|
|
#991 |
|
BAN stały
|
Dot.: Urodzeni w latach 70tych
Nie , nie , nie - biorąc do domu jakiego kolwiek zwierzaczka nie dam mu zrobic kzywdy , przez żadne z moich juz posiadanych stworzeń !!
Dlatego chcemy zakup tak pieknej papuzki przesunąc w czasie aby przygorować klatke ( mamy na oku piękna , złotą i duzą) i miejsce dla papuni !! sp: i kolejny rok bliżej do 40-dziestki |
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Oki.
Ja tej samiczki na razie nie sprzedaję. Nawet za rok możesz ją odebrać. ![]() Moniś wysłałam Ci życzenia na nk. Ale i tu życzę Ci wszystkiego naj. A przede wszystkim świętego spokoju. Edytowane przez Dorota 71 Czas edycji: 2009-07-20 o 21:09 |
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
No nie dziewczyny, naprawdę posnęłyście?
Ewelina, gdzie Ty się podziewasz? Jeszcze czasami tylko Monisia tu zagląda.
|
|
|
|
|
#994 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#996 |
|
BAN stały
|
Już powiedziałam mężowi a on tylko że : "....to już nigdzie się z domu nie ruszymy z tyloma zwierzakami....." a to w jego języku oznacza zgodę !!!
|
|
|
|
|
#997 |
|
na drugie mam Irena
|
a tu handel kwitnie widzę
u mnie nic nowego,prawie miesiąc panowała u nas ospa obydwie dziewczyny były załatwione,teraz starsza na wakacjach u babci,myślałam że odetchnę ale jakoś się nie daje wciąz coś powoli czynię przygotowania do szkoły tornister już mamy, teraz rozglądam się za ciuchami na all bo wiadomo dziecko rośnie i nie może chodzić w zakrótkich spodniach(sama pamiętam jak ja kiedyś takie nosiłam straszne to było)ale kiedyś to było inaczej a co u was dziewczyny wciąż czekam na lato a tu kiepsko
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, czekasz na lato?
U nas od dwóch miesięcy w dzień upały, w nocy deszcze i burze. Suuuper pogoda! Byliśmy wczoraj nad morzem ale fajnie było. Za chwilę ciąg dalszy. Teraz ide na zakupy. |
|
|
|
|
#999 |
|
BAN stały
|
u nas albo upał nie do wytrzymania albo chłodek rajstopkowy (taki znimny) -- męczące !!
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
A my nad morzem buszowaliśmy. Ale super było. A dzisiaj dla odmiany bylismy w krainie przeszłości - w parku dinozaurów.
Mam niesamowite zdjęcia. Wkleję kilka znad morza i z parku dinozaurów jutro, bo dzisiaj właśnie wróciłam od teściów w stanie wskazującym więc idę na jakiś film i spać. Dobranoc dziewczyny. |
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu dawno nie było !!!
Ale widzę, że nie tylko mnie. POBUDKA !!!!!!! Wy chyba nie niedźwiedzie i nie zapadacie w sen zimowy? Co tam słychać Ewelinko? Z Monisią to jeszcze kontakt przez gg mam, ale co u Ciebie kochana? |
|
|
|
|
#1002 |
|
BAN stały
|
NO NO , nadchodzi zima i miesie poszły spać !! hihihihih |
|
|
|
|
#1003 |
|
na drugie mam Irena
|
o tak ja już gromadzę tłuszczyk i do łóżka
mnie zajmuje szkoła co chwilę coś nowego zebrania mamy otwarcie nowej sali gimnastycznej a to plecak ciężki a to wychodzą na wf w krótkim rękawie a to książkę zgubi a to kubek nie wie czy nosić a to pół godz wraca do domu (chociaż ma 5 min drogi) ach już czasem mam dość chyba głupia byłam bo myślałam że im starsze dziecko tym łatwiej dam sobie z nim radę no to ponarzekałam a wy jak radzicie sobie z dziećmi
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
No jest przysłowie, że czym większe dziecko, to większy problem.
Ja już w szkole średniej miałam sobie dać spokuj a znów w trójce klasowej jestem |
|
|
|
|
#1005 |
|
BAN stały
|
No to ja wam sie pożale :
-- skoro istnieje internet i te wszystkie udogodnienia to pozamawiała pare fajnych i potrzebnych rzeczy , chciałm za nie zapłacić przelewem przez internet a tu co ?? Konto w PKOBP zablokowane z powodu przedłużającego się debetu !! Jak ja teraz za to wszystko zapłace i jak opłaty porobie ?? Płakać juz sił nie mam !!! |
|
|
|
|
#1006 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
ja nawet przewodniczącą jestem i do rady rodziców należę
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś trzymaj się kochana! Debety zdażają się każdemu. Ja w tym miesiącu też mam debet !!!!!!!!!!!!!!
To i mnie może odetną? Masakra!!!!!!!! W razie "W" może jakieś pieniążki Ci pożyczyć? |
|
|
|
|
#1008 |
|
BAN stały
|
KOCHANA DOROTKO BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA CHĘCI ale boje się pożyczać aby nie wpaść w kolejne "dołki".
Tobie tak szybko nie zabiorą jeśli będziesz dbała aby debet nie trwała dłużej niz 30dni (miesiąc) , ja zaniedbałam to i mam . Raczej nie zaniedbałam a poprostu miała takie problemy że za szybko wybrałam z konta pieniąki które powinny poleżeć 24h aby zaczoł się nowy miesiąc debetowy !! Jest szalenie ciężko ale cóż najwyżej nie będę się do was odzywać z powodu braku prądu ! |
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet sobie tak nie żartuj !!!
A o co chodzi w Twoim podpisie? Co to za ostrzeżenie? |
|
|
|
|
#1010 |
|
na drugie mam Irena
|
monia jest aż tak żle ,trzeba zęby zasisnąć i iśc na przód, co tu innego ci poradzić
a tego doktorka to o maj got na pal z nim
|
|
#1011 |
|
BAN stały
|
To jest "weterynarz" a raczek konpował który morduje i krzywdzi zwierzęta w schronisku w Wołomoiinie -- staramy sie go postawić przed sądem za jego zbrodnie na czwporonogach !!
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pomysł! Wykastrować go - weterynarza.
|
|
|
|
|
#1013 |
|
BAN stały
|
CHCECIE POMUC TO CZYTAJCIE TU : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=367421 |
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Mam juz totalnego maksa !!!!
W zeszłym tygodniu dostałam skierowanie na rezonans magnetyczny. Pieprzonego lekaża nie ma i kazali dzwonić w czwartek - dzwoniłam, to jeszcze terminy nie ustalone, kazali dzwonić po niedzieli. Dzwonię dzisiaj, a kretyn mi mówi, ze jeszcze nie ustalone i mam dzwonić w piątek !!!!! A to pilne było na cito !!! Przecież to zdechnąć ze trzy razy można, zanim oni termin ustalą. !!!! I jakie to pilne, skoro dwa tygodnie na sam zapis czekam?
|
|
|
|
|
#1015 |
|
BAN stały
|
Masz CITO to jedź tam i powiedz że bez konkretnego terminu nie wyjdziesz im z przychodni , zrób zadyme , idź do kierownika bo inaczej nie załatwisz !!!!
A my na międzynarodowej wystawce zdobyliśmy 4 miejsce !! |
|
|
|
|
#1016 |
|
na drugie mam Irena
|
dorota a ciekawe jak długo każą czekać na wolny termin szok
monia gratulacje dla ciebie i twojego pupila
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Łał Monia ! GRATULACJE !!!!
A jak tam koteczka? Zaciążyła w końcu? Dziewczyny podajcie mi swoje gg, bo znowu moje szlag trafił. Ja mam pecha do tego gg ! |
|
|
|
|
#1018 |
|
BAN stały
|
Moje gg to : 8062857 .
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisane !!!
|
|
|
|
|
#1020 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

NO NO , nadchodzi zima i miesie poszły spać !! hihihihih