|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Tulipanki są śliczne-te kremowe wyglądają tak świeżo,a znowu fioletowe są oryginalne... Chociaż sama nie jestem przekonana do tulipanów w bukiecie-jako,że mówi się,że nieszczególnie trwałe... ja w bukiecie chcę mieć same różyczki,a do dekoracji będą głównie margaretki-wiem że oba gatunki są trwałe i wytrzymają. poniżej 2przykłady bukietu połączonego. osobiście najbardziej podoba mi się 2 i 5-w fiolecie byłyby boskie
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-03-23 o 09:24 |
|
|
|
|
#3002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie zminy mojej fryzjerki w takiej chwili ![]() 17 kwietnia bodajże idę na próbną i zobaczymy jak jej pójdzie czasenie tych moich super cieniutkich włosów ![]() Sentyment do imienia Piotr? Pewnie jakiś Twój były facet był Piotrem Zgadłam? Cytat:
Szału czasami z nimi dostaję Nie wspomnę już o tym, że jak się położę do łóżka z wilgotnymi włosami, to wstaję z taką szopą, że szkoda gadać Kiedyś też obcięłam się zupełnie krótko u jakiejś przypadkowej fryzjerki (wszystko to za czasów ogólniaka- krzywdziłam się wtedy bardzo Teraz noszę takie do ramion, a miałam jeszcze dłuższe Marzy mi się krótka fryzurka taka do ucha Jak znajdę fotkę to Wam zaraz wrzucę ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
Powiem Ci, że tulipany wcale nie są tak nietrwałe, jak się wszystkim wydaje. Są to moje ukochane kwiaty i częto dostaję je od Piotrka. Ostatni bukiet stał dwa tygodnie, wywaliłam go bo już zaczął zasychać, aletak poza tym żaden płatek nie opadł ![]() Poza tym nie mam zamiaru zasuszać bukietu śłubnego, więc teoretycznie musi przetrzymać tylko jedną noc
|
|
#3003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dopiero 1,5 roku temu przed świętami zdecydowałam (R. mnie namówił) się na radykalne (jak dla mnie ścięcie-z długości za łopatki do brody-a'la bob) rodzinkę zdziwko trzepło,bo tak znienacka je ścięłam a w sumie zawsze miałam długie włosy.Ścięłam, bo jakieś takie osłabione były-polepszyły się,więc nie żałuję. Teraz zapuszczam i mam do ramion-ale nie mogę wytrzymać...... tak mi po prostu pociachali przy ostatnim obcięciu,że koszmar-mam teraz nierówne i postrzępione końcówki ![]() a fryzjerka do której się wybieram wyrównała tylko troszeczkę ok. listopada i nie pozwoliła ruszać do ślubu-zamęczę się
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-03-23 o 09:34 |
|
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo była taka szczeniacka i taka wolana, że tak to nazwę miłość do TŻ jest zupełnie inna jest taka dojrzała choć czasami zachowujemy się jak dzieciaki to i tak jest to inny rodzaj miłości tamtą będe wspominać jeszcze jako już babcia tego jestem pewna .
|
|
|
|
|
#3005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może mam tak dlatego,że ja się już dawno zdecydowałam na róże? ja od walentynek dostaję tulipanki od R. ![]() stoją dość długo,więc pewnie masz racje -i spokojnie wytrzymają-a jak zrobi je dobra kwiaciarnia, to na bank |
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do bukietu to tez uwazam, ze wytrzymaja te pare godzin przeciez jak juz bedziesz na sali to nie beda juz tak wazne jak w trakcie slubu wiec nie sadze zeby którekolwiek kwiaty mialy tak szybko pasc na pewno bedziesz miec sliczny bukiecik
|
|
#3007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój pierwszy poważny facet, którego bardzo kochałam mial na imię... Piotr Tamten związek jednak był zupełnie inny niż ten teraz, ponieważ tamten Piotr był ech...szkoda gadać Jego nie wspominam miło, choć byliśmy razem 5 lat ![]() Cytat:
Wrzucam Wam na szybko wyszukane fotki w necie Mniej więcej chodzi mi o cosik takiego
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak Piotrek się zastanawia czy chce mieć kwiatka w butonierce czy też nie. Poza tym tulipan w butonierce napewno by szybko padł Chyba, ze tylko do kościoła żeby był
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurz ają mnie ludzie którzy uważają się za super stylistów fryzur i podrzucą pare razy włosami pociachają i mówią, ze taka moda. Raz zażyczyłam sobie na imieniny fryzurę z salonu fryzur na rynku w Krakowie i jak wyszłam to nie widziałam różnicy między tym jak przyszłam a jak wyszłam byłam taka zła, że szok i nawet żeby chociaż włosy się lepiej układaluy nie było mowy.
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Też też nie jest zła, ale nie wiem, chyba wybierałabym jednak z tych dwóch poprzednich
Najpierw jednak muszę pokazać te fotki mojej fryzjerce, bo to, że taka fryz mi sie podoba nie oznacza wcale, że będzie mi w niej dobrze
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienka będzie ecru, kamizelka i koszula też więc kremowy kwiatek to już za dużo Fioletowy bardzie będzie pasować, będzie bardziej wyrazisty. Też myślałam troszkę o bordowym, ale chciałabym połączyć to wszystko z kremem i tak jakoś za bardzo patriotycznie by mi to wyszło dlatego zdecydowałam się na fiolet ![]() Cytat:
Też tam szukałam insiracji Podpytałam nawet o bukiety z tulipanków i w odpowiedzi otrzymałam masę fotek z tulipanami ![]() Teraz podpytałam się, czy tulipany będą pasować do róż i czekam na odpowiedź
|
|
#3014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fistaszku-no niestety skrzywdziła mnie fryzjerka ![]() najgorsze jest to,że nawet jak trafisz na kogoś, kto Cię dobrze ostrzyże,to czasem też się zdarzają wpadki-w końcu fryzjer też jest tylko człowiekiem... ja mam zamiar w poniedziałek po ślubie iść się ładnie obciąć , potem do fotografa żeby mieć śliczne zdjęcie do dokumentów już jako żona
|
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamierzam odwiedzić fryzjera po urlopie Z długimi nie mam nigdy kłopoty jesli chodzi o płuwanie bo je tylko ściągam w supełek Ale po powrocie zaraz maszeruję do fryzjera i się obcinam na krótko ![]() Włoski się zregenerują, bo jak się nosi cały czas długie, to strasznie się wlosy męczą, a mi dodatowo zaczęły się rozdwajać Dokumenty też będę wyrabiać dopiero po powrocie z wakacji wiec też będę miła już jakoś żona zdjęcie w nowej fryzurce
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj gadałam z kumpelą, która bierze ślub 30 kwietnia i powiedziala mi, że mają już niby wszystko załatwione, ale im dłużej gadałyśmy tym wychodziło więcej rzeczy niepozalatwianych. Ubioru kościoła nie mają i zapowiedzi.
Ze zapowiedziami w ogóle jaja na maxa bo ksiądz im powiedział, że trzeba dawać je troszkę wcześniej niż na miesiąc przed ślubem i nie chce im ich przyjąć Dzisiaj niby idą do tego księdza drugi raz.Zmotywowała mnie, bo należę do tej samej parafii więc muszę się wybrać zaraz po świętach z tymi zapowiedziami bo inaczej też nie będzie chciał przyjąć a wtedy to nie wiem, co byśmy zrobili
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Baby właśnie mój zadzwonił i wiecie co??? Koleżanka ma wesele przed Nami i chce się z nami umówić na ten weekend zeby Nas zaprosić więc idziemy na wesele miesiąc przed nami tylko ja mam zajęcia łeeeeeeeeeeee na kursie i musze je chyba przesunąć.
|
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poćwiczycie sobie tance połamańce ![]() Kurs jeśli możesz tak zrobić to sobie przesuń ![]() Rok temu byliśmy na ślubie u mojej kumpeli i też mieliśy taki prblem, bo Piotrek miał w tym czasie szkołę i żeby tego było mało, jakiś egzamin. Poszedł pogadać z babeczką, z którą miał mieć egzam, czy może napisać go w innym terminie, a ona mu na to, że potraktuje mu ten egzamin jako niezaliczony i wpisze 2 do indeksu Powiedział jej, że w takim razie trudno, przyjdzie na poprawkę i kobietka zmiękła Wyznaczyła mu jakiś inny termin zaliczenia, ale troszkę się stresowalisy, nie powiem
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3022 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też już w półbutkach chodzę ![]() Cytat:
Cytat:
W ogóle to dzisiaj nie pojechałam na uczelnię, bo w niedzielę późnym wieczorem, jak TŻ jechał do pracy, wpadł w ogromną dziurę na drodze i rozwalił auto. Wezwał policję, holowaliśmy samochód (pękła miska olejowa i nie można go odpalić) a później odwiozłam TŻ do Wrocławia i od razu wracałam. Cała noc z głowy. Wróciłam wczoraj o 9, pojechałam do zarządu dróg złożyć papiery o odszkodowanie i co się okazało - że w tym dniu między 20 a 24 zostało uszkodzonych w tym miejscu 6 samochodów! A oni wczoraj w dzień zasypali dziurę piaskiem, postawili ograniczenie do 30 km/h i są z siebie zadowoleni. Dzisiaj jeszcze musiałam dzwonić, cudować, bo rzeczoznawca ma 30 dni na przyjazd, a nam jest auto bardzo potrzebne i musimy je naprawić jutro, na swój koszt, zachować wszelkie rachunki i potem im to okazać do odszkodowania. Popsuty jest jeszcze zderzak, ale jego nie możemy ruszać, bo "można z takim jeździć". Tak się wściekłam, że hu hu. Do tego wczoraj byłam tak padnięta, że spałam na siedząco. Obudziłam sie po 19 i zrobiłam 8 zaproszeń ślubnych
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja mam o tyle dobrze, ze po prostownicy to sa spoko juz gladkie i wydaja sie troszke ciensze
|
|
#3025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc będzie wymiana zaproszeń U nas na szczęście żaden ślub się nie szykuje Z jednej strony fajnie sobie iść się pobawić i potańczyć, ale z drugiej strony nie są mi potrzebne dodatkowe wydatki ![]() Cytat:
Hej Izka Sprawa ze samochodem nieciekawa. Drogi po tej zimie są w takim stanie, że naprawdę trzeba baaardzo uważać, żeby nie zepsuć sobie samochodu. Wczoraj właśnie jak wracałam z pracy zauważyłam, że u mnie też pozasypywali dziury piaskiem Myślą, że to pomoże, Bosze co za kraj
|
|
#3026 |
|
Raczkowanie
|
I tak nie dostaniemy więcej niż zapłacimy, bo niestety musimy wszystko udokumentować rachunkami, łącznie z mechanikiem. Nie dostaniemy kasy z AC tylko z OC drogi na której rozwaliliśmy auto i oni od razu zaznaczyli, że na wszystko chcą potwierdzenie. Poza tym nie możemy czekać 30 dni na przyjazd tego rzeczoznawcy, a jak mi dzisiaj powiedzieli, byłby gdzieś po świętach najprędzej, bo zgłaszanych jest 50 szkód dziennie,a rzeczoznawca jeździ do 5 osób dziennie...To może trochę potrwać, ale ważne żeby oddali kasę.
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3028 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i na dodatek obejmowała praktycznie oba pasy. Na dodatek to droga - WOJEWÓDZKA - żeby była gminna, powiatowa, to bym jeszcze zrozumiała, że dopuścili ja do takiego stanu. Jak wracałam wczoraj rano z Wrocławia, ok. 9 i przejeżdżałam tamtędy to jeszcze nie była zasypana piaskiem tylko siedział sobie pan ze służby drogowej w aucie służbowym, na awaryjkach przy tej dziurze i w ten sposób zabezpieczyli, żeby nikt już tam nie wpadł. Potem wymyślili sobie, że postawią ograniczenie do 30 i piasek. Ciekawie będzie jak spadnie deszcz i ten piasek się wypłucze.
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurde!!! To wielkie dziurzysko było a nie dziura!!!!! I to jeszcze na drodze wojewódzkiej, skandal!!! Też codziennie zmagam się z problemem dziur jak jadę do pracy. Główna ulica w miejscowości, w której pracuję wygląda gorzej niż źle
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Co za kobieta

) zapytać ile by kosztowało ubranie kościoła. Pani była bardzo niekompetentna, najpierw twierdziła, że w czerwcu to nie ma tulipanów, potem zaczęła mnie odsyłać do jakiegoś innego sklepu bo niby tam mieli mi udzielić wszystkich informacji
Cena koszmarnie wysoka bo 250 zł jeden bukiet, a ja potrzebowalabym takich bukietów z 5 plus jeszcze jakieś kwiaty na drodze do ołtarza. Pewnie bym się nie zamknęła w 1500 zł
Cena mnie ogólnie poraziła 

Pewnie jakiś Twój były facet był Piotrem
Szału czasami z nimi dostaję
choć czasami zachowujemy się jak dzieciaki to i tak jest to inny rodzaj miłości tamtą będe wspominać jeszcze jako już babcia tego jestem pewna