|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
Cytat:
|
|
|
#452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#453 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Moge sie dolaczyc do Was? Bo wlasnie taki watek byl mi potzrebny! Najbardziej nie lubie swoich ud, uwazam ze sa tragiczne, no i te moje boczki. oto moje wymiary-b podobne do wymiarow Tilli:
Udo: 56cm (masakra nr1) Przed kolanem: 39cm Biodra z pupa: 98cm Talia:74cm (masakra nr2) Talia 5cm pod pepkiem: 89cm Wzrost: 175cm moze przy moim wzroscie to nie tak zle wg niektorych, ale wewnetrzne uda tak smiesznie odstaja z porownaniem z cala noga.... taka bardzo wydeta gruszka... Mam nadzieje ze z Wasza pomoca bede sie trzymac 3 zasad ktore sobie wyznaczylam: 1. nie jesc slodyczy chipsow itp. 2. cwiczyc codziennie te nieszczesne nogi, boczki, pupcie. 3. trzymac sie tych zasad i nie ulegac!! |
|
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh napewno dziewczynki cie cieplutko przygarna ![]() Zycze powodzenia
|
|
|
#455 |
|
Rozeznanie
|
=>Vicki<= ja mam taką nietypową prośbe... Mogłabys zdjęcie ze swojego avatarka umieścić na wątku np. Zdjęcia które was motywują? Strasznie mi sie podoba figurka tej pani
I jakbym mogła sobie zobaczyc tak w powiekszeniu to byłoby fajnie
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
w miare nowa jestem na forum i sprobuje umiescic fotke....mam nadzieje ze sie uda!!
|
|
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
To moze juz tu wrzuce, jesli sie nikt nie obrazi... To Giselle Budchen, uwazam ze ma swietne nogi, i (marzenia!) do takich daze
ogolnie ma wspaniale cialo, i to jest jedno ze zdjec ktore mnie motywuje do cwiczen! |
|
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
ojjj ale ze mnie pustak z tym pilatesem:P przeciez to tylko linka kliknac trzeba
ale dzieki sztynko![]() tylko skoncze te chipsy jesc:Pto tak do twojej pierwszej zasady vicki |
|
|
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
no i jeszcze moje nieszczesne wymiary
to tak zacznijmy od góry bo to najlepszebiust 88(wybaczycie mi ze pominelam szyje i obwod ramion??:P) talia 64 biodra 94 udo 53 buuuuu i moje najwieksze utrapienie: nad kolanem 40!! grrrrr kolano 37 lydka 37 (to to juz mi w zasadzie zwisa i powiewa bo nie widze przez moje uda:P) PS a co do cudnej Giselle to marzenie... ale na pocieszenie dodam dziewczynki ze ona jest po operacjach plastycznych:P miala usuwane zebraPPS jeszcze wzrost moj to cos kolo 170 zalezy kiedy sie mierze +/- 1 cm
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
Może powrzucajcie tu nazwy filmików z ćwiczeniami, które ściągnęłyście z takie programów jak Edonkey i całej reszty. Tzn. chodzi mi o pełną nazwę pliku, żebym wiedziała co ćiągnąć.
|
|
|
|
|
#461 |
|
żona
|
eifersucht - dziewczyny wypisały filmiki w wątku "Filmik z rozgrzewką", zajrzyj sobie tam
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Maju, nie przejmuj sie, ja na pocieszenie podam swoje wymiary, ktore sa okropne. Mam 175 cm. I tak od pasa w dol chcialabym miec wszystko nowe ![]() Wiem, ze sie nie da, wiec twardo chodze na silownie, zeby ubic te tluszcze. Moze do lata cos z tego wyjdzie. Uszka do gory i dalej wytrwale pracujemy. Talia: 73 cm Biodra: 107 cm Udo: 60 cm Nad kolanem: 45 cm |
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez taakie bedziemy wkrotce dziewczyny!!
|
|
|
|
|
|
#465 |
|
Rozeznanie
|
kurcze, ja jestem zielona, ja nie rozumiem o czym wy piszecie, mam uda przepelnione tluszczem, mam roztepy , brZuch mam grubiutka kluske i widac mi walki
mam okropne boczki , stalam sie robic brzuszki, ale moj kregoslup mnie boli okropnie, nie mam czasu ani na basen ani na chodzenie na jakies cwiczenia. Jestem załamana soba, a chcialam choc troche lepiej wygladac, błagam pomorzcie mi stracic uda i brzuch! nie chce kaloryfera, ale strasznie chcialam miec go plaski i chcialam pozbyc sie kluski prosze powiedzcie mi co to ta dieta ...(1000 kal czy jakos tak) moze ktoras z was stosuje diete, ktora dziala szybko? i do tego cwiczenia, ktore nie wymagaja jakis przyborow drogich. Potrzebuje pomocy ![]() ![]() ![]()
|
|
#466 |
|
Rozeznanie
|
=>Vicki<= dziekuję
A tu coś dla fanek Gisele Duuzo motywujących zdjęć http://www.km02.com/gbundchen/galleries.htm
Edytowane przez Agusia=] Czas edycji: 2006-03-05 o 17:25 |
|
|
|
|
#467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#468 |
|
BAN stały
|
hej dziewczyny moge sie do was dolaczyc?ja mam tez problem z udami ogolnie jestem szczupla nogi od stop do kolan mam chudziutkie ale powyzej...brrr...zamiast ud mam dwie foki niewiem jak sie tego tluszczu z ud pozbyc.boje sie ze po cwiczeniach nie zrzuce tluszczu tylko ze zrobia mi sie miesnie,wierzcie mi dziwnie wygladam z tymi UDAMI przy ogolnie szczuplych nogach
to moje wymiary biust-87 talia-64 biodra-87 uda-52 przy wzroscie 167 Edytowane przez jaszczura Czas edycji: 2006-03-07 o 16:39 |
|
|
|
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
ooooo Agusia!! dzieki za link!!
|
|
|
|
|
#470 |
|
Przyczajenie
|
Witam
od jakiegos czasu walcze z moim tłuszczykiem. Wszystko jest w porządku tylko jak spalic tłuszcz na udach ? Gdy wykonuje ćwiczenia na uda to tylko mi sie mięśnie rozbudowują i juz zauważyłam że mam takie spore udziaska właśnie przez te mięsnie. Co mam zrobić żeby wyszczuplic uda jakie ćwiczenia wykonywac i żeby mi sie już mięśnie nie robiły większe ?? |
|
|
|
|
#471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uda co z nimi zrobić ?? :(
Hej ;]
Nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że przede wszystkim aeroby min.30 minut .. mozesz robić nawet codziennie... (chociaż lepiej choć jeden dzień pozwolić zregenerować się mięśniom) jeśli jest to jazda na rowerku, powinna być na jak najmniejszym obciążeniu. Poza tym rozciągaj sie po ćwiczeniach... to bardzo ważne. To tyle tak ode mnie.. Pozdrawiam ;] i życzę powodzenia
|
|
|
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
jak tyo co zrobic z udami ... uciąć najlepiej
|
|
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
uciąc, uciac i odessac
a tak serio to ja tez mam taki problem, od miesiaca cwicze intensywnie i mimo iz zrzuciłam kolo 3 cm z bioder to juz widze jak zaczynaja sie miesnie rozbudowywac... z jednaej strony calkiem calkiem ale z drugiej zbyt umiesnione nogi tez nei wygladaja estetycznie
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak biegam codzinnie gdzies tak po 30 min to zrobie sie wielgachne te udziska czy wyszczupla sie ?
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#475 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki podnoszę.
Mam ten sam problem, wielkie umięśnione uda, u mnie to dodatkowo śmiesznie wygląda bo mam krótkie nóżki. Boje się robić jakiekolwiek ćwiczenia żeby się jeszcze bardziej nie rozrosły... i co z tym fantem zrobić? |
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuj rozciągania
Efekty może ne będą spektakuralne, ale moje duże uda rozciągnęły się nieco. 55 cm przy 165 wygląda naprawdę dziwnie
|
|
|
#477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
#478 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, czy aeroby na wyszcvzuplenie ud to tylko rowerek? Czy sa jeszcze jakies inne bezsprzetowe?
|
|
|
|
|
#479 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie to samo 153 cm wzrostu i grubaśne uda
jakie te aeroby robic aby wyszczuplic udziska???
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Wpiszcie w wyszukiwarce lub w google - aeroby. Tych sportów i aktywności jest dużo [takich, przy których tętno serca utrzymuje się na stałym i wysokim poziomie].
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

Wystarczy wejść, kliknąć i ściągać 

ale dzieki sztynko

.