|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek
|
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
A ja 159
Jeszcze gorzej
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
opuscilam sie;/ nie bylo mnie pare dni w domu dlatego cwiczonka odpuscilam i oriego tez;/
ale jutro do niego juz wracam! |
|
|
|
#574 |
|
Rozeznanie
|
Na pocieszenie powiem Ci, że mam tyle samo wzrostu i ważę o 1kg więcej
Chociaż... Nie ważyłam się od 2 m-cy, więc jest nadzieja, że może trochę schudłam. Ale nigdy nie zależało mi na wadze, tylko na cm. I z tym jest największy problem- za nic te cm nie chcą lecieć
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nadal nei cwicze ale sie nie opycham
|
|
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
kurcze tez nie zdarzylam dzis pojezdzic:/ ale za to bylam na wycieczce rowerowej i zaraz ide na spacer;D
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Może będę nie miła, ale chciałam zapytać czego Ty wogóle chcesz? Cały czas narzekasz, że tyjesz a nie chce Ci sie ruszyc i wziąść za siebie. Przecież są wakacje, więc chyba nie uczysz sie całymi dniami? Nie wierzę, że nie można wygospodarować 30 min na ćwiczenia. Ja mam dwoje dzieci, dom na głowie, pranie, prasowanie, gotowanie i mam czas codziennie na godzine ćwiczeń.
Mam nadzieję że sie nie obrazisz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
mam takie pytanie, nie wiem co jest z mna nie tak ale ćwicze codziennie (!) od 3 i pół tygodnia, po pół godziny a wogóle nie widać efektów.Schudłam tylko 1kg ale to pewnie przez to że nie jem słodyczy i tlustych rzeczy i pilnuje zdrowego odżywiania.Kiedy pojawi sie widoczniejszy spadek wagi?Moze powinnam wiecej ćwiczyc, juz nie wiem co mam robic ... ;(
jak myslicie dlaczego? ćwicze juz długi czas a przez to ze nie widac efektów, brak mi motywacjii... |
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spróbuje sie poprawic
|
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Anula wiesz co zmotywowałas mnie i wejde dzis na orbitreka i bede cwiczyc codziennie, 29 lipca jade na obóz i mam nadzieje wazyc 45-47 kg, bede cwiczyc codziennie 30 min (zeby spalic 300 kcla potrzebuje 40-50 minut, ale to chyba zle pokazuje;/ mysle ze 30 min codziennie wystarczy
)
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem czy źle, może niezbyt dokładnie. Spalanie tłuszczu zaczyna się po 20-30 min dopiero, najlepiej ćwiczyć pełną godzinę.
Ja ostatnio po 15 min wymiękam
|
|
#582 |
|
Przyczajenie
|
prosze o pomoc pilne wacham sie między paroma modelami moze macie którys i jesteście w stanie powiedzieć , doradzić który
Kettler verso 307 york x 202 domyos v 750 body sculpture 6910 nie iwem który jest lepszy a nie wydać kasy na darmo bo do tanich nie należą z góry dzięki |
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
ja jednak dzis spaliłąm tylko 100 kcal i 300 skoków na skakance wiecej nie dałam rady w ten upał
|
|
|
|
#584 | |
|
♥
|
Cytat:
bo np jesli spalało by sie dopiero tłuszcz po 30 min a interwaly które sa bardzo intensywne trwaja max 20 min to teoretycznie nie powinno sie spalac tłuszcz a własnie interwały sa lepsze niz aeroby które trwaja godzine czy iles tam
|
|
|
|
|
#585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
dzis jest chłodniej i zamierzam spalic 200-300 kcal
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
spaliłam 200 kalorii
EDIT a dzis 100 kcal i 500 skoków na skakance, dobre i to a wy cwiczycie? nie obijac sie!
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-07-05 o 19:20 |
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie, nikt juz nie ćwiczy?
Ja wczoraj się skusiłam na 30 min
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
nie cierpie siebie za to ze jak nie cwicze to sie nie objadam, a jak ciwcze to jem tyle ze masakra
EDIT: orbitrek mnie nudzi wiec dzis zaliczyłam 1000 skoków na skaknce to mało czy w sam raz? Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-07-06 o 23:48 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#590 |
|
Przyczajenie
|
bardzo bardzo prosze jeśli ma ktoś kettlera verso 307 to prosze o kontakt w związku z programami i ich ustawieniami z góry dzięki
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
a dzis 200 kcal
EDIT: dzis tez 200 kcal a wy laski co ?
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-07-08 o 20:09 |
|
|
|
#592 |
|
Raczkowanie
|
Mam małe pytanie - ile kcal można spalić na orbitreku podczas półgodzinnych ćwiczeń??? Bardzo proszę o odpowiedź!
Co jest lepsze - bieżnia czy orbitrek???
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co lepsze to nie wiem. Nie biegałam na bieżni, wolę biegać na świeżym powietrzu
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
dzis tez 200 no dziewczyny moze jakas motywacja i walczymy razem
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj nie cwiczyłam a dzis 200 kcal no dziewczyny chwalcie sie bo zaczyna mi sie znowu nie chciec cwiczec
![]() czy tylko ja na tym wątku cwicze?
|
|
|
|
#596 |
|
Raczkowanie
|
ja nie cwiczylam bo nie bylo mnie w domku ale dzis wrocilam i pokonalam 300kcal juz
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
300kcal zaliczone
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Niewiele już osób ćwiczy. To chyba przez lato. Przyjdzie jesień, zima to nie będzie się spędzało tyle czasu na powietrzu.
A ja od dziś już nad morzem. Super, jutro rano idę pobiegać po plaży
|
|
#600 |
|
Raczkowanie
|
jak Wam mija niedziela?
ja juz pokonalam 300kcal z wielkim trudem ale wytrzymalam ![]() planuje dzis jeszcze pocwiczyc jakies cwiczonka ABS na nozki i potanczyc sobie troche;D |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

Chociaż... Nie ważyłam się od 2 m-cy, więc jest nadzieja, że może trochę schudłam. Ale nigdy nie zależało mi na wadze, tylko na cm. I z tym jest największy problem- za nic te cm nie chcą lecieć
)

a wy cwiczycie?

lepiej w grupie