|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze... dziewczyny...moj orbi chyba jest walnięty, bo ćwicze 30 min, ledwo po tym żyję a on mi pokazuje 100 kcal....
![]() Moj orbi to Elliptical Apollo XT1, koło zamachowe 21 kg, waże znacznie wiecej niż Wy, więc teoretycznie chyba powinnam spalać więcej? Oczywiście to zależy od programu, ale mam dość szybkie tempo i średnie obciążenie. Co jest grane? |
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek
niewarto ciwczyc godizny, lepiej te 30 min dziennie ale wazne by codziennie bo cwiczenie godziny nie wiele da
|
|
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzis z samego rana wzielam sie i juz spalilam 300kcal;D
bo potem to pewnie znalazlabym jakies wymowki a takto juz z glowy
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
300 kcal spalone!
|
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
mam takie pytanie :PNa orbitreku (X102-YORK) cwicze 6 dni codziennie po 15 mina teraz zaczynam po 20 przez ten tydzien a przez nastepny mam zamiar 30 min codziennie i tak całe wakacjie -2 miesiace i teraz moje pytaniae :P
Jeżeli nie przestane ćwiczyc i nie bede jadała po 18 i 5 małych posilków dziennie ( tez to robie od 6 dni) :d ile uda mi się schudnąc ? i czy zeszczupleją mi nogi a szczególnie uda i łydki ? prosze o odpowiedz
|
|
|
|
#517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do pytań o nogi- zeszczupleją na pewno. I przepraszam że się czepiam, ale nogi to są właśnie uda i łydki A na pytanie ile i w jakim czasie schudniesz, niestety nikt Ci nie odpowie. Jest to sprawa indywidualna. Ale jeżeli będziesz się odżywiała zdrowo i regularnie ćwiczyła, to efekty powinny być widoczne w miarę szybko Trzymam ![]() Polecam jak będziesz miała chwilę czasu zanim zaczniesz redukcje-przeczytaj |
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
dzis spaliłam tylko 200 kcal
![]() wiecej mi sie nie chciało, ale lepiej 200 niż nic |
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
a dzis 220 kcal spalone a jak wy dziewczyny?
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pobiegam sobie w trakcie meczu. Dziś grają moi ukochani Włosi, coś mi się wydaje, że spale duzo wiecej kcal
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
a ja mimo ze dzis znow zapaliłam i sie objadlam za pokute spalilam z wielkm trudem 300kcal
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
dzis tez tylko 220 kcal
|
|
|
|
#523 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, świetnie Wam idzie, czytam Was od jakiegoś czasu
ja na orbim ponad rok temu zgubiłem 25kg, też pomagali mi inni, ale na kafeterii jakiś czas temu utworzyłem stronkę na temat ćwiczeń na orbim -> http://orbitrek.com.pl od niedawna jest u nas również forum tematyczne, gdzie każdy ma swój wątek i codziennie chwali się swoimi osiągnięciami, wszyscy się wzajemnie wspieraj i ogólnie jest super, zapraszam sredecznie wszystkich na http://forum.orbitrek.com.pl pozdrawiam Thomas |
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Thomas!
Sledziłam ten wątek na kafeterii, ale się nie udzielałam. Ale znam twoje zmagania z wagą i Cię podziwiam za wytrwałość.
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami, jak nie mogę biegać bo pada, to wskakuję na orbitreka w domu. Siłowych nie odpuściłam i ćwiczę regularnie 3 razy w tyg.
|
|
#527 |
|
Wtajemniczenie
|
Powracam do Was oraz w łaski Orbiego
![]() Sesja troszke luźniejsza. więc jestem z Wami
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
dzis tez 220kcal
![]() lol ja to mam z tym 220, jak tak patrze na licnzik i widze 200 i nie chce mi sie juz wiecej to dobijam do 220 ![]() ale sie dzis objadłam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
a ja od dwoch dni nie jezdzilam:/ ale za to dzis bylam na dlugim spacerze i na rowerach
ale jutro juz kunic wolnego i pora zaczac jezdzic na powaznie |
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dostałam dziś okres i jakoś przeszła mi ochota na ćwiczenia...
|
|
#532 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziś Orbitreka odpuściłam, ale pływałam za to tyle, że teraz ledwo rękami ruszam
![]() jutro z samego rana nadrobię |
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj nie cwiczyłam tylko jadłam
|
|
|
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
ja objadam sie strasznie przez caly tydzien:/
jak weszlam na wage to sie dzis przerazilam:/ ehhh zmarnowalam wszystko nad czym tyle sie napracowalam;/ od jutra koniec!!!! dzis byl basen i niestety tylko 120 kcal na orbiterku ale od jutra bedzie już codziennie i min 300kcal |
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
nowy dzien i juz 300kcal zaliczone
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sie staram nei objadac ale dzis nie ciwcze bo ide na festyn |
|
|
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
54kg
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Ja unikam mojej wagi... schowałam ja do szafy. Od jutra biore się za ćwiczenia. Nakleje sobie wielką kartke z napisem "orbitrek", tylko ciekawe jak długo to potrwa... oby starczyło mi silnej woli.
|
|
#539 |
|
Przyczajenie
|
Tak z ciekawości tylko pytam, bo widzę że większość osób podaje spalone kalorie, jakie posiadacie orbitreki że Wasze wskazania są takie dokładne, bo z doświadczenia wiem że większość - tych tańszych orbitreków - pokazuje kompletne bzdury jeżeli chodzi o spalone kalorie. Poza tym na ilość spalonych kalorii składa się wiele czynników, jak oczywiście długość ćwiczeń, wielkość obciążenia, czy nawet temperatura otoczenia.
Nie chciałbym się tutaj wymądrzać, ale ja nigdy na to nie patrzyłem, no ale mój orbi to model za 600zł. Poza tym nie wiem czy tylko ja mam problem, ale kilkakrotnie próbowałem wejść tutaj na forum i ... nie mogłem - nie wyświetlało się, to tylko mój problem ?? Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki ![]() _________________________ ____ nasze forum: http://forum.orbitrek.com.pl |
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
a ile masz wzrostu? (moze juz pytałam ale nie pamietam
)ja tez cały czas tyje;/ dzis taki upał ze nia dałabym rady na orbitreku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

A na pytanie ile i w jakim czasie schudniesz, niestety nikt Ci nie odpowie. Jest to sprawa indywidualna. Ale jeżeli będziesz się odżywiała zdrowo i regularnie ćwiczyła, to efekty powinny być widoczne w miarę szybko