|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Ja podobnie jak wy też nie moglam dostać się na wizaz
Teraz uciekam do kolezanki, nie wiem czy jeszcze dzis sie pojawie więc do jutra! Papapa
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
A myślałam, że tylko u mnie coś się stało z wizażem
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jakaś awaria była
Ja już w domku, właśnie robię obiadek - kieszonki z piersi z kurczaka Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie właśnie zrobiłam grzane piwo z przyprawą imbirową z cytryną
cudowne ![]()
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Zadomowienie
|
To widze, ze dzisiaj sobie zrobilismy alkoholowy wieczor, bo ja tez siedze przy mojito
![]() Bylismy dzisiaj u rodzicow i wypatrzylam przypadkiem, ze obok nich otworzyli cukiernie Sowy A i kupialm sobie super lakiery do paznokci z Inglota. Kiedys o nim rozmawialysmy tutaj, ze szukamy takie kolorku kawa z mlekiem I Inglot wlasnie ma taka nowa serie 3 lakierow w takich odcieniach. polecam, bo kolorki sa piekne Ja kupilam sobie ten najjasniejszy i taki drugi wpadajacy bardziej w szary, ale tez brazik taki
|
#3967 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie wrócilam z urodzinowego wineczka
Bylysmy u tej kumpeli co meza niedawno stracila i poplakalysmy razem troszke zeby wiedziala ze moze na nas liczyc. Jej bylo zapewne potrzebne wygadanie sie a ja po raz kolejny zrozumialam ze musimy z mezem byc zawsze dobrymi i wyrozumialymi dla siebie bo niewiadomo jak dlugo jest nam dane wspolnie zyc...
|
#3968 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobietki.
Wiecie jaka zła jestem dzis bo szef znow rano przedzwonil ze nie dojedzie i znow musze na tel wisiec i 60 osob przepisac :/ Wogole to zimno dzis u mnie tylko 8 stopni :/
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu... to nieciekawie tak dzwonić do tylu osób i odwoływać wizytę
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewuszki
U mnie brak juz slonka i znowu tak szaro i strasznie wieje, a jeszcze wczoraj bylo tak przyjemnie i slonecznie no ale trudno. Andzela no to Cie zalatwil dziad jak ja nie lubie takich nieodpowiedzialnych ludzi ktorzy wiedza, ze jak nawala to ktos inny wszystko za nich zalatwi
|
#3971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie jest dzisiaj ślicznie
słoneczko świeci i jest całkiem cieplutko
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
U mnie dzisiaj też szaro, buro i ponuro. Jak jutro też taka pogoda będzie to już widzę, jak mi się będzie chciało biegać po Poznaniu W ogóle jakaś dzisiaj niewyspana jestem i troszkę głowa mnie zaczyna boleć. Strzelę sobie chyba jeszcze jedną kawkę i może poczuję się jakoś bardziej do życia, bo jak na razie to tylko wyrko mi się marzy ![]() Wczoraj udało mi się w końcu złożyć dokumenty na nowy dowód, niby ma być już za trzy tygodnie Poza tym odebrałam dokumenty na zmianę prawa jazdy i dzisiaj jak się wyrobię chcę z nimi od razu jechać i też je złożyć, żeby mieć wszystko z głowy. Dowiedziałam się, że dowód rejestracyjny też podlega wymianie z powodu zmiany nazwiska więc pewnie będą dodatkowe koszty Jak tylko odbiorę dowód od razu wymienię paszport i pobiegam po ubezpieczalni i bankach żeby pozmieniać swoje dane ![]() Wczoraj ogólnie się troszkę wkurzyłam, bo Piotrek dał mi znać, że będzie ok. 17:30 w domu. Zaczęłam się krzątać przy obiedzie, a Piotrka jak nie było tak nie było. Po jakimś czasie przyszedł esemes, że będzie po 18:00. Przygotowałam więc wszystko, żebyśmy mogli jeść od razu jak tylko przyjdzie. Zrobiła się 18:30, a po Piotrku ani śladu. Napisałam więc do niego, o której będzie i dostałam odpowiedź, że jednak o 19:00. Rzeczywiście o tej godzinie przyjechał, ale byłam tak wściekła, bo te trzy godziny, kiedy został dłużej mi ojciec nie policzy, za to urlop mi wyliczył bezpłatny i z wypłaty odciągnął 400 zł!!! A jak w piątek jechaliśmy nad morze to jeszcze wielkie problemy robił, żeby puścić Piotrka godzinę prędzej z pracy Oczywiście wyraziłam swoją opinię na ten temat, na co Piotrek mi powiedział, że "przecież to jego ojciec". Więc mu odpowiedziałam, że szkoda, że on jego nie traktuje jak syna. Tak więc obiad jedliśmy po 19:00. Miałam robić kolację, ale przecież nikomu się już jeść nie chciało. Dlatego dieta znowu się przeciągnęła Wieczorkiem usiadłam sobie wykąpana pod pierzynką (od dwóch dni śpimy pod tymi śmierdzącymi baranami od teściów Oczywiście obejrzałam też nowy odcinek Usta Usta Fajny był nawet Dziś chcę ten program o modelkach oglądać, ciekawe jaki będzie
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no zarcik zazdroszcze takiej pogody fajnie Ci
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle bardzo lubię lakiery z Inglota, niby mają swoją cenę, ale są świetne i bardzo długo się utrzymują na paznokciach ![]() Madziula, super, że macie w końcu cukiernię Sowy Teraz musisz koniecznie kupić tort truflowy
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dowod bede odbierac juz w poniedzialek oni nie zwracaja uwagi na nazwiska jesli na bilecie bedziesz miec nazwisko z paszportu to nie bedzie problemu, ale pewnie jak wolisz juz miec nowy to mozna wymienicPowiem Ci, ze jestem w szoku iz tesciu sie tak zachowuje mowilas, ze on taki fajny nie to co tesciowa a tu w sumie jego zachowanie w stosunku do wlasnego syna nie bardzo Ja juz w weekend widzialam Usta usta na necie tez mi sie podobalo a ten program musze sobie dzis nagrac bo tez chce zobaczyc Widzialas moze Mam telent? tez byl fajny
|
|
#3977 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehs ja tez mialam usta usta ogladac ale u tej kumpeli dluzej posiedzialysmy. A w necie to gdzie go znajde?
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak wymienię paszport bo w końcu jakbyśmy lecieli np. do Egiptu to tylko z paszportem i troszkę się boję, że podczas rezerwowania wycieczki będę posługiwać się dowodem czyli zarezerwuję wycieczkę już na mężowskie nazwisko, a w paszporcie będę miała zupełnie cosik innego napisane Wolę dla własnego świętego spokoju powymieniać wszystko ![]() Ech, nic mi nie mów o tym zachowaniu teścia bo normalnie szok!!! Jak tam byliśmy u nich to sobie żartował, że za te trzy czy cztery dni urlopu bezpłatnego odciągnie Piotrkowi jakieś pieniądze z wypłaty, ale zarówno ja jak i Piotrek byliśmy pewni, że żartuje!!! A tu z wypłaty odciągnięte 400 zł!!! Masakra!!! Opowiedziałam to wczoraj mamie i była w szoku, że tak można z własnym dzieckiem postąpić. Ja też byłam w wielkim szoku bo nie zrobiłabym czegoś takiego. Ale cóż...Piotrek jak dostał wypłatę powiedział mi tylko, że teraz już wiem, że u niego w rodzinie panuje zasada: "Kochajmy się jak bracia, ale liczmy się jak Żydzi". Odpowiedziałam mu, że jak bracia to oni też się nie kochają i odpowiedział, że w sumie to mam rację. Co za porąbana rodzina!!! Dobrze, że Piotrek jest normalny i że zaczyna się powoli od tego wszystkiego odrywać, bo nawet w tym tygodniu nie wspomniał ani razu żebyśmy pojechali do jego rodziców żeby im pokazać fotki z wyjazdu. Widziałam troszkę nowego Mam talent, ale nie za dużo, bo byliśmy wtedy nad morzem i to było raczej takie oglądanie z doskoku Ale ten dzisiejszy program o modelkach mnie zainteresował, choć wiem, że Piotrek mi będzie marudził bo on takich nie lubi
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć laseczki
![]() to widzę że alkoholowe wieczory same były- my też grzańca popijaliśmy ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
znajdziesz go na vod.onet.pl ![]() Cytat:
![]() Anulka a to macie pierze? może te kołdry są jakieś stare? poszukaj może macie w swojej okolicy firmę która czyści pierze a jak macie trochę wolnej kasy to moja forma Wam może zrobić kołderki puchowe ja takie dwie dostałam od szefów na ślub są super- cieplutkie i leciutkie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3980 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu ale brzydal z tego tescia ze tak potraktowal wlasnego syna! Z jednej strony moze chce go w pracy traktowac bez zadnych wyroznien itp no ale Wasz ostatni wyjazd to wasza podroz poslubna, mogl okazac troche zrozumienia!
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda 400zl to nie jest 40zl no ale co poradzicie, a Piotrek wyrazil swoja opinie na ten temat osobiscie tacie? Powiedz mi Aniu czy Piotrek ma przejac firmekiedys od taty? czy raczej nie bo jak nie to moze niech szuka czegos innego zeby nie byc zaleznym od rodzicow. Czy raczej ma tam nawet spoko zarobki i sie nie oplaca? Fajny byl mam talent byl facet co jadl bigos na czas
|
|
#3982 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ja wszędzie szukam tej przyprawy do grzańca i nie mogę jej nigdzie znaleźć Może w Poznaniu jutro zobaczę, bo tutaj u mnie w żadnym większym markecie dzisiaj już nie będę, a tak mi się marzy zrobienie takiego pysznego grzańca ![]() Monia, te kołdry to tą takie z owcy i nie mają żadnego pierza. Niby miały być takie super ciepłe zimą i w sam raz latem. Latem z nich nie korzystaliśmy bo jakieś za grube mi się wydawały, ale teraz jak się zrobiło na dworze zimno postanowiłam je wyciągnąć. Nie dość, że są super ciężkie, to jeszcze śmierdzą i w ogóle nie jest mi pod nimi ciepło. Wydaje mi się, że na zimę wyciągniemy moje puchowe pierzynki, pod którymi zawsze jest super ciepło Bo te od teściów no mi się nie podpasowały ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Kto wie, czy to teściowa nie maczał w tym paluchów bo to ona wyskoczyła, że Piotrek może jechać na wakacje tylko na tydzień bo nie ma urlopu i potem tylko mówiła, że jak chce bezpłatny to będzie miał mniej kasy. No i proszę jest mniej ![]() Piotrek nic mu nie powiedział, bo stwierdził, że skoro miał urlop bezpłatny to ojciec musiał odciągnąć. Powiedział tylko, że to były żarty z tą mniejszą wypłatą, ale tak to nic więcej. Kiedyś są takie plany, że firma będzie należeć do Piotrka. Teść chce już niby za kilka lat przejść na emeryturę, ale pewnie teściowa mu nie da bo sama już dawno przekroczyła wiek emerytalny ale pracuje bo twierdzi, że to ona utrzymuje cały dom i gdyby nie ona... ![]() Zarobkowo się Piotrkowi praca u ojca opłaca, dostaje całkiem fajne wynagrodzenie i co jakiś czas premię, dlatego też nic nie szuka innego. Zobaczymy jak to będzie, ale tą mniejszą wypłatą troszkę się na teścia wkurzyłam ![]() A propos pracy, wczoraj zadzwoniła do mnie siora i powiedziała, że chyba pod koniec października ruszy ze swoim zakładem i że dostanę pracę u niej więc jest jakaś nadzieja, ze przynajmniej na razie będę miała gdzie pracować Oczywiście cefałki dzielnie rozsyłam, ale dzisiaj o pracę niestety strasznie ciężko ![]() Tego faceta od bigosu widziałam I tego chłopca co Piaf śpiewał też, ale miał ząbki
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, ja kompletnie nie rozumiem twoich teściów
dziwni ludzie... ja rozumiem gdyby Piotr był jakimś wyrodnym synem, miał ich gdzieś itp... ![]() Ja też mam zamiar oglądać ten program o modelkach, może będzie całkiem ciekawy
"Zaiste, chciałoby się powiedzieć, że ludzie są diabłami na ziemi, a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami" Edytowane przez meg22 Czas edycji: 2010-09-08 o 10:36 |
|
|
|
#3984 | ||
|
Zadomowienie
|
Czeesc laseczki
normalnie jakbysmy sie zmowily z tym wieczorem alkoholowym ![]() Ja dzisiaj za dlugo z Wami nie popisze, bo planujemy jechac do salonu meblowego zobaczyc te nasze mable i wreszcie moze zamowic Poszukam jeszcze troche, ale cos mi sie wydaje ze chyba teraz wszedzie takie ceny moga byc![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurde myslalam zawsze, ze ona jest taki bardzo w porzadku no i przede wszystkim bardzo za Piotrkiem a tu prosze jaki sie okazal![]() Mysle, ze powinien Ci sie spodobac ktorys z lakierow Inglota ![]() Ja tez sie strasznie ciesze z tej cukierni Sowy, mam nadzieje ze dzisiaj tata przywiezie torcik truflowy, ale nawet jak nie to i jak napewno bedzie cos pysznego
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
oj to nie fajne te z barana:P skoro faktycznie śmierdzą, a w dodatku nie grzeją to je wymień jak masz
|
#3986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez ja tez a wczoraj ogldalam tez Usta Usta i bardzo mi sie podobaly
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie w dzień dobry tvn są jurorzy z "top model" na pewno będzie ciekawie
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko z tą wymianą to wcale nie jest tak łatwo, bo trzeba jeszcze Piotrka przekonać, a tu jest już gorzej bo on cały czas mówi, że to od jego rodziców i co mama powie, jak się dowie, że nie korzystamy z tych pościeli ![]() A co ma powiedzieć? Ja tam marznąć nie mam zamiaru i jak nie będzie innego wyjścia to sobie wezmę dla siebie puchową pościel, a Piotrek nioech sobie śpi pod tymi baranami
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Skoro ma spoko zarobki i jeszcze premie to pewnie nie oplaca sie i jeszcze jak kiedys moze ma przejac to juz wogole To super, ze siostra juz bedzie dzialac i trafi Ci sie tam praca gratuluje No zabki mial urocze po tatusiu widzialas moze go jak stal za kulisami identyczne uzebienie mial
|
|
#3990 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapowiada sie fajnie Pozytywne zaskoczenie. Wolinskiego tez strasznie lubie wiec z tym wieksza przyjemnoscia bede ogladac![]() Cytat:
przeciez jak nie chce nie musi mowic matce, ze w ogole jej nie uzywacie tylko ze uzywacie od czasu do czasu jak teraz kurde no macie marznac i meczyc sie z ciezkimi baranami, bo to prezent od mamusi Tymbardziej, ze to jak sie wyspimy jest bardzo wazne i od tego potem zalezy caly dzien jak sie czujemy po wyspaniuJa polecam koldy z Ikei, maja bardzo fajne cieple i letnie tez. Zawsze jest pod nimi cieplutko i sa leciutki. Fajnie mozna sie wyspac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
cudowne 

kurde myslalam zawsze, ze ona jest taki bardzo w porzadku no i przede wszystkim bardzo za Piotrkiem