|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Witajcie
![]() Zaraz zbieram sie do pracy kochana praca zyc nie umierac ![]() Ale co tam niedługo wakacje .... razem z przyjaciółeczka mamy propozycje wyjazdu do pracy do Juraty lub Jastarni od czerwca do sierpnia ![]() chciała bym pojechac ale.... własnie jest tyle ale ![]() Dziewczyny a moze kóras z was pracowała sezonowo?? jak było?? warto jechcac? ![]() Pozdrawiam
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Pomorzanki po przerwie!
![]() Ja dziś na 16 biegnę na włoski a potem znowu jadę do rodziców. Po córeczkę. Moje trzyletnie dziecko jest zakochane w koniach i nie chce ruszyćsię od dziadków. Trzyma się nieźle w siodle na kucyku i na koniu, oczywiście z asekuracją dziadka i osoby prowadzącej konia. Rośnie mi mała amazonka |
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Marysia i jak dzsi maturka???
Co u was słychac dziewczyny??? cos pustki dzis panuja zjechałysmy na 4 stronke Nasz watek jest juz popularny ![]() ma czerwona koperte
|
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
he no wlasnie ja tez tu chce heroicznie ratowac watek z 4 strony a tu aga byla szybsza
![]() no prosze prosze awansujemy w hierarchii wizazowej nie pogada...
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak tam plany na weekend?? ![]() Ja jutro az sie wiezyc niechce popnownie maszeruje z TZetkiem na wieczorek kawalerski i panienski (razem pomysł zaczerpniety z tego ostatniego na którym bylismy ) niema co do zeniaczki sie wszystkim zachciało ![]()
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie zauwazylam, ze nasz watek stal sie popularny na wizazu..
![]() ![]() Co tam kobitki?? Jak wam dzionek zlecial..? Mi meczaco, jestem wyczerpana.. ![]() ale pogoda jestem zachwycona
|
|
#308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
plus oczywiscie jakies wypady na trojmiejskie uliczki, kluby moze..
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Heh ja jutro praca wieczorem imprezka
z noclegiem u TŻecika Musze sie wam wyzalic mój Kubus wyjezdza........ ![]() ..... .. tak wyjezdza to juz pewne za 3 tygodnie do Irlandi do pracy na 3 do 4 miesiecy niewiem jak sobie dam rade Dlatego tez miedzy innymi chciała bym pojechac na sezon dop pracy jak bede tam to moze tak nie bede miała czasu myslec o tym i tesknic ![]() ale wątpie strasznie jestesmy zrzyci z soba aaahhhh nastan ciezkie czasy dlamnie
|
|
#310 |
|
Wtajemniczenie
|
ech weekend...wkurza mnie tylko to ze bedzie ladna pogoda a ja nie moge zrobic tego co zaplanowalam czyli grilla na dzialce bo moj brat ze znajomymmi sie wpierniczyl juz...niby moglabym z nimi isc ale jakos nie przepadam za kiilkoma osobami z tego grona....wiec nie bede sie przemeczac
![]() poza tym kolezanka mnie ciagnie na dens ale mi sie nie chce, bo w sumie ona idzie ze swoja kolezanka ...i jakos tak mnie to odpycha w sumie juz kilka razy razem imprezowalysmy..ale jakos tak nie chce mi sie...starzeje sie...ech
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahhh skad ja to znam b rat i jego grilowi kumple
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bidulka Mój TŻ wyjeżdża pod koniec lipca, na jeden miesiąc do Anglii i ja sobie nie wyobrażam jak to przeżyję, a co dopiero Ty Nie bój żaby, będziemy się wspierać! My dwie, biedne, opuszczone...Sądzę, ze inne Wizażanki równiez nas "wspiorą" lol (albo spiorą |
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj mam taka nadzieje ![]() A jak tam maturka???dzis???
|
|
|
#314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jak dobrze pójdzie to będzie 100% z podstawy i 96% z rozszerzenia ![]() Polski wczoraj ekhm...trochę gorzej....ale pociesza mnie, że wszystkim średnio poszedł To się wyrówna |
|
|
|
|
#315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na mnie mozecie zawsze liczyc! Pizze dla was zamowie.. Jakos przezyjecie ![]() EDIT: W razie wiekszego dolka wesprzemy z Agatka ramieniem tez..
|
|
|
#316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry babeczki..
![]() Ale pogoda sie szykuje ojojoj.. ![]() Nic tylko uciekac z domu ![]() Ja chce juz wakacje!! a tu jeszcze miesiac szkoly.. No ale narazie nie ma sie co zamartwiac bo jest sobota.. i kazdej zycze spedzenia jej jak najlepiej.. ![]()
|
|
#319 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Pogoda całkiem całkiem, ale jakby nie do końca taka słoneczna przynajmniej w mojej dzielnicy . Miałam jechać na zlot motocykli gdzieś pod Słupsk ale w końcu nie pojechałam, troche zła jestem na siebie, ale z drugiej strony będzie ich jeszcze wiele. Miłego dnia |
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że tak dobrze Ci poszło.
Trzymam kciuki za resztę egzaminów. ![]() I pozdrawiam wszystkie pomorzanki
|
|
|
|
#321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tego dochodzi osoba ktore nie trawie i ogolne wkurzenie ze to mial byc w to miejsce grill rodzinny a oni znowu sie wrąbali wiec podziekowalam noo a wy dziołchy nie martwcie sie tak o facetow..ja jestem sama i nie mam takich problemow hehe nikt mi nie wyjezdza, nie musze tesknic i te pe
|
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
Kinia7 fajnie, że jest jeszcze ktoś z naszej mieściny. O ile jeszcze dobrze kojarzę to Olunia90 też jest z Malborka. To jesteśmy trzy.
|
|
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam wszystkie wizazanki - pomorzanki
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane
Jakie macie plany na dzisiejszy dzien? ![]() hmm a moze juz cos ciekawego robicie.. ![]() To mi sie pochwalic prosze! ![]() Ja dzis sprzatam i sie ucze.. No ale tak to jest jak sie odklada wszystko na ostatnio chwile.. Milej niedzieli zycze i upne troszke nasz (czerwony juz ) wateczek
|
|
#325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ewentualnie potem jakiś spacerek dla dotlenienia mózgownicy
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh po 2 dniowej nieobecniosci powróciłam
byłam wczoraj na tej imprezce było extra dawno tak sie nie bawiłam dzis musiałam awaryjie wziasc wolne z pracy bo tak zemna było kiepsko zadko mi sie to zdarza ![]() Marysia to sie ciesze ze tak ładnie i dobrze ci poszło wiedziałam ze bedzie dobrze nasze trzymanie kciyków chyba tez troszke pomogło Tak ze mój weekend minoł dzis pod znakiem spania a wczoraj praca a potem impreza i do nastepnego A co tam u was dziewczyny co dzis porabiałyscie??? ![]() Ja teraz troszke posiedze na wizazu i poklikam
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Aahhh zapomniałam zycze udanego tygodnia
![]() wizazystki dalej trzymamy kciuki
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
ooch w koncu mam czas na wizazowanie
![]() wczoraj caly dzien jakos sie szlajalam po domku...w koncu wieczorem pojechalam z rodzicami do dziadkow ...i naszla mnie ochota na imprezke bo kolezanka mnie od tygodnia smsami nekala ze mam isc a ja sukcesywnie odmawialam bo po prostu nie chcialo mi sie...ale oczywiscie sobota, zblizajacy sie wieczor spotegowal moja ochote na wyjscie no i poszlam i co stwierdzam? ja juz sie starzeje hehe juz nie mam sily na calonocne tance bylysmy do samego konca..do 5 ale juz po 3 chyba jak usiadlam to nie chcialo mi sie wstac ojj stare kosci ale nic to..i tak bylo fajnie dzis rano to ledwo z lozka wstalam a bylam taka zmeczona kladac sie ze nawet makijazu nie zmylam.. aaa i jakiez bylo nasze zaskoczenie wychodzac z dicho ze to juz jasno ![]() a dzis pojechalismy sobie na dzialeczke i zrobilismy W KONCU grilla bo sezona grillowy trzeba otworzyc a zawsze to sie dzialo w okolicach 1 maja..ale wiadomo jaka pogoda byla, na szczescie teraz jest rekompensata ![]() troche polezalam na lezaczku kierujac twarzyczke w strone slonca..i wiecie co? takie lenistwo jest bardziej meczace niz jakas ciezka praca... uch ale sie rozpisalam...no to juz koncze
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Wiatam was kobitki
Maturka juz pewnie trwa wiec trzymam kciuki ![]() Zaraz zmywam sie do pracy tylko jescze sniadanka nie zjadlam ![]() i pewnei nie zdarze i znów czeka mnie jakies niezdrowe ale pyszne jadło w pracy ![]() Ktos tu obiecywał pizze??? wiec jak z na bedzie ![]() Buziaki dla was
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
heeej
![]() a mi powoli konczy sie laba i jutro wracam do gdanska a tak dobrze mi w domku ech...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

kochana praca zyc nie umierac 

nie pogada... 

Corpus Delicta 

Dlatego tez miedzy innymi chciała bym pojechac na sezon dop pracy jak bede tam to moze tak nie bede miała czasu myslec o tym i tesknic