|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przed/Po, czyli jak minerały zmieniają nasz LOOK :)
Cytat:
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-09-27 o 20:51 |
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Rozeznanie
|
Maliniarko no rewelacja!! Masz świetnie kolor podkłady dobrany tak btw, bardzo bardzo podoba mi się jak współgra z kolorem włosów i oczami. Świetnie oko zrobione, widać doświadczoną rękę
I powiem Ci,że w minerałach wyglądasz dużo lepiej niż w tradycyjnej kolorówce, tj mówię o podkładzie etc! Bardzo bardzo bardzo mi się podoba, swoją drogą przed tragedii nie ma, ot rozdrapane ślady, ale zdaje się są na tyle płaskie, że można je z powodzeniem zakryć iwona200 mnie w zasadzie oleje nie zapychają,próbowałam już marchewkowego,różanego, pichtowego (ten mi nie służył) no oczywiście oliwka hipp ale to inna bajka i teraz ten fenu zit. Oczywiście nigdy nie nakładam solo, zawsze z HA i kremem. Kochana opisywałam już chyba ze 4 razy po kolei moją pielęgnację, na różnych "etapach" problemów z cerą - zerknij proszę wgłąb
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że uważasz, że lepiej to wygląda niż zwykły podkład, bo jednak czas jaki zajmuje maskowanie minerałami jest jakieś 3 razy dłuższy od podkładu, którego dotychczas używałam potrzebuję mobilizacji minerałowejMój Pan Sylwestrowy też mówi, że w minerałkach lepiej, nawet jak jakąś bubę widać
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem pytania, czy ktoś ma skłonności do zapychania - każda cera jest przecież inna, a oleje to zbawienie dla wielu twarzy, nawilżają i natłuszczają, a nawet minerały przecież potrafią zapchać
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Rozeznanie
|
Callitus, no zgadzam się z Tobą,że trudno stwierdzić co kogo zapcha,bo każdy ma inną cerę
ja generalnie jestem olejami zachwycona, bo naprawdę wygładzają buzię, nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam suche skórki.Maliniarka, no przede wszystkim chodzi o to,by nie było widać tapety, a nie żeby wszystko pod nią ukryć,prawda? Mimo ,że nadal mam kilka przebarwień i czasami mnie wysypie, to słyszę dużo komplementów od facetów - że to dobrze,że jestem naturalna i nie poprawiam co pięć minut poziomu "napudrowania"
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko powiem tylko... WOW !!!
Świetny makijaż.. Ja bawię się minerałkami od bardzo niedawna.. Nadal się uczę, eksperymentuję.. Mam nadzieję,że kiedyś będę umiała wykorzystać je równie dobrze jak Ty i wydobyć ze swojej twarzy to co najlepsze jednocześnie ukrywając jej wady
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe.. Ja strasznie niefotogeniczna jestem..
![]() Obiecuję wstawić zdjęcia "przed" i "po" jak tylko dojdzie do mnie paczuszka z różami, rozświetlaczami i jeszcze kilkoma rzeczami których mi brakowało w moich zbiorach.. Ocenicie wtedy nad czym powinnam popracować (bo na bank muszę się jeszcze sporo nauczyć jeśli o makijaż chodzi). |
|
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem pod wrazeniem wszych kamuflarzy mineralowych i slicznych buziek
ja od paru miesiecy tez jestem zarazona mineralkami ale narazie testowalam tylko EDM,Cathy, mala kobietka, Isilindil, olkie macie takie piekne cery i tak slicznie wygladacie bez make upu ze wam strasznie zazdroszcze moze ja sie kiedys odwaze i tez wstawie moje fotki zobaczymy jak narazie bede podziwiac wasze makijazyki
Edytowane przez ksenka Czas edycji: 2010-10-06 o 18:23 |
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pragne jednak zaznaczyc ze stan obecny zawdzieczam kuracji retinoidem wczesniej nie bylo tak kolorowo
|
|
|
#1275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dziewczyny jak wy ukrywacie te czerwone krostki bo ja jak naloze korektor to jest ok wszystko zakryte (mam korektor edm multi intensive i intensive medium i teraz zamowilam sunlight) ale jak poloze podklad to jednak troche sie sciera ten korektor nie caly ale jednak krostki przebijaja jak wy to tak pieknie zakrywacie???
|
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i będzie pięknie
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest zielony to pod podklad i dobrze jest nabrac korektora na pedzel i prysnac termalka albo hydrolatem bo wtedy jest trwalszy
|
|
|
#1278 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i cere taka ladna, ogolnie slicznie---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To znajdź korektor w zbliżonym odcieniu . Zwykły korektor (używałam Rimmel Recover) miał problem z przykryciem tego czerwonego miejsca, wszystko przebijało, a ja musiałam dać go dużo i zaczynał być wtedy widoczny. Później chodziłam taka "plamista"(z przebijającym różowym plackiem)... Wczoraj (po długiej "nieobceności":rolley es wyszło mi takie "zjawisko", dałam trochę korektora mineralnego i zaczerwienienie zakryte pięknie Zaczynam coraz bardziej nie lubić EDM, że tak mnie odstraszyło i przez niego czyniłam zło (używając zwyklego korektora) Czasem z nudów przeglądam jeszcze raz stronki tego wątku, aby podziwiać te zmiany, makijaże... |
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;22538513]To znajdź korektor w zbliżonym odcieniu
. Zwykły korektor (używałam Rimmel Recover) miał problem z przykryciem tego czerwonego miejsca, wszystko przebijało, a ja musiałam dać go dużo i zaczynał być wtedy widoczny. Później chodziłam taka "plamista"(z przebijającym różowym plackiem)... Wczoraj (po długiej "nieobceności":rolley es wyszło mi takie "zjawisko", dałam trochę korektora mineralnego i zaczerwienienie zakryte pięknie Zaczynam coraz bardziej nie lubić EDM, że tak mnie odstraszyło i przez niego czyniłam zło (używając zwyklego korektora) Czasem z nudów przeglądam jeszcze raz stronki tego wątku, aby podziwiać te zmiany, makijaże... Intensive medium nawet jest bardzo zblizony do mojej cery ale mialam go tylko probke i juz ledwo co go jest wiec na podkladzie niewiem czy jeszcze go sprawdze a narazie nie mam mozliwosci kupic biga ani sampla bo bigi sa na all po 49 zl:/ a samplow nie ma , a czego Cie EDM zniechecil??? i jakiego korektora uzywasz |
|
|
|
|
#1281 |
|
Konto usunięte
|
Nie podobał mi się efekt jaki dawał, choć wiem, że wiele dziewczyn właśnie lubi korektory z EDM (i nawet po przetestowaniu wielu innych wraca do EDM). Teraz używam Lauress, ale czekam na próbki meow, bo lauress jest troszkę za jasny.
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie przeglądam te Wasze metamorfozy... I powiem Wam, że wyglądacie jak z okładki! Wszystkie! Szkoda, że ja nie potrafię się tak pomalować
I jeszcze wiele testów przede mną...
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem juz gdzie wklejac foty bo sa 2 takie same watki wlasciwie
wiec daje linka![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2348
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Olkie, a mogłabyś wstawić swoje zdjęcie bez makijażu?
|
|
|
#1285 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
w tym wklejamy też zdjęcie bez makijażu czyli przed a nie tylko poCytat:
|
||
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- mimo wszytko jest to bardzo zblizony watek a wlasciwie ...taki sam bo na tamtym tez sa przed/ po fotki niestety dla mnie nie ma miedzy nimi roznicy i wydaje sie mi ze powinny byc polaczone a moje foto bez jest kilka stron wczesniej a ze nic sie nie zmienilo w moich podkrazonych oczach ze nie chcialam kolejny raz zamieszczac tego samego
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2010-10-10 o 19:46 |
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam, że to jest w makijażu
Śliczną masz cerę!
|
|
|
#1288 |
|
Crazy turtle lady
|
Kurcze, chyba mi się wątki pomieszały i wstawiłam fotę przed i po na Makijażach...wybaczcie
![]() Także wstawiam i tutaj... Moj pierwszy cały mineralny makijaż (no oprócz tuszu i błystka) dziewczyny z wątku makijażowego doradziły mi bardziej żółty podkład i chyba mają rację ![]() - pixie cover de luxe calista 0 -pixie korektor zielony -pixie korektor beżowy -edm waffle cone na policzkach -edm pearl pick me up na kościach policzkowych -edm ethiopian na oczach -tusz Bourjois -błystek KOBO
|
|
#1289 |
|
Konto usunięte
|
Nie poznałabym, że masz makijaż
- bardzo ładnie!
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Crazy turtle lady
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;22754841]Nie poznałabym, że masz makijaż
- bardzo ładnie![/QUOTE]aparat trochę kolory przekłamuje, ale dzięki nawet sie sobie podobam z Pixie na buzi, tylko się świecić zaczęłam
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

teraz pomykam tylko w korektorze bo trochę się przeziębiłam, ale wczoraj cały dzień bez niczego na buzi
cieszę się, że uważasz, że lepiej to wygląda niż zwykły podkład, bo jednak czas jaki zajmuje maskowanie minerałami jest jakieś 3 razy dłuższy od podkładu, którego dotychczas używałam 

i dziewczyny jak wy ukrywacie te czerwone krostki bo ja jak naloze korektor to jest ok wszystko zakryte (mam korektor edm multi intensive i intensive medium i teraz zamowilam sunlight) ale jak poloze podklad to jednak troche sie sciera ten korektor nie caly ale jednak krostki przebijaja jak wy to tak pieknie zakrywacie???

Śliczną masz cerę!
nawet sie sobie podobam z Pixie na buzi, tylko się świecić zaczęłam