|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
♥
|
Dot.: Orbitrek
myszeczko zapisujesz sie w recepcji i idziesz na zajecia. nie ma nowych ani starych grup w kazdej chwili moze kazdy przyjsc. Tak byłam ponieważ ja chodze na siłownie do pro aktiv i kiedys wstąpiłam
|
|
|
|
#1892 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff.... skończyłam
)))40 min orbitreku i ćwiczenia, które poleciłaś dzisiaj ;-)))) Hmm... korci mnie ta siłownia, ale jam biedna studentka, wiec tyle nie wyciągnę kasy.. a korki u dzieciaków się pokończyły ![]() ps. ach ten mój słomiany zapal ;p
|
#1893 |
|
♥
|
myszeczko no nie dziwie sie bo siłownie sa drogie, ja chodze tam jedynie dlatego ze mam znizke inaczej ćwiczyłabym w domu
|
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
Cześć babeczki
![]() Moje 40 minut na Orbim właśnie zaliczyłam
|
|
|
|
#1895 |
|
Wtajemniczenie
|
Super
![]() Ja jeszcze pochwalę się pierwszym dniem weidera i długim rozciąganiem
|
#1896 |
|
Przyczajenie
|
Kochane dziewczyny powiedzcie mi,bo może wiecie lepiej.O wyborze orbitka zdecydował u mnie fakt,że działa on na wszystkie partie ciała. Tak wyczytałam na stronach sklepów sportowych. A następnie gdzieś na forum doczytałam się, że orbitek głównie kształtuje nogi,pośladki i ramiona. Tak więc zastanawiam się, a co z mięśniami brzucha??Czy orbitek ma jakikolwiek wpływ na nie? Zależy mi bardzo na pozbyciu się fałdki na brzuchu,która jest moją pamiątką po urodzeniu dziecka. Poza tym, to nie tyle chciałabym schudnąć z orbitkiem,co wymodelować uda i pośladki. No i jeszcze umięśnić nieco moje zwiotczałe ramiona. Moja waga waha sie w granicach 50-52 kg,więc nie specjalnie myśle o schudnięciu
Czytałam wyżej,że orbitek pomaga pozbyc się cellulitu,który jest również moją zmorą. To bardzo pocieszające, że jednak jest sposób aby się go pozbyć. Będę więc pedałować zawzięcie,aby to szybko nastąpiło. Tak więc miłego orbitkowania dziewczynki! Ps.podziwiam te zdeterminowane,które trenuja dwa razy dziennie ![]() Aha,jeszcze jedno,czy to możliwe,żeby po 12 razach na orbitku zgubić w udach 3 cm? Tyle,że obwód brzucha pozostał bez zmian
|
|
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kobity
![]() Ja dziś nie ćwiczę , nie ma mowy |
|
|
|
#1898 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja powiem, że ćwiczylam 35 min. z weiderem i silowymi na nogi
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
Haloooo , a co tu tak cicho ...
Wczoraj byłam godzinkę na rowerze a dziś marniutko , zaledwie pół godzinki na Orbim ...
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Też wczoraj śmigałam na rowerze, a dziś kompletnie nic
Jutro może się skuszę na orbiego
|
|
#1901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
)))Chciałam powiedzieć na szybciutko, że zrzuciłam 5 kg )))Dzięki orbitkowi, siłowym i pomocy dziewczyn z grupy DIETETYKA
Ain't No Mountain High Enough Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-06-15 o 11:45 |
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1904 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny,
narzędzie "tortur" posiadam od miesiąca i w tym czasie przeanalizowałam caaały wątek. Walczę z tłuszczem mniej więcej 5-6 dni w tygodniu, do tej pory ok 30min. Bez zaniedbywania przyjaźni z ptasim mleczkiem i żelkami, oraz bez żadnych diet po miesiącu odnotowałam 6cm mniej w talii(!!!), 5 w biodrach i 4 w łydce!!! Znaczy się prawdą jest, że wszystkie partie działają! Kibicuję Wam dalej, walcząc równie uparcie
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak z cellulitem?? rozprawiłaś się z nim do końca?? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Orbi mi się rozpadł na części. A co śmieszniejsze- podczas jazdy ![]() To nie jest śmieszne buuuu ;p
|
#1907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja muszę wrócić do jazdy na moim...zanim i jego czas nadejdzie
|
|
#1908 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a lato za pasem pozdrowionka
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakiś czas temu pytałam Was o sprzęt i nadal nie kupiłam ;p
zabieram się jak pies do jeża. Sprawdzałam teraz na allegro takie w granicach 400 zł, jak napisała kidk, ale one mają 5kg koła zamachowe. Czy to nie za mało? Jakiej wagi właściwie powinno być koło? |
|
|
|
#1910 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje spadku wagi Cytat:
![]() Cytat:
mam orbiegood wrzesnia,dalej sie z nim nic nie stalo |
|||
|
|
|
#1911 |
|
Przyczajenie
|
się znaczy nieporozumienie z tym całym celulitem
ja mam sprzęt powystawowy z 8kg kołem. też z allegro .nie narzekam
|
|
|
|
#1912 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Dziewczyną które zrzuciły zbędne kg i cm gorąco gratuluję ![]() Ja wczoraj machnęłam 40 minut , a dzisiaj byłam półtorej godzinki na rowerze i nóg nie czuję ale jestem z siebie dumna ![]() |
|
|
|
#1913 |
|
Wtajemniczenie
|
czytałam sobie Wasz wątek od jakiegoś czasu i dopiero dziś stwierdziłam że się do was przyłącze
dawno na nim nie jeździłam od jutra zacznę, ciekawe jak z moja kondycją zazdroszcze Wam takich świetnych efektów
|
|
|
|
#1914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
))
|
|
#1915 | |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mój orbi sie popsuł
![]() Nie ma nawet miesiąca,a już się śruba w pedale wyrobiła, zpiłował się cały gwint. Mój mąż wczoraj długo walczył,żeby doprowadzić mojego orbiego do stanu używalności. Pokombinował i dzisiaj mam go sprawdzic. Jestem zalamana, bo juz sie chyba uzaleznilam od codziennej godzinki na moim orbim;( ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Edytowane przez Katrina78 Czas edycji: 2009-06-16 o 11:03 |
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
12km / 35 minut
mam nadzieje że za miesiąc wrócę do mojej figury sprzed roku bo przez maturę trochę mi się przybyło |
|
|
|
#1917 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Od początku mi coś w tym nie pasowało. |
|
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
Siemka laski
![]() Mój Orbi już drugi dzień stoi i się kurzy ![]()
|
|
|
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
ojej jak ja na wizażu dawno nie byłam. Bardzo sie ciesze że powstał ten watek ponieważ również od 3 tygodni jestem orbitrekowiczką hehe
![]() JUż sie nieraz na wizażu rozpisywałam o mojej niesamowitej wręcz obsesyjnej chęci zrzucenia paru kg dokładnie 7 kg. od 3,5 misięca jestem na diecie, ćwicze, robie masażę, kremuje się wyszczuplaczami i zrzuciłam 2,5 kg.. marniutko prawda?( waze obecnie 58 przy 166 cm)Nie wiem czemu waga nie chce sie ruszać, choć widze po spodniach że straciłam pare ładnych cm Na orbitreku daje rade nie więcej niż 20 minut non stop , ale ogólnie ćwicze po 45 minut dziennie. Dziś jestem bardzo zadowolona i polecam wam ten system : ćwiczyłam około 15 minut na orbitreku, potem udałam się na basen 45 minut ostrego pływania, po powrocie znowu 15 minut orbitreka.. czuje się poprostu bosko
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Halooooo!
Nikt już nie ćwiczy? Ja ostatnio trochę na orbim pojeździłam, bo pogoda niedopisywała , ale dziś po prawie dwóch tygodniach wskoczyłam na rower
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

)))

, ale dziś po prawie dwóch tygodniach wskoczyłam na rower