|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Nie wklejałam Wam zaproszeń, bo ściągnęłam wzór z tych dostępnych na all. i mi tak głupio trochę. Ale w sumie to ulepszyłam te dostępne na all. jednak od razu widać podobieństwo Co do bielizny to ja chyba kupię coś fajnego na noc poślubną i ładne pełne figi na ślub i wesele (stringów nigdy w życiu nie założę, bo już nie raz widziałam gołą pupę panny młodej, gdy ją podrzucali ). Stanika pod sukienkę nie będę kupowała wymyślnego, ani drogiego, bo ja nie mam z tyłu pod wiązaniem "gorsetu" (jednoczęściową mam sukienkę) żadnego materiału, widać gołe plecki, więc kobieta i tak mi połowę tego stanika obetnie i szkoda mi na niego dużo kasy wydawać ![]() Mnóstwo tego wszystkiego w sklepach, ale jak trzeba coś kupić to ...
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś- wszystkiego najlepszego (wiem że mocno spóźnione...)
Ani z teściową super, oby tylko takie stosunki utrzymywały się już cały czas ![]() Alu- gratuluję zaproszeń, wklej fotki jak będziesz mogła ![]() Ja na szczęście bieliznę mam już z głowy - stanik, majtki, pas i pończochy![]() a na noc poślubną prawdopodobnie nie będę nic kupować:P no chyba, że coś mnie zachwyci ![]() Obżarta nie jestem i bardzo się z tego cieszę- zamiast obżerania spalaliśmy kalorie .Chociaż wczoraj był obiad u rodziców Waldka, super deser, potem pojechaliśmy do moich rodziców i troszkę skubnęliśmy, ale nie za dużo
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale się wkurzyłam!!! Moja chrzestna tak dyskutuje o naszym ślubie, że zaczyna się wpieprzać w listę gości
Jest wielce oburzona, że nie zapraszamy jednej ciotki. Tylko, że ja z tą ciotką nie mam żadnego kontaktu więc po cholerę mam ją zapraszać??? ![]() Ależ mnie ci ludzie wkurzają!!!
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że padne a teściowa też, chyba troche jej się głupio zrobiło ale złagodziłam, żeby sobie wybierali ciasta jakie chcą bo ja od początku byłam przeciwna jakimkolwiek ciastom .
|
|
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My wczoraj pojechaliśmy na kawkę do mojej chrzestnej i potem od nich jechalismy do teściów. Oczywiście stałe tematy się przewijały przy stole, głównie co kto w szkole zrobił, czy kiedy matury, bo moja rodzina raczej bardzo nauczycielska jest, aż tu nagle moja chrzestna jak temat sie skończył powiedziała "a teraz Ania i Piotrek opowiedzą nam jak idą przygotowania do ślubu" Wiecie jak mnie tym wkurzyła Piotrka zresztą też Od tych głupich pytań wybawiła nas siostra mojej ciotki, która zaczęła opowiadać o jakiejś tam kobiecie, co mieszka u nich w bloku, ale ciotka wyraźnie chciała wrócić do tematu tylko, że my wstaliśmy i poszliśmy do teściów.A dzisiaj do mojej mamy przyleciał wujek oburzony, że nie zapraszamy jednej ciotki!!! Moja mama mu na to, że to nasz ślub, a wujek że jestem jej dzieckiem i ma na mnie wpłynąć Bo moja kuzynka poszła do tej ciotki i dowiedziała się, że daliśmy jej zawiadomienie i teraz cała rodzina oburzona!!! Ale ona nas też na nic nie zapraszała nigdy wiec z jakiej paki ja mam ją na ślub prosić???
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jak ja nie lubię takiego wpieprzania się... teściowa też chciała mieć głos decydujący w sprawie jedzenia, to stwierdziłam że jedziemy sami zaklepać menu. Waldek na początku trochę się burzył, ale powiedziałam mu potem że to jest nasz ślub i że ja chcę decydować o wszystkim a nie że ktoś mi wyreżyseruje..
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
a skoro już przy temacie menu jestesmy-
jak tam kwestia deski serów?
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dajmy nikomu decydować o naszym najwspanialszym dniu za nas
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
My raczej nie będziemy tego mieć
|
|
|
|
#3704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw teściowa się wpieprzała i Piotrek też twierdził, że to normalne jest i jak powiedziałam, ze nikt nam się wpieprzać nie będzie to się obraził ![]() Ale teraz ten wujek to normalnie jakaś masakra!!! Moja mama wkurzona, ja wkurzona, Piotrek pewne też będzie wkurzony, bo kuzynka go już od wczoraj wkurzyła tym, ze wiecznie nam powtarza, że raczej na śłub nie przyjedzie bo ma szkołę, a ona za wykładowcami latać potem nie ma zamiaru ![]() Ciotka w ogóle jest tak zazdrosna, ze bierzemy slub, że szok!!! I o to, ze Piotrka rodzice są przy kasie. Wiecie, ze kiedyś mi sie kuzynka pytała, gdzie mieszkają, jaki mają samochód i takie tam paranoja jakaś Teraz je boli, że kuzynka jest ze swoim facetem już z 8 lat, a on mówi że na razie się oświadczać jej nie będzie, bo o ślubie to będzie myślał po 30-stce!!! Więc jak się zaręczyliśy to była masakra!! A teraz ciotka mojej mamie dogryza, bo już była zazdrosna, ze idziemy do Piotrka rodziców na święta!! Powiedziała mojej mamie, ze widzie, ze jak już moja mama zostanie teściową to w ogóle rodzina się przestanie dla niej liczyć ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Piotrek cały czas myśli o tym ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
Same oliwki?? ![]() My doszlismy po niedzieli do wniosku, że w kąciku alkoholowym nie może zabraknąc Malibu
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Samych oliwek nie lubię
![]() Dziewuszki spadam troszkę popracować, potem na zakupy biurowe bo mi brakuje kartonów do archiwizacji A potem do kumpeli na refleksologię ![]() Dam potem znać jak było Buziale
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Pa Anula
![]() czekamy na relację ![]() Co do oliwek- uwielbiam, i czarne i zielone. Nie podchodzą mi jednak za bardzo nadziewane czosnkiem, papryką.. ale z fetą są pyszne ![]()
|
#3710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
w martini sa boskie
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
ja nie przepadam za oliwkami....
co do alkoholi-to powoli się będziemy zbierać do zakupu wódki,winek i innych takich (na życzenie kumpeli będzie martini bianco i może jakaś żubrówka na stół wiejski)-na razie wiemy jaka ilość (mniej więcej bo jeszcze zaproszenia nie wysłane,a już Mama mi zdaje relacje,że się schody zaczynają u niektórych),ale nie wiemy jeszcze na 100% rodzajów ani gdzie będziemy kupować. Czekam na dostawę firanek i dekoracji na stoły ![]() w sobotę mamy wolne, to może jakieś zakupy a wieczorem imprezka.Tak wczoraj doszłam do wniosku,że niewiele rzeczy zostało do załatwienia-do końca tygodnia chcę wybrać fryzurkę i bukiet,żeby zamówić ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- to ja znikam już :papa: |
|
|
|
#3717 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak na co dzień wolę coś "lepszego" jednak szkoda mi pociąć drogi stanik.Cytat:
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
witam. Ale miałam sen tragedia. Braliśmy cywilny bo kościelny ustaliliśmy dzień później i na przyjęcie weselne przyszło 50% ludzi bo zapomnieliśmy część zaprosić a część nie dostala zaproszeń bo nie zdążyliśmy. Ludzie poubierani byli w zwykłe swetry i każdy kto wchodził robił mi przykrość mówiąc na przykład ale beznadzieja za godzine wychodzę. Jak się obudziłam to do teraz jestem jeszcze taka dziwna i ten strach.
---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Aaaaa zapomniałam Aga Ty byłaś przecież na przymiarce .
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biedulka-nie martw się - podobno sny spełniają się odwrotnie ![]() zaczynamy mieć koszmary niedobrze, niedobrze.... ![]() byłam w ubiegły poniedziałek na przymiarce,ale krawcowa powiedziała, żebym nie robiła jeszcze zdjęć... nie podobała mi się - ramiączka były wstępnie przyszyte, dół tylko "załapany", bolerko rękawki osobno (tylko wykrój).niedługo kolejna przymiarka-mam nadzieję,że uda się już pstryknąć fotkę i suknia będzie olśniewająca |
|
|
|
|
#3720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
Melduję się z pracy i to całkiem wypoczeta Pogoda naprawdę boska jest, aż się chce żyć Wczoraj byłam na tej refleksologii twarzy i muszę powiedzieć, że było super Faktem, że po zabiegu wyglądałam, jakbym wypiła litr wina i samochodem jechałam jak pijana, ale poza tym to naprawdę świetny zabieg Kumpela powiedziała mi, że będzie mi się po zabiegu świetnie spało i rzeczywiście, spalo się rewelacyjnie!!! Jedno co, to zatoki mnie potwornie bolały i głowa, ale to podobno jest normalne. Podczas zabiegu przez całe ciało przechodziła mi fala cipeła, ale zatrzymywała sie na poziomie ramion i kumpela stwierdziła, ze to wina stresów. Na poziomie ramion mam nagromadzoną taką ilośc stresów, że powstała w tym miejscu blokada. POwiem Wam, że w szoku byłam jak wyczuwała za pomocą palców jakieś zmiany w moim organizmie, o których jej nic nie mówiłam przecież!!! Dzisiaj mam sie z nią umówić na kolejny zabieg w tym tygodniu Się przed ślubem zrelaksuję ![]() Poza tym wieczorkiem pojechaliśmy z kolejnym zaproszeniem. Kuzynka się bardzo ucieszyła, już potwierdziła przybycie Lepiej się zachowała niż ta rodzina, z którą spotykam siena co dzień. Cytat:
Przepisu nie wrzucałam, bo o ile się nie mylę, już jest ten przepis na wątku z przepisami ![]() Cytat:
Nam został jeszcze alkohol do dokupienia, znaczy tylko kilka butelek żubrówki, malibu i nie pamiętam jeszcze czego Jeszcze za sokami się musimy troszkę rozejrzeć, bo jak na razie w tej kwestii nic nie zostało ruszone ![]() Alka, daj koniecznie znać jak było ![]() Cytat:
U mnie jak na razie sny ustały, ale niedługo nabank wrócą Agula, przymiarka? A gdzie fotki?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

i mi tak głupio trochę. Ale w sumie to ulepszyłam te dostępne na all. jednak od razu widać podobieństwo

Jest wielce oburzona, że nie zapraszamy jednej ciotki. Tylko, że ja z tą ciotką nie mam żadnego kontaktu więc po cholerę mam ją zapraszać???
myślałam, że padne a teściowa też, chyba troche jej się głupio zrobiło ale złagodziłam, żeby sobie wybierali ciasta jakie chcą bo ja od początku byłam przeciwna jakimkolwiek ciastom 

Nie dajmy nikomu decydować o naszym najwspanialszym dniu za nas

.