|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Wczoraj pachnialam mieszanka Truth or Dare by Madonna Naked i Coco Mademoiselle bo akurat oba zapachy do mnie przylecialy.
|
|
#2222 | |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Cytat:
|
|
|
#2223 |
|
Zadomowienie
|
Babcia skomplementowała mnie dziś za Dalilight
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Raczkowanie
|
Si GA znowu pare niewymuszonych komplementów
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki czytam ten watek od poczatku, tak pieknie piszecie o tych zapachach ze zapragnelam kilku
tylko... wlasnie... wartaloby przetestowac zanim zdecuduje sie na pelnowymiarowe flaszki stad takie pytanko... gdzie moge kupic odlewki perfum? chodzi mi o kilka ml... bede wdzieczna za pomocWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez ultravioletx Czas edycji: 2014-08-01 o 12:40 |
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj dostałam 2 komplementy za Amazingreen
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
"Kto to jest taki świeży?" - komentarz odnośnie Moment de Bonheur
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ultravioletx;475429 42]dziewczynki czytam ten watek od poczatku, tak pieknie piszecie o tych zapachach ze zapragnelam kilku
tylko... wlasnie... wartaloby przetestowac zanim zdecuduje sie na pelnowymiarowe flaszki stad takie pytanko... gdzie moge kupic odlewki perfum? chodzi mi o kilka ml... bede wdzieczna za pomoc.... allegro...albo np sklep odlewki perfum.pl
DO ZApamiętania : Dry skin is a lack of oil, dehydrated skin is a lack of water. wizażowo&pazurkowo Edytowane przez dark01 Czas edycji: 2014-08-02 o 19:58 |
|
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
tak tak dziekuje juz jedna z dziewczyn mi napisala
no wiec zeby nie bylo ze napisalam ot tak sobie po za tematem to ja dostawalam zawsze duzo komplemetow gdy nosilam na sobie Incandessence avonu kiedys pani w sklepie ktora za mna stala zapytala czym pachne bo pieknie i dla corki by kupila natomiast miss dior na nikim wrazenia nie zrobil , za to be delicious dzialalo na moja dyrektorke (z ktora mialam j.polski) jak czerwona plachta na byka... kilka razy wprost nowila ze smierdze ogorem ale na innej nauczycielce robil bardzo dobre wrazenie mowila ze pieknie na mnie leza i takze poprosila o nazwe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Duzo komplementow dostalam za Reflection
Komplement tez dostalam za Dior Forever&Ever i za Envy Me A wczoraj 2 komplementy za nowe Ivoire Balmaina ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2231 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj zostałam skomplementowana przez kierowcę autobusu, którym dojeżdzam do pracy. Kupowałam bilet, a on w pewnej chwili mówi: "Ależ pięknie Pani pachnie!, naprawdę ładny zapach". Nie powiem miło mi się zrobiło
I oczywiście było to The One, strasznie na mnie komplementogenny
|
|
#2232 |
|
Przyczajenie
|
Ja dostaję strasznie dużo komplementów, kiedy używam Avon Rare Pearls, co jest dla mnie zaskakujące, bo osobiście nie przepadam za tym zapachem, ale czasem używam dla eksperymentu właśnie i zawsze znajdzie się kilka osób, które skomplementują ten zapach
|
|
#2233 |
|
Konto usunięte
|
W trakcie mojego ciągu Diorowego zebrałem kilka komplementów za klasyka
|
|
|
|
|
#2234 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;47587665]W trakcie mojego ciągu Diorowego zebrałem kilka komplementów za klasyka Ty to musisz byc niezwykle pociagajacym facetem ![]() A ja przez ostatnich kilka dni nosilam Poeme i slyszalam, ze mam piekne i zmyslowe perfumy
|
||
|
|
|
|
#2235 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Raczkowanie
|
Chanel Allure. Wiele osób pytało się czym pachnę. Nawet mój kolega z pracy kupił je swojej żonie
|
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do tematu, w roli głównej moja mama - mistrz komplementowania. Mama: O, ale ładnie pachniesz! (pierwsze testy Chanel Chance eau tendre) Ja: serio? ja nie czuję już tego zapachu Mama: Czuć, czuć. Taki różany. Ja: ... Mamo, ale to ty. Tym sposobem skomplementowała sama siebie (podkradła mi Mad Madame, który muszę przyznać ma niezłą moc rażenia |
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam 2 komplementy za Roses Elixir Montale
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2239 |
|
Guerlain Lover
|
Kolezanka w pracy: Ty zawsze ladnie pachniesz, czuc wiosne jak przychodzisz
To wywolal dzisiaj Alien Eau Extraordinaire ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2240 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Ja też dziś dostałam komplement, od lekarki .... że pachnę "Extra, świeżo, lemoniadkowo, chłodząco w upał" - i też chwalony był Alien Extraordinaire
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
W mojej poprzedniej pracy żadna z kolezanek nie komentowala moich perfum.
Pani Grazynka-woźna,a własciwie -sprzątaczka.Alkoholiczka (niepijąca). Osoba zaniedbana,bezzębna,,,,ta ka,której raczej nie nalezało podejrzewac o to,ze doceni dobre perfumy.Nie wiem,jak to ując,bo wspominając te osobę mam same pozytywne myśli![]() Grazynka uwielbiala Kiedys podarowalam jej probkę,czy odlewkę 19tki Chanel. Potem mi opowiadała ,jak to stała wypachniona w kolejce ,w miesnym.Kobiety stojące za nią zaczeły komentowac unoszący sie w sklepie piekny zapach."Co tak ładnie pachnie??? " Grazynka na to z dumą " To moj Dioooooooooooooor" ![]() Szkoda mi ,ze juz jej nie spotykam.... Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-08-08 o 23:42 |
|
|
|
|
#2242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, cudownie!
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#2245 |
|
Rozeznanie
|
To dlatego, ze takie "proste"osoby(zaznacz am, ze nie mam nic zlego na mysli, raczej komplement)są właśnie najszczersze, bezpośrednie i przyjaźnie nastawione do ludzi.Ja w pracy mam najlepszy kontakt właśnie z panią sprzątaczką, zawsze zagada, powie jakiś komplement, nie czai się z tym jak inni.Reszta pewnie zazdrości i dla tego nic nie komentuje
![]() W temacie-komplement od mojej mamy za L Lempickiej("Tak ślicznie, odurzająco pachniesz, zdradź co to tym razem")Chyba czas zrobić jakiś zapas, bo płakać mi się chce jak czytam, że wycofują; ( QUOTE=Gosia197;47627266]W mojej poprzedniej pracy żadna z kolezanek nie komentowala moich perfum. Pani Grazynka-woźna,a własciwie -sprzątaczka.Alkoholiczka (niepijąca). Osoba zaniedbana,bezzębna,,,,ta ka,której raczej nie nalezało podejrzewac o to,ze doceni dobre perfumy.Nie wiem,jak to ując,bo wspominając te osobę mam same pozytywne myśli![]() Grazynka uwielbiala Kiedys podarowalam jej probkę,czy odlewkę 19tki Chanel. Potem mi opowiadała ,jak to stała wypachniona w kolejce ,w miesnym.Kobiety stojące za nią zaczeły komentowac unoszący sie w sklepie piekny zapach."Co tak ładnie pachnie??? " Grazynka na to z dumą " To moj Dioooooooooooooor" ![]() Szkoda mi ,ze juz jej nie spotykam....[/QUOTE] |
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
"Czym ty znowu tak ładnie pachniesz?" Uslyszałam w pracy za Fancy J.S.
chyba najbardziej komplementogenny zapach w mojej kolekcji
Edytowane przez królewna z drewna Czas edycji: 2014-08-09 o 11:13 |
|
|
|
|
#2247 |
|
Rozeznanie
|
Gosia197 fantastyczna historia
i ten dioooooor ![]() ja też najwięcej komplementów dostaję od pani sprzątaczki (którą uwielbiam) w gimnazjum do którego dochodzę u mnie w pracy od naszej Eli czyli władczyni sekretariatu
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta,dziekuję za miłe słowa.
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
Jak pani zniewalajaco pachnie. Jakie słodziutkie.
-od kierowcy busa za Bonbon
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

ale na innej nauczycielce robil bardzo dobre wrazenie mowila ze pieknie na mnie leza i takze poprosila o nazwe
Osoba zaniedbana,bezzębna,,,,ta ka,której raczej nie nalezało podejrzewac o to,ze doceni dobre perfumy.Nie wiem,jak to ując,bo wspominając te osobę mam same pozytywne myśli