|
|||||||
| Notka |
|
| Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
| Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać? | |||
| HTC Wildfire S |
|
17 | 30,36% |
| Samsung Wave Y |
|
1 | 1,79% |
| Sony Ericsson Xperia Neo V |
|
7 | 12,50% |
| Nokia 500 |
|
7 | 12,50% |
| Samsung Galaxy Mini |
|
4 | 7,14% |
| Inny(ale jaki:P) |
|
20 | 35,71% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy
Cytat:
to dobry model,nie wiesza się.Cena też nie jest ogromna.Mój T. sprzedał niedawno S4 i ma zamiar powrócić do S2. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1892 |
|
BAN stały
|
Warto zakupić , S2 lepsza od mini jest , polecam zapoznać się z ofertą , może coś znajdziesz
Jeśli chcesz Samsunga to jeszcze S3 fajna i Galaxy Ace 2 lub 3. Porównaj sobie wszystkie modele np. na xxx.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-10-18 o 22:00 Powód: Reklama. |
|
|
|
|
#1893 |
|
Przyczajenie
|
Polecam sobie porównywać telefony np. tutaj. http://www.gsmarena.com/
Stronka bardzo dobrze się sprawdza. Dużo nowości, poczytajcie też sobie testy i recenzje.
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
S3 mini potrafi się zacinać.
Ja porównuję na mgsm ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Posiadam SGS3 juz prawie od roku, uważam że reakcja na dodtyk jest troche denerwująca w tym telefonie (dosłownie za wolna), szczególnie jeśli chodzi ksążke telefoniczną. Rozważam kupno telefonu na windowsie, co sądzicie? i co polecacie?
|
|
#1896 |
|
Rozeznanie
|
A czy jest jakaś duża różnica między samsungiem galaxy S2, S3 a S3 LTE?
Nadal nie wiem, który wybrać
|
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LTE (Long Term Evolution) to najnowszy standard transmisji danych telefonii komórkowej, który jest następcą systemów trzeciej generacji (UMTS). Obecnie pozwala on na pobieranie danych z prędkością do 100 Mb/s i wysyłanie z prędkością 50 Mb/s - w rzeczywistości wygląda to inaczej. ja by wybrała lepszy i nowszy czyli l3
|
|
|
#1898 | |
|
BAN stały
|
dlaczego polecacie s2? to stare próchno i po co brać stary, gorszy od nowszych modeli telefon? bez jaj, widać, że z dupy polecacie "bo TŻ ma".
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- jak na Windzie to z 1 gb ramu coś sobie wybieraj, ja bym uderzała w którąś z nowszych nokii, z jakimś bardziej wypasionym aparatem. Pytanie jak duży chcesz telefon, bo to też ważne, ja np. na "fablet" bym się nie zdecydowała bo jest ogromny. |
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"z dupy"...zauważ,że zwykle poleca się coś o czym ma się wyrobioną opninię,ma się z tym jakąś styczność,korzystało itd :P Jeśli komuś zależy na tym by telefon był sprawny/nie ciął się a nie miał wiele nieużytecznych bajerów to taki jest S2. Wiele osób może potwierdzić,że starszy S2 jest lepszy niż S3/S4 w funkcjonowaniu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1900 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1901 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem czy to ma być na bank Samsung czy nie. Jeśli nie, to ja mogę polecić Sony Xperie M. mam telefon już prawie pół roku i ani się nie wiesza, ani nic złego się z nim nie dzieję. bateria trzyma długo. Kilka dni to żaden problem. Jeśli włączysz tryb stamina, to nie powinno być problemu, aby wytrzymał tydzień.
|
|
|
|
|
#1903 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
S2 ma możliwość aktualizacji systemu do 4.2(z rok temu miał taką a być może teraz i wyżej) dla porównania zeszłoroczny Galaxy Trend ma 4.0 i nikt nie wydał aktualizacji(oryginalnej) . Cała seria S jest ważna dla producenta dlatego nawet Ci ze starszym telefonem jak S2 mogą używać go z równie sprawnym systemem. To poleć jeśli uważasz,że byłby ok Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co sądzicie o lg s2 ? Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2014-05-20 o 20:04 |
||
|
|
|
|
#1906 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46544240]sądzę, że taki nie istnieje. Chyba chodziło Ci o LG G2?[/QUOTE]
Tak...Lg G2 dokładnie, sory, to przepracowanie ![]() Wysyłane z mojego IdeaTab A3000-H za pomocą Tapatalk 2
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2014-05-20 o 21:28 |
|
|
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
A to ja nie wiem, czy mogę się wypowiadać, bo znam ten telefon tylko z tego, że mój TŻ go ma
Wg niego najlepszy telefon jaki miał.Z tym, że jest duży, 5,2 cale, a Ty chciałaś coś mniejszego, jak wnioskuję z poprzedniego posta.. Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2014-05-20 o 21:44 |
|
|
|
|
#1909 |
|
Przyczajenie
|
(Chodzi o x perie M)
Wcześniej miałem X perie Solę. Również wyzywałem i nie mogłmem się nacieszyć, gdy go wreszcie sprzedałem. "M" daje radę. Trzeba tylko aktualizować tak jak trzeba i nie instalować niewiadomo ilu śmieci. |
|
|
|
|
#1910 |
|
BAN stały
|
ale czego Ty chciałeś od Soli z 515 ram? nic dziwnego, że widzisz różnicę jak się przesiadłeś na 1gb. Ale to nadal nic ciekawego.
|
|
|
|
|
#1911 |
|
BAN stały
|
Ja aktualnie mam od kilku dni Xperie E i nie narzekam , do podstawowych zadań wystarczy , nie wiesza się ani nic z tych rzeczy. Mam również Alcatela Idola ale aktualnie w serwisie bo głośnik został uszkodzony ale bardzo fajny telefonik , dobry ma aparat i nie ścina.
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam samsung galaxy trend i jest świetny tylko - się zacina i po 9 miesiącach mam problem z wejściem usb
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1913 |
|
Raczkowanie
|
Jak bez kuchenki mikrofalowej, płyty indukcyjnej i plazmy to normalnie porządny BlackBerry.
Fajne modele to Z10 oraz Q10. Nie zacinają się, mają LTE i mają dobre aparaty. Baterie trzymają kilka dni. Telefony dostępne u wszystkich operatorów ale i w wolnej sprzedaży. Ja i maż mamy te telefony już kilka lat i naprawdę jesteśmy zadowoleni. pamiętam jeszcze gdy kilka lat przywiózł go ze Stanów. Wtedy iPhona oddałam synowi i nie żałuje. Zanim więc zaczniecie krytykować warto sprawdzić samemu. |
|
|
|
|
#1914 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale faktycznie jeden i drugi ma parametry godne uwagi no i mamy wybór albo dotyk albo z klawiaturą qwerty zwykły, zgrabny telefonik. |
|
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
PFFE
Chyba wybiore Sony Z - myślisz że dobry wybór (obecny sgs3) zależy mi na dużo lepszym telefone ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
|
#1916 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bierz, będzie zadowolona, zwłaszcza w porównaniu z sgs3.
|
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
![]() Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#1918 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
koleżanka ma Xperie M już od dłuższego czasu, chyba rok, i też nie narzeka. Nie zacina się, nie ma problemów. Problemem jest tylko aparat i video, które w tym telefonie po prostu nie istnieją. Ale to nie było mi potrzebne więc telefon jest odpowiedni ;] |
|
|
|
|
|
#1919 |
|
...
|
Poszukiwałam czegoś dla taty - miało dzwonić, długo mu służyć i być smartphonem, bo "wszyscy mają". Dostałam dość małą kwotę pieniędzy na ten cel. Za 400zł znalazłam używanego (ale bez żadnych śladów użytkowania) Samsunga Galaxy S2. Jestem bardzo zadowolona. Wgrałam mu najnowsze niebrandowane oprogramowanie. Chodzi bardzo płynnie, ani razu się nie zawiesił przy ustawianiu.
Dopiero teraz zobaczyłam różnicę między flagowcem a moim, zwykłym, dwa lata młodszym telefonem. Mnogość romów, działający cyanogenmod to coś o czym na swój mogę pomarzyć .Wcześniej nie przykładałam do tego większej wagi. Teraz przy zmianie telefonu wezmę pod uwagę kupno starszego modelu, ale bardziej wspieranego przez producenta.
|
|
|
#1920 |
|
BAN stały
|
Ktoś pytał o G2, miałam okazję używać i telefon bardzo fajny. Wbrew pozorom jest łatwy w obsłudze, jak o nim czytałam to myślałam że jest bardzo nieporęczny ale okazało się że wcale tak nie jest. Wiem, że niedługo ma być premiera G3.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

Zależy mi, żeby kupić jak najlepszy telefon, ale też aby przy tym nie przepłacić.

Nadal nie wiem, który wybrać

Wg niego najlepszy telefon jaki miał.