|
|
#1981 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Od młodszego brata i przyjaciela TŻ o tej samej treści: "o, jakie ładne". To był Chopardowski Wish.
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka dni temu moja znajoma skomentowała moje perfumy:
O, jak ty ładnie pachniesz Słoniem! Że pachniałam ładnie to bezsprzeczne- ale Słoniem a Mitsouko
|
|
#1983 |
|
Konto usunięte
|
Dziś co krok w pracy byłem komplementowany
![]() Sam zapachu prawie nie czułem już, a ochy i achy się sypały W użyciu były NaP |
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;45397271]Dziś co krok w pracy byłem komplementowany
![]() Sam zapachu prawie nie czułem już, a ochy i achy się sypały W użyciu były NaP Ja miewam podobnie i nie dziwota - NaP ma całkiem niezły ogon I nich mi ktoś jeszcze raz powie, że ambroksan nie pachnie
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Cały czas zbieram komplementy w pracy za Flowerbomb i LVEB
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko, że ja te tak słabo czuję ![]() A ambroxan oczywiście pachnie, na mnie to czyste chłodne powietrze
|
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;45397271]
W użyciu były NaP może mnie ktoś uświadomić od czego to skrót ?
|
|
#1988 |
|
Konto usunięte
|
Not A Perfume Juliette Has A Gun
http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ju...ume-10296.html |
|
|
|
|
#1989 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;45405231]Not A Perfume Juliette Has A Gun
http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ju...ume-10296.html[/QUOTE] aaa no fakt, dzięki
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mój teść (którego bardzo lubię nota bene) powiedział mi
- Anna, ale masz intensywne perfumy.. - no ale ładne czy nie?? - no.. intensywne. Mam nadzieję ze to był komplement bo ja uwielbiam.. może faktycznie jechało ode mnie na kilometr bo byłam po robieniu odlewek z Hot Couture czyli czuć je zdecydowanie
|
|
|
|
|
#1991 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
O. Hot Couture w odlewkach u Ani, ja dzisiaj nim pachnę (EDT)
Z nimi faktycznie coś jest.... Psiknęłam się przed wyjściem na spacer, po dziecko. Wchodząc do szkoły musiałam wziąć psa na ręce, a że psica wtuliła mi się w szyję to pewnie zapach się przeniósł w minimalnej ilości....i w szkole wymiana zdań ( co chyba mogłam odebrać jako komplement, chociaż nie wiem...) między dziećmi brzmiała mniej więcej tak: - o, piesek! - no, mój ( mój syn) - ale mięciutki i milusi... i ładnie pachnie, kisielem malinowym - nie to nie mój pies, chociaż on czasem pachnie wanilią ( - ej ale pies, kisiel czuję, mniam! - acha...jak kisiel to pewnie moja mama, ona ma malinkowe perfumy - acha...ładnie. A już myślalam, że piesek ![]() - no mówię Ci Amela, że mój pies to prędzej wanilią byś czuła, a nie malinami, no co Ty pies i maliny?? - Krzychu chodźmy już.... ( ja)...
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2014-03-03 o 21:24 |
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy trwałe są! trzeba się cieszyć
![]() ja dziś w mini-kolejce do ksero usłyszałam "ooo, ale coś ładnie pachnie.. to chyba Ty " to nie ja to Naomi, klasyczna
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zadomowienie
|
taka anegdotka, jedziemy w aucie (Tż prowadzi, obok niego kolega a z tylu siedzę ja z drugim kolegą) i ten z przodu mówi:
-ale ktoś ładnie pachnie! kto to? a ja: głupie pytanie, pewnie, że ja. Lecz po chwili namysłu mówię, że w sumie Tż też ładnie pachnie tylko, że on bardziej słodko (Blue Sugar) a ja kwiatowo (Today) na co kolega: a to chyba Jacuś (mój Tż )lecz gdy odwoziliśmy tego kolegę do domu tym razem ja prowadziłam i ten sam kolega siedział również na miejscu pasażera z przodu i żegnając się ze mną (buziak w policzek) stwierdził: sorry Jacuś, to jednak ona tak pięknie pachnie! ![]() swoją drogą zauważylam, że Today bardzo podoba się mężczyznom bo zawsze gdy nim pachnę to dostaję komplementy od płci przeciwnej
|
|
#1994 |
|
Wtajemniczenie
|
W sobotę dostałam dwa komplementy za Oriental Soul - jeden od kumpeli a drugi od obcej kobiety, było mi bardzo miło, zwłaszcza że po raz pierwszy zostałam skomplementowana przez nieznajomą osobę
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym też dostać kiedyś jakiś komplement od obcej osoby
|
|
|
#1996 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;45520641]Haaaaa
![]() A mnie nawet kiedyś jedna pani podśeldywyła w markecie ![]() A potem w kolejce do kasy przeprosiła, że za mną łaziła, nos jej kazał Pamiętam jak dziś ![]() W użyciu był wówczas Kałamarz [/QUOTE]No za mna kiedyś chodził jakiś Pan, ale to było taaaaak dawno, chyba ze 2 lata temu. Chciałabym znowu usłyszeć komplement Szkoda, że niektórzy ludzie po prostu wstydzą/kryją się, albo mają problem z powiedzeniem komuś obcemu, że np ładnie pachnie Ja kiedyś też np. wyczuwałam od kogoś ładne perfumy i nie miałam odwagi powiedzieć wprost, że pachnie cudnie, ale teraz już nie mam z tym żadnego problemu i wale prosto z mostu
|
|
#1998 |
|
Rozeznanie
|
Przyznam, że bardzo często słyszę komplementy dotyczące mojego zapachu.
![]() Kiedyś koleżanka stwierdziła, że ja zawsze pachnę tak pięknie, ża aż chce się mnie non stop wąchać (akurat wtedy miałam na sobie Jimmy Choo EDP). W ogóle perfumy te są jednymi z najbardziej komplementogennych zapachów w mojej nieskromnej kolekcji. To właśnie nosząc Jimmy'ego pierwszy raz zdarzyło mi się, że zupełnie obca osoba zaczepiła mnie w sklepie żeby spytać czym ja tak pięknie pachnę ![]() Kolejny komplement, który zapadł mi w pamięć dotyczył Hypnotic Poison. Schodząc po schodach usłyszałam dialog dwóch idących za mną dziewczyn: "-Ty, ale tu coś zaje*******e pachnie! -No! Taką wanilią. Aż mam ochotę na ciastko!" ![]() W późniejszym czasie znajoma mojej koleżanki nie mogła wyjść z zachwytu nad HP. Stwierdziła, że zastanawiała się czy mi o tym powiedzieć, ale w ostateczności doszła do wniosku, że te perfumy są zbyt piękne żeby to przemilczeć. ![]() Wielokrotnie słyszałam też, że zapach ten wyjątkowo do mnie pasuje, że pachnę bardzo zmysłowo itp itd. Hypnotic Poison jest również zapachem najczęściej komplementowanym przez płeć brzydką. Natomiast moja bliska przyjaciółka nie może wyjść z zachwytu nad Belle d'Opium i za każdym razem kiedy mnie odwiedza zaciąga się tym zapachem Kiedy miałam na sobie Belle d'Opium usłyszałam od kolejnej bliskiej mi koleżanki, że zawsze będę jej się kojarzyła ze świetnymi perfumami. A ostatnio kompelmenty sypią się za Pure Poison ![]() Miłe słówko zdarzało mi się również usłyszeć za Lolitę Lempicką EDP, Insolence EDP, waniliową Monę di Orio, Versace Crystal Noir, Aliena EDP i klasycze Posion.
Edytowane przez Arwen123 Czas edycji: 2014-03-10 o 21:35 |
|
|
|
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
Dosłownie przed chwilą kolega z pracy skomplementował mój zapach.
TM Angel La Rose.
|
|
#2000 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
"Anka, ale Ty ładnie pachniesz, nawet świeżo po wfie!"
Od koleżanki z klasy za Fame Gagi, które uważam za dość przeciętne
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio zarobiłam 2 komplementy za Hypnose Senses. W jednym dniu na zakupach w spożywczaku od ekspedientki, innego dnia od kasjerki w Orsayu
|
|
|
#2004 |
|
Matka buldoga
|
Od jakiegos chlopaka w sklepie, ze ladnie, swiezo pachne i co to za zapach, otoz Escada Especially
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Kolega z pracy skomplementowal mnie: Diablico dzis wyjatkowo ladnie pachniesz, dodam ze jestem spsikana Edenem. Zauwazylam tez ze dostaje czesciej za niego komplementy od mezczyzn niz od kobiet
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2006 |
|
Spod wody.....
|
Taki ogólny komplement od klienta, który wszedł do biura: "od razu wiadomo, że tu kobieta pracuje, tak pięęęknie pachnie
za Lalique Le Parfume faceci lubią słodziaki
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się dziś dostał komplement sztuk 2 od 2-óch różnych osób za Bon no9 Central Park South (niby mi nie przypadły do gustu, ale coś mnie do nich ciągnie...)
|
|
|
|
|
#2008 |
|
spin doctor
|
Dziś otrzymałam komplement od pani sprzedawczyni w butiku odzieżowym za Acqua di Gioia Essenza: " Ale ładnie zapachniało jak pani weszła"
.
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka z pracy: Ale ładnie pachniesz, to avon prawda?
Ja: Nie, to Kenzo Amour
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
Po prostu: 'Ładnie pachniesz' od koleżanki za Avon Summer White Sunset, pomimo, że to taka taniocha, to ogon ma konkretny
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.