|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam na wymianę
a mozesz wrzucic link do swojego watku? pozdrawiam
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
pytalam czy widzisz cos u mnie za serum CP+, jesli nie to spoko...wspominalas kilkaktornie o reversalist avon i innych rzeczach....
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucę filtr Biodermy
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Guerlain Meteorites Mythic: PODZIELĘ SIĘ: kulkami , ja ich sama nie zużyję, a to już moje 5 meteorki, więc mam czym się miziać, opakowanie najchętniej zatrzymam, ale można negocjować - Guerlain Meteorites Pastel White: podzięlę się, bo ich nie zużyję sama.
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- masło Mineral Care o zapachu grejpfruta, zużycie ok 1,5-2cm od góry, data ważności 09/2012, zdjęcia mogę wrzucić później - mgiełka wzmacniająca Farmona Radical, zużycie widoczne na zdjęciu, data ważności 05/2010 - maseczka rozgrzewająca z cynkiem Garnier Czysta Skóra, opak. 1x6ml, data ważności 04/12/2011 - maseczka odżywcza Garnier Odżywienie i Komfort, opak. 2x6ml, data ważności 11/12/2010 ? odp. proszę u mnie ![]()
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
chyba o mnie zapomniałaś
ja mam nowy watek kosmetyczny i tam wszystkie miniatury. Śpiechaj się mała bo mnie atakują żeby to zgarnąć
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, mi pasuje.
A z tym masłem, jak długo będziesz czekać na odp.?
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
odpisuję u Was, dziewczyny. pozdrawiam
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
to czekam
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
do Warszawy mam z 250km moja droga
ale Ty pewnie do mnie masz bliżej więc zapraszam na kawkę
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha te Twoje maseczki są malusie więc chyba musiałabyś dołozyć te masełko..
Daj znać, co robimy, ja mogę już wysyłać w poniedziałek, bo i tak będę na poczcie w zw. z wymiankami ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Chyba, że dorzucisz: - JEDWAB w płynie, L’Biotica, saszetki, 3x1,5ml, data ważności 02/2011 - JEDWAB w płynie, L’Biotica, w buteleczce, jako gratis dostałam do maseczki, długa data ważności – gdzieś mi się zapodział, ale jest - JEDWAB w płynie, Biosilk, Silk Therapy, mała buteleczka, zostało niewiele mniej niż połowa, zakupione w USA, od momentu otwarcia minęło 5 miesięcy - EVELINE, Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, 250ml, data ważności 10/2011, nowy, nieużywane albo Perfectę Slim zamiast masełka?
|
|
#583 |
|
Wtajemniczenie
|
- BIODERMA SENSIBIO H20, micel, NOWY, nieotwierany, opakownie 250ml, mam dwa, ale raczej wymieniłabym jeden, data ważności 11/2012
- DAX COSMETICS, 1 chusteczka samoopalająca do stosowania do twarzy i ciała Dax Cosmetics, data ważności 11/2010 - masażer AVON, nieużywany, dostałam jako gratis do zakupów - jaki? coś u mnie?
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nie wiem jak długo. wymieniam się z mucią już długo i jakoś sie wymienić nie możemy
napiszę jej jeszcze wiadomość przypominającą. pozdrawiam!
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nic nie wypatrzyłaś bo spodobały mi się też ampułki z dokładki
Poza wątkiem mam puder IsaDora Velvet Touch nr 12, pędzel do pudru Rossmann i profesjonalny pędzelek do cieni. Gdyby coś Cię zainteresowało daj znać
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
jak leci
torebki na koniec bo mam milion a jeszcze mnie skusisz na jakąś i dopiero będzie ![]() może spodnie pierwsze--- im mniejsze tym lepsze
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
mgiełkę i ampułki Radical oraz Dax i Eveline wyszczuplające balsamy?
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
- LRP, Pityval, NOWY, nieotwierany PUDER JEDWABNY, dr Hauschka, mogę odsypać wg uznania, - DAX COSMETICS, Perfecta Slim, Serum koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów, nowy Zapraszam do wątków )
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-02-07 o 09:23 |
|
|
|
|
#590 |
|
Zadomowienie
|
Od 14 kulek
![]() Podoba mi się jeszcze: PUDER JEDWABNY, dr Hauschka, mogę odsypać wg uznania, puder zakupiony w Aptece Homeopatycznej na ul. Miłej, sama go nie zużyję, data ważności 12/2012
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-02-07 o 11:09 |
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
BIODERMA SENSIBIO H20, micel, NOWY, nieotwierany, opakownie 250ml, mam dwa, ale raczej wymieniłabym jeden, data ważności 11/2012
ESTEE LAUDER, Perfectionist CP+, Wrinkle Lifting Serum, opakowanie 30ml, z kartonikiem, zużycie od góry 5mm, serum jest świetne - w tydzień pozbyłam się dwóch zmarszczek na czole, ale mnie potwornie zapchał, TŻ się pomylił, bo miał kupić ANR EL, zamienię najchętniej właśnie na Advanced Night Repair EL lub inne porządne serum, kod A38, kosztowało 255zł KANEBO, SENSAI, Sensai Silk, Aktywne Serum Nawilżające, opakowanie 40ml, NOWE, nieotwierane, TŻ się pomylił i kupił nie to co trzeba, kosztowało mnie 330zł, chętnie wymięnie na inne serum wysokopółkowe lub coś co mi się naprawdę przyda, kod 93GL coś u mnie za te rzeczy? |
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
wievc tak zwolnilam koncentrat
interesuje mnie: - EASY STRAIGHT, Blow-Dry Straightening Spray, spray zakupiony w USA, który prostuje włosy i jednocześnie skraca czas suszenia, świetny - to już moje 3 opakowanie, ale już mi się znudziły proste włosy , nie obciąża, pozostało niewiele ponad połowa z 200ml, od otwarcia minęło 7 miesięcy - EASY STRAIGHT, Flat-Iron Finish, żel w pompce do prostowania włosów bez prostownicy (!), u mnie spisywał się świetnie, stosowałam go z powyższym sprayem, nie obciąża włosów, radzi sobie także z puszeniem włosów, zostało 2/3 opakowania ze 118ml, niesamowicie wydajny, rok minął od momentu otwarcia, BIODERMA SENSIBIO H20, micel, NOWY, nieotwierany - NEUTROGENA, tonik Neutrogena Pore Refining Toner zwężający pory, opak. 250ml, zużycie do napisu ‘refining’, kod na opakowaniu LOT0037C - MINERAL CARE, masło o zapachu grejpfruta, zużycie ok 1,5-2cm od góry, data ważności 09/2012, - SALLY HANSEN, Hard as nails, kolor Natural Tint (różowy w kolorze paznokcia), odżywka kupiona w USA, opakowanie 13,3ml, zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu, - GUERLAIN, Guerlain Meteorites Mythic: mam następujące kulki: 7 fioletowych 6 różowych, 5 szampaśskich, 3 perłowe, brakuje tylko białych i zielonych, których było tyci tyci w opakowaniu - EDM, róż Pink Ribbon, wersja błyszczący, z 1g zostało około 90% + to co na siteczku, do opakowania nie był pchany pędzel ani palce i - kuferek na kosmetyki, zdjęcia na życzenie jaki to kuferek?? mam nowy watek moze cos wygrzebiesz
|
|
#593 |
|
BAN stały
|
witaj
wypatrzysz cos u mnie za: BIODERMA SENSIBIO H20, micel, NOWY, nieotwierany, opakownie 250ml, mam dwa, ale raczej wymieniłabym jeden, data ważności 11/2012 - EASY STRAIGHT, Blow-Dry Straightening Spray, spray zakupiony w USA, który prostuje włosy i jednocześnie skraca czas suszenia, świetny - to już moje 3 opakowanie, ale już mi się znudziły proste włosy , nie obciąża, pozostało niewiele ponad połowa z 200ml, od otwarcia minęło 7 miesięcy - EASY STRAIGHT, Flat-Iron Finish, żel w pompce do prostowania włosów bez prostownicy (!), u mnie spisywał się świetnie, stosowałam go z powyższym sprayem, nie obciąża włosów, radzi sobie także z puszeniem włosów, zostało 2/3 opakowania ze 118ml, niesamowicie wydajny, rok minął od momentu otwarcia, - RADICAL, Farmona, całe opakowanie, czyli 15 ampułek, każda po 5ml, data ważności 11/2010, mam także sterylne pipetki, opakownie troszkę mi się naddarło, bo do niego były przyklejone suplementy diety ? odp prosze u mnie |
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam zdjecia kuferka. jego wymiary: wysokość 17cm, długość 26cm, około 17-18cm (z przodu lekko zaokrąglony). w srodku 4 gumki, kieszonka, lusterko, 6 gumeczek na wieczku. rączka do trzymania, zamykany- zamek działa bez zarzutu.
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
nie chca mi sie wgrac zdjecia, ktore pokazuja jak kuferek wyglada w srodku
wiec prosze mi przypominac, to wrzuce pozniej. pozdrawiam---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- lilmary, esterie, kasza manna, niestety nic. ddiana, z pielegnacji nic nie znalazlam, ale pomyslalam o perfumach ![]() asix, to masażer ręczny, są na nim te kuleczki co się obracają, ale niestety nic u Ciebie nie wypatrzyłam dla siebie. aniaaa, podobaja mi sie 2 tubki kremu svr i pasta elmex, ale to za malo za micel. pozdrawiam tompola, wpadla mi w oko tylko maseczka ziaja pro, ale najpierw i tak wolalabym odlewke na sprobowanie. pozdrawiam mucia, mi sie podobaja: -koncentrat avon -zel pod prysznic palmolive -vichy 10ml podklad kolor opal, ten nieotwierany -zel garnier do mycia twarzy -krem do stop orfilame -maska do wlosow farbowanych elseve -pedzel wachlarz lancrone moniar, prawdopodobnie bede juz miala kremik matujacy z innej wymianki, wiec zostaje effaclar k, euphoria 7ml, wiec znow raczej nam sie nie oplaca wymieniac. pozdrawiam
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mnie interesuje kuferek
- EASY STRAIGHT, Blow-Dry Straightening Spray, spray zakupiony w USA, - EASY STRAIGHT, Flat-Iron Finish, żel w pompce do prostowania włosów BIODERMA SENSIBIO H20, micel, NOWY, nieotwierany - NEUTROGENA, tonik Neutrogena Pore Refining Toner - MINERAL CARE, masło o zapachu grejpfruta, - SALLY HANSEN, Hard as nails, - GUERLAIN, Guerlain Meteorites Mythic: mam następujące kulki: 7 fioletowych 6 różowych, 5 szampaśskich, 3 perłowe, brakuje tylko białych i zielonych, których było tyci tyci w opakowaniu - EDM, róż Pink Ribbon,
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
które perfumy Cie interesują i jakie poj?
|
|
|
|
|
#600 |
|
Rozeznanie
|
Najchetniej przygarnelabym odsypke Beige Chick. Podoba mi sie jeszcze serum Kanebo i micel Sensibio. Czy oprocz miniaturek Clarins podoba Ci sie u mnie cos jeszcze?
BTW Twoj TŻ chyba Ci duzo kosmetycznych niespodzianek przynosi do domu ![]() A co do bronzerow Nouba to za kazdym razem jak je ogladam w Douglasie wydaja mi sie jakies takie pomaranczowe strasznie i swiecace... Nie moge sie do nich przekonac, choc opinie na KWC maja swietne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

żeby to zgarnąć