|
|||||||
| Notka |
|
| Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
| Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać? | |||
| HTC Wildfire S |
|
17 | 30,36% |
| Samsung Wave Y |
|
1 | 1,79% |
| Sony Ericsson Xperia Neo V |
|
7 | 12,50% |
| Nokia 500 |
|
7 | 12,50% |
| Samsung Galaxy Mini |
|
4 | 7,14% |
| Inny(ale jaki:P) |
|
20 | 35,71% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Jaki telefon polecacie ?
No właśnie tak jak w tytule. Chciałabym kupić telefon a zupełnie nie wiem jaki. Do 7oo zł .
|
|
|
#1052 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki telefon polecacie ?
Podaj może jaki w ogóle Cię interesuje: dotykowy, z klawiszami, rozsuwany? ;-)
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
Obojętnie
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
No to Nokia 3310 jest spoko.
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#1056 |
|
Zadomowienie
|
nokia 3310 jest the best
pamiętam jak się cieszyłam jak ją miałam :P miała najlepszego snake'a heh
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
odpowie mi ktoś poważnie
![]() ?
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mam SE Xperia X8 i jestem bardzo zadowolona. Ukochałam sobie wi-fi
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam SE W910i nie potrafię się z nim rozstać. Pół roku temu kupiłam sobie nowy nokie x2 i po trzech tygodniach wróciłam do SE. Jak dla mnie jest najlepszy
![]() http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1209#
|
|
#1060 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam Nokie E52. Jestem zadowolona. Aczkolwiek ostatnio choruje na BlackBerry
http://telefon.gsm.pl/Nokia/E52/test.html |
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Samsung Corby i jest on ok
|
|
#1063 |
|
Jestem groszek... ;)
|
To się podepnę... ktoś może ma ten telefon?
![]() Mam i się męczę niesamowicie ale to raczej wina tego że model jest wadliwy... koleżanka ma taki sam i jest zadowolona.
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2011-07-05 o 19:40 |
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam avilę i się przycina, nie polecam
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
NOKIA C 6.świetny procesor jesli ktoś siedzi w necie .nawigacja 100%darmowa.długo trzyma baterię
SONY ERICSON SATIO-super aparat 12 MPX ,ale wolny w necie nie polecam HTC ,bo trzeba ładować baterię co dziennie Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-07-05 o 20:36 |
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym Symbian.Mam również HTC i nie ładuję go codziennie, choć są modele, które jedzą więcej prądu. |
|
|
|
|
|
#1067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ciagle podlaczony do wifi, ciagle sprawdza maile, sporo rozmow przeprowadzonych troche zdjec, zabawa na android market - sciaganie i instalowanie, ciagle jakies procesy w tle jak np. watchdog3g, zdjecia wrzucane na fb, gry. Ladowany przedwczoraj, jeszcze pol baterii.
Smartfon z definicji nie bedzie trzymal tyle co np. se k800i ktorego ladowalam raz w tygodniu. Z tego co wiem nokia niebawem pozegna sie z symbianem, bedzie on na coraz mniejszej ilosci modeli, poniewaz podobno przestaje byc wspierany, bedzie na nokiach windows mobile ktorego NIKOMU NIE POLECAM. Mialam i WM5 i WM6, oba telefony z stosunkowo dobrym procesorem i ramem - kaszanka, zacinanie sie, przywieszanie, czesto konieczny "twardy" restart telefonu. Za to Androidem i HTC jestem bezczelnie zadowolona. Zdjecia robi boskie, przegladanie internetu jest po prostu bajeczne, niezwykle wygodne, procesor nie jest naprawde zly,... Porownujac mojego HTC z nokia, to moj htc ma dwukrotnie szybszy procesor ktory mozna podkrecic z tego co wiem, nawigacje tez ma darmowa, korzystajaca ze sciagnietych map (darmoszka o ile korzystamy z wifi) i kompasu, lub z satelit gps, z duperelek w stylu aparat - moze nie jest to 12mpx, ale juz wiem ze mpx nie sa wazne za to nagrywa filmy 720p czyli hd ready.No i co jest jeszcze cudne w smartphonach z androidem - android market i multum darmowych aplikacji, nawet taka rozwiazujaca calki, czy chociazby wiekszosc definicji z matmy jakie sa dla mnie niezbedne w jednej aplikacji. Zalet moge wymienic mase... wady dwie - ciezko dostepne pokrowce typu case na moj model, oraz brak pelnej instrukcji w pudelku. Niestety ale HTC, a przynajmniej moj model Desire Z, nie kosztuje do 700zl, chyba ze w abonamencie ![]() Jak autorko chcesz dobry, prawie bezawaryjny telefon do 700zl ktory ma ci nie sluzyc do internetu itp polecam prawie niezniszczalnego SE K800i
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2011-07-05 o 23:10 |
||
|
|
|
|
#1068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#1069 |
|
BAN stały
|
Nie wiem po ile stoi, ale rok temu kupowałam za 1000 to pewnie teraz kosztuje sporo mniej, Nokia 5800, uwielbiam ten telefon. Mój TŻ zamienił iphone na htc i powiedział, że juz nigdy więcej htc, bo ten telefon sam robi co chce- włącza się, wyłącza, nie wiem jak z innymi, ale powiedział, że już nigdy nic poza iphone. Aaa wracając do Nokii to jeszcze mnie nie zawiodła, odpukać.
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Nokia e72 ponieważ potrzebowałam;
wifi qwerty gps Teraz wzięłabym blackberry bo wielu operatorów ma specjalne pakiety dla blackberry - nielimitowany internet od 15 zł za miesiąc ![]() dodam że najczęściej korzystam; ze słownika z google maps ![]() odbieram maile piszę smsy jakaś wymagająca bardzo nie jestem :p Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-07-05 o 23:23 |
|
|
|
|
#1071 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam sony ericsson xperie x10 mini pro i jest naprawde super, tylko wi-fi troche slabe, rzadko kiedy lapie, chyba ze jest naprawde dobry zasieg. Ale poza tym jest super
|
|
#1072 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jednak jakos mam pozytywniejsze skojarzenia z linuxem Juz mi wystarczy ze na uczelni musze korzystac z produktow microsoftu, a co za tym idzie rowniez w domu... niech ten microshit oszczedzi chociaz moja komorke ![]() No i przy WM5 i WM6 mowie o wlasnych doswiadczeniach a nie opiniach. Jezeli mnie zawodzi dwukrotnie dany system operacyjny juz 3ci raz po niego nie siegne, zwlaszcza ze komorka to nie cos co kupuje na kilka miesiecy. Jedno jest pewne, dziewczyna szuka telefonu do 700zl a to co tutaj wymieniamy to na allegro 700zl nie kosztuje ;P
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2011-07-05 o 23:37 |
||||
|
|
|
|
#1073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
Gdybym była bogata, to miałabym HTC Desire, ale że jestem biedna, to mam Samsunga Wave i muszę z tym żyć
Nie narzekam. O ile stare telefony Samsunga były wujowe, to muszę przyznać, że smartfony nawet im wychodzą ![]() Natomiast długo korzystałam z SonyEricsson w200i i korzystam nadal z w300i. Podejrzewam, że gdybym była jeszcze biedniejsza, to miałabym jakiś inny z tej serii, albo epicki już SE k800i, telefon nie do zajechania. W czasach, gdy był jeszcze nowy, to w ogóle innowacja była, wodotryski i te sprawy. Znakomity model, teraz już niedrogi, tylko jak ktoś lubi bajery typu dotykowe wyświetlacze, milion mpx (na co taki aparat w telefonie, który nie ma prawa mieć dobrej optyki, bo jest za płaski i za mały?), to mu cudeńko k800i nie podpasuje. Przyłączam się do opinii, że Symbian to dzieło szatana (miałam nieprzyjemność programować w Symbianie i powiem szczerze, w tym systemie jest taki bałagan, że nie chciałabym z niego korzystać :P), jak smartfon, to z Androidem (zwłaszcza, że Android ma świetny support). Mój szajsung ma Bada, działa całkiem spoko, ale za wiele aplikacji na niego nie ma. |
|
|
|
|
#1075 |
|
BAN stały
|
Mi się np. podoba Motorola v8 luxury gold, ale nawet bardziej niż to, że telefon jest, moim zdaniem, skromny jeśli chodzi o możliwości ;-), zniechęca wielkość wewnętrznego ekranu, jest wg mnie mały jak na aparat o takich wymiarach zewn. No ale jest ładny, za 700 powinien się dać kupić. ;-)
Podoba mi się też całkiem Blackberry Style 9670, wersja fioletowa, ale po pierwsze, ma moduł cdma a nie ma gsm, a po drugie wątpię, by był dostępny za kwotę do 700 zł. ![]() Ogólnie mam wrażenie, że producenci trochę odstawili na boczny tor telefony z klapką skupiając się głównie na dotykowych ''minitabletach'' ;-). Może ta tendencja się zmieni. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2011-07-06 o 00:08 |
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam samsunga monte - mi się już znudził nie przypadły mi do gustu dotykowe telefony, na początku fajny bajer, ale po krótkim czasie doszłam do wniosku, że jednak wolałabym coś "normalnego" z klawiaturą, np. wspomnianą Nokię E52A najgorsze, że abonament za niego muszę jeszcze 1,5 roku płacić
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z kolei posiadam dotykowego LG i też stwierdziłam, że jeśli miałabym wymieniać to tylko na jakiś z klawiaturą, najchętniej jakąś Nokię. I tak jak Tobie jeszcze 1,5 roku do końca umowy mi zostało
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam od roku nokie 5800 i jestem bardzo zadowolona, naprawde udany muzyczny telefon.
Jednak gdybym miala teraz zmienic, to zdecydowalabym sie najpewniej wkroczyc w swiat htc desire albo wildfire s.
|
|
|
#1079 |
|
Wtajemniczenie
|
Nówka Nokia posłuży ci kilka lat.
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Konto usunięte
|
Nokia, LG, Sagem (o ile komuś nie przeszkadza, że telefon czasem lubi "pomyśleć"). Odradzam HTC i inne mega wypasione, skomputeryzowane wynalazki. Mój TŻ "napalił się" na HTC i co? I od kilku tygodni nosi znowu swoją starą Nokię. Powód? HTC trzeba ładować i ładować... i ładować - praktycznie codziennie, byle co się zrobi i telefon rozładowany. Leży teraz na półce i kurz zbiera.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-07-06 o 12:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.

pamiętam jak się cieszyłam jak ją miałam :P miała najlepszego snake'a heh
?

za to nagrywa filmy 720p czyli hd ready.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)