |
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zabrałam znajomych córkę na rower i 2 godzinki i 15 minut i chyba ze 20 km przejechałyśmy, oczywiście musiałam czasem odpuścić bo mała ma 7 latek ale dała dzielnie radę
![]() No ja codo wagi to do czasu sprzed weekednu czyli 6 czerwca nie wchodzę na wagę a tak zeszłam do 56,5 -57kg Cieszę się że coś się w końcu ruszyło bo od jesieni waga nie chciała mi drgnąć
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja córa nie ma zamiaru ze mną jeździć rowerem, no w ogóle nie podziela moich pasji Ostatnio sztuki walki ją pasjonują jedynie
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Raczkowanie
|
40 minut orbitreka w deszczu za mną
![]() mam nadzieję, że nie zgrzeszę dziś żadną pokusą |
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to i tak nic nie pomogło przez weekend przybyło mi ponad 0,5 jak i nie 1 kg rano miałam 57,5 na wadze to wszystko przez moją serdeczną ukochaną przyjaciółkę (z resztą mogła by być moją mamą) tyle mi pyszności nagotowała w weekend że grzech było nie jeść a teraz mam za swoje
oczywiście wczoraj jeszcze tż doprawił to wszystko pizza |
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przestało padać więc wskakuję na rower, a później jeszcze orbi będzie
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() ja mam zamiar zacząć ćwiczenia na orbiterku,schudłam 14 kg będąc na diecie Dukana w tamtym roku ale już 3 kg mi przybyło,po świętach wielkanocnych i później sobie pozwalałam z jedzonkiem...;/ i postanowiłam zacząć ćwiczyć i znów być na dietce tylko nie wiem ile czasu dziennie poświęcać na jazdę na orbiterku,żeby były efekty??I polećcie mi dobry wspomagacz który spala tłuszcz????? |
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Therm line jest podobno dobry Poszukaj wątków recenzentek tych tabletek
|
|
|
|
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Rozeznanie
|
hej
mam pytanie orbi wyszczupla uda czy raczej rozbudowywuje je?
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteś b.szczupła to może nieco wyrzeźbić, z rozbudowaniem to bym nie przesadzała bo do tego jeszcze specjalna dieta wysokobiałkowa musi być, u otyłych osób z pewnością pomoże odchudzić wszystkie miejsca włącznie z udami.
Sama ćwiczę od półtora roku codziennie 40min i uda są po prostu ładniejsze niż były kiedyś, ani nie rozbudowane ani nie jakoś szczególnie odchudzone. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-06-14 o 14:15 |
|
|
|
#4697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że im dłużej, tym lepiej
Ja ćwiczę co najmniej pół godziny ale staram się do 45 dobić
|
|
|
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie mówię jak jest napisane w instrukcji, tylko mniej więcej po jakim czasie organizm zaczyna spalać tłuszcz. Instrukcja to instrukcja, lecz metabolizmu nie oszukasz
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
Co da lepsze rezultaty - cwiczenie 30 min codziennie, czy 60 min co dwa dni?
Chcę schudnąć 6 kg. Bardzo przytyłam przez swoje lenistwo i obżarstwo :/ ważę 61,5 kg przy wzroście 163 kg. Najlepiej czułam się mając 55 kg i taka waga jest moją wymarzoną.
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekajmy na kogoś mądrzejszego
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki Kochane
![]() Jestem wypompowana, miałam wczoraj big egzamin z prawa gospodarczego - miałam tyleeeee notatek, ze czytałam do upadłego... No ale został mi jeszcze jeden w kolejna sobotę i byc moze beda wakacje I chciałam sie pochwalić - zaczęłam ćwiczyć mięśnie brzucha, biceps i triceps wzięłam dop 2 razy, po dłuższym stosowaniu zdam Wam recenzję co i jak BUziaki ja zasuwam na rowerek
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chciałam iść na rowerek ale okres dostałam i wszystko boli
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Raczkowanie
|
Dawno tu nie zaglądałam )
Paulina, ja na Twoim miejscu ćwiczyłabym po 30 min codziennie. Po godzinnym treningu możesz mieć zakwasy lub mogą boleć Cię kolana-ja tak miałam i możesz się zniechęcić ![]() mi TŻ rozkręcił orbiego i zawiózł do naszego mieszkanka, stwierdziłam że nie będzie mi się chciało ćwiczyć jak mają być takie upały. Poćwiczę dopiero w następny weekend jak będę mieć siłę-przeprowadzka itd :P ostatnio zwiększyłam obciążenie z 1 na 3, ale i tak uda od wewnętrznej strony mam galaretowate i w szortach się nie pokażę ( mogłam się zabrać wcześniej za cwiczeniewiem, ze to nie ten wątek,ale myślalam nad kupieniem takiego przyrządu do robienia brzuszków z decathlonu w kształcie kwiatka (?)-ma ktoś może taki? |
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupisz jakąs lipe za 600zl i po 3 msc bedziesz szukac nowego bo ten zacznie ci sie psuc, piszczec, gibota, a co najwazniejsze bedziesz miala zlą postawe na nim i obiciązysz sobie stawy. Czlowiek uczy się na bledach. ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Lepsze rezultaty daje cwiczenie po 60 minut co dwa dni a dlaczego? Kazdy instruktor fitness Wam to powie. Po ok 25-30 minutach treningu nasz organizm przechodzi w faze spalania tluszczu takze kazda minuta po wstepnej fazie 30 minut to spalanie tluszczu. Jesli jezdzimy 60 minut to spalamy tluszczyk przez 30 minut. A jesli jezdzimy 30 minut to nie spalamy tluszczu tylko nabieramy kondycji dzięki krotkiemu treningowi. Takze im dluzej tym lepiej- na profesjonalnym orbitreku ciezko o zakwasy- cwiczenia trzeba rozpoczac od naslabszego obciazenia. Ja jeszcze sie nie nabawilam zakwasow-wszystko z umiarem. Po 3 msc 7 kg mniej )))
|
|
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
Kika-dzięki za wyjaśnienie i pozostaje tylko pozazdrościć efektów
)
|
|
|
|
#4710 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

no i jeszcze nerwy robią swoje

Ostatnio sztuki walki ją pasjonują jedynie

Poczekajmy na kogoś mądrzejszego 

( mogłam się zabrać wcześniej za cwiczenie