|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
dziewczyny pomóżcie
poszukuje 5 Ultimate Dance!!!prosze naprowadzcie mnie gdzie moge to znależć do ściągnięcia!! BArdzo proszę o pomoć, pliss plisss nie zostawiajcie mnie i pomóżcie
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
The Ultimate Dance Workout By Deanne Berry 1. Heat http://www.megaupload.com/?d=UPK64PTM 2. Dance it out.avi http://www.megaupload.com/?d=RZKI4OSC 3. Pump it up.avi http://www.megaupload.com/?d=25JXM9VI 4. Bums & tums http://www.megaupload.com/?d=AEB08V5Z 5. Chill.avi http://www.megaupload.com/?d=UMP0OMCR
|
|
|
#1443 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Mam ptanko odnośnie częsci HEAT i Bums&Tums jaki to typ ćwiczeń? coś szybkiego w stylu Pump it up? Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#1444 |
|
Wtajemniczenie
|
pestka 86 to sa cwiczonka glownie na brzuch i posladki
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
Zaczynam wrzucanie jogi na megaupload ale strasznie mozolnie mi to idzie więc proszę o cierpliwość
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanko bo tak sobie wlasnie skonczylam cwiczyc z pump it up.... czesc dance it out bo na razie tylko ta z tego mam sciagnieta..i bardzo mi sie spodobalo.. i bylam na www.amazon.co.uk i ogladalam rozne inne filmiki z cwiczeniami..szukam wytrwale w emule (narazie..potem przez inne poszukam..a na koncu czy idzie przez torrenty posciagac) rozne ciwczenia..ale ni emoge znalezc.. a mianowicie interesuja mnie:
"Pump It Up - The Ultimate Beach Body Workout " "Pump It Up - High Energy " "Hotpants workout" ( z tego niby sciagam w e mulu czesc 1 i 6...ale to tak sciaga ze skzoda gadac..jak raz na ruski rok sciagnie troszke to jest dobrze) "Charlie Brooks - Before And After Workout " "Angela Griffin Dance Mix Workout " " Angela Griffin Dancemix Workout 2" "The Hollywood Workout " Najbardziej by mi zalezalo na tych 3 pierwszysch... i moje pytanko jest takie :czy ktoras z was ma cos z tego co napisalam? jak tak to moglaby to wrzucic na megaupload? albo chociaz jakies namiary skad to mozna sciagnac..bylabym bardzo wdzieczna... ps tak wogole to bede musiala na spokojnie cay tren post przejrzec i zobaczyc co bylo przez was udostepnianie do sciagniecia i jezeli bede miala cos czego wy nie macie to sie naucze na serwer (np megaupload) wrzucac i dam tutaj linki..i jezeli by was cos interesowalo to bedziecie migly sobie posciagac hehhe...ale wiekszosc co mam to widzialam ze juz bylo udostepniane.. ale sie pewnie cos znajdzie 8-D pozdrawiam.. wracam do cwiczen 8-D |
|
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
"Charlie Brooks - Before And After Workout"
sorrki nie zauważyłam że znalazłam to w emulu.. jak mi ściagnie (co może potrwac..ale co tam) i będzie fajne to na 100% dodam... no chyba że nie będzie fajne ale będzie ktoś chciał to też będę mogła dodać |
|
|
|
|
#1448 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niedawno ściągnęłam:
~Workout - 8 Minute Abs-ćwiczenia (na brzuch) ~Tamilee Webb'S, I Want Those Buns - Ja Chcę Mieć Takie Pośladki - 2004 (Lektor Pl) dłuuugo się ściągało z emule'a, ale ćwiczenia fajne i na mnie działają Tzn, jak pierwszy raz ćwiczyłam te 8-minutowe to przez 3 dni czułam wszystkie mięśnie brzucha
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Wam dziękuję za te filmiki.
|
|
|
|
|
#1450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pojawia sie durny komunikat "prosze włóż nowy dysk lub podaj inną lokalizację" i shit... nie drecze już, może inny filmik bedzie bardziej fortunny
|
|
|
#1451 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny mam jedno pytanie . Ile razy w tygodniu ćwiczycie to "pump it up - the ultimate dance ... " ??
|
|
|
#1452 |
|
Wtajemniczenie
|
ja starm sie pump it up cwiczyc codziennie
ale te 8 minute nie wiem ile dziewcyzny jak czesto cwiczycie i czy zauwazylyscie jakies efekty?
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#1453 |
|
Raczkowanie
|
Musi być ok bo przecież sama też to ściągnęłam i złożyłam...
a może tej 2 nie dociągnęłaś do końca :/ ?? |
|
|
|
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie co do tego pilatesa z VITY
Ściągnęłam wszystkie pliki i zastanawiam się jak mam je poskładać do kupy ![]() Może jakaś podpowiedź ??
|
|
|
|
|
#1455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Rozeznanie
|
hejka możecie podać linki do filmów z Cindy?? szukałam ale linki są ni9eaktualne
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Raczkowanie
|
oj, linki do cindy są aktualne
sama ściagam na megaupload
|
|
#1458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Rozeznanie
|
ale ja trafiałam na jakieś inne strony
, nie na megaupload Możecie podać numer strony??
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Raczkowanie
|
cindy jest jak najbardziej ok, wszystko mi sie sciagnelo --> wystarczy pare stron wczesniej przejrzec wątek! to takie trudne?
i K_a_s_i_u - tą cindy jakos scalilam, wiec chyba rzeczywiscie pilates powinnam sciagnac drugi raz, ale przyznam ci sie,ze jestem w stanie maly kawalek tego pilatesu obejrzec i... ta pani mnie cos nie motywuje bede szczera - wole mlode ładne ciałka i tyle
|
|
#1461 |
|
Raczkowanie
|
Przecież my korzystamy z tego samego forum
![]() Ja nie zapisuję stronek na których są linki Wpisz w wyszukiwarce i po kłopocie
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc ja też jeszcze tego nie ćwiczyłam
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Raczkowanie
|
ja mam takie pyanko bo jeszcze nigdy nie wgrywalam plikow na megaupload'zie i nie wiem czy musze sie najpierw zarejestrowac ani co robic.. moglabymi ktoras wytlumaczyc jak sie wrzuca? jezeli juz bylo tlumaczone na ktorejs ze stron to bardzo przepraszam ale jeszcze wszystkich dokladnie nie przejrzalam..
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Raczkowanie
|
alaneczka>jakbyś troche poszukała to byś napewno znalazła,linki są np na 37 czy 41
elinad>też jeszcze nie korzystałam megauplad,ale chyba tam nie trzeba sie rejestrować,kliknij bodajże na strone 25,tam Pingwineczka dokładnie wyjaśnia
|
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomawiam wielka prosbe o namiary na dzialajace linki do cwiczen Winsor Pilates; sciagnelam wlasnie z emulka i pod ta nazwa kryl sie 8 min abs
|
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co się orientuję to nie ma żadnych działających linków Winsor...
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Raczkowanie
|
ja mam winsor pilates na brzuch,jak będe miała czas to jutra wrzuce
niestety reszy też nie mam
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Raczkowanie
|
pearlania
widzialam wszystkie pilates winsor na e-mule, wpisałam hasło "workout" ale wiadomo, że bedzie sciagalo latami
|
|
#1470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proszę, pilates na dupcię i udka ;-) |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

poszukuje 5 Ultimate Dance!!!
i pomóżcie

Tzn, jak pierwszy raz ćwiczyłam te 8-minutowe to przez 3 dni czułam wszystkie mięśnie brzucha

??
Szukam filmikow Winsor Pilates, mam czesc na uda i posladki i jest swietna dlatego postanowilam sciagnac pozostale. Przeszukalam forum ale wszystkie linki sa juz nieaktywne (wyslijto). Chyba ze ja nie umiem szukac. Prosze podajcie linki, z ktorych mozna to sciagnac lub jesli ktos moze to prosze o ponowne udostepnienie np. na megaupload. A moze znacie jakies stronki z torrentami, gdzie moge to znalezc. Potrzebuja jakichkolwiek namiarow na te filmy