Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-02, 22:01   #361
hailie21
Zakorzenienie

Post Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!

Taki kubek jest bardzo sympatycznym prezentem:
http://www.youtube.com/watch?v=qPOBfZyq_2w

Po wlaniu gorącej wody do środka, zmienia kolor i wychodzi napis "kocham Cię"

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-06, 20:27   #362
zuzuchaa
Przyczajenie

Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!

Hej dziewczyny, przekopałam cały temat w poszukiwaniu czegoś super i przyznam że niektóre pomysły są naprawde ekstra, przy okazji podziele sie swoimi dotychczasowymi prezentami dla mojego niewdziecznego mężczyzny

- wieeeelka antyrama z plakatem z empiku: czarno-biały Nowy Jork i żółte taksówki (urodziny)
- okrągłe pudło takie 30x30 cm grafitowo srebrne, peełne żelek (święta)
- zapalniczka Zippo (święta)
- paczka papierosów, a na każdym papierosie jakieś słodkie zdanie lub wyznanie i małe czerwone serduszko, całą paczkę przewiązałam jeszcze czerwoną wstążką (to na 1. rocznice)
- prosta żółta szczoteczka do zębów przewiążana wstążką i karteczka do tego "abym miała pewność że myślisz o mnie zaraz po przebudzeniu, chwilę po obiedzie i tuż przed snem" (rocznica)
- kolejna paczka papierosów, tym razem tylko z kilkoma miłymi tekstami + z wypisanymi wszystkimi złymi rzeczami, które działy się miedzy nami, żeby je spalił na dobre (rocznica)
- wlasnoręcznie upieczone babeczki z czekoladą

wszystkie te prezenciki takie małe i symboliczne, bo jak juz wspomniałam wyzej, moj mezczyzna jest niewdzieczny i ja nawet na urodziny nic od niego nie dostaje, ale nie moge sie powstrzymac zeby czegos mu nie dac, chyba jestem za dobra dla neigo..

i do tego w zeszłym roku próbowałam zrobić dla niego taki filmik, że prosiłam obcych ludzi z zagranicy aby nagrali taki kilkusekundowy filmik jak mówią "wszystkiego najlepszego wiktor" w swoim języku, i chciałam aby duzo duzo ludzi sie nagralo i zeby caly swiat zlozyl mu zyczenia, ale troche za malo osob mi przesłało te nagrania zeby byl odpowiedni efekt , więc nie zrobilam tego w koncu, ale pomysl uwazam za swietny

pozdarwiam
zuzuchaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-18, 00:33   #363
Jedwabna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Taki kubek jest bardzo sympatycznym prezentem:
http://www.youtube.com/watch?v=qPOBfZyq_2w

Po wlaniu gorącej wody do środka, zmienia kolor i wychodzi napis "kocham Cię"
Dostałam go... I się bardzo rozczarowałam, to tylko dla osób które uwielbiają wszelkie serduszka itd.

zuzuchaa, masz GENIALNE pomysły dziewczyno!! Napewno któreś wykorzystam
A teraz mam do Was prośbę. Chcę dla mojego chłopaka zrobić/kupić coś wyjatkowego, oryginalnego, niebanalnego, bo on taki jest.
Interesuję się botaniką, robieniem filmów, słucha reggae, jestesmy ponad rok ze sobą. Lubi ekologię i wszystko co z nią związane. Chcialabym, aby prezent przypominał mu mnie, żebym musiała się nad prezentem postarać, zeby był bardzo zaskoczony.
Proszę, pomóżcie

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:08 ----------

Aha, i zapomniałam dodać, że gra na trąbce. Jeśli w czymś by to pomogło...
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-18, 00:35   #364
katchia2
Przyczajenie

fajans jest bardziej pożyteczniejszy niz ja,,,,
katchia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-21, 15:05   #365
nathalie357
Raczkowanie

A propo kubków to proponuje zrobić coś takiego: kupić farbki do szkła, i kubek( dobrze gdy jest z hmm takiego jakby mlecznego szkła) Napisać na nim coś np :Kocham Cie , Dla mojego XXX itd itp Ja wymalowałam na nim jeszcze takie serce ( za szablon posłużył mi kontur serduszka WOŚP - ta część czerwonej naklejki która pozostaje po odlejeniu serca.. Następnie nakleiłam to na kubek, pomalowałam w środku i odkleiłam gdy wyschło.) Mój chłopak był zachwycony, gdy bywam u niego widzę że go cały czas używa
nathalie357 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 13:42   #366
Giove
Raczkowanie

Też mam zawsze problem z prezentami dla mojego Tż Najgorsze jest to, że nie toleruje romantycznych prezentów a ja robiłabym tylko takie No niestety muszę przez to się głowić, co by też mu kupić/zrobić. Jest maniakiem gier RPG, komputerów, uwielbia muzykę, koszulki z głupimi napisami, whisky i inne dziwne rzeczy. Niestety wiadomo, że każda dziewczyna chce dla faceta kupić albo zrobić coś wyjątkowego. Nie kupię mu koszulki z głupim napisem, bo to dla mnie banalne. Na urodziny dostał 0,7l whisky, był wniebowzięty, ale ile razy można... Zastanawiałam się nad figurkami do RPG ale nie bardzo wiem jakie on potrzebuje a jak zacznę wypytywać to się domyśli... Może macie pomysł na jakiś prezent bez przesadnego romantyzmu, dla takiego faceta, który uważa się za jedynego w swoim rodzaju?
Giove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 13:51   #367
ewel31
Raczkowanie

a co myslicie o korkach do pilki noznej? albo o oryginalnej koszulce pilkarskiej jego ulubionej druzyny?
ewel31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 20:53   #368
klaudens
Zakorzenienie

lepsza koszulka, korki lepiej niech sam sobie wybierze
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-04, 17:16   #369
LadyOleczka
Przyczajenie

Po kłopocie jaki miałam pod koniec wakacji, z kupnem mojemu chłopakowi czegoś niestandardowego, postanowiłam z nim pogadać o prezencie na święta (w końcu tym razem nawzajem dajemy sobie prezenty ) i wymyśliliśmy przeglądając internet Oboje chcemy mieć białe soczewki, a tak nic pożytecznego, coś dla zwykłego lansu, nie zawsze trzeba się głowić, można coś sobie dać, dla zwykłej beki Polecam każdej dziewczynie, której chłopak słuch DonGuralEsko i jara się jego wyglądem

Mam jeszcze kłopot z prezentem na rocznice(w styczniu). Wymyśliłam, ze wydrukuje nasze wspólne zdjęcia i zrobię album, ale nie końca mam zakrojoną wizje, niebyt szczegółowo to obmyśliłam i przydałaby mi się pomoc. Mam coś napisać pod zdjęciami(i co)? a może coś narysować? POMÓŻCIE!
Stary 2011-01-07, 13:54   #370
kiszoneborowki
Raczkowanie

oto moje prezenty które zrobiłam sama:
1.Jako ,że maluję namalowałam mojemu mężczyźnie moją podobiznę(był zachwycony), pomysł nie dla każdego jak wiadomo nie każdy potrafi malować ale myślę ze techniką szablonową można prościej zrobić taki obraz .
2.Gipsowa szkatułka . Było to pudełko oblepione warstwą gipsu pózniej malowany
na górze pudełka napis 365 powodów za które Cię kocham a w środku ręcznie robione karteczki z wpisanymi Powodami (jeśli ktoś chce to mogę dokładnie napisać jak zrobić taką szkatułkę a może nawet zdjęcia znajdę )
kiszoneborowki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-08, 12:52   #371
malgosia_92
Przyczajenie

hej dziewczyny mam problem mam niedlugo 3 lata z moim chlopakiem i nie wiem co mam kupic dla niego wezcie mi pomozcie jak mozecie piszcie na ten nr 1538407
malgosia_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-17, 12:06   #372
genialna
Przyczajenie

Hej dziewczyny,
ja za miesiąc mam 30tkę mojego Tadzika. Macie jakiś fajny pomysł na urodziny dla faceta, który najchętniej całe dnie by spędzał na rybach? :/
genialna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 20:23   #373
x1monikapiotrusia1x
Przyczajenie

Hej nie wiem czy spodoba wam się mój pomysł ja dla swojego chłopaka na urodziny kupiłam białą koszulkę bez nadruku i mazakiem do tkanin napisałam mu tekst naszej ulubionej piosenki <na plecach> zaś z przodu narysowałam dwie postaci hi siebie i jego Mój Boy był bardzo miło zaskoczony chwalił się wszystkim znajomym i rodzinie
x1monikapiotrusia1x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-20, 00:00   #374
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mashki Pokaż wiadomość
Większość facetów ucieszy się ze wszystkiego co związane z piłką nożną. Ze swojej strony polecam piżamy, których zazwyczaj u facetów jest zawsze deficyt Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę np. "Piżama Manchester United" i znajdziecie fajne oferty.
ale mi dałaś pomysł, mój tz uwielbia ten zespół
Stary 2011-08-02, 11:54   #375
Jjogobella
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!

a ja mam trochę nietypowy problem.
Za dwa dni są urodziny mojego chłopaka, z którym jestem od trzech lat. Chwilowo nie mam zbyt dużo pieniędzy na prezenty, więc postanowiłam wybrać się z nim na "naszą" działkę, kupić butelkę wina i spędzić noc pod gołym niebem, na plaży.
Byłoby pięknie tylko co się stało? Jego matka, która mnie nienawidzi stwierdziła, że na jego urodziny ma inne plany i on ma przyjść na "przyjęcie" na 18 do domu. Łaskawie może mnie zabrać. Ale ja jestem wściekła, dopytywałam go wciąż czy w domu nie będzie żadnych jego urodzin, żeby nic nie zapsuło mojego planu. W odpowiedzi wciąż słyszałam, że nie, że on nie chce siedzieć w domu w urodziny i żebym już dała spokój. Twierdzi, że ma własne zdanie, ale to jego matka wciąż nim kieruje. Mi jest przykro, na dodatek moje relacje z jego matką są tragiczne... On jest synkiem mamusi, ja już po trzech latach coraz bardziej mam tego dość. On nie ma za grosz własnego zdania, zwłaszcza ostatnio...
Ale wracając do tematu, teraz mam dwa dni na stworzenie prezentu... Pomożecie? a najbardziej chciałabym, żeby to było coś co w jakiś sposób pójdzie jego matce w pięty, myślałam może o jakimś moim dużym zdjęciu?
Pomocy!
Jjogobella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 12:14   #376
SunnyGirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jjogobella Pokaż wiadomość
a ja mam trochę nietypowy problem.
Za dwa dni są urodziny mojego chłopaka, z którym jestem od trzech lat. Chwilowo nie mam zbyt dużo pieniędzy na prezenty, więc postanowiłam wybrać się z nim na "naszą" działkę, kupić butelkę wina i spędzić noc pod gołym niebem, na plaży.
Byłoby pięknie tylko co się stało? Jego matka, która mnie nienawidzi stwierdziła, że na jego urodziny ma inne plany i on ma przyjść na "przyjęcie" na 18 do domu. Łaskawie może mnie zabrać. Ale ja jestem wściekła, dopytywałam go wciąż czy w domu nie będzie żadnych jego urodzin, żeby nic nie zapsuło mojego planu. W odpowiedzi wciąż słyszałam, że nie, że on nie chce siedzieć w domu w urodziny i żebym już dała spokój. Twierdzi, że ma własne zdanie, ale to jego matka wciąż nim kieruje. Mi jest przykro, na dodatek moje relacje z jego matką są tragiczne... On jest synkiem mamusi, ja już po trzech latach coraz bardziej mam tego dość. On nie ma za grosz własnego zdania, zwłaszcza ostatnio...
Ale wracając do tematu, teraz mam dwa dni na stworzenie prezentu... Pomożecie? a najbardziej chciałabym, żeby to było coś co w jakiś sposób pójdzie jego matce w pięty, myślałam może o jakimś moim dużym zdjęciu?
Pomocy!
może być Twoje zdjęcie, jak mówisz, i do tego ładna rameczka
Możesz też wykonać komiks, głowy z fotografii, reszta rysunki i na końcu ślub, chociaż może Ci nie wystarczyć czasu.
Możesz kupić malutkie dziecięce skarpetki dla 'przyszłego ojca mojego dziecka'
o albo piwna paczka :P
Nie ma odwrotu z drogi obranej
wierność do końca i tak będzie.
Amen.
Mój ukochany M.
Razem od 8.08.10
licencjat
08.2011-Dziadek[*]
02.2012-Ciocia[*]
SunnyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 12:27   #377
Jjogobella
Przyczajenie

dobre, dobre!
na komiks nie zdążę a poza tym ja kiepsko rysuje chyba że graficznie na komputerze ale na tym też się nie znam ;p
Macie jakieś jeszcze pomysły? Musze dopiec tej.....babie! cholernej!
Jjogobella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 12:34   #378
milka2205
Raczkowanie

Moje pomysły.

Witam. Mój pierwszy wątek..nie wiem czy w odpowiednim miejscu go umieściłam więc proszę o wyrozumiałość.

Ja z moim Tż jestem ponad 9 miesięcy.Postanowiłam tu napisać prezenty które mu dałam może komuś podsunę pomysł
święta- srebrny łańcuszek, axe+ to coś do klikania (łańcuszek nosi dotąd codziennie i nigdy się z nim nie rozstaje)
walentynki- kupiłam mu ciepłą bluzę żeby mu cieplutko w serduszko było (kangurka z kapturem), zrobiłam zeszyt taki w formie pamiętnika z moimi przeżyciami dotyczącymi naszego związku, ważnymi dla nas datami, zdjęciami itd. <zamurowało go gdy odpakował>, koszulę elegancką bo kilka dni później mieliśmy być na 18 oraz bokserki z bananem i napisem "okaz zdrowia"
NA NASZE 4 MIESIĄCE- zdecydowaliśmy się oboje na srebrne obrączki. dosyć szybko ale dla nas to nie ma znaczenia bo naprawdę się baaaardzo kochamy oczywiście obrączki są grawerowane wewnątrz i jak się zastanawialiśmy co możemy mieć tak wspólnie tak zawsze przy sobie to mu o obrączkach powiedziałam uznał że to dobry pomysł dlatego zawsze nosi tylko jak jest w pracy to ma na łańcuszku który też dostał odemnie
dzień mężczyzny- kupiłam mu koszulę (co ja za to mogę że lubię mu kupować koszule i uwielbiam go w koszulach), pasek do spodni i zabrałam na jedzonko ale on chciał płacić...jednak przekonałam go i wziął odemnie pieniądze
święta wielkanocne- kupiłam mu portfel (ale już się zepsuł), piankę do golenia, bluzkę, słodycze i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam
urodzinki- kupiłam mu plecak everlasta bo jego był już trochu wysłużony, kupiłam mnóstwoo cukierków i do kilkudziesięciu chyba z 60 ich było przywiązałam karteczki jak i za co Go kocham i ułożyłam na stole jak go nie było w napis 19 i serduszko jak przyszedł buźka otwarta i przez chwilę zaniemówił (zdjęcie tych cukierków w załączniku) aha i jeszcze torcik z napisem 19 lat i świeczka fontanna cieszył się baaardzo i dziękował nie jeden raz
imieninki- kupiłam mu krótkie spodenki, bluzki bez rękawów czarną jedną bo chciał i znowu koszule i wodę po goleniu adidas, a i cukierki jego ulubione (jak robiłam karteczki z za co i dlaczego Go kocham kupiłam takie smaczne i od tego czasu jego ulubione co jakiś czas je dostaje odemnie)

teraz przygotowuję już prezent na nasz roczek ale zdradzę dopiero po wykonaniu i dołączę fotki..

myślę że pomysły się przydadzą
Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0771.jpg (109,6 KB, 212 załadowań)

Edytowane przez milka2205
Czas edycji: 2011-08-16 o 14:30
milka2205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 14:40   #379
Sorbet
Zadomowienie

Kupić facetowi krawat i butelkę wina. Krawat zawiązać na szyjce butelki. Pół prezentu będzie dla obojga, wszak nie wyżłopie sam winka
Stary 2011-08-24, 11:59   #380
zakochana x3
Przyczajenie

Mam ten sam problem !! Mój, ma niedługo urodziny i chcę zrobic mu przyjęcie niespdziankę albo chociaż wpaśc do nego z jakimś małym tortem ale prezent... lubi horrory (nie kupię mu horroru bo on oglądał ich tysiące -,-) i autobusami i ogółem tiry itp ;p (nie nie kupię mu autobusu. ) a tak ogłem myslałam nad ramką ze zdjęciem ale może Wy coś wymyslicie ? ) i jeszcze kocha robić zdjęcia.
Pomóżcie !
pozdr. *
zakochana x3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 21:37   #381
klaudens
Zakorzenienie

kup mu kartę większą do aparatu sama focę i chciałabym dostać

ja swojemu w tym roku kupię chyba plecak którego mu brakuje, plus wywołane zdjęcia z sesji i jakieś ciacho
Stary 2011-08-25, 13:28   #382
zakochana x3
Przyczajenie

a wiesz że to dobry pomysł ? mam już pomysł na następną okazję bo jednak na jego urodziny kupię mu chyba po prostu ramkę z naszym zdjęciem nawet oryginalne i mam nadzieję że będzie się cieszył <3
zakochana x3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 11:41   #383
DiabliCa17
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny! Co mogę kupić chłopakowi z okazji zdania egzaminu z fizyki?? Dla mnie fizyka to czarna magia, ale on jest zapalonym studentem i chciałam właśnie dać mu jakąś 'nagrodę' związaną tematycznie z tą nieszczęsną fizyką Z góry dzięki za pomoc!
DiabliCa17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 12:25   #384
klaudens
Zakorzenienie

wykup mu jakieś warsztaty z tym związane, albo może jakaś wystawa jest w okolicy u Was - ja tam bym zaprosiła na dobre lody
Stary 2011-08-31, 00:18   #385
_balonowa_
Przyczajenie

Idealnym prezentem dla chłopaka byłby jakiś gadżet związany z jego ulubionym klubem piłkarskim, koszykarskim itp.
Np. jesli jest fanem manchester united to dobrym pomysłem jest koszulka, portfel, ręcznik, szalik, spodenki, breloczek, kubek.. no wszystko co może być z tym związane. Na allegro jest dużo wyboru tego typu przedmiotów.
Gwarantuje wam ze sie ucieszy ;d
_balonowa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-10, 23:02   #386
chemiczna_
Raczkowanie

dziewczyny, potrzebuję czegoś najlepszego na świecie dla mojego chłopaka na 18 !

jakie macie romantyczne pomysly, cos w co mogę włożyć dużo pracy, a on by się nie spodziewał .. dodam, że oboje kochamy niebo i gwiazdy, ale zastanawiam sie nad kupnem certyfikatu, bo to jakieś takie bezosobowe..

Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
chemiczna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 10:02   #387
magda_5
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Talking Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!

Witajcie
Ja swojemu chłopakowi na urodziny kupiłam jazde samochodem terenowym. Jesteśmy ze sobą już dość długo więc chciałam żeby było to coś oryginalnego. Upatrzyłam sobie ten prezent trochę wcześniej żeby móc na niego spokojnie odłożyć. Ale są też tańsze możliwości. Wszystko w zależności od funduszy.
Tak czy inaczej prezent był trafiony w dziesiątke a chłopak zachwycony!
Pojeździł sobie samochodzikiem po wąwozach, rzeczkach i błotku a ja z tyłu siedziałam i mu kibicowałam także milo i razem spędziliśmy czas. Instruktor też nawet spoko. Ja to zmawiałam przez internet z www.aktywneprezenty.pl ale wiele jest sklepów tego typu więc wystarczy tylko poszukać
magda_5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-26, 20:10   #388
belzebubka
Raczkowanie

To i ja dorzucę kilka pomysłów, może coś się przyda:
- słoik (najlepiej w oryginalnym kształcie, np. kwadratowy) ozdobiony farbkami do szkła i ludzikiem z modeliny na zakrętce, a w środku ciastka/małe babeczki;
- klocki Jenga - nie kosztuje bardzo dużo, a zapewnia zabawę
- skórzany pasek do spodni - chłopakowi zawsze się przyda;
- własnoręcznie zrobiona ramka - zwykła drewniana za kilka złotych, pomalowana farbą w spreju, i klejem na gorąco poprzyklejane ozdoby (ja kleiłam piórka kupione w kwiaciarni)
- list - taki od serca, w oryginalnej kopercie, może nie jest to mistrzostwo świata; innym wariantem jest kilka listów, w różnych kopertach i chłopak może otworzyć tylko jeden każdego dnia (na wierzchu można napisać datę)
belzebubka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-05, 18:58   #389
ania_gie
Przyczajenie

Mój kotek jest fanatycznym kibicem dlatego kupiłam mu coś w tym temacie, a mianowicie bluzę z napisem Szanuj to co kochasz firmy extreme adrenalin,
http://extremeadrenaline.pl/product.php?id_product=124

nie muszę dodawać, że trafiłam z wyborem prezentu, był bardzo wzruszony, gdyż nie podzielam jego zainteresowań.... no ale czego się nie robi z miłośći

są tam też inne fajne ciuchy dla kibiców. polecam
ania_gie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 11:45   #390
LikeADrug
Raczkowanie

Słooneczka mój TŻ ma niedługo urodziny (21), nie jesteśmy długo razem, dlatego też mam mały problem z doborem prezentu.. jest fanem piłki nożnej i sam też gra, dlatego myślałam coś w tym kierunku, ale wyczerpały się moje pomysły po tym jak zdałam sobie sprawę, że wszystko z tym związane posiada;|
a żeby prezent był w miarę oryginalny.. wpadłam na pomysł, by zrobić mu mozaikę swojego zdjęcia, ze swoich zdjęć. wiem, jakie moje zdjęcie mu się bardzo podoba i chce sobie w ramkę wstawić. dodam, że jest romantykiem (świeczki, kilmacik i te sprawy..), siedzi też troszkę w fotografii, dlatego do wykonania tej mozaiki mogłabym wykorzystać też zdjęcia zrobione przez Niego ii chciałabym poznać Waszą opinię, co do prezentu. dodaje link do galerii mozaikowej:
http://www.mozaikowo.com.pl/galeria.html

/ wizaż
56 - 55 - 54,5 - 53,7 - 53 - 52,7 - 52 - 51,5 - 51 - 50,5 <3

Edytowane przez LikeADrug
Czas edycji: 2011-10-06 o 12:37
LikeADrug jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości