|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Mam na wymianę
akurat miedzy paczka do kg a kg do 2ch - jest ok 2zł róznicy
![]() odswiezyłam watek wygrzeb jeszcze raz cos chcesz a tak mniejwiecej ile jest tej wanili? porobilam porzedk w kosmetyczkach i zaraz Ci napisze co mnie interesuje poza masłami ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- 2 masła mineral - AA, krem nawilżający AA Therapy Witaminy, opak. 50ml, NOWY, bez kartonika, data ważności 01/2012, - CLINIQUE, Youth Surge SPF 15, wersja dry combination, miniaturka 7ml, NIEUŻYWANA, nieotwierana, dostałam jako gratis do zakupów, ale miałam niedawno próbkę tego kremu i mi nie odpowiada, kod AB8 - NEUTROGENA, tonik Neutrogena Pore Refining Toner zwężający pory, opak. 250ml, zużycie do napisu ‘refining’, kod na opakowaniu LOT0037C - ESSENCE, biała kredka do paznokci, użyta parę razy, jeszcze nietęperowana, opakowanie 1,9g - SALLY HANSEN, Hard as nails, kolor Natural Tint (różowy w kolorze paznokcia), odżywka kupiona w USA, opakowanie 13,3ml, zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu, - łatwo oddam - SALLY HANSEN, odżywka do paznokci Sally Hansen HARD as NAILS, nie jest napisane ile ma w opakowaniu ml, ale zużycie jest do górnej granicy różowego paseczka, kawałeczek naklejeczki mi się oderwał , kod 12 - łatwo oddam - ISA DORA, cienie isa dora 27 amethyst crystal, bez pacynki, zuzycie widoczne na fotce
|
|
#752 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ja jestem kolorystyczną analfabetką
![]() Korektor jest jaśniutki,rozświetlający. Jakby co,to możemy się spotkać i zobaczysz i ocenisz przed podjęciem decyzji ![]() Jeśli chodzi o maseczki,to tam,gdzie jest 1/3 mogę Ci oddać,a tej nowej bym nie rozpieczętowywała na odlewkę.... |
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
-odlewka plynu do demakijazu ziaja pro
-2 kremy rossmann do stop -krem oriflame do stop -cienie inlot brzoskiwnie i brazy -czerwony lakier maybelline - pedzelek wieksza miotelka i ostatni od dolu pedzelek ze zdjecia -TRAN -ktorys z lakierow fioletowych (co są 4 na zdjeciu), tylko taki ktory ma najdluzsza date waznosci __________________ za 2 masła mineral - AA, krem nawilżający AA Therapy Witaminy, opak. 50ml, NOWY, bez kartonika, data ważności 01/2012, - CLINIQUE, Youth Surge SPF 15, wersja dry combination, miniaturka 7ml, NIEUŻYWANA, nieotwierana, dostałam jako gratis do zakupów, ale miałam niedawno próbkę tego kremu i mi nie odpowiada, kod AB8 - ESSENCE, biała kredka do paznokci, użyta parę razy, jeszcze nietęperowana, opakowanie 1,9g - SALLY HANSEN, Hard as nails, kolor Natural Tint (różowy w kolorze paznokcia), odżywka kupiona w USA, opakowanie 13,3ml, zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu, - łatwo oddam - SALLY HANSEN, odżywka do paznokci Sally Hansen HARD as NAILS, nie jest napisane ile ma w opakowaniu ml, ale zużycie jest do górnej granicy różowego paseczka, kawałeczek naklejeczki mi się oderwał , kod 12 - łatwo oddam - ISA DORA, cienie isa dora 27 amethyst crystal, bez pacynki, zuzycie widoczne na fotce ?? ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- ok ja zarezerwowalam wszystko i czekam teraz na Ciebie ![]() kidy bedzie wiadomo co z tymi masłami
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
#755 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Tu maseczka:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-354918 A co do korektora,to nie mam pudełka Zaraz rozczytam co ma na nalepce
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Witaj. Jestem zainteresowana
BOURJOIS, puder mineralny, DAX COSMETICS, Perfecta Slim, Serum koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów, nowy, nieużywany, opakowanie 200ml, data ważności 02/2012, a może jeszcze chociaż trzy kuleczki GUERLAIN?? Czy puder nie jest przeterminowany? Rozumiem że kupiłaś go rok temu w lipcu tak? Podkład BeYu jest jasny ale nie najjaśniejszy z dostępnych kolorów, chyba drugi pod tym wzgledem. Świezutki, kupiony ok. tygodnia temu w Douglasie. Tu podaje link do strony z tym podkładem http://www.beyu.de/index.php?id=114 Poczytaj opinie na KWC jeśli masz ochotę, dziewczyny bardzo go chwalą. Ja jednak lepiej czuje sie w jaśniejszych odcieniach dlatego ten bourjois wpadł mi w oko
Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2010-06-04 o 11:45 |
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
Więc sprawdze jeszcze w sklepie ten bourjois.. A powiedz prosze czy GUERLAIN, Pastel White, Beige Chic chcesz wymienic tylko na inne kulki?
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Ewentualnie jestem jeszcze zainteresowana EDM, puder w formule Intensiv, Perfect Przepraszam, wycofuję wszystkie propozycje Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2010-06-05 o 19:47 |
|
|
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem chetna
Z tym, ze teraz przy sobie mam tylko podklad, avon i ampulki zostaly w anglii, wiec nie wiem jak z ta wysylka zrobic. Moge Ci teraz wyslac podklad (w przyszlym tygodniu), Ty mozesz mi wyslac na polski adres (taniej dla Ciebie), a reszte Ci bym z Anglii doslala lub jesli wolisz mozemy poczekac az wroce i wtedy calosc Ci w jednej paczuszce wysle
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
- BOURJOIS, puder mineralny, prasowany Bourjois Eclat Mineral, odcień najjaśniejszy 02 vanille, doskonałe opinie na KWC, dla mnie niestety za jasny, kupiony w lipcu tego roku, z gąbeczką, puderniczka w świetnym stanie, kod z opakowania 1002, zdjecia w poscie 504 na stronie 17 ?
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
no to tak z tego co chcesz mam
termalki vichy 2 szt ellexir koncentrat Aflofarm, LipoControl, Apteczny Balsam do ciała antycellulitowy 150ml Avon, Foot Works, Foot&Leg Reviving Lotion (Odświeżający balsam na zmęczone nogi) rool-on nowy Nuxe, Creme Nirvanesque Enrichie, 2ml Lierac, Creme Mesolift, Anti-Age Eclat, 2 szt. po 3 ml Estee na ten moment ma otrzymać inna wizażanka ale czekam od niej na paczkę od ponad tygodnia i coś do mnie nie dochodzi a z kontaktem też jest kiepsko więc poczekam jeszcze do niedzieli i jak nie dostanę od niej paczki to wróci do wymianki co do n=meteorkow mi odcień nie robi różnicy napisz ile możesz oddać i jakich kulek , bo na meteorkach zalezy mi najbardziej potem na ARTDECO, puder utrwalającym pianka i jedwab mogą być choć nie mam jakiegoś większego parcia na nie czekam na Twoje propozycje
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
wielka szkoda ze niemsz maseł wiecej
![]() hmm to teraz tak AA, krem nawilżający AA Therapy Witaminy, opak. 50ml, NOWY, bez kartonika, data ważności 01/2012, - CLINIQUE, Youth Surge SPF 15, wersja dry combination, miniaturka 7ml, NIEUŻYWANA, nieotwierana, dostałam jako gratis do zakupów, ale miałam niedawno próbkę tego kremu i mi nie odpowiada, kod AB8 - NEUTROGENA, tonik Neutrogena Pore Refining Toner zwężający pory, opak. 250ml, zużycie do napisu ‘refining’, kod na opakowaniu LOT0037C - MINERAL CARE, masło o zapachu grejpfruta, zużycie ok 1,5-2cm od góry, data ważności 09/2012, - AVON, skrub do stóp z serii zielona herbata i mięta, data produkcji 05/05/09, zostało 60-70% - AVON, balsam chłodzący do stóp i nóg Avon z serii zielona herbata i mięta, data produkcji 05/05/09, zostało około 60-70% - trudno ocenić - ESSENCE, biała kredka do paznokci, użyta parę razy, jeszcze nietęperowana, opakowanie 1,9g - SALLY HANSEN, Hard as nails, kolor Natural Tint (różowy w kolorze paznokcia), odżywka kupiona w USA, opakowanie 13,3ml, zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu, - łatwo oddam - SALLY HANSEN, odżywka do paznokci Sally Hansen HARD as NAILS, nie jest napisane ile ma w opakowaniu ml, ale zużycie jest do górnej granicy różowego paseczka, kawałeczek naklejeczki mi się oderwał , kod 12 - łatwo oddam - ISA DORA, cienie isa dora 27 amethyst crystal, bez pacynki, zuzycie widoczne na fotce
|
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
- BOURJOIS, puder mineralny, prasowany Bourjois Eclat Mineral, odcień najjaśniejszy 02 vanille, doskonałe opinie na KWC, dla mnie niestety za jasny, kupiony w lipcu tego roku, z gąbeczką, puderniczka w świetnym stanie, kod z opakowania 1002, zdjecia w poscie 504 na stronie 17
- EDM, puder w formule Intensiv, Perfect, big, użyty parę razy, bezpiecznie określam na 90-95%, nie były pchany pędzel do środka, ani na wieczko, - GUERLAIN, Pastel White, LRP, podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, tubka 30ml, pozostało około 70-80% (nawet nie ma tych "dołków" co się na tubce robią od wyciskania) , data ważności 11/2010 łatwo oddam to mi sie podoba
|
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane!
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
GARNIER, maseczka odżywcza Garnier Odżywienie i Komfort, opak. 2x6ml, data ważności 11/12/2010 NAIL TEK, Renew, Cuticle Oil, kupiony w USA, opakowanie z pipetką 15ml, ubyło około 3-4 mm od góry łatwo oddam DAX COSMETICS, Perfecta Slim, Serum koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów, nowy, nieużywany, opakowanie 200ml, data ważności 02/2012, |
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
- EDM, puder w formule Intensiv, Perfect, big, użyty parę razy, bezpiecznie określam na 90-95%, nie były pchany pędzel do środka, ani na wieczko,
LRP, podkład La Roche Posay Toleriane kolor 10 ivory, tubka 30ml, pozostało około 70-80% (nawet nie ma tych "dołków" co się na tubce robią od wyciskania) , data ważności 11/2010 łatwo oddam baaaaaaaaaaaaaaaaardzo zalezy mi na tych dwoch rzeczach
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane!
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Kochana, ale to jest tylko mała próbka. Nie wiem co chciałabyś za to oddać z rzeczy które mi u Ciebie wpadły w oko?????
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
interesuja mnie:
- ESTEE LAUDER, Perfectionist CP+, Wrinkle Lifting Serum, opakowanie 30ml, z kartonikiem, zużycie od góry 5mm, - KANEBO, SENSAI, Sensai Silk, Aktywne Serum Nawilżające, opakowanie 40ml, NOWE, nieotwierane, zapraszam do mojego watku, moze cos znajdziesz... ![]() mam jeszcze kerastase activeur 7 - przeciw wypadaniu wlosow...ja nie umiem tego uzywac niestety...
|
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
To super! Ja rowniez jestem bardzo chena na wymiane
Paczuche wyslalabym Ci jutro (tylko powiedz czy prprytet czy ekonomiczny), ale niestety jako, ze juto wyjezdzam juz z PL Ty bedziesz musiala mi wyslac paczuszke do UK. Aha no i z gory zaznaczam, ze pudeleczko mi sie troche w podrozy poturbowalo z podkladem wszystko jest ok, tylko pudelko sie pogielo. No i tusz moge dorzucic, z tym, ze ja go ostatnio uzywalam kilka razy, wiec i zuzycie sie zwiekszylo.
Edytowane przez chrum Czas edycji: 2010-06-14 o 22:03 |
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobało mi się
SORAYA, koralowa maseczka głeboko nawilżająco-dotleniająca (Kuracja dotleniająca) Soraya Beauty Creator, opak. 75ml, pozostało ok. 70%, data ważności 06/2011 - latwo oddam MINERAL CARE, masło o zapachu grejpfruta, zużycie ok 1,5-2cm od góry, data ważności 09/2012,? choc nie wiem,czy znajdziesz cos u mnie...
|
|
|
#775 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, interesuje mnie:
- AA, mydło do delikatnej i wrażliwej skóry AA Cera Wrażliwa, NOWE w kartoniku, nie otwierane, data ważności 02/2012, - CLINIQUE, żel do mycia twarzy liquid facial soap, dry combination skin, zostało około 60-70%, trudno powiedzieć, opak. 50ml, kod O38 - NEUTROGENA, tonik Neutrogena Pore Refining Toner zwężający pory, opak. 250ml, zużycie do napisu ‘refining’, kod na opakowaniu LOT0037C - DAX COSMETICS, Perfecta Slim, Serum koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów, nowy, nieużywany, opakowanie 200ml, data ważności 02/2012, Znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem mogę poszperać w materiałach do francuskiego....
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane!
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
to moze
SORAYA, koralowa maseczka głeboko nawilżająco-dotleniająca (Kuracja dotleniająca) Soraya Beauty Creator, opak. 75ml, pozostało ok. 70%, data ważności 06/2011 - latwo oddam i bioderma, sebium akn mat, jeszcze wazny rok, otwarty został 1,5 miesiąca temu, zostało około 1/4 lub 1/3 - trudno ocenić, na pewno na solidne wyprobowanie starczy podoba mi sie ? czy oplaca ci sie taka wymiana? co proponujesz?
|
|
|
#778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Paradiso perduto, jak mi milo, ze sie do mnie odezwalas, juz kilka razy zagladalam do Twojego watku, bo po pierwsze masz boskie rzeczy, a po drugie masz super nicka - szkoda, tylko ze stracony
a wiec do rzeczy! najchetniej wzielabym Twoje wszystko hihi, ale glownie chodzi mi o:CLINIQUE, żel do mycia twarzy liquid facial soap, dry combination skin, zostało około 60-70%, trudno powiedzieć, opak. 50ml, kod O38 CLINIQUE, krem Dramatically Different Moisturizing GEL Clinique, opak. 125ml, zuzycie widoczne na zdjeciu, kod P68, kupiony w grudniu w Bloomie's masażer AVON, nieużywany, dostałam jako gratis do zakupów, Co Ty na to? Sprawdzilam ceny i mam wrazenie, ze Cie nie ograbiam Pozdrawiam serdecznie
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane!
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.