|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Orbitrek
moje 20 min zaliczone, mam nadzieję że jutro będzie lepiej
|
|
|
|
#1592 |
|
Raczkowanie
|
Anula trzymam kciuki, w moim tez coś tak dziwnie puka, ale nie możemy dojść co
![]() Lubonka ja tez sobie biegam po 50 min. ale niestety nie mogę się zmobilizować , żeby to było codziennie, no i tak zazwyczaj wychodzi mi co drugi dzień. Ale wiesz mimo iż waga się za bardzo nie rusza, to po ubraniach czuję się już smuklej
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Mój sprzęt musi jednak poczekać na naprawę do soboty. Ale dzis poćwiczyłam na steperze 20 min i z płytką C. Electry też ze 20 min. Jutro może poskaczę na skakance
|
|
#1594 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczoraj nic nie ćwiczyłam , a dzisiaj 5o minut na Orbim + 50 minut hula-hop i trochę skakanki No i widzę , że nie jestem osamotniona jeżeli chodzi o spadek wagi , bo u mnie też się nie rusza już 3 tydzień ale widzę , że centymetry lecą bo weszłam w stare spodnie |
|
|
|
#1595 |
|
Raczkowanie
|
Moje 50 min zaliczone, ale ostatkiem sil normalnie...
Kurcze, nie wiem, czy to kwestia pogody, czy zmiana mojego planu dnia(w tym tygodniu wrocilam do pracy po macierzynskim)ale nie mam po prostu sily(a moze to przedwiosnie ) Mam wrazenie ze spadne z tego orbiego...Czekam na lepsze czasy ![]() Anula widze ze znalazlas substytuty orbiego Trzymam kciuki zeby orbitrek jak najszybciej powrocil do zdrowia![]() ungezogeneanianom wlasnie z ta waga to nieciekawie u mnie... Ale po ubraniach tez widze zmiany na lepsze A mierzysz sie centymetrem czy tylko tak po ubraniach obserwujesz? No i jak Twoj cellulit-odpuszcza? U mnie niestety miewa sie dobrze, za dobrze![]() 20Agatka20 ja po takim zestawie to na pewno bym padla trupem Podziwiam
|
#1596 |
|
Rozeznanie
|
Lubonka dzięki za miłe słowa
, a hula-hop to stosuję raczej odprężająco , a że przy okazji działa to świetnie jak już wyżej pisałam , jak się coś ogląda i kręci to już w ogóle nie czuć , że się coś robi
|
|
|
|
#1597 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny podziwiam Was
ja po 50 min wyzionęła bym ducha. bo wreszcie mogła bym wyjść na rower i trochę w terenie popedałować
|
|
|
|
#1598 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ja ma 70 kg i chce zrzucić do 58 kg (wzrost 170 cm i 25 lat). Wyrzekłam się już alkoholu, słodyczy ograniczyłam sól i cukier. Jednak chce kupić Orbitreka tylko się zastanawiam bo wybrałam model Kettler Satura P za 3600zł !!! Sugerowałam się dużym kołem zamachowym tu 20 kg możliwość zmiany obciążenia 1-15 i 12 programów treningowych. Pytanie czy warto taki duży sprzęt kupować? Dziewczyn jakie wy macie Orbitreki i czy faktycznie można coś zrzucić przy ich pomopcy? Dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
|
#1599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kg mozna stracić, wystarczy wytrwałość Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1600 |
|
Przyczajenie
|
he dziewcxyny ja wczorja 50 minutek jezdziłam po jakim czasie widac jakies efekty i czy da sie pozbyc za pomaca orbbiego troche tego nieszczsnego brzucha bo cos zaczynam watpic
|
|
|
|
#1601 |
|
Zadomowienie
|
Z brzuchem to zawsze najwiekszy problem, ale orbitrek powinien dac rade no i dieta by sie jakas przydala. Tzn regularne posilki, rezygnacja ze slodyczy. Poza tym kazdy jest inny i inaczej chudnie. Ja kiedys codziennie cwiczylam. Wlaczalam sobie plytke z aerobikiem i fikalam. Schudlam bez diety. Powiem wiecej jadlam slodycze i pilam piwo. Teraz gozrej, bo cwiczyc znow nie bardzo moge, bo moje dziecie troche za czesto w nocy je i musze ganiac i robic mu mleko. Do tego zabkuje i budzi sie w srodku nocy z placzem i trzeba go przytulic i pochdzic z nim. Ale to tez jakies cwiczenia.
Zaczelam za to spacerowac wiecej i cwiczyc na twisterze. Orbitrek poki co stoi i sie kurzy.
|
|
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
35 minut zaliczone
|
|
|
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj po 30 minut na Orbim i hula-hop , a dzisiaj 40 minut na Orbim i godzinka hula-hop
|
|
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
w piątek LABA, wczoraj 30 min
Jeśli chodzi o efekty zauważyłam już że moje ciało staje się jędrniejsze i smuklejsze mimo ze ćwiczę od niedawna i staram się zwiększać sobie dystans. Różnie to wychodzi ale staram się. Ćwiczenie + dieta na pewno da efekty. Widzę to po sobie. Pozdrawiam Was dziewczyny
|
|
|
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
wpadłam się przywitac,niestety lekarz zabronił mi cwiczen na orbim ,za to mogę chodzic na basen od kwietnia wykupiłam karnet i będę aktywna w ciąży ,puki co jestem w 3 miesiącu ale nie przytyłam ani kg ,stram się jeśc zdrowo ,5 posiłków dziennie ,słodycze jak już wam napisałam na poczatku nawet nie wchodzą w gre,za to masowo jem truskawki ![]() życzę dalszych sukcesów i samozapracia za kilka miesięcy wrócę do was spowrotem
|
#1606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a po co tyle pieniedzy wydawac? ja kupiłam w realu 1,5 miesiaca temu na promocji za 500 zł na pół z siostra iwec po 250 zł na głowe. pedałuję codziennie po 40 min i juz zmieniłam ubrania na mniejsze o jeden rozmiar moja kolezaka kupiła taki sam orbitrek 4 lata temu i tez pedałuje regularnie i nie narzeka.. efekty super.Rowerek działa bez zarzutu wiec moze najpierw kupmy tanszy zeby zobaczyc czy wogóle ta forma ruchu nam odpowiada, a potem inwestować w drozzy bo jesli nie to te 3600 beda stać i sie kurzyc
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczęta !
Kupiłam to ustrojstwo zeszłam trochę z kosztów bo pan w sklepie przekonał mnie, że zaKettler to za firmę dopłacę trochę i wzięłam York X301 znacznie tańszy. Trochę się namęczyłam ze składaniem przy tym wypiłam sobie 2 drinki żeby jakoś przeboleć wydanie tyle kasy no i jako ostatnie drinki bo alkohol został już odstawiony permamemntnie. Dziś był pierwzy trening 2 x program fatburn jak zeszłam z niego to myślałam, zhttp://sport.onet.pl/0,0,121779,21,11,0,1,foto reportaz.html się przewrócę !! Więc działa do tego brzuszki 100+50+100 ( górne +dolne+skośne) potem ciężarki 2kg i triceps pom ęczyła potem łopatki. No i hop na Orbiego znowu 2 programy pod rząd tym razem fatburn2 potem 100+100 brzuszków i kuniec . Do tego wszystkiego dietka bez cukru sodyczy, soli i tylko woda mineralan do picia i jakies herbatki. Dodatkowo biorę 2 tabl l-cartyniny 45 min przed treningiem i fatburnera jedną tabletkę 15 min prze treningiem wtedy zaczynam rozgrzewkę po 15 min na orbiego.Tak będę ćwiczyć tylko programy na Orbim będę zmieniać żebyu troche inaczej organizm był obciążany zobaczym jakie efekty w jakim czasie. Dodam, ze do tej pory to jadłam codziennie w restauracjach (także typu fast food, Sphinx, Siux, KFC, Mc Dupek itp) i wypijałam jakies 3 piwa lub 2 drinki codziennie!!! do tego mało ruchu więc będzi to diametealna zmiana trybu życia. Zobaczymy jak podziała ! Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#1608 |
|
Raczkowanie
|
A ja wczoraj 50min i dzis 60!
AzjatSmok witaj ma-li-na no to czekamy tu na Ciebie po szczesliwym rozwiazaniu A ciekawe co sie dzieje ze Sniezynka?
Walka z kilogramami Edytowane przez Lubonka Czas edycji: 2009-03-23 o 15:34 |
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Będziemy czekać
Cytat:
No właśnie
|
|
|
#1610 |
|
Raczkowanie
|
jakoś nie miałam weny by napisać że ja od piątku to tak równą godzinkę na orbim "siedzie" ale wczoraj już mi mięśnie mówiły NIE i tylko 40 minut
![]() AzjatSmok mam pytanie jak wygląda taki program? zmieniasz prędkość, obciążenie czy czas jazdy? a może wszystko?
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane! Zazdroszczę Wam mobilizacji. Mój TŻ wrócił tydzień temu z platformy i mnie rozleniwił (jak zwykle
), ale dzisiaj po powrocie z biura nawet się na niego nie będę patrzyć , tylko wskakuję na orbiego
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
ja też ostatni tydzień się leniłam, ale od dziś nie ma zmiłuj już zaliczyłam 40 min i chociaż nie mam wyrzutów,
powiedzcie mi, czy to ma sens 40 min orbiego z rana plus 20 min po południu? powiem szczerze że nie daje rady 60 za jednym zamachem, a i tez czasami 4- miesieczny dzidziuś nie pozwala, |
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Jestemn dziewczyny, jestem
Nadal cwicze, jak zawsze Ostatnio mam duzo roboty w domu, dzisiaj myje okna, wiec same wiecie. W sobote jedziemy do Polski, wiec cwiczyc nie bede, ale nadal dietkowac bede ) Ciesze sie, ze o mnie pamietacie Mysle, ze od jutra bede miala odrobine wiecej czasu, takze bede pisac
|
|
|
|
#1614 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczęta
![]() Śnieżynka i jak tam okienka wypucowane ??Wczoraj miałam niestety przerwę w pedałowaniu , no ale dzisiaj już śmigałam 40 minut i machnęłam jeszcze godzinkę na hula-hop
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko wypucowane
ale dzisiaj spadl snieg ![]() Godzinka zaliczona
|
|
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
Hej ja właśnie kupiłam magnetycznego York x301 fakt że drogi ale jak na razie uważam że warto przede wszystkim dlatego, że on ma różne gotowe programy w tym sterowane pulsem czyli utrzymuje stały puls dla mnie pomiędzy 150-180 wtedy jest najefektywniejsze spalanie tłuszczu (informacje od koleżanki która właśnie kończy kurs instruktorki fitness). No i ma duże koło zamachowe dzięki czemu zmienia się łagodnie obiążenie no i obciążenie najlepiej jak jest sterowane elektronicznie. Ja po prostu włanczam sobie program np. weightlost i powtarzam go 2-3 razy więcej na razie nie daje rady :/ ale z czasem będzie na pewno lepiej
|
|
|
|
#1617 |
|
Rozeznanie
|
Wracam do cwiczen!!! Wczoraj 15 minut! Ale od dzis juz na bank biore sie za siebie!!
|
#1618 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj na Orbim standardowo
czyli 40 minut |
|
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki!!!
![]() A mnie leń złapał. W sobotę ostatni raz ćwiczyłam. Ale dzisiaj ukręciłam 30 minutek. Koniec dobrego!!!Trzeba wziąść się za siebie.
|
|
|
|
#1620 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
ja wczoraj jak zwykle godzinkęva dziś coś kolano mi odmawia i tylko 30 minut ![]() czy u Was też jest śnieżyca ![]()
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

ale widzę , że centymetry lecą bo weszłam w stare spodnie 

and nothing else matters